Måndag 20 juni 2011


Hemma hos Mo & B i lördags kväll. Roliga isbitar och snacks.

God kväll!

Det blev aldrig att vi gick ut i fredags, utan fredagen  spenderades hemma hos Patrick och så var jag ute en sväng med bilen sent på kvällen.
Grillat och utgång blev däremot av på lördagen och vid 19-tiden blev vi hämtade av B för att vi alla skulle gå ut på kvällen efter att ha grillat och haft det trevligt. Blev att gå bort till restaurangen där min morbror jobbar för en cider och därefter tog vi alla en taxi vidare ner till stan. Där blev det ytterligare en cider innan vi försökte hitta något bra ställe att gå till. Hittade till slut ett där det var fullt av folk, men vi valde nog rätt med tanke på att de andra antingen stängde tidigt eller så var det knappt folk där.
Ett minus med kvällen var en minst sagt påträngande kille som Nall sa till. Bråk höll på att utbryta men som tur var kom en vakt snabbt emellan. Ibland är det inte lätt att vara tjej. ;)

Söndagen var lugn och allt som hände igår var att vi tvättade och sedan tog ett bad.
Idag har jag varit på det gamla vanliga stället, för att sedan vara ytterligare en stund hos Patrick, hade ingen lust att vara hemma när killen jobbade. På tal om killen, så är han just nu i garaget och jobbar bil. Börjar snart undra när han kommer hem. Annars blir kvällen lugn.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om snacks??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0