Fredag 18 november 2011



God dag fredag!

Under veckan som har gått har det faktiskt inte hänt något utöver det vanliga, utan samma saker som innan. Så har därför inte tagit mig tiden att skriva. Vill ju verkligen kunna blogga minst en gång om dagen, men tyvärr är det mesta lite av ett ekorrhjul nu för tiden.

Idag har det i alla fall varit en bra dag och imorse tänkte jag bada innan lilla jobbet, men tillslut så blev det i alla fall en dusch med hårinpackning och allt. Mitt hår har en förmåga att bli stripigt så väldigt fort och efter lite sökande på nätet så stod det att det kunde bli så om det var torrt och att hårinpackning då kan vara lösningen. Bara att hoppas på att det i alla fall får håret att må bättre även om det inte verkat må direkt dåligt innan, för det har alltid varit fullt av glans. Men det är väl inte det enda som räknas antar jag.

Nog om det. Är hemma med Nall i skrivande stund och vi tänkte äta middag tillsammans här och lite senare blir jag hämtad för middag igen samt tv kväll hos nyaste vännen. Får se om jag lyckas att ta några bilder där så att jag kan få någon ordning på denna blogg någon gång.
Kram

FRÅGA:
Använder du hårinpackning??

Kommentarer
Postat av: M*

Ville bara önska dig en trevlig helg!

2011-11-18 @ 18:12:15
URL: http://ILROMANISTA.SE
Postat av: mimmi eriksson as milae.

Hejsan! :D Har du några bra filmtips?

Kolla gärna min blogg, skriver om musik, sång, egna låtar, en egen liten show, mode, dagens låt, dagens outfit, fotografering och massa annat knas! Kolla jättegärna in! ♥

http://milae.blogg.se

2011-11-18 @ 22:45:34
URL: http://milae.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

mitt hår är också alldeles stripigt och torrt. Brukar använda hårimpaktning ibland, men ska jag vara ärlig så hjälper det inte så bra :P

2011-11-19 @ 16:37:16
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Nadia

Jadu, man kan äta mat och köra bil. Haha, dom brukar ha luncherbjudande så kan man äta en dagens och få tio minuters race också. Haha :) Finns i massor av städer tydligen! :) Värt att prova på faktiskt :)

2011-11-20 @ 12:47:23
URL: http://nadiasvensk.blogg.se/
Postat av: saga

jaa, jag använder hårinpackning då och då ^^

2011-11-24 @ 21:17:40
URL: http://sagasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0