Köks stök

Kan någon gissa vad jag ska göra???








Rätt svar:
Min första kladdkaka :)

Nall
kom hem med grejerna och sa att jag skulle baka, den godisgrisen. Så jag tänkte att jag försöker mig på det för en gångs skull. Annars är bakning inte min passion. Jag föredrar att laga mat jag.                                          


Sön 31/1 2010

God förmiddag!

Vaknade vid 09:40 ca av mig själv och att jag märkte att det var härligt solljus ute. Inte bara det, utan det singlar ner små, små snöflingor som knappt går att se och det glittrar jättefint i solen. Det ser nästan lite magiskt ut måste jag säga.

Idag finns inga speciella planer än så länge. Så får se vad som händer. Ska ju dock ringa hela två stycken födelsedagsbarn (vuxna) och gratta på deras stora dag. Och imorgon fyller en släkting år. Så det blir att ringa då också. Det är många som fyller år nu i februari som kommer, med start imorgon.

Nu måste jag ta en kopp te.
Kram!


En klassisk morgonbild får helt enkelt duga.


Ett bad

God kväll!

Har som jag förut skrev varit hos Morfar, och det är mycket bättre med honom idag. Imorgon eller övermorgon får han antagligen åka hem igen. Ska bli skönt.

Och fy så kallt det är ute! -16 grader var det när vi gick till bilen, dock kändes det som minus 25 minst! Läskigt kallt och så var vi tvungna att handla lite hem till middagen som jag håller på att göra nu. Så bilen fick vara igång ett tag medan Nall gav sig ut i kylan. Värme är verkligen underbart!

tal om underbart, efter maten ska jag ta ett hett bad och bara varva ner efter dessa dagar. Det måste jag. Så bloggen kommer hamna lite i skymundan ikväll lite grann. Dock kommer jag nog blogga som vanligt imorgon igen eftersom det var rätt goda nyheter som jag fått idag.

Kram



Visst skulle du också vilja bada i det här badkaret?


Besök dagens blogg här.

Leia tipsar!








Besök förresten dagens blogg här.


Lör 30/1 2010

God förmiddag!

Efter att ha kommit hem vid 02-tiden inatt efter att ha varit med Morfar och sett till så han får hjälp och mår bra är jag nu vaken. Somnade inte förrän vid 04 skulle jag tro, då jag och Nall låg uppe och pratade om det som hänt på kvällen och annat som hör sådant till.

Inte roligt att prata om sådant, fast ibland kan det vara riktigt skönt att få prata av sig så att man kan få sova utan negativa tankar som kan leda till hemska mardrömmar.

Nu ska vi äta frukost och sedan ska vi invänta samtal från min morbror L då vi antagligen ska åka upp och hälsa på Morfar och se hur det är idag. Han fick nämligen stanna kvar på sjukhuset, så innerst inne vet jag att han är i goda händer. Dock skadar det aldrig att hälsa på igen.

Idag har vi sol förresten.

Fråga:
Har ni sol?


Akuten

Hej!

Jag kunde tyvärr inte avsluta tävlingen förut idag, men den är i alla fall avslutad och imorgon ska jag presentera vinnaren när tid finns.

Jag ringdes av min morbror L som berättat att Älskade Morfar har ramlat och gjort sig rejält illa och var på väg till akuten. Så vi åkte dit vid 19-tiden och nu kom vi precis hem efter en helkväll där med prover och röntgen. Och min Älskade Morfar betyder Allt för mig och bloggen noll för mig i det läget som jag hoppas att ni förstår!

Nu ska jag snart sova efter en lång kväll av oro och väntan.
Kram

Lägger denna i kategorin hälsa, eftersom det har med det att göra.

Fre 29/1 2010

God förmiddag!

Tänkte slänga in ett inlägg redan för en timme sedan, men frukosten kom först. Idag var det inga problem att få upp Nall eftersom mobilen ringde och väckte oss båda. Goda nyheter var det. Så jag är rätt glad.

Eftersom det var en hel del som ville att jag skulle testa på att ha en morgondagens blogg tävling (dagens blogg imorgon) här i min blogg så tänkte jag att vi testar på att ha en sådan tävling här idag!
Och går det bra så kör jag den fler gånger!
Ska bli så kul!

titta in här igen om ca 1 timme då kommer tävlingen att börja!


Utmaning



Blev utmanad av både Alexandra och Nadja.

1. Kopiera awarden på sin blogg (bild finner du (här)
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

Sju intressanta fakta om mig själv:
1. Jag har äkta blont hår.
2. Jag har aldrig färgat mitt hår.
3. Jag har blå ögon.
4. Jag har körkort.
5. Jag har bacillskräck, urk!
6. Jag skrattar väldigt mycket.
7. Jag kan lyssna på samma låt om & om igen.

Jag utmanar:
Vem som helst kan göra detta!

Hälsosammare liv

Hej hej!

Igår fick vi hem en sak som jag har saknat lite smått. Ni som läst min blogg ett tag vet ju att jag brukade träna min kondition lite då och då eftersom jag blir totalt slut av att gå upp för några trappor.

Och
nu äntligen har en sådan här träningscykel kommit hem till oss så nu kan jag börja träna min kondition igen lite när jag vill. Har lovat mig själv att jag ska försöka cykla minst 20 minuter 4 dagar i veckan. Jag testade såklart att cykla igår framför mitt glamour, och det programmet håller på i ca 20 minuter och jag klarade av det utan att ta paus. Och jag tyckte det var lagom efter att inte ha cyklat på ca ett halvår.

Fråga:
Brukar du träna??


Gubben ligger vid träningcykeln där han egentligen inte får ligga.
En busig hund minst sagt!


Tors 28/1 2010

God morgon!

Är det bara jag som har en omgjord blogg? Alltså översikt och det ser annorlunda ut!

Kaffe plus tevatten är redan klart och jag försöker få upp Nall, den sömntutan. Det tar alltid lång tid för honom att gå upp, jämt så morgontrött. Stackarn.
Efter det blir det frukost och sen blir det nog lugnt här hemma. Det har snöat hela natten så det är hur mycket snö ute som helst, och jätteljust!

Alla tjatar om att de vill ha bort snön och så vidare, men jag tycker det är helt okej om den är kvar ett tag till. Det är ju bara januari fortfarande och februari är kvar, efter det när det är mars kan snön gärna försvinna och det gröna kan få slå ut igen.

Fråga:
Vill du ha kvar snön?


Mot köket.

Hemmagjord hamburgare



Här är då denna hemmagjorda hamburgare jag gjorde härom dagen. Har letat efter bilden och äntligen hittade jag den, visste väl att jag tagit en.
Själv äter jag bara hemmagjorda hamburgare eftersom jag tycker lätt att de är de godaste hamburgarna man kan äta. Dessutom bestämmer man själv vad man vill ha på. Och köttsmeten gör man ju själv, kryddar och formar till små hamburgare. Blir helt underbart gott.

Visst ser den god ut?!!

Ons 27/1 2010

God dag!

Vaknade redan vid 09 och gick upp då. Gjorde vanliga morgonrutinen att sätta på kaffe plus tevatten, väckte Nall och så åt vi frukost i lugn och ro.

Kunde tidigt konstatera att det snöade för fullt ute och det har snöat från och till hela förmiddagen i både små och stora snöflingor.

Dock var vi tvungna att ge oss ut i snöfallet för att hämta ut pengar och sätta in dem på banken så jag kan betala min del av hyran plus lite andra räkningar som jag har. Skönt att få det gjort varje gång, även om det svider i plånboken.
Medan Nall åkte och satte in pengarna passade jag på att hälsa på Morfar och snacka lite med honom. Vi pratade verkligen hela tiden om en massa roliga saker. Så det blev en hel del skratt! Trevligt!

Fråga:
Snöar det hos dig??

Flytt

Idag har jag ägnat de senaste tre timmarna åt att hjälpa Pappa med hans flytt. Har städat lite i vårat (hans) gamla kök och burit en massa saker. Så jag känner mig duktig.
Nu finns det bara småplock som han kommer att ta själv imorgon och kanske det blir att hjälpa till lite mer med städningen både imorgon och övermorgon. Vi får se om han vill ha hjälp med det över huvud taget.

Men nu är jag tillbaka hemma och tänker stanna här resten av kvällen framför datorn och bara ta det lugnt. Kommer bli skönt kan jag ju säga.

Kram


Tis 26/1 2010

God förmiddag!

Kommer nästan precis från frukostbordet efter en långfrukost i vanlig ordning. Skönt och avslappnande.

Håller på för fullt att vika in tvätten som har varit på tork sedan i förrgår då vi tvättade. Alltid lika skönt att få bort torkställningen från vardagsrummet. Den tar ju en hel del plats.
Och för att inte tala om hur skönt det är med nytvättat. Nu är det bara att välja och vraka i garderoben igen. Borde egentligen ta och städa ur där och slänga kläder jag aldrig använder. Men det är svårt att kasta vissa kläder som har varit favoriter en gång i tiden.

Ibland kan jag verkligen spara på sådant som verkligen inte behövs. Men sådan är jag.

Fråga:
Brukar du spara på saker??

Sötsugen? Ät vindruvor!




Fear

Blev nästan lite sugen på att se den här filmen igen faktiskt. Fear med Reese Witherspoon och Mark Wahlberg när jag såg filmen igår.

Dock
är ju fear helt klart så mycket bättre än filmen igår och faktum är att den påminner mig lite om den vilda tonåren då man sprang ute halva nätterna,  träffade vänner, var kär, bara hade roligt och inte brydde sig särskillt mycket om någonting förutom att leva livet..


Mån 25/1 2010

God förmiddag bloggen & ni andra!

Vaknade av mig själv vid 09:15 och gick upp då. Vaknade tyvärr inte till någon sol, fast den kommer väl fram snart igen från molnen. Bara en vecka kvar av denna månad, och nästa månad är kort. Dock är det många som fyller år då.

Igår såg vi på film innan sovdags och filmen hette the happening. Fick idén att se den från en annan blogg. Och jag måste säga att filmen var sådär. Den gick helt klart att se utan någon större risk till uttråkning. Dock är det nog ingen film jag ser om.

Vi tvättade även igår på kvällen och gissa hur skönt det var att efter en snabbdusch sova i nytvättade sängkläder! Det finns inte mycket som klår den känslan kan jag ju säga. Helt underbart!
Och på tal om dusch ska jag ta en snabbdusch nu med.

Kram

En bild från filmen the happening med Mark Wahlberg.


Söndags tripp

Hej bloggen och ni andra!

Är precis nyss hemkommen från den vanliga söndagstrippen till Morfar. Vi åker alltid dit på söndagar och pratar lite om allt mellan himmel och jord, dricker kaffe och bara umgås. Det är verkligen supertrevligt och något som vi båda uppskattar väldigt mycket!

Fråga:
Brukar du hälsa på dina släktingar?

Sön 24/1 2010

God morgon!

Vaknade för 1 timme sedan och sov inte jättebra inatt. Vaknade mitt i natten av en mardröm om både katter och spindlar. Jag är inte rädd för katter men av någon anledning hade Mosters katt blivit totalt galen och började flyga på mig och rivas. Dock planterade hon frön som blev till nya katter. Tur att det var en dröm.

Ang spindel drömmen så bara för att grodan i mitt inlägg igår hette goliatgroda drömde jag såklart om goliathspindeln.  Ni vet en riktigt stor spindel som äter fåglar till och med. Usch!
Vågade inte alls röra mig när jag vakna och låg helt stilla i minst 10-15 minuter innan jag verkligen förstod att det var en dröm. Gillar inte att drömma om kryp. Blir alltid så glad när det ljusnat så man kan se runt omkring sig!

Skönt i alla fall att jag sällan drömmer mardrömmar!

Fråga:
Brukar du drömma mardrömmar?



En goliath spindel :S

Nya husdjurs trenden?



Har ni sett denna feta groda?
Kan inte låta bli att skratta lite när jag ser den, den är ruskigt stor för att vara en groda. Den heter tydligen goliatgrodan och kan väga 5 kg.
Kanske det här kommer att bli nya trenden bland husdjur??

Källa.

Tacos time!

God dag alla glada!

Har varit i full färd med att fixa iordning och förbereda inget mindre än tacos! Ska bli så himla gott. Och Pappan min kommer över och äter tacos med oss. Trevligt värre!

Älskar denna frågan, så tar den igen!

Fråga:
Gillar du tacos?? :D



Förra tacomiddagens bild. Gott gott!

Lör 23/1 2010

God förmiddag!

Vaknade imorse till strålande solsken utanför fönstret och det var hur härligt som helst. Tror att vi inte sett solen på över en vecka. Det har alltså varit mycket gråa dagar på senare tid. Soliga vinterdagar är verkligen jättevackra, men i och för sig så gäller det alla soliga dagar. Jag älskar solen!

Gick upp vid 09:30 cirka, vaknade då och trodde klockan var ca en timme mera. Jag gillar inte som en del av er vet att sova bort halva dagen utan gå upp skapligt varje dag. Lördagar är också den dagen som jag inte ställer någon klocka. Någon dag måste man ju få vakna av sig själv.

Kommer nyss från frukostbordet och väntar på att klockan ska gå lite till. För någon gång vid 11:30-12:00 ska jag ringa ett samtal.

Vår i vårt hus

Min Nall kom hem med underbart vårfräscha gula tulpaner till mig igår. ♥ 

Jag tycker faktiskt att just gula tulpaner är de finaste eftersom de lyser lite som en sol. Och sol är vad jag helst vill ha nu när det har varit många grå dagar.
Nu står de så fint i vardagsrummet och en del har redan slagit ut lite grann. De är så himla fina!

Fråga:
Gillar du tulpaner, vilken färg i så fall??


Mina fina tulpaner jag fick av min Nall. Dock är deras rätta plats
på vardagsrumsbordet, rummets mittpunkt såklart!


Fre 22/1 2010

God förmiddag!

Och välkommen fredag!
Gick upp vanlig tid idag, tog en långfrukost som vanligt med Nall. Skönt att slippa stress och annat jobbigt på morgonen.
Har klippt Nalls hår och det blev så fint så. Cirka 5 cm åkte av där, och det händer varje gång jag klipper honom. Hans hår växer verkligen som ogräs.
Det är annat än mitt hår som knappt växer alls och det nästan räcker med att klippa det en gång i halvåret typ. Fast slitet det blir det.

Har inga direkta planer för idag förutom att kanske följa med när Nall skjutsa min morbror L till veterinären med hans katt. Den har blivit sjuk eller något. Stackarn.
Dock har vi en plan och det är att laga hemmagjorda hamburgare som blir till middag idag. Och med hemmagjorda menar jag att man tar köttfärs och gör det från grunden. Kommer bli så gott.

Fråga:
Gillar du hamburgare??
                                                                                        


Blåbär



Känns skönt att äntligen ha fått tillbaka sin inspiration och kunna lägga lite mer tid till att göra blogginläggen både mer snygga som dessa och framförallt intressanta. Jag tycker i alla fall att det är spännande att läsa tips och andra saker som handlar just om min hälsa. Jag vill må bra!

För mer tips eller bara inspireras kolla in min katergori mat, hälsa & skönhet!


Tid bokad

Jag har länge nu tyckt det varit lite smålustigt att jag inte har fått någon ny tid från tandläkaren. Ja ni läste helt rätt, tandläkaren. Hur man nu kan gå och tänka på att man vill ha en tid därifrån.

Men det har faktiskt gått ett bra tag nu sedan jag var där sist och tänderna är viktiga! Jag vill inte att de trillar ur en vacker dag när man biter tag i det sura äpplet om ni förstår vad jag menar ;)

Det värsta är att jag verkligen har tandläkarskräck och blir riktigt nervös varje gång innan de ropar upp mitt namn. Fast känslan efteråt med rena tänder, ren mun och glädjen att ha klarat sig ut från det rummet levande är helt underbart!

Fråga:
Har du tandläkarskräck??

Tors 21/1 2010

God förmiddag!

Gick upp redan vid halv 10 fast har varit lite upptagen med att fixa frukost och sedan ha en lång mysig frukost med Nall i lugn och ro. Det är så här mornar ska vara.

Igår storhandlade vi för nästan 1600 kr, så vi fick med en hel del hem. Bland annat alla frukost tillbehör som vi innan inte hade mycket av hemma. Så nu på morgonen var det lite extra roligt att vara i köket.

Även mycket grönsaker handlades hem. Härligt! Innan var det slut, så nu har jag ingen ursäkt för att inte ha det vid middag. Grönsaker är guld! Har saknat det grymt mycket. Okej, vi hade tomater hemma, fast det är alltid skönt att ha mera.

Regnar in

Det fullkomligt regnar in kommentarer till mig idag! Och jag verkligen gillar det!
Sitter och svarar för fullt. Tack alla som skickar en!



Tack alla ni som skickar kommentarer! Alltid så roligt att läsa
igenom och svara på dem alla!


Heidi Montag / Pratt

Stackars tjej!
Såg precis de första bilderna sedan hennes 10 stycken operationer på en dag. En dag! Människan måste ha blivit galen. Jag menar, varför vill hon göra sådär?! Efter att ha sett på the hills och sett hur hon och Spencer är tillsammans måste det ju bara vara för honom som hon gör så. Han verkar vara en riktig stolle.
Jag anser att skönhetsoperationer endast ska göras vid olycka eller sjukdom.

Jag tyckte hon var så söt innan, precis som hon var, och hon såg dessutom mycket yngre ut!
Nu efter operationerna känner jag knappt igen henne och jag tycker att hon har åldrats minst 15 år på grund av hennes nya skönhetsoperationer.
Känner ni igen henne? Avgör själva!


Fråga:
Vad tycker du om hennes makeover? Bättre nu eller innan
?


Heidi var så söt innan, nu ser hon bara gammal och lustig ut.
Alla bilder utom bröllopsbilden & innan kommer härifrån.


Ons 20/1 2010

God morgon bloggen!

Gick upp när klockan ringde för andra gången kl 09:25, så som ni ser har jag inte varit uppe särskillt länge. Har såklart redan fixat till te plus kaffe som håller på att bli klart i köket. Morgon te är alltid ett måste på morgonen och några koppar under dagen blir det också.

Skriver mer efter frukost såklart!

Fråga:
Vad dricker du på morgonen?

Då var det klippt!

Ja, som rubriken säger så var det klippt tidigare idag.

När moster kom gav jag henne en sax och frågade om hon kunde toppa mitt hår, men det syntes ingen skillnad alls. Så jag bad henne klippa en bit till. Och då blev det verkligen skillnad. Innan hade jag superlångt hår verkligen. Så när ca 10 cm försvann så kändes håret så mycket fräschare och tjockare. Jag har som ni nog inte vet ganska tunt hår, så när det var så långt såg det ganska slitet ut eftersom jag inte toppat håret på minst ett halvår.

Jag är nöjd i alla fall. 

Vad tycks? :D



Jag med 10 cm kortare hår, känns så tjockt och fräscht nu.


Matlagning på G

God eftermiddag bloggen.

Nu lagas det mat i köket för fullt, har gjort iordning något som jag är riktigt grym på. Så nu börjar det kännas i hela lägenheten. Hemtrevlig känsla det där med doften från mat.

Potatisgratäng ska det bli, och till det blir det kyckling, antagligen pepparsås och sallad.

Blev nyss livrädd. Det flög två stycken helikoptrar precis ovanför huset här. Vad det lät! Vilket oljud och nära flög de. Trodde nästan för en sekund att det var krig! Får hoppas på att det inte var något allvarligt i alla fall.

Snart kommer killen hem då blir det att steka kyckling och efter det kommer moster. Ska se om hon också vill ha mat. Trevligt värre! 

Fråga:
Gillar du potatisgratäng??


Tis 19/1 2010

God förmiddag!

Idag snöar det för fullt här utanför och har snöat massor sedan tidigt igår kväll. Inatt väckte plogbilen oss, då den var precis utanför..

Somnade nog inte förrän vid 01:30 igår fast vaknade vid 09:25 ca av klockan. Gäller att inte vända på dygnet och att gå upp i tid. Senare än det är bara dumt.
Nall är ute med hunden och passar på att handla lite frukost, så vi får se vad han kommer hem med. Under tiden är det tänkt att jag ska förbereda kaffe och te.
Så det är väl bäst att jag gör det nu, så får jag skriva mera senare.

Kram

Fråga:
Snöar eller har det snöat hos dig??



Mån 18/1 2010

God dag!

Kom nyss hem här efter att ha varit iväg och hälsat på Morfar och småhandlat lite måste ha saker.
Drack kaffe och pratade lite om allt möjligt och hade allmänt trevligt. Alltid lika roligt att åka dit en sväng och bara vara. Vi har ju alltid haft så god kontakt i alla år.
Och snälla Nall som alltid vill följa med.

Vi åkte en sväng efter det för att handla lite flytande tvål, fotfil, gummiskrapa till badrummet så handduken man stiger upp på inte blir blöt direkt. Rengöringskräm för ansikte och så till sist shampo.  Gummiskrapan undrar jag varför vi inte köpt för länge sen egentligen. Den är ju så bra att ha. Det är ju verkligen livsfarligt när golvet är fullt av vatten och man stiger ur badkaret.

Nu ska jag ta det lugnt ca 30 minuter innan det blir av att laga en tidig middag. Killen min sticker iväg på jobb om några timmar så det blir knappt en lugn stund.

Kram!


Så här ser jag ut idag. Snygg som få!

Beyonce



Visst är kvinnan vacker, men jag kan knappt stå ut att höra på hennes låtar. Jag tycker att hon för det mesta verkligen gnäller sig fram genom låtarna precis som att hon klämt sig någonstans och har riktigt ont.
Det finns få låtar som hon faktiskt sjunger i som jag tycker är bra, de är få, men de finns!


Nya kategorin!

Hej hej blogg och ni andra!

Har ju totalt glömt bort att berätta om den helt nya kategorin!
Den heter vackra bilder och där kommer jag alltså att samla alla bilder som jag tagit som jag tycker har det lilla extra. Det hörs ju rent av på namnet i alla fall.
Har ju en kategori som heter heaven också, som jag bara har bilder tagna på himlen, moln och så vidare. Funderade ett tag om de skulle göras till en kategori, fast det blev två.

Fråga:
Tycker du att den nya kategorin är bra?

Och: Ska två kategorier bli till en? Blir det lättare så?


Sön 17/1 2010

God förmiddag!

Vädret idag talar för sig själv. Det är grymt urtråkigt, grått och trist. Det verkligen bäddar för en rejäl depp. Vill helst inte se ut alls, och jag tror jag struntar i det också. Vart tog de soliga dagarna vägen? Så fort det blir några grader varmare på vintern så försvinner den. Ur trist.
Och så är det småkyligt inne också. Visserligen brukar jag frysa i tid och otid i alla fall.

grund av detta vet jag inte riktigt vad som kan skrivas, eller vad jag ska göra idag. Killen ska hjälpa en vän med dennes bil ett tag. Så jag blir väl själv hemma med hunden några timmar.
Får se vad som händer..

Fråga:
Blir du deppig av grått väder?

Lör 16/1 2010

God dag bloggen!

Nall kom hem strax innan 24 slaget igår kväll, så då blev det att vi var uppe lite längre. Myste lite med sen kvällsmat och bara pratade om allt och inget. Mys!

Var nog uppe till ca 2-2.30. Och eftersom lördagar är den dagen jag inte ställer någon klocka blev det också att vi vaknade lite senare. Men vad gör det någon gång ibland.

Kommer precis från frukostbordet och är på riktigt bra humör idag. Känns inte lika grått och trist denna dag även fast det är ungefär samma väder ute idag som igår.

Fråga:
Sover du längre på helger?


Detta är då den sista av de bilder som jag tagit när jag varit ute och gått med hunden. Tycker denna också
blev riktigt bra. Så fin, och ändå är den tagen med vanlig digitalkamera, ingen system alltså.
                     


Fre 15/1 2010

God dag!

Kommer precis från köket och frukostbordet och måste säga att det är mys att ha Nall hemma vid den här tiden en fredag morgon. Har alltid mer matlust då när jag inte är själv. Kanske det är vanligt?

Det är fortfarande lika fint ute med alla snöklädda träd. Undrar om det kommer att hålla sig eller om det kommer försvinna snart. Det är bara en syn som jag / vi som bor här inte varit vana vid att se de senaste åren. Vi här i Norrköping har inte haft direkt mycket snö de senaste tre åren utan det har nästan varit näst intill grönt ute hela vintern. Så att vi har snö är rätt mysigt för en gångs skull tycker jag i alla fall.

Kommer med ytterligare en vacker bild som jag tagit under morgonpromenaderna. Blev riktigt nöjd över hur fin denna blev!


En av de finaste morgonbilderna jag tagit under promenaderna de senaste dagarna, enligt mitt tycke.


Pizza time

Nall kom hem med en inbakad pizza och pizzasallad idag efter jobbet. Gott gott, även om det inte är den bästa maten man kan äta. Fast kan inte beskriva hur skönt det var att slippa laga mat idag!
Speciellt med tanke på att jag hade noll inspiration, plus att det inte finns så mycket hemma, inte så mycket så det kan bli lite variation i alla fall.
Det betyder bara en sak. Det måste handlas.

Fråga:
Gillar du pizza?


Vi delar alltid på en pizza, skulle aldrig orka äta en hel själv. Dock är
det ju bara bra. Det är ju så himla mycket fett & kalorier i en pizza.
Fast någon gång då och då gör ju inget.
Ser inte vidare gott ut på bilden :P


Tors 14/1 2010

God förmiddag!

Igår var faktiskt första gången på det här året som jag råkade skriva 2009 istället för det rätta året 2010. Tror jag hann att upptäcka misstaget i tid innan någon såg det.
Svårt det där med ettan som kommer mitt i allt, kommer nog ta ett bra tag innan man vänjer sig vid det. Tycker dock att det var lättare att gå över från 1999 till 2000.

Nog om åren, kom nyss in från rundan med hunden. Idag är det inte direkt kallt ute känner jag. Skönt på sitt sätt att kunna gå ute utan att småfrysa. Tog lite extra lång tid på oss just därför och ingen var gladare än Gubben.

Blir nu att fixa iordning någon form av frukost, är för en gångs skull lite småhungrig.
Kram

Fråga:
Har du skrivit fel år än?



Det är fortfarande lika fint ute, så tog en liknande bild som den igår. Blev riktigt nöjd med bilden!


Ingen rast, ingen ro

God kväll!

Som rubriken säger är det ingen rast och heller ingen ro. Håller just nu på och tvättar för fullt och fick precis upp det första från torktumlaren. Det sista är äntligen inslängt i maskinerna. Dock måste jag gå ner två gånger till i alla fall eftersom jag precis nyss slängde in mer i torktumlaren och det tar ett tag innan det är helt torrt.

Denna dag måste jag säga har varit riktigt effektiv. Det hela började ju med att plocka ner alla gardiner, dukar och damma av lite smått efter dem. Sedan var det strykning som var nästa grej att göra. Sedan hänga upp allt som blivit strykt, ta ett varv med dammsugaren och nu tvätta. Kommer kännas så skönt när allt detta är klart, för då blir det ett bad. Måste ju få skämma bort mig själv lite efter en dag full av bara sysslor. Jobbigt men behövligt.

Tur är i alla fall att morgondagen kommer bestå av andra saker än dessa. Måste kanske moppa golven då, för det orkar jag bara inte göra ikväll.
Ska ju laga mat också kom jag på. Baby måste ju ha matlåda. Det tar visst aldrig slut.

Kram


Detta ska nu vikas och åka in i skåpen. Alla juldukar och julgardiner
har gjort sitt för den här gången. Nästa gång de plockas fram är ju om
ca 11 månader, så det är ett bra tag kvar.


Hej då julen

Just nu har jag en välbehövlig och skön te paus.
Idag är det ju tjugondag knut och jag gör som enligt traditionen säger och plockar ner julen för den här gången. Har kommit ungefär halvvägs med allt. Alla julsaker utom granen är borta,  julgranen måste jag ha hjälp med. Blir att den troligtvis kommer stå där ensam kvar tills imorgon då killen slutar jobbet sent ikväll och antagligen kommer vara för trött för att släpa ner den i källaren då.

Jag har strykt alla gardiner och dukar och satt dem på sin plats. Och jag måste erkänna att jag faktiskt inte vet om jag ska säga bu eller bä nu när alla julsakerna är borta. Jag tyckte att de passade på sin plats när det är så mycket snö ute. Ser nästan lite lustigt ut med vår gardiner och vårdukar. Samtidigt ser det nytt och fräscht ut. Kommer nog ta någon dag eller två att vänja sig.

Senare när jag vilat blir det att dammsuga och damma, sedan är jag äntligen klar med allt som heter vårstädning. Borde också moppa golven, men frågan är om jag orkar med det idag. Annars får det bli imorgon.
Mycket stök för sådan kort tid.

Fråga:
Har ni kastat ut julen??


Detta är vad som är kvar av våran gran nu när
jag tagit bort alla julkulor och allt glitter.


Ons 13/1 2010

God morgon bloggen och ni andra!

Kom precis in från den obligatoriska morgonrundan med våran voffsing. Trots att det är kallt ute är den ändå rätt skönt. Morgonpromenader gör en gott.
Som vanligt leker han och har sig i snön, och vet ni vad?
Jag glömde inte kameran den här gången. Och jag hade en himla tur, för batteriet höll på att ta slut direkt efter första bilden. Dock höll det som tur var och jag kunde ta lite fler. Tur det eftersom de flesta bilderna jag tog blev suddiga och syns knappt något på. Så fick ta bort dem. Det är verkligen inte lätt att fota med en hund som drar i kopplet och har sig.

Nu blir det frukost och lugn och ro några minuter. Så underbart på morgonen!
Kram


 En ny härlig morgonbild. Och dessutom med ett riktigt vinterlandskap. Så här ser det ut där jag bor. 
       Vackert!


Galne grannen


Jag håller helt ärligt på att garva järnet här hemma.
Anledning?
Min Pappa ringde nyss och berättade att vissa hade fått reda på hans flytt. Och en av dessa är hans (min förra) galna granne. Hon är helt tokig. Klagade på mig om min musik mitt på ljusa dagen, gnällde och hade sig för jämnan. Men själv kunde hon dunka sina köksskåp i min sovrumsvägg hur tidigt som helst på morgonen när jag sov som bäst. Och tidigt är alltså vid 06 tiden på morgonen.

Hon hade bokstavligt sprungit ner i trapphuset när hon hörde att han kom och sagt till honom att hon låser in honom, att han inte får flytta nu när det blivit så lugnt och skönt. Antar att hon menade att det blivit lugnt och skönt sedan jag flyttade. Hon hade i vilket fall blivit hur nervös som helst. 
Snacka om att detta förgyllde min dag. Nu kommer jag skratta till kvällen. För jag kan verkligen föreställa mig hur det såg ut! Att få se synen hade varit guld värt. :D


Tis 12/1 2010

God morgon bloggen och ni andra!

Idag var det riktigt kallt ute. Kom precis nyss in från morgonrundan med hunden. Gubben älskar fortfarande snön, spelar tydligen ingen roll hur kallt det är verkar det som. Men det är ju bra att han vill gå ut över huvudtaget. Och även om det är kallt och lite små dimmigt så är det verkligen fint ute idag. Alla träd och strån är klädda med lager av frost eller snö. Ser ut som ett riktigt vinterland!

Skulle bara vilja att jag verkligen kände för att ta med kameran när det ser ut såhär. Samtidigt vill jag inte riskera att tappa den ifall vi skulle möta någon annan hund. Gubben är inte så förtjust i andra hundar av någon anledning. Han skäller, drar och får en nästan att ramla omkull. Han är väldigt stark. Inte så konstigt eftersom han är en medelstor hund.

Nu blir här frukost eller i alla fall en kopp te.
Kram


   Så här trött är Gubben nu efter sin morgon promenad. =)


Tsatsiki

God kväll gott folk och bloggen!

Har precis ätit upp det sista av det som var kvar av tsatsikin som jag gjorde i förrgår till den grekiska maten som jag lagade. Grekiskt är gott!

Tsatsiki är inte bara gott utan det är nyttigt också.
Yoghurt innehåller bra bakterier som är viktiga för immunförsvaret, magen med mera. Även vitlök innehåller många bra ämnen som hjälper till och skyddar oss mot förkylningar och andra hemska sjukdomar. Vilket passar ganska bra i dessa förkylningstider.
Visst att det inte är så trevligt för andra man träffar de kommande dagarna, men jag bryr mig om min hälsa och jag vill må bra. Och kan jag försöka förhindra att förkylningen knackar på dörren så gör jag gärna det!

Kram


Fråga:
Gillar du vitlök?


Nya svarta


Känner mig så snygg i nya svarta mysiga tröjan!

Köpte den då när det skulle vara rea på stan, dock var den ej på rea. Var tvungen att ta bilden med webbisen. Därav kvaliten och allt suddigt här och där. Små inställningar antar jag. Ser ju i alla fall lite utav den och jag är nöjd. Tröjan är från HM.

Får försöka ta och knäppa bättre bilder med min digitalkamera istället. Dock är det lite svårt att ta såna här närbilder. Går det att lära sig kanske?

Eller helt enkelt knäppa bilder i annat ljus, då jag vet att webbisen kan bättre. Får klura på det där!

Mån 11/1 2010

God morgon!

Förutom branden som härjade bara några dörrar från min älskade Morfar så fick jag reda på andra hemska saker om en person som jag umgicks med förr. Kan inte förstå det.

Men idag är en ny dag och då ska här tänkas på positiva och bra saker istället. Ny dag, nya tag!

Måste också gratta Rozanna och Rikard som blivit föräldrar!

Kram


Måste lära mig ta lite nya bilder, jag vet!!

Brand!


Jag fick ett riktigt skrämmande samtal från min morbror L nu på eftermiddagen. Han frågade först hur jag mådde och lite sådär innan han avslöjade att det hade brunnit i Morfars hus! :O
Bara några dörrar från hans. Tack och lov så mår Morfar bra och han kan bo kvar. Men tyvärr gick den som bodde i lägenheten bort i branden.

Jag blir så himla rädd och får verkligen ett nervöst / psykiskt sammanbrott mer eller mindre när hemska saker händer med eller runt omkring nära och kära. Helt galet! Så jag & Nall åkte självklart dit för att titta till honom och sådär. Känns skönt att ha gjort det.
Jag är så tacksam över att han mår bra, och alla andra jag älskar också för den delen. 
Morfar måste ha haft änglavakt! Tack och lov!
Älskar Dig Morfar! <3

Tidig middag

Ska snart gå över till Pappan min för att äta en mycket tidig middag där. Han ska nämligen bort till farmor & farfar vid 15 tiden. Och jag äter hellre tidigt än själv sedan, eftersom killen jobbar idag.
Blir tydligen firre även där, med potatis och sås. Helt okej middag!

Snart är det redan mörkt igen, samtidigt märker jag sakta sakta att dagarna blir längre. Så himla skönt att det blir ljusare och ljusare. Snart är det ljust kl 21 på kvällen. Härligt!

Fråga:
Är du en morgon eller kvällsmänniska?




Min oerhört snygga paint bild på maten som blir idag.
Firre, potatis och sås.  Jag är verkligen en riktig konstnär!



Sön 10/1 2010

God morgon!

Kom in för ett tag sedan från en iskall promenad med hunden. Var rätt kyligt ute som sagt var och av någon lustig anledning blir det alltid kallast om öronen. Och nej, jag använder inte mössa. Slutade med det för länge sedan då håret blir hur flygigt som helst när den åker av.

Gubben fick i alla fall hälsa på en annan hund idag, det brukar oftast inte gå bra. Fast idag gick det verkligen hur bra som helst. Kul! Roligast var det nog för Gubben.

Måste nu fixa till lite frukost till oss båda nu.
Blir grekisk middag som frukost här, blev kvar igår och grekiskt är ju bara så gott!
Kram


Fråga:
Har du husdjur?


Voff voff


Gamla spel

God kväll!

Som jag skrev i utmaningen så gillar jag mina gamla playstation. Både ett och två. Och jag planerar inte att göra mig av med dem. Jag kanske till och med lagar dem i fall de skulle gå sönder. Så mycket betyder de för mig. Jag älskar verkligen att spela tv spel ibland. Det är ett riktigt bra tidsfördriv. Tiden bara flyger förbi och helt plötsligt kan det ha gått ett par timmar.

Fick därför tankarna på att jag kanske borde spela spyro the dragon. Har inte spelat det sedan jag bodde hemma, och det är ett år sedan, lite drygt.
För tankarna tillbaka till många timmars spelande. Jag tror jag har varvat alla tre som jag äger och har. Det är bara ett fåtal spel som jag inte har varvat av alla de som finns i min samling.

Fråga:
Spelar du tv spel?

Kram


Lör 9/1 2010

God morgon!

Jag brukar alltid tycka att tiden går så himla fort, och det gör den. Fast jag tycker att det känns som mer än 9 dagar sedan nyårsafton. Känns som tre veckor sedan eller något, fast det är bara nio dagar.
Lustigt det där med hur det kan kännas så olika fast ändå så samma. Konstig tanke det där.

Ställde ingen klocka imorse fast vaknade ändå vid strax innan 09. Och till strålande solsken! Så härligt. Blir alltid så glad på en gång då. Antar därför att det är rätt kallt ute. Brukar ju vara riktigt kallt när solen är framme under vintertid.

Fråga:
Har ni sol?


Kram

Myskväll

Hej där alla och bloggen!

Ikväll blir det en liten myskväll här hemma. Det blir inte riktigt som planerat, fast det kommer bli hur bra som helst. Ska i alla fall ta ett skönt bad, som vanligt på fredagar när jag känner mig småfrusen.

Har precis tänt upp massor av levande ljus och stämningen är på topp.
Nu fattas bara något gott att äta som Nall snart kommer hem med.
Så myskvällen kommer alltså bestå av rökt lax, potatissallad, något gott att dricka, bad och levande ljus.  Med andra ord, en helt perfekt fredagskväll!

Fråga:
Gillar du levande ljus?


Kram


Ljusen är tända här hemma denna kväll. Bilden är tagen med webbisen i dåligt ljus.


Fre 8/1 2010

God förmiddag bloggen.

Gick som vanligt upp vid strax innan 09 och gick ut med Gubben igen. Han ser bara för rolig ut när han kör ner nosen i snön och fnyser till. Han blir helt vit.

Och så till samma problem som vanligt på morgonen. Frukost. Det är alltid lika svårt. Speciellt när man är själv. Då försvinner lusten och inget smakar vidare bra. Undrar vad det kan bero på. Frukost har ju i och för sig aldrig varit något favoritmål för mig.
Det är torrt, kallt och allmänt tråkigt. Jag gillar inte kall mat. Huh. Förutom sallad. Fast det brukar fungera när man käkar frukost tillsammans med någon. Alltid roligare då.

Fråga:
Har du problem med frukost?

Jorden hotad?


När jag läste på aftonbladet tidigare idag hittade jag en artikel med stora bokstäver om att jorden är hotad av en vit dvärg, som är en stjärna alltså. Och att jorden kommer att koka och det kommer hända snart.

Med orden snart tror man ju att det kan hända precis när som helst. Dock måste man ju alltid ta det med en nypa salt när det läses i dessa sorters tidningar nu för tiden.

Längre ner i texten stod det om ca 10 miljoner år. För oss är det verkligen inte snart, eftersom vi som är här idag inte kommer finnas här då. Men när man talar om universum & rymden är det visserligen snart eftersom det är så himla stort och har funnits hur länge som helst och antagligen kommer finnas i en evighet.


Tors 7/1 2010

God förmiddag!

Börjar denna dag med ett vanligt morgoninlägg. Vanligt och bra.
Gick upp strax innan kl 09 och gjorde mig iordning direkt för att gå ut på morgonrundan med hunden. Blev smått chockad över hur mycket snö det har kommit sedan igår eftermiddags!  Säkert över en decimeter snö. Och inte heller var det någon direkt kramsnö, så det var lite småhalt eller vad man nu kan säga att det var. Det var helt enkelt småjobbigt att gå i.
Gubben var dock hur glad som helst åt snön och hade inga som helst problem med den. Fnös och hade sig. Kul att se när han är så glad.

Vi har båda två nyss ätit frukost. Gubben blev trött hör jag, för nu sover han bredvid mig på sin egen kudde som är precis vid skrivbordet.

Finns inga planer för idag alls, så får se vad som händer vartefter.
Kram


Ons 6/1 2010

God kväll!

Kom hem vid kl 18:00 ca och har varit iväg hemifrån sedan frukost.

Vi började dagen med frukost i lugn och ro, alltid lika härligt utan stress på morgonen. Gjorde oss iordning efter det för att direkt efter åka och titta på möbler. Ville se en soffa som snart kommer hem till Pappan min. Och jag måste säga att han helt klart har gjort ett mycket bra val! Den kommer att bli superbra hemma hos honom. Mjuk och skön var den också.

Efter sofftittandet blev det såklart en sväng till Morfar, drack lite kaffe och snackade om allt möjligt mellan himmel och jord. Hur trevligt som helst. Kul att träffa honom mitt i veckorna sådär också.

Blev efter det en snabbsväng hem för att äta en snabbmiddag. Bara 45 minuter senare var vi hemifrån igen för att åka ut en sväng till killens föräldrar för ytterligare kaffe och prat. Stannade väl där en två timmar.
Vi var verkligen tvungna att köra i snigelfart hem för under tiden så hade det börjat att snöa något otroligt mycket och jag blev ett tag där riktigt rädd när en bil kommer i 100 och kör om oss där det inte fanns några lampor. Så när snön yrde från både väg och himmel blev det precis som en vägg av snö på rutan. Såg inte ett smack.
Gissa om det verkligen var en befrielse när vi kom mot stadens ljus igen och kunde se vägen!

Nu får vi snart besök av en vän till Nall, och efter det blir det mys resten av kvällen här inne i värmen.
Kram!


Förändringar


Detta är då fortsättningen på inlägget jag skrev igår om att tycke och smak förändras snabbt för mig, speciellt då när det kommer till just inredning.

Tis 5/1 2010

God förmiddag!

Var ute med hunden för lite mer än en timme sedan och vad kallt det är ute idag! De första fem minuterna var det inte så farligt, sedan började kylan bita tag både här och där. Inte vidare skönt. Dock var det himla fint ute. Tänk er själva att gå i lugn och ro, ensam med hunden och solen är på väg upp. Verkligen fint!
Än så länge har vi sol, fast tror de sa att det skulle bli snö även här så småningom. Känns väl sisådär roligt nu när det är sol, får hoppas på att det dröjer några timmar då det ändå ska bli mörkt senare.

Tycker fortfarande att det är lite småkrångligt att skriva 2010 istället för det gamla året 2009. Men man lär sig väl vartefter. Spännande att vi kommit hit tillslut. När det fortfarande var år 1998 och däromkring tyckte man verkligen att det skulle vara en evighet tills den dag det skulle bli 2010, dock är vi här nu. Och fort har det gått. Det kommer säkerligen att skrivas fler gånger här i bloggen.

Ska ge hunden lite mat snart, så skriver mera senare.
Kram!


Orkade tyvärr inte knäppa någon ny bild. Är fortfarande lite
smålat på den fronten. Måste försöka bättra mig, och det
kommer vartefter ska ni se.

Inte samma.



Jag har tänkt på hur snabbt det man tycker kan förändras. Senast så slog det mig igår kväll när jag kollade igenom de nya tidningarna som kommit, ellos och jotex. Direkt när sådana tidningar kommer bläddrar jag snabbt till inredningsnyheterna för att se på godbitarna som finns.
Självklart ser jag då en gammal lampa som jag var helt inne på att jag ville ha för ca ett år sedan, men undrar snabbt hur jag kunnat tycka det när det fanns så mycket snyggare lampor denna gång.

Detsamma gällde något så litet som en kruka. Växter ska helst ha snygga krukor. Krukor som jag var helt inne på att beställa ett tag skulle jag absolut inte vilja ha idag. Jag tycker helt enkelt inte att den är snygg längre. Jag har snöat in på något helt annat, som jag just nu tycker är snyggare.

Jag drömmer om en förändring här hemma, och som ni ser drömmer jag om det rätt så ofta. Ständiga förändringar skulle ske om jag fick välja. Jag älskar att byta gardiner, dukar och annat smått för att få en känsla av nytt, en känsla av just förändring.
Det finns många gånger som jag får lust att kasta ut det mesta vi har så vi kan byta det till nya fräscha saker i helt andra färger än de vi har. Vårat vardagsrum går i brunt, mest för att killen ville ha mörka färger, medan jag ville ha ljusa. Men eftersom jag fick sköta alla andra rum och bestämma gardiner och övriga ting så fick han sin vilja igenom på det planet.
Visst är vårat vardagsrum hur snyggt som helst, men ibland känner jag att det skulle ha varit bättre med ljusare färger.
Dock är jag i det stora hela nöjd över hur vi valt att ha vårat hem.

Mån 4/1 2010

God morgon!

Har precis nyss kommit in från rundan med hunden. Vaknade lite tidigare än vad jag brukar så tänkte att varför inte gå ut på en gång. Sagt och gjort. Trots att det är lite småkallt ute är det väldigt skönt måste jag säga. Gubben gillar fortfarande att komma ut och leka i snön, fortfarande lika intressant tycker han.
Så vi kom precis nyss in som sagt var, så nu är vi inne i värmen igen. Blir att fixa lite te och grejer snart.

Igår på kvällen stod första tvätten på schemat för detta år. Och gissa om det var en hel del tvätt att ta tag i och tvätta upp! Två stora fulla ikea påsar. Känns så otroligt skönt att vi har fått det gjort och att det är en hel vecka kvar till nästa tvätt.

Ang vissa saker tycker jag det är helt otroligt hur en del kan vara så otroligt blinda och fullständigt oanande? Att de inte ens kan se det trots att det är mitt framför näsan på dem. Antingen är dessa människor verkligen blinda på allvar, eller så vägrar de helt enkelt att se sanningen i vitögat! Oavsett vilket så blir jag verkligen helt stum varje gång det händer.
En annan sak är hur folk kan stå mitt framför mig och vräka ur sig saker och verkligen tro på att det är sant. Mytoman varning på det hela. Helt galet, och helt ärligt!? Hur dum kan man bli?



Sön 3/1 2010

God dag!

Har idag sovit lite längre, ca 30 min längre, än vad jag brukar. Det var skönt. Det har ju varit så mycket de senaste dagarna med jul och nyår, så det har verkligen gått i ett.
Käkade frukost i lugn och ro med Nall, tända ljus. Försöker bränna ner det sista som återstår av adventsljusen för om ca 14 dagar eller så är det väl dags att ta ner allt igen.
Då inser man att julen verkligen är kort. Julsakerna är verkligen inte uppe länge förrän det ska packas ner igen för att sedan komma upp 11 månader senare.
Tycker det är lite trist. Gillar alla juldukar och grejer, samtidigt när vårsaker och det kommer upp är det rätt fint det med.

Jag är på så bra humör idag! Vaknade till strålande solsken och det är underbart. Finns inget bättre sätt att vakna upp på. Jag blir verkligen fylld av energi och glädje!
Snart flyttar Pappan min och jag har fixat en liten inflyttningspresent till honom. Tror att det kommer bli grymt bra! Är verkligen så nöjd med valet. Kan tyvärr inte nämna vad det är för något ifall han eller någon annan läser min blogg och kvittrar om det.

Och nu när stressen över allt julbestyr är över kan jag förhoppningsvis börja blogga lite mera. Skulle vara kul att återuppta det.

Kram!


        Vi försöker bränna ner de sista ljusen nu när det ändå snart är dags att ta bort de vackra julsakerna.


Lör 2/1 2010



Nyårsdeserten. Sött och syrligt på samma gång.


God dag!

Det nya året här på bloggen startades med en helt ny design. För nytt år kräver ny fräsch design och början. Eller vad säger ni?
Jag är i alla fall grymt glad över den nya designen som jag knåpat med helt själv såklart. Tycker den blev exakt så som jag ville ha den, stilren och enkel. Den nya designen slängdes in strax innan 24 slaget igår kväll. Så det hann att bli precis i början på detta nya år.
Känns jättebra. Bloggen har mognat.

Funderar på om jag inte skulle skriva en årsresumé av 2009. Men jag har ju inte haft denna blogg sedan början av förra året, utan skaffade den första augusti. Kan ju dock skriva lite om månaderna innan det i alla fall. Vi får se.

Har fått en kommentar som jag tyvärr råkade radera. Det var en fråga om nyårsdeserten.
Deserten bestod alltså av färsk skivad ananas, färska jordgubbar, granatäpple och vispad vaniljgrädde med äkta vanilj såklart.
Det var både syrligt och sött, så det var en perfekt kombination.

Kram!


Fre 1/1 2010


Bilder från vårat nyårsfirande, maten fick jag tyvärr ej med på bild. Men deserten och delar av
Mosters och Bs hem kom i alla fall med. Hemmet är hur fint som helst med vitt som bas och med röda inslag nu så här kring juletid.



Välkommen 2010!
Den första dagen på det nya året är här och jag hoppas på ett riktigt bra 2010!
Jag hade en helt underbar nyårsafton tillsammans med mina nära och kära med mycket prat, skratt och god mat! Kvällen började med att baby kom hem från jobbet, tog en snabbdusch och fixade sig iordning. Ca en timme efter hans hemkomst blev vi, Pappa och G hämtade av B. Och vi åkte direkt hem till Moster & B. Blir varje gång helt förvånad och lite smått avundsjuk när jag kommer hem till dem. Hennes & Bs hem är så himla fint! Skulle också vilja ha det något i den stilen och Nall instämmer. Men det är sådant som får ske vartefter och vid en eventuell flytt när det väl händer.

Väl där blev det en drink och prat medan maten värmdes upp. Helt underbart gott. Maten bestod av baconlindad kyckling, grekiska biffar, tsatsiki, guacamole, hummus, två olika sorters bröd, ett som var rostat i ugnen och ett färskt nybakat vid namn foccacia, min sallad samt småplock i form av oliver och marinerad rödlök. Deserten bestod av färska jordgubbar, ananas och granatäpple varvat med vaniljgrädde.

När maten var avklarad och magen fått vila lekte vi lite roliga lekar som hade sin start med tipspromenad inomhus. Hur kul som helst! Tyvärr vann jag inget, och det fanns heller inget pris, men jag kom inte sist i alla fall. Upptäckte när leken var klar att klockan redan hade närmat sig 23:30 och tv:n sattes på för att höra ring klocka ring och välkomna 2010 som vi gjorde utomhus med ett glas hallonchampagne!
Medan vi stod där och såg på de fantastiska fyrverkerierna diskuterade Moster och jag hur snabbt detta året verkligen har gått och att det inte alls känns så länge sedan som hela 10 år sedan år 2000. Helt galet!

2010 var välkomnat, musiken sattes på och dansen kunde börja. Tror att alla var uppe och dansade någon gång. Det brukar jag aldrig kunna göra annars, men just B och jag är urbra på att dansa till inget kan stoppa oss nu med blackjack. Känner mig lika dum och det är lika roligt varje gång!

Hoppas ni haft ett lika fint nyårsfirande som jag har!

Kram!

RSS 2.0