Måndag 13 juni 2011


Bilder från bröllopet. Här aptitretare i form av små snacks av något slag samt färska bär och frukter som bjöds tillsammans med ett glas champagne. Färgtemat för bröllopet var lila, perfekt med vackra syrénbuketter på borden och även jag hamnade med på bild i min klänning!

God dag måndag!

Tänkte
blogga i helgen, men det blev inte av. Av då förklarliga skäl helt enkelt. Och i förra veckan fanns ingen tid då jag var och shoppade till bröllopspresenten till bröllopet som var i lördags.
Bröllopspresenten glömde jag tyvärr att ta kort på, men den bestod av en korg med härligt innehåll. Bland annat två mellanstora champagneflaskor, badkulor, duschgelé med doft av mango och parfymer. Blev verkligen fint och tror nog att brudparet gillade det också, men om de haft nytta av korgen än har jag ingen aning om. ;)

Bröllopet som var i lördags var väldigt vackert. Bruden strålade verkligen i sin oerhört fina klänning. Bröllopet var enkelt men hade ändå det allra mesta. Efter bröllopet blev det att åka till en liten stuga / festlokal som de hyrt där vi fick små aptitretare men även champagne med jordgubbar.
Färgtemat för deras bröllop var lila och det passade verkligen med tanke på årstider och alla syrénbuskar som finns ute nu. Maten var buffé och bestod av olika sorters potatissallad, pastasallad, västerbottenpaj, kallskuret, spett med kyckling, oliver, sallad och olika röror. Råkade tyvärr ta alldeles för mycket mat. Men det är lätt hänt. Var som tur var fler som gjorde samma misstag som mig. Till maten fanns öl, vin och självklart alkoholfria alternativ för de allra minsta eller de som helt enkelt ville ha en nykter dag och kväll.

Efter maten lektes det lite olika lekar och vi tävlade tjejerna mot killarna. Och självklart vann vi. Och priset? Tio kilo godis. :) Efter prisutdelningen blev det tårta eller små cupcakes och kaffe. Gott! Någon gång under denna tiden var ändå klockan runt 22 på kvällen så de flesta började dra sig hemmåt och det blev vi lite yngre kvar och då drog festen igång lite mer. Väldigt lyckat blev det i alla fall! Tack Matte och Lina för att vi fick komma!
Och tack snälla pappa som var både chaufför och hundvakt åt oss under dagen och kvällen. Han hämtade oss strax efter klockan halv två på natten.

Där har ni helgen mer eller mindre i alla fall, för söndagen gick åt till att städa här hemma.
Kram

FRÅGA:
Har du varit på bröllop??

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack för din kommentar! Jag har bytt blogg nu till www.hanziie.blogg.se du får gärna kolla in den och slänga dit en kommentar om du har lust! :)



Kram Hanna♥

2011-06-13 @ 22:44:52
URL: http://hanziie.blogg.se/
Postat av: Nadja

Jo det går framåt men det är så himla segt. =( Väntar på besök ska komma så man får en paus från sjukhuset. =) Haft en bra dag? =) kram

2011-06-14 @ 17:14:08
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Verkar superroligt med bröllop, har dock aldrig varit på något själv, men skulle mer än gärna vilja(:

2011-06-14 @ 23:52:05
URL: http://blondesa.blogg.se/
Postat av: aLva

Ja, min syster gifta sig för några år sedan och det var jättefint! Inte alls något klassiskt bröllop med vit klänning i kyrkan, utan Sara (min syster) hade en mossgrön klänning och de gifta sig utanför ett slott. Det var jättevackert alltihop! :D

2011-06-16 @ 10:14:29
URL: http://ingetlivutanbocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0