Onsdag 4 maj 2011


Denna syn mötte oss när vi vaknade vid 05.40 imorse.. Snö i maj? Nu räcker det väl ändå..

God kväll!

Imorse så var jag uppe riktigt tidigt. Har mycket möten nu i dessa dagar, men idag var vi tvungna att göra lite annorlunda här hemma denna morgon. Så därför var jag tvungen att gå upp 05.40 när klockan ringde, gissa om det var segt. Har haft så väldigt mycket att tänka på de senaste veckorna så jag har inte kunnat eller haft orken att blogga så mycket som jag skulle vilja, men det är lätt hänt att det blir så ibland.

Direkt efter Nall slutat jobbet så åkte vi och storhandlade. Skåpen brukar alltid gapa tomma vid varje gång, men denna gången var ett undantag. Både han och jag hade glömt att vi redan hade vissa saker hemma, så nu nästa gång som det blir av att handla så kommer det bli lite billigare än denna gång i alla fall. Denna gång blev det extremt dyrt, fast nu finns ju verkligen precis allt också.

Kom precis upp ur ett härligt värmande bad och ska precis ta en kopp te, känner att jag verkligen behöver det, samt slappna av efter den här dagen som har ganska så lång.
Kram

FRÅGA:
Har det snöat hos dig??

Kommentarer
Postat av: Sanna - saos.blogg.se

Det är ju så man vill gråta när man ser det där vädret alltså... ;/

2011-05-04 @ 23:10:57
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Nadja

Godmorgon så det snöar hos dig. Usch. =( Sovit gott? =) kram

2011-05-05 @ 07:30:42
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Tovii <3

Jättefin blogg !! <3 ;D Ta gärna en titt på min blogg - http://tovalisaas.blogg.se - och kommentera innan ni sticker. :) Skulle vara snällt om du började följa min blogg oxå. :P



Ha det gött, igelkött <3

2011-05-05 @ 10:58:22
URL: http://tovalisaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0