Tis 18/5 2010



God dag!


Vaknade rätt sent idag, och antagligen beror en del av det på vädret. För det är verkligen grått och trist ute. Dock kan jag se att molnen är på väg att luckras upp längre bort, så jag hoppas på att vi har goda chanser till sol.

Jag är inne på min andra kopp te denna morgon, så risken är stor att det blir fyra koppar idag. Fast jag förtjänar det då jag har sopat golven och skakat mattorna ovanför badkaret som var fulla av grus och annat skräp som våran älskade lilla hund drar in. Känns som att det inte är någon mening med att dammsuga mitt i veckorna utan jag gör det hellre till helgen.

Idag eftermiddag finns det kanske lite planer på vad som göras skall. Fast det är inget bestämt än så jag väljer att inte skriva vad det är än. Det är väl egentligen inget speciellt så. Fast ändå.

Snart blir det att hoppa upp på träningscykeln för första gången denna vecka. Ska faktiskt bli skönt att skaka om på fläsket ;)
Kram!

FRÅGA:
Gillar du att träna??


Kommentarer
Postat av: emina -konst & kreativitet-

Tränar du hemma eller på spinning?:)



Kolla gärna in min rit/målar blogg!:)

2010-05-18 @ 13:05:10
URL: http://eminacreations.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

sv: Vet du vad jag tycker då? Att du inte längre ska lita på vad den här personen säger. Om den säger "jag lovar, du ska få en present senare" t.ex, säg bara "okej!" men tro inte på det, du kommer bara bli sviken igen.



Ja jag tycker det! Det är ju lite olika beroende på vad för resultat man vill ha av sin träning, hur man tränas osv. Det finns så himla många olika drinkar för olika mål med träning. :)

2010-05-18 @ 15:15:13
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Evalotta

Å vi har haft jättefint väder idag!:) Strålande sol och verkligen JÄTTEvarmt:D Äntligen!

2010-05-18 @ 19:51:22
URL: http://janeva.blogg.se/
Postat av: PAUSE

sköööönt

2010-05-18 @ 22:46:30
URL: http://www.nattstad.se/pause
Postat av: Yoursooofine - Josefine

Hejsan, vet inte om jag redan infomerat dig men jag har lagt ner min blogg och startat på nytt på denna länkade blogg.. :) hoppas du vill följa vidare med mig på ett nytt namn. Kramar från Förre Yoursooofine.blogg.se <3

2010-05-19 @ 01:24:37
URL: http://ysf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0