Sön 26/9 2010


Igår när vi kom till M & Bs lägenhet så var det mysigt upplyst med fåglar och övrig svag belysning.
Frukt och snacks fanns för de som var småsugna.


God kväll söndag! (och ännu ett kvällsinlägg)


Igår var vi ju som sagt var iväg på kvällen. Vi åkte till Mo & Bs lägenhet där vi pratade bort några timmar. Något som verkligen behövdes. Inte ofta vi kommer hemifrån och gör något, men igår var det alltså dags. Och vi alla var på toppenhumör så som sig bör vara när det är lite partykväll. Väl där fanns snacks och frukt om man nu hellre ville ha det. Samt dricka av olika sorter. Alkohol samt alkoholfritt såklart. Grabbarna drack dock öl hela kvällen. Det planerades även en sen kräftskiva om några helger. Bara hoppas på att planerna dessutom blir av. Skulle vara himla trevligt med västerbottenpaj, kräftor (även om jag inte äter det) och allt annat gott som det pratades om att det skulle bli.


Mer frukt fanns, även fina blommor och mera mysbelysning i form av månar. Precis som sig bör på en
riktig party / festkväll. Alltid lika roligt att åka till dem!


Och idag
hade vi besök av B samt av både Pappa och G. Så idag har det varit en riktig besöksdag. Blev lite fikande och pratande framför tvn om olika program och om kulturnatten som de varit på igår kväll. Tydligen hade det varit fullt med folk.
Ibland är det lite trist att vi har en hund som inte går att lämna själv, speciellt när det är speciella händelser i stan som man gärna skulle kolla lite närmare på bara för att se vad det är. Men den tiden kommer. Fram till dess är jag glad att vi har våran fina älskade hund!

Resten av kvällen kommer att spenderas i favoritstolen framför både datorn och tvn, kanske spelandes lite tv spel och bara vara. Tror att det blir en skål med chips också, för igår var jag duktig och åt inte alls av snacksen som det bjöds på. Men idag är jag allt bra sugen på det.
Kram


FRÅGA:
Har du haft en bra helg??

Kommentarer
Postat av: KAWAiiKAi ~

Hej! tack för din kommentar på min blogg, var längesen jag loggade in hehe ^^' ska dock börja om på nytt nu! :D



Ha det så bra~~

2010-09-26 @ 21:05:37
URL: http://kawaiikai.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Fin blogg !

2010-09-26 @ 23:10:08
URL: http://blondesa.blogg.se/
Postat av: Erika

Sv: Tack så mycket! :D

2010-09-27 @ 10:29:50
URL: http://priggles.blogg.se/
Postat av: Maja

Har kollat lite i din blogg, och det verkar som du mest är hemma om dagarna? Då är det väl utmärkt att ensamträna eran hund? Eftersom man bara ska börja korta stunder som ex 5 minuter?

2010-09-28 @ 19:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0