My honey

Ikväll och idag så har honungen som jag tipsade om för några dagar sedan kommit väl till pass. Min hals är bättre än imorse, men det känns lite fortfarande. Annars mår jag toppen!
Har fastnat massor i tv spelet ikväll i några timmar, och höll på att bli totalt galen. Det var så svårt och precis när jag tror att det aldrig går att klara så gjorde jag det.
Känslan man får då är så bra. Man blir så glad.
Har ni fått den känslan någon gång när ni spelat och klarat av det?! :D


Me & my honey ;P


Resultatet!


Här är resultatet av flätorna som blev förut. Så fint! <3


Party hår på 20 min


Ons 30/9 2009

God morgon!

Redan sista september idag och vaknade med lite ont i halsen. Lustigt för har inte varit nära någon som varit sjuk. Ska dock dricka vitaminvatten för fullt här hemma. Vill ju inte bli sjuk.

Gubben har sovit själv i vardagsrummet inatt men valde att titta in imorse. Fast han fick gå ut igen med en gång, för annars hade han bara väckt oss. Han sov med tratten inatt så han inte biter på den torra huden där såret varit. Mycket måste hållas koll på när det gäller den hunden.

Nu blir här frukost och mer inlägg senare idag!
Kram

Mc

God kväll!

Idag har varit en rätt körig dag. Folk har kommit och kollat på mc:n som Nall har och om någon är intresserad så säljer han den. Annars behålls den här hemma. Vi testar bara så att säga. Så det har varit fullt upp de senaste timmarna. Hela 3 personer ikväll har varit intresserade och de som kollade sist nu var de som verkade mest  intresserade, så kanske att det händer.
Därför har inläggen heller inte varit de roligaste, men man kan ju inte ligga på top jämt! ;)
Imorgon blir det nog bättre med den saken.

Nu varvar jag ner med popcorn och en kopp te. Känner att jag behöver skämma bort mig själv lite efter allt slit. Hehe.

Vad gör ni ikväll?

Tis 29/9 2009

God morgon!

Detta har inte varit den bästa natten om jag säger så. Dels har både killen och jag vaknat inte bara en utan flera gånger av hunden. Han har fått ha tratten några dagar eftersom såret varit så gott som läkt och han hade börjat att gnaga på det, och det är inte okej. Fast igår såg det jättefint ut, knappt någon sårskorpa.
Och Gubben har smaskat och han har gått med tratten och u name it. Han har gjort allt man kan göra med den, och antagligen bara för att irritera oss. Han brukar sova rätt skapligt annars. Det är ingen dum hund utan han vet hur han ska störa på bästa vis.


Läste nu även på morgonen att Ulf Larsson har gått bort. Jag kommer ihåg att han var programledare för söndagsöppet som alltid var förr på tv. Fast det är nog mest det som jag kommer ihåg honom för eftersom det var ett sådant populärt program när jag var liten.
Plus några små inhopp i andra program. Det är tragiskt, för han blev bara 53 år och det är för tidigt att gå bort.


Bild från aftonbladet.

Mån 28/9 2009

God morgon!

När jag skrev datumet ovanför så kom jag att tänka på att det nyss var första september, och snart redan är det sista. Kan inte låta bli att varje dag tycka att tiden går skrämmande fort. Tänkte att det kanske hjälper om jag går upp tidigare men nej. Det känns ändå likadant. Och vissa dagar händer inget, eller inte mycket i alla fall och det går ändå fortfarande lika skrämmande fort.

Sent igår kväll vid 23 tiden stekte Nall upp två köttbitar som vi hade till resten av tsatsikin så den tog slut. Så det blev sen kvällmat / middag. Jag har alltid en förmåga att göra så himla mycket mat på en gång. Dels för att det är gott och så slipper jag ju laga mat nästa dag. Skönt!
Dock kändes det bra att äta så sent eftersom vi innan det åt vid 15. Det har blivit våran nya mattid då jag mår så dåligt annars. Antagligen lågt blodsocker. Typiskt.

På tal om mat blir här nu frukost.

Fråga:
Äter du mat på någon speciell tid?


Hur många?

Jag har ofta fått frågan hur många besökare jag brukar ha om dagen. Och det brukar vara mellan 1000 - 1400 ungefär.

Här ser ni beviset själva, fast fråga mig inte vad den där första ettan gör där? För det har jag aldrig fattat. Sedan de gjorde om statistikmätaren blev det allt konstigare.
Där står i alla fall 1386 unika besökare.

Sön 27/9 2009

God morgon alla!

Vaknade vid ca 09:30 trots att vi säkert somnade vid 03. Så det blev inte så mycket sömn. Fast tydligen tillräckligt. Igår var här kulturnatt i Norrköping, fast vi gick inte och kollade på något. Vi har ju hunden som inte går att lämna själv hemma, han skulle äta på allt.

Anledningen till att jag/ vi var uppe så sent var att han fastnade framför datorn och jag tvspelet.
Så kan det gå ibland.

Nu blir här frukost. Sista tsatsikin ska in, som jag brukar säga. Så gott.
Kram

Såhär

Ska det se ut!!
 
Mig glad!


Lör 26/9 2009

God förmiddag redan. =)

Idag är det grått och trist väder här. Ingen höjdare direkt. Fast inget man kan förändra så då är det bara att acceptera. Och jag som brukar ta en bild på maten glömde totalt bort det. Det var så gott! Kunde inte vänta. Hehe. I vilket fall som helst så blev det hemmagjord pomme, kött, tsatsiki & vitlökssmör, allt hemmagjort. Blir så mycket godare då verkligen. Vitlökssmöret man köper är inte hälften så gott, fast så har jag ju fått ett hemligt recept som ej får ges ut från min morbror.

Nej, magen kurrar, time för frukost.
Kramis

Fre 25/9 2009



God dag!

Mår ni bra? Det gör jag i alla fall. Har fixat och grejat här hemma nu eftersom det är fredag. Ätit frukost, lagt in tvätten i skåpen, skakat mattor, sopat golv och gjort rent under badkaret. Det behövdes kan jag ju säga. Urk. Var en äcklig mörk beläggning där, som tur var gick den bort utan problem och nu är där fräscht igen.

Nu blir här lugnt några timmar, plus att jag ska ringa och snacka lite med några. Moster har bland annat glömt ett par byxor i våran bil som hon ska sy upp till Morfar. Och de har legat där ett tag i en påse, upptäckte dem igår.

Skriver mer senare.
Kramis!

Take some honey baby!


Dagens

Detta är dagens klädsel. Och in my closet! (en kategori med samma namn) Var ju ett tag sedan jag visade upp plagg / kläder därifrån och tänkte på att nu är det dags igen för det.


Bilden är tagen med webbisen, så det är inte den bästa kvaliteten på
bilden. Hur som helst:
Tröjan beställde jag för ovanlighetens skull på nätet från H&M. 
Marinblå med vita ränder och stora knappar. Skön kvalitet. =)

Heaven


Denna bild tog jag en tidig vintermorgon från vårat vardagsrum när jag kramat & vinkat killen hej då
till jobbet. Bilden är oredigerad.  


Klippt!

Har precis klippt klart Gubben. Att klippa själva kroppen gillar han, fast tassarna är lite krångligare. Dock blir han så stolt och glad när han är färdigklippt att han måste tigga till sig lite godis. Och det är klart att han lyckas med det!
Har ni sett en gladare nyklippt hund? :D


Musik

Visst är det nice att lyssna på musik? Det behövs verkligen ibland då när det känns stressigt, deppigt eller om man bara känner glädje och ett enormt musiksug.
Det värsta när man bor i lägenhet är ju att man inte får dunka på hur högt man vill utan måste visa respekt för sina grannar. Och det är ju klart att jag gör det. Jag vill ju inte att mina grannar ska spela musik 24/7. Hehe.

Därför är det så bra med mp3 eller ipod. Eller vad det nu heter. Det bästa är ju att det bara är favoritlåtarna och ingen reklam som i radio. Perfekt!
Gäller dock att inte lyssna på för hög musik så man förr eller senare får problem med hörseln. Tänk på det!

Fråga:
Har du mp3 eller ipod?


Sön 20/9 2009

God förmiddag på er!

Har varit uppe sedan strax innan kl 09 faktiskt. Har torkat av golven och ätit frukost och om några timmar ska vi åka och handla. Så typiskt att saker och ting börjar ta slut när man minst anar det. Har ni varit med om samma sak kanske? Många av er har nog det och många har det inte.
Känns bara lite trist att det bara är mat som vi kan handla nu. Jag skulle vilja ha något nytt i klädväg eller så. Fast man måste ju ta det viktigaste först och verkligen tänka till. Så är det när man flyttat hemifrån.
Det är inte alltid en dans på rosor som det heter. Utan det kan vara svårt och hårt att klara av. Dock vet man ju att förr eller senare så går det bra igen. =)

Fråga:
Hade ni en bra lördagskväll?

Party!

Hej läsare / besökare.


Vi blev för någon timme sedan bjudna hem till de vi umgås med rätt mycket. Nämligen min moster & hennes kille/man. Väl där ska vi få middag, undrar vad det blir. Fast det blir alltid något gott.
Så dit ska vi tro det eller ej, cykla!
Jag får låna min Pappas cykel som tur är.
Blir med andra ord att pälsa på sig rejält, jacka är det som gäller nu.

Så jag tänkte önska er en trevlig kväll och ska se om jag kan låna mosters dator och slänga in ett inlägg till om ett tag.

Tänk på att jag alltid svarar på mina kommentarer, så släng in en vet jag!

Fråga:
Gillar du att festa?


Så här ser jag ut ikväll. Hehe. Enkelt fast det är rätt snyggt. Grr!


Att döma andra


Igår hade jag en liten diskussion om att döma andra. Denna tjej påstod att det var fel av mig att döma vad andra tycker. Hon svarade på mitt inlägg "så blir du rik". Jag skrev rent allmänt att jag tyckte att en person som väljer att vara ensam och ha mycket pengar är korkad, istället för att välja kärlek & hem + mat som det viktigaste i livet.

Hon skrev då att hon Aldrig dömer någon. Men sedan dömde hon ut mig som en dömande person och som elak? Hur kan hon påstå att jag inte är snäll för att jag inte tycker som henne? Är inte det att döma någon då?

Jag tror att alla människor dömer, även om man ibland inte tänker på det själv. Så jag tycker inte att någon kan säga att de aldrig dömer, för det gör de.

Fråga:
Brukar du döma andra, eller tror du att alla dömer (har åsikt) / inte dömer (ej har åsikt)?

Gissa vem?

Som har badat! :D


Grönsaker

Som jag skrivit förut så snackas det mycket om vikt och bantning i bloggarna. Och vi alla vet ju att det inte är bra att banta. Att man bara förstör sig själv. Och vem vill förstöra sig själv? Tror ingen egentligen vill göra det. Inte medvetet i alla fall.

Därför tänkte jag tipsa lite om hur jag lagar mat så gott som varje dag. En hälsosam middag som man kan äta massor av utan att det är någon större fara. =)

Oftast gör jag grytor av olika slag, men det finns en hemlighet.  Och den hemligheten är grönsaker!
Alltid så har jag ca 2/3 grönsaker i grytan. Det ser både färgglatt och gott ut, och för att inte tala om bra för hälsan. Dessutom ger de olika grönsakerna lite smak. Perfekt alltså.

Tips på grönsaker att ha i mat:
~ Morötter, gillar du inte hela bitar, riv morötterna och sen ner med dom i t.ex köttfärssås. Ingen märker något. Hehe, tro mig. Jag vet.
~ Paprika, ger både smak och färg till maten, perfekt! :D
~ Lök,  lök är jätteviktigt och innehåller många bra ämnen som vi behöver.
~ Zucchini, en grönsak som är perfekt att bara ha i maten, testa även att grilla den, supergott!
~ Vitlök, innehåller många bra ämnen och hjälpter till att hålla sjukdomar borta.


Så här ser det ut när jag kryddar och sedan gör såsen, som självklart
görs direkt bland dessa grönsaker. Sätter smak och färg! I denna finns
grönsaker som paprika, lök och zuccini. Try it!


Krydda livet!


Fre 18/9 2009

God förmiddag!

Börjar detta inlägg med att skriva GRATTIS till min älskade PAPPA! :D Som fyller år idag. Vi firade honom igår redan med god middag (thaimat) och present och spelande. Så trevlig kväll!

Nu så, ska vi snart iväg. Ska fylla i ett viktigt papper, som varje månad. Och efter det hälsa på Morfar en sväng. Vad som sker efter det har jag ingen aning om, fast antagligen blir det något. Funderar på att spela lite spel, har precis kommit lite vidare och kommit till första disneyfilmen, mulan. Hehe. Ingen favoritfilm, fast det kan bli kul att utrota de onda heartless och komma vidare och se vad som finns att upptäcka.

Nu ska jag göra mig iordning.
Kramis!


Så blir du rik!


Tors 17/9 2009

God morgon!

Äntligen får jag skriva god morgon! De andra dagarna på sista tiden har jag ju slagit på datorn så pass sent efter frukost och grejer att det hunnit bli förmiddag. :P

Igår sent på kvällen förberedde jag Pappas present. Piffade upp den ordentligt så nu ser det riktigt fint ut. Ska bli kul att gå hem till honom senare i eftermiddag eller om det blir ikväll. Han ska fixa thaimat som det blir istället för tårta, ingen i min familj är direkt för kakor, tårtor och andra sötsaker. Vad jag längtar. Blir hungrig utav bara tanken. Hehe.

Nu ska jag få upp sömntutan Nall, så blir det frukost & framför allt en kopp te!
Kram

Saknar

Saknar min lille hund Rudolf, som vi för lite mer än 6 år sedan inte kunde ha kvar på grund av flytt. Fast han bor hos mormor eftersom hon bor ute på landet. och har det bra där. Så jag kan hälsa på honom när jag vill! :D

Fast visst är han söt?


Memories

Jag är en person som alltid, alltid, ALLTID har svårt att slänga saker. Dels för att man kanske behöver de en dag och dels för att de betyder något för mig. Jag har ofta minnen till de saker jag har, det kan vara små minnen och de behöver heller inte vara speciella. Men jag måste spara på dom.
Jag kan verkligen inte slänga något som har ett minne, litet eller stort.

Som dessa till exempel:

De här gipsfigurerna gjorde jag och Pappa när jag var liten. Och så målade jag dom och sedan fick de stå vid växterna som att de var ute i skogen, djungeln, naturen eller vad du nu vill kalla det. Nu när jag flyttat hemifrån står de även likadant som de gjorde när jag bodde hemma, på fönsterbrädan under växterna. =)

Fråga:
Sparar du på minnen?


Ons 16/9 2009

God förmiddag!


Vaknade upp till ännu en härlig dag efter mardröm om en spindel. Hatar att drömma om de små krypen även om spindeln hade fina färger på något vis. Tur att det bara var en dröm.

Idag finns inga direkta planer förutom att förbereda Pappas present. Vi har ju redan köpt det för någon vecka sedan fast jag tänkte piffa upp den lite grann med saker som jag hittade i en låda. Perfekt! Svårt det där när han inte vill ha något egentligen.

Skriver mer om ett tag.
Kram!

Fråga:
Gillar du att fylla år?



Ny kategori!

Hej söta läsare / besökare!

Nu kommer här en helt ny kategori som kommer att heta Heaven! Där samlar jag alla fina bilder jag tagit på just himlen. Tycker om att se på den, så vacker. Speciellt med alla färger och moln som skapar former, figurer.
Jag börjar denna kategori med en superfin himmel jag tog kort på härom kvällen. =)
De kommer vara oredigerade.


Lyxmiddag

Hej bloggen och ni som läser / besöker!

Tidigare idag räknade jag & Nall på denna månads utgifter och inkomster och efter att ha räknat på det en stund kom vi på att vi kommer klara det ungefär precis. Så därför stack vi iväg och handlade lite som började ta slut, i vanlig ordning med andra ord.
Dessutom lyxade vi till det med revbensspjäll och potatissallad. Haha. Ja, det kanske låter dumt. Fast när man verkligen ätit vad som finns hemma och sedan äntligen kan köpa något man sällan äter känns det lite lyxigare. Hehe. =)

Om någon / några timmar ska jag en sväng till Pappan min. Ska passa på att ta med en låda så jag kan packa resten av mina grejer. Nej, jag är fortfarande inte helt klar med min flytt efter ca 10 månader. Dåligt jag vet. Fast det finns heller ingen brådska med den saken.


Ser inte så gott ut när det är rört på tallriken, fast revbensspjäll och
potatissallad är en riktig godbit att äta. Gottgott. Hehe.

Nu!


Mån 14/9 2009

God dag bloggen!

Detta blev ett lite sent första inlägg på grund av att det blev sent igår. Jag fastnade i mitt nya tvspel kingdom hearts och så vaknade jag senare än vanligt. Fast det var skönt att få sova ut lite grann. Hehe, som ni vet brukar ju det inte hända så värst ofta.

Har ätit frukost och duschat, sitter här precis nu efter duschen och skriver ett snabbt inlägg. För snart kommer min bästa vän Ocke hit. Vi ska nog lira lite tv spel och sådär. Ska bli kul. Det har ju gått några veckor sedan sist vi sågs.
Fast oroa er inte, jag kommer såklart att blogga som vanligt!

Fråga:
Föredrar du att bada eller duscha?


Köksäventyr


Sön 13/9 2009


Hej blogg & läsare, besökare!

var det dags för ett "morgon"inlägg igen och ja, jag har gjort det gamla vanliga. Ätit frukost, fast vi hade glömt ta fram vanligt bröd ur frysen, detsamma gällde kalkonen. Typiskt. Så fick tina kalkonen under varmt vatten och käka knäckebröd istället. Fast det fungerade det med. Fast jag vet inte. Är så trött på samma gamla grejer varje morgon, jag gillar inte frukostmat. Fast orkar inte laga mat på morgonen, det räcker med en gång per dag. =)

Nall är iväg och hämtar min kusin. Han ska kolla på Nalls mc, den rasslar lite så han ska lyssna efter vad det kan vara. Vill ju inte att Nall tar några som helst risker fast det är säkert ingen fara.
Ska snart fixa med Gubbens sår och efter det skriver jag igen.
Kram så länge

Fråga:
Vilken musikstil gillar du?

Bilträff


Innan vi åkte förut ikväll sa de vi känner att det var mycket folk där nere vid bilträffen. Mycket tänkte jag, det är väl bara en 50 pers eller sådär, fast nej nej. Vad fel jag hade. Det var nog några 100 plus kanske 100 bilar eller så. Det var verkligen bilar överallt, bilar som åkte, bilar som spelade ljud.


Förutom Nalls vän såg vi några till som hade varit med och tävlat med billjud tidigare under dagen. 
Och självklart stod de och spelade på sin plats. Lite roligt. Där fanns så mycket att se på. Självklart kom farbror blå dit bara ett tag efter att vi hade kommit, kul att de förstörde så ingen kunde åka mera.
Men tur i oturen. Istället tog vi en sväng med Nalls väns bil och dunka på ljud så jag trodde öronen skulle sticka iväg, och bilsätena skakade för fullt. Snacka om bra vibrationer. Helt underbart!
Med detta i minnet kan jag nu sova gott =)

Kram och godnatt!



Här är låten vi väckte hela stan med. Rätt skönt beat.

Senare

Hej bloggen och ni som läser den!

Jag kom nyss hem här, har varit med killen och Denny och kollat på tävling med billjud. Har aldrig sett det förr, så det var ju en ny upplevelse. En vän till Nall var med och tävlade, men jag kan ju säga att det fanns så mycket "värre" bilar (ljud) än så.

Och ikväll ska vi åka och kolla när bilar kör. Ska bli skoj, även den vännen som tävlade i billjud ska vara där ikväll, så då träffar vi honom och hans bror igen. Kul!

Blir bortskämd här idag med en kille som lagar mat, så jag kan passa på att blogga nu när jag varit iväg en sväng. Vad sägs om det? :D

Fråga:
Vad åt eller ska du ha till middag?




lör 12/9 2009

Hej hej blogg och läsare.

Vad finns att säga denna morgon som är ovanligt till skillnad från alla andra? Inte direkt mycket faktiskt. Jag vet att mina morgoninlägg är ganska så tråkiga, fast det är alltid så jag börjar dagen här på bloggen. Hehe. Det var en konstig mening.
Hann inte spela mitt nya spel så mycket, men av det jag testade var det superkul tyckte jag. Tänkte fortsätta spela lite mer idag. Vill ju komma någonstans, hitta och utforska spelet. För enligt mig är spelen rätt stora. Det finns så mycket man kan och ska göra för att komma vidare. Kul!

Har även satt vatten på spisen som ska koka upp och sedan svalna så vi kan tvätta Gubbens sår i vanlig ordning, fast det börjar se mycket bättre ut, så snart är det säkert okej. Det tar ju lite längre tid för det där att läka eftersom det var superstort i början och fyllt med var, urk! Sedan är det ju rötmånad också vilket gör att det läker saktare, bakterierna trivs. Eller trivdes. Jag är på dom varje dag. Inte trevligt, fast måste för våran lilla lurvtuss!

Skriver sen igen.
Kram!

Hehe, söt när han sover under tvätten. :P

Beställningen

Hej alla glada!

Ja, inte för att beställningen är något snyggt klädesplagg eller så, så har jag faktiskt längtat tills detta har kommit hem till mig, och det gjorde det som sagt var förut idag!

Det är nämligen inget mindre än ett litet tv spel som jag redan har 1an av, och nu har jag alltså även 2an.
Anledningen till att jag gillar det?

I spelet som heter kingdom hearts träffar man disneyfigurer och slåss mot de onda heartless. Älskar spelet och det är så kul. Enda minuset är att det är lite svårt att hitta och se allt eftersom mycket av det är dolt. Men det är ju en utmaning och utmaningar är roliga. Eller hur?!
Disney är och kommer alltid vara en riktig klassiker!

Syns kanske inte så bra på bilden, fast där är kalle anka och långben
tillsammans med musse pigg och en hel del andra roliga figurer man
möter på.


Taco time!

Nu ska jag & killen gå över och käka tacos hemma hos Pappan min.

Skriver mer senare när jag kommer hem.
Kramisar!


Tors 10/9 2009

God dag!

Igår sov Denny över hos oss och vi gick upp lite senare än vanligt. Åt frukost för en timme sedan och för bara ett litet tag sen så gick Denny ner för att möta sin bror. Så jag har åter igen inte kunnat skriva förrän nu. Man vill ju inte vara otrevlig mot sina gäster. Visst att Nall också finns fast ja, ni vet hur jag menar.

Ringde även till Pappa nyss och så bestämde vi att det blir tacos där ikväll! :D
Så i helgen får det bli någon annan middag, men vad gör det? Längtar så, vad mysigt det kommer bli. Ska även passa på att fixa med mina grejer som fortfarande är kvar där.
Gamla tidningar som jag ska klippa ut det viktiga från och spara och slänga resten som jag tycker är ointressant.
Att städa upp och rensa bland sina saker kan behövas ibland.

Kramis

Fin

God dag alla!

I somras tog jag en fin bild när jag var ute och gick med Gubben, glömde bort att den fanns. Fast nu när jag kollade igenom datorn på bilder hittade jag den. =)


Ditt leende!

Ditt leende är vackert! Det spelar ingen roll om du inte har jämna tandrader eller tänder vita som snö. Alla har ett eget personligt leende oavsett hur formen på dina tänder är. Det är det som är charmen i sig.
Le mot någon annan och du får ett leende tillbaka. Och det är ju alltid lika trevligt. Någon annans leende gör ju även dig mera glad.
Ler du så känner du dig både snyggare och känner dig gladare. Och eftersom du känner dig gladare, och snyggare så höjs även din självkänsla.
Och vad är mer sexigt än självkänsla? Inte mycket klår den känslan. Världen behöver fler glada & självsäkrare personer. Glöm aldrig att ditt leende är vackert, så le mera!


Alyssa Milano är redan en vacker kvinna
men hennes skönhet förhöjs ännu mer av hennes leende.

Mån 7/9 2009

God dag!

Allt bra med er? Det är bra här i alla fall. Har ätit frukost i lugn och ro och har kokat vatten till Gubbens sår, som bara ska kallna innan jag börjar fixa med det. Efter det blir det en skön dusch. =)

På tal om annat så glömde jag en grej igår. Det var ju 20% rabatt på HM under helgen och det glömde jag totalt bort. Jag skulle verkligen behövt lite nytt hem, bland annat smink och grejer.
Samtidigt kanske det var bra att det glömdes bort för vi har tänkt att byta ut lite delar på bilarna och pengar går ju åt även till det. Och det är viktigt att fixa bilarna i tid, annars blir det väl bara värre antar jag. Brukar vara så när något slits.

Nu kommer jag ställa en rätt dum fråga, så jag förväntar mig många svar!

Fråga:
Gillar du att shoppa? :D


Även denna är faktiskt köpt på HM, älskar figursydda kläder.
De sitter verkligen så bra på mig. =)


In my closet

Var nu ca en vecka sedan som jag visade er något från my closet.
Dessutom ser plagget som redan är där lite ensamt ut och skulle behöva sällskap av denna:


Denna köptes på HM någon vecka eller några dagar efter
Britney Spears konserten i sthlm. Har en likadan som är gråblå som
köptes på konsertdagen där i sthlm och jag tyckte om den så pass
mycket att jag köpte denna. =)


Nostalgi

Hej hej!


Kom att tänka på tv spel imorse vid frukosten och kom då att tänka på ett av mina gamla favoritspel. Som jag tidigare skrivit i bloggen så har jag kvar mitt gamla ps1 och så har jag ps2. Måste säga att det finns en hel del roliga spel till de båda. Mest spelas äventyr, när man ska samla saker / pengar och ta sig vidare genom uppdrag. Dock tycker jag att det kan vara lite för svårt ibland, eller mycket för svårt. Näst intill omöjligt. Men jag har varvat de flesta spelen jag har, eller så gott som varvat dem.

Hursom helst, ett riktigt roligt spel är ju gamla goda Spyro the dragon.
Funderar på att köpa det nyaste med, jag har ju 1, 2, 3 i spyrospelen och de är alla roliga att spela.

Kommer ni ihåg den lille draken?
Han var ju överallt ett tag kommer jag ihåg. Detta spel var och är mycket populärt.


Sön 6/9 2009

God morgon!

Skönt det är att vakna skapligt av sig själv även om det är lite molnigt ute, fast det är en rätt konstig himmel som även det blå lyser igenom.
Vi har redan ätit frukost och fixat. Och under tiden vi åt frukost, vad åker inte förbi oss då? Jo, den vita fina limousinen vi såg igår. Den åkte runt på stan igår en sväng och jag skulle ju verkligen inte ha något emot att få åka en sådan där bil. Så lyx!
Har också kokat upp vatten till Gubben som vi ska skölja hans sår med. Vattnet ska ju helst vara sterilt (kokat) så att inga som helst bakterier finns där när man sköljer såret. Och det verkar ha blivit så mycket bättre med den saken. Knappt något kvar nu. Hoppas min nya metod fungerar, men just nu ser det ju så ut. Perfekt!

Nej, nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan fixa med Gubben.
Skriver mer efter det.


Morgon stund har guld i mun

Thai nånting

Hellu igen!

Har kollat på rallyt nu. Vi hann bara vara där 1.30 h ungefär. Fast det var rätt okej. Det höll på att gå illa för ett par bilar, men det är ju det som är riktigt spännande. LIte sol fick vi där med.
Morfar hann jag hälsa på också, och det var trevligt. Pratade gamla minnen. =)
Kom hem för ett tag sedan och har precis ätit något thai/indisk inspirerad mat. Gottgott. Skulle bra gärna vilja veta vad för kryddor som döljer sig i maten. Skulle vara roligt att veta eftersom jag gillar att laga mat ibland. Det kan faktiskt vara riktigt avkopplande att pyssla med det i köket i sin egen takt.
Men när man ska stressa för att maten ska bli klar för att man är hungrig är mindre roligt. Baka däremot är jag inte så mycket för. Det blir kladdigt och mjöl flyger över hela köket. Blir mycket att diska upp, bunkar, visp med mera.

Fråga:
Gillar du att laga mat?



Här i finns bland annat nudlar (istället för ris) grönsaker, kyckling. Det rödfärgade är kyckling.
Gottgott.

Lör 5/9 2009

God dag alla!

Imorse
var det så härligt att vakna, det var nämligen strålande solsken och blå himmel. Helt underbart. Tyvärr har det ju som alla andra dagar kommit in moln lite här och var. Fast det är inget nytt.

Planerna idag då?
Jo, kanske följa med killen och kolla på rally och i alla fall hälsa på Morfar. Plus kanske beställa kina mat. Låter ju inte mycket för världen, fast annars brukar jag ta dagarna som de kommer. Gillar inte att göra upp en massa planer eftersom det i alla fall aldrig blir som planerat. Undrar varför det aldrig blir som man tänkt sig.
Jag tror att det är för att man förväntar sig för mycket av det man planerat.
Så jag har lärt mig min läxa. Att inte planera. Att inte förvänta sig för mycket. Fast ibland kan det verkligen vara svårt att inte förvänta sig mycket när man är uppspelt över något.


Fråga:
Brukar du planera?



Lycka!


Vad är lycka?
Lycka är ju inte bara när man skrattar och har roligt, utan det är även en hel del andra saker. Det kan egentligen vara precis vad som helst.
Lycka för mig är min familj (dit räknas såklart killen & våran hund), allas våran hälsa, vänner och humor, för vad vore livet utan härliga skratt då och då? Det finns såklart mera saker, men detta är de sakerna i livet som skänker mig mest lycka. =)

Men nu undrar jag:

Vad är lycka för dig?



Som ni ser kan våran Gubben skratta på riktigt. Händer alltid om han leker med bollen eller
om han ska få gå ut och gå eller åka bilen. =)

Illa

Hej på er!

Idag blir en städdag här hemma. Killen jobbar och jag passar på att städa i lugn och ro. Det är ju ändå fredag och jag vill gärna ha det rent och fint hemma. Vem vill inte det när det är helg? Killen städade av lite igår med moppen eftersom vi duschade av hunden och han sprang runt och skvätte ner allt. Hehe.
På tal om hunden så är han inte bra än. Och imorse när jag precis skulle göra rent det där så var det rätt äckligt. Det rann ut av sig själv lite, resten av varet fick jag klämma ut tills det endast kom blod. Hällde sedan i natriumklorid i såret, tröck in lilla pipen och klämde till. Såg att det gjorde ont på hunden, men det är en sista utväg. Fungerar inte detta måste han till veterinären.
Och helst ser jag ju att det går att fixa hemma. För veterinären är så dyrt och just nu finns inte pengar till det. Fast ska testa detta imorgon och nästa dag. Kanske det blir bättre då. Jag hoppas på det.
Stackars våran Gubben.


Gubben är inte bra än. Fast testade något nytt, och hoppas på att
detta fungerar. Annars blir det veterinären.


Fre 4/9 2009



God morgon!

Detta får bli ett vanligt tråkigt morgoninlägg. Dels för att det är riktigt tråkigt väder ute, det är grått och det blåser. Det är småkyligt och jag har just nu ingen aning om vad jag ska skriva.
Börjar bli hungrig och känner inte för att äta något heller, fast måste. Bara det att det inte finns speciellt mycket som lockar. Kanske hittar något om jag rotar runt lite.
En god kopp te ska det snart bli i alla fall, som varje morgon.
Fråga:
Vad dricker du på morgonen?

Kusin

Hej bloggen, läsare!

Nu måste jag snart skynda och gå över till min kusin på en hej då träff. Han ska nämligen åka världen runt typ, eller nej. Han ska åka på en riktig långresa där de tar flyget och bara se vart de hamnar sedan. Tufft. Inte ens jag skulle våga göra så och han är tre år yngre än mig.

En rolig grej är att jag är den enda tjejen av alla mina kusiner om man säger så. Så alla kusiner till mig har alltså bara en tjejkusin --> mig.
När jag var liten var jag nästan den enda som hade många kusiner konstigt nog. Idag har jag insett att 7 stycken inte alls är så många och att de flesta har så mycket mer.

Fråga:
Hur många kusiner har du?

Leia tipsar!


Ang denna

Jag har nu testat denna rengöringslotion och jag måste säga att den faktiskt är mycket bra. Känns len och tar bort smink bra. Precis så som det ska vara. Kan dock inte avgöra om denna var bättre eller sämre än den jag hade innan. Enda minuset är väl att den inte luktar så gott, fast den är ju ändå parfymfri. Så det är ju därför. Och det sägs ju vara bättre än sådant med parfym i. Så tar denna slut kan jag mycket väl tänka mig att köpa den igen om jag har vägarna förbi apoteket.
Dessutom är ju flaskan rätt söt, i rosa och vitt såklart!


RSS 2.0