Fredag 19 juli 2013

Lite bilder från midsommarafton ute på landet. En mycket bra midsommar!
 
God morgon bloggen!
 
Kan inte förstå att det har gått över en månad sedan jag bloggade sist. Det känns verkligen inte som så länge. Hursom helst så har det väl inte hänt sådär supermycket. 
Och något som jag konstigt nog varit bättre på än att blogga är att ta bilder. Har knäppt några stycken som jag faktiskt tänkte ha till inläggen och sen rusade dagarna bara på. Lätt att det blir så när man jobbar. Men just nu har jag semester! Så då beror det ju lite på det också kanske.. lata sommardagar som rusar förbi.
 
Har denna veckan varit väldigt fint väder här så jag har för en gångs skull solat en hel del och faktiskt fått lite färg. Än så länge mest röd, men tänkte ge det en dag till eller så och se om det kommer att gå åt det bruna hållet. Annars ger jag upp. :) Har ju alltid fryst så mycket även på sommaren genom åren att jag gömt mig i långärmat, till skillnad från när jag var liten, då var jag alltid ute, frös sällan och blev jämt brun på sommaren. Så jag antar att jag måste bygga upp pigmentet från början igen. 
 
Idag då? Ska som sagt var om det blir läge för det sola lite senare igen. Och ikväll blir det middag hos Mo och B. Dock är B nog inte hemma, utan i Finland. Men det gör inte så mycket, för det kommer bli bra ändå!
Kram
 
FRÅGA:
Hade du en bra midsommar??

Kommentarer
Postat av: emma

svar: du har så rätt:-)

ååh va sugen ja blev på kladdkaka nu haha

2013-07-20 @ 18:28:42
URL: http://emmalindroos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0