Fredag 29 april 2011


Mamma och pappa and bor alltid här i några veckor varje vår.

God morgon fredag!

Varje år när snön har smält så får vi nästan alltid som en liten sjö här utanför och i år var det inget undantag. Och som vanligt kommer det ett andpar som bor där i några veckor tills vattnet börjar sjunka undan. Gubben (hunden) älskar att gå och titta på dem och det är lika intressant varje dag och varje år. Han kan stå hur länge som helst och bara titta. Skrattar lite åt honom, för det ser rätt roligt ut. :)

Varit uppe ett litet tag här nu. Har betalat räkningar och ska efter det här inlägget är skrivet träna. Det är alltid lika svårt att börja träna, fast när man kommit igång och när man sedan är klar så känns ju stoltheten.
Kram

FRÅGA:
Ska du mysa ikväll??

Torsdag 28 april 2011


Grönt och blommor ute.. fint!

God dag!

Har haft fullt upp här denna morgon som startade för länge sen. Har redan hunnit med att träna, fixa mig iordning lite och gått en promenad med hunden. Väldigt skönt ute måste jag säga och så är det ju dessutom strålande sol vilket gör allt ännu bättre! Är dock inte klar med saker och ting än utan måste fixa lite här hemma. Köket ser som vanligt hemskt ut och det ska fixas till lite.

Dagens planer då. Ja, det är som sagt var att fixa lite ordning i köket och senare i eftermiddag får vi middagsbesök här. Vi har ännu inte bestämt vad vi ska äta, fast antar att vi tar det snacket vart efter dagen går.
Kram

FRÅGA:
Är det mycket grönt där du bor??

Onsdag 27 april 2011


Idag är det mindre soligt ute, regn och grått. Fast det kanske behövs det med.

God förmiddag!

Igår blev det shopping. Hittade även lite kläder till det kommande dopet som är på lördag, en dop present hittades det med. Kläderna kommer i alla fall upp i bloggen vartefter. Jag vet inte hur det blir med presenten eftersom den slogs in redan i butiken.

var det onsdag och det är ju även den sista onsdagen i april. När detta inlägg är skrivet så blir det att träna. Det blir första gången för den här veckan som jag tränar. Det har ju varit en hel del annat som har kommit i vägen. Istället har det blivit mycket nyttig mat, så som sallad, grillat kött och tzatziki. Hela tre dagar i rad. Fast hur gott är det inte!? Det är något som bara inte går att tröttna på.
Kram

FRÅGA:
Tycker du att april har gått fort??

Tisdag 26 april 2011



God morgon!

Igår blev det återigen en sväng ut till Nalls föräldrar där hans pappa hjälpte till med 850n. Det behövdes byta olja, oljefilter, luftfilter och något mer. Allt utom oljan och oljefiltret hade Nall gjort själv, det sista behövde han hjälp med. Oljan var verkligen svart. Fast nu är det ny fräsch olja i. Ett år kvar till nästa gång det är dags.

Idag då. Har precis ätit frukost. Så nu blir det att göra sig iordning om ett litet tag för att lite senare bege sig ner på stan. Idag ska det shoppas dop present till några vänners dotter som ska döpas nu den siste.
Kram

FRÅGA:
Gick du upp tidigt idag??

Måndag 25 april 2011


Bilder från påskmiddagen igår. Cola i finglasen.

God förmiddag!

Igår var vi som sagt var på påskmiddag ute hos Nalls föräldrar. Det bjöds på en hel del saker, men jag hade som jag skrev tagit med sallad också. Tyvärr hann vi inte vara där så länge eftersom vi lovat att skjutsa hem B från sjukhuset. Vi ska dit någon mer dag för att grilla bestämde vi.

var det en ny vecka och måndag igen. Sista dagen på långhelgen som varit och vad som hittas på idag vet jag inte riktigt. Tycker att tiden går så fort att det är läskigt. Känns ibland som att man inte hinner med något alls. Och snart är det bara en månad kvar till sommaren. Bara hoppas på att sommaren går lite långsammare, men den lär väl gå lika snabbt som allt annat.
Kram

FRÅGA:
Har du firat påsk??

Söndag 24 april 2011


Gott med grillat! Det kan aldrig bli för mycket av just grillat. Här: kött, sallad och tzatziki.

God förmiddag!

Igår efter att vi skjutsat hem Denny bestämdes det att vi skulle grilla och dela på en flaska vitt. Sagt och gjort så åkte vi och småhandlade lite. Blev både det ena och det andra som åkte ner i korgen men det var det helt klart värt! Igår så grillade vi endast kött och jag gjorde en sallad till som innehöll sallad, gurka, tomater, fetaost, ölkorv och så en dressing på det. Till hade vi tzatziki. Så väldigt gott!

Senare på kvällen gick jag ut för att träffa kusinen, blev väl sådär roligt den här gången. De ville gå hem lite tidigare än jag tänkt mig, fast ibland blir det ju så.

Idag då. Har redan varit uppe i snart en timme. Nall är iväg och skjutsar B till sjukhuset igen där han ska stanna ett tag till. Han hade ju bara tillåtelse att åka hem över natten. Så när han är tillbaka blir det frukost. Och senare idag så ska vi åka iväg till hans föräldrar för påskmiddag. Har gjort en sallad som ska med dit. För jag har känslan av att det räcker med påskmat för min del, åt ju det i torsdags som sagt var.
Kram

FRÅGA:
Har du ätit påskmiddag??

Lördag 23 april 2011


Några av alla fina bilar på Elmia bilmässa. Fanns så mycket att se på där. Hade en toppendag med vännerna!

God dag!

Igår blev det inget bloggande alls. För på torsdagskvällen bestämdes det med några vänner att vi skulle åka ner till Jönköping och elmia bilmässa. Sagt och gjort så gjorde vi just det.
Så igår morse ringde väckar klockan på 05.55 och det var bara att gå upp och fixa sig iordning, dricka en snabb kopp te och sedan iväg. Vi skulle möta de andra som vi skulle åka med (även om vi åkte i olika bilar) vid 07:30. Tre bilar blev det som åkte ner, jag, Nall & Denny i våran. Henka, hans tjej, Mattias och Henka tjock som han kallas, sedan en bil till med Christian och någon mer.

Vid tio tiden var vi framme och vi la i pengar för ca tre timmar. Och det var ungefär den tiden det tog att gå igenom alla salar och se på alla bilar, bil ljud med mera. Väldigt många fina bilar och kameran användes flitigt. Bara det att batteriet dog innan den sista salen, fast vi fick nog i alla fall med det allra mesta. Mycket motion blev det igår i alla fall.

vägen hem stannade vi för att käka ihop, fast efter Linköping skildes vi alla åt och vi åkte åt varsitt håll. För oss blev det att hjälpa B som har skadat sig ordentligt och ligger på sjukhuset. Det blev att skjutsa honom hem för att hämta lite kläder och annat och i skrivande stund väntar vi faktiskt på samtal från just B. Han kanske får komma hem idag och då har vi lovat att skjutsa hem honom.
Gårdagen blev alltså allt annat än vanlig och det var en toppendag! Hade så roligt!

Nu blir det att ta tag i den här dagen och se vad den har att erbjuda. Det är hur som helst strålande solsken och blå himmel ute!
Kram

FRÅGA:
Har du varit på bilmässa någon gång??

Torsdag 21 april 2011



God morgon återigen!

var det skärtorsdag och påsken är här. Jag brukar visserligen inte fira påsk men är bjuden på påskmiddag ikväll samt på söndag. Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir än då jag måste kolla upp lite saker först. Det kan finnas andra planer nämligen och det bestämdes sedan några dagar tillbaka. Om någon timme vet jag lite mer.

Denna morgon ringde det i Nalls mobil. Nu har vi valt nytt elavtal för ett år framöver med fast ränta istället för rörlig. Ska bli spännande att se om det blir någon skillnad, för elräkningarna har inte varit något roliga att se på under tiden som vi haft rörlig. Så någon gång i nästa vecka kommer pappret med det nya avtalet.

Nu blir det en kopp te som gäller.
Kram

FRÅGA:
Firar du påsk??

Onsdag 20 april 2011



God morgon!

Återigen
en dag med just de orden, toppen! Blev bara te denna morgon, fast det går lika bra ändå. Annars idag så blir det att åka iväg en liten sväng skulle jag tro. Känns som att det skulle vara roligt att komma iväg lite även om jag tog en sväng med bilen igår också. Vad är bättre än att åka lite bil? Så avslappnande.

Nej, nu måste jag nog göra mig iordning. Sätta i linserna och på med lite smink och så iväg.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att åka bil??

Tisdag 19 april 2011



God morgon!

Som vanligt länge sedan just de orden skrevs, brukar ju alltid skriva lite senare. Om nu förmiddagen kan räknas som senare i och för sig. Idag är det ytterligare en dag med härlig sol, och direkt efter detta inlägg är skrivet ska jag träna. Passa på att bränna lite extra denna morgon, som man tydligen gör om man tränar direkt på morgonen. Kan vara bra att veta. Sedan blir det att duscha, gå ut med hunden och vika tvätt. Så idag finns det att göra här hemma.
Kram

FRÅGA:
Är du glad idag??

Lördagens grillkväll


Lite bilder från lördagens grillkväll!

I lördags blev det som sagt var att grilla och jag har ju inte berättat något om den kvällen. Hur som helst så började den bra och fortsatte att vara toppen. Vi blev några fler än tänkt från början, men det var bara roligt och gjorde kvällen ännu bättre faktiskt. Hoppas på fler sådana kvällar!

Började i alla fall med att vi blev hämtade av B vid 19-tiden. Vi var fem pers i världens minsta peugeotcab plus en hund. Trodde aldrig vi skulle komma in, men det gick och B slapp att åka två rundor. Deras audicab hade batteriet dött på efter vintern.
Väl framme var det bara att ta en cider och strax därfter sattes grillen igång. Mo hade gjort grillade grönsaker, marinerade jätteräkor, aioli, sallad och annat plock. Jag och Nall stod för köttet och viss dricka. L & G hade med sig dricka och snacks. Supergott blev det i alla fall! Detta var andra gången för i år som det blev grillat och mer blir det vartefter. Känns nu att helgerna är något att längta efter. Efter det grillade blev det även lite charader och annat roligt. Taxi ringdes det efter vid 01.30 tiden. Så som ni kan läsa här var kvällen hur rolig som helst.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om grillat??

Måndag 18 april 2011


Riktigt härligt väder ute denna dag!

God dag bloggen!

Kom precis in efter en promenad med hunden och idag är det verkligen riktigt sommarväder ute. Så väldigt varmt och skönt, idag går folk i linnen och jackorna är borta. Härligt! Visserligen kan det väl komma kyla än, men vi får hoppas på att den håller sig borta.

Har inga som helst planer denna dag utan jag får helt enkelt ta dagen som den kommer. Inte mig emot i alla fall.
Kram

FRÅGA:
Har du sol idag??


Söndag 17 april 2011


Nybadad och nyklippt lurvtuss! Nu är det bara klorna som ska klippas!

God dag söndag!

var vi framme vid helgens sista dag och idag har vi hunnit med en hel del. I alla fall när det kommer till uppdrag hund. Vaknade supertidigt för att vara söndag, redan vid ca 08 tiden. Kunde inte somna om och bestämde mig då för att ta tag i hunden och hans päls. Eftersom det börjar bli varmare nu så är var det hög tid voffsingen att klippas, sagt och gjort. En timme senare var han nyklippt och fin. Sedan var det bad som väntade för honom och nu är han både klippt och nybadad. Självklart fick han godis för besväret. Snacka om att det är en glad kille här hemma idag!
Nu är det bara klorna som ska klippas, de är riktigt långa och måste göras något åt. Tror att de växte till sig rätt bra under vintern, så nu är det dags att få ner dem igen.
Kram

FRÅGA:
Har du varmt idag??

Lördag 16 april 2011


Lördag och dagen som jag väntat på i sedan i onsdags är nu här.

God dag!

Igår blev det inget bloggande igen. Andra saker kom ivägen som kändes viktigare. Bland annat så kom Ocke upp en sväng och det blev precis som vanligt snack om allt mellan himmel och jord och framför allt minnen! Vad sjuka grejer vi har gjort alltså och mycket. Roligt! :D
Senare under kvällen blev det lite bilåkning, kände att jag var tvungen att ta en runda i stan och dunka lite musik. Precis vad jag behövde. Dyrt, fast roligt. Och lite roligt måste man ju få ha!

Idag då! Då är det lördag och ikväll väntar grillning med vänner! Det bestämdes då vi var hos Mo & B, att vi på lördag (idag) ska inviga deras nya grill. Spännande ska det bli och framför allt gott och roligt.

Nu blir det te!
Kram

FRÅGA:
Har du grillat i år än??


Torsdag 14 april 2011


Mo & B hade vårtecken hemma hos sig igår. Var där en snabbsväng där det gjordes upp planer. Mer om de planerna längre fram.

God eftermiddag!

Kom hem för ungefär en timme sedan efter att ha varit och spelat lite spel hemma hos Daniel. Att jag aldrig vinner alltså! Det kan vara lite smått frustrerande efter man har spelat tre gånger och ska spela en sista gång och det går sämre än innan. Tur att jag inte är en dålig förlorare när det gäller spel! Detta var ju andra torsdagen i rad som vi spelade så kanske det börjar bli lite av en torsdagstradition!?

Har fortfarande inte hört något alls från en viss person, så jag antar att det inte blev så lyckat. Men vad vet jag?

Nu ska jag bara ta det lugnt fram tills att det är dags att träna, lagom till vardagsnöjet glamour. Så denna kväll kommer nog att gå i lugnets tecken mer eller mindre i alla fall.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att spela spel??

Onsdag 13 april 2011


Linslusen nummer ett.

God förmiddag!

Fick
besök igår, så det var fullt hus här. Vi var fem pers ett litet tag. Roligt! Annars var det en ganska så lugn kväll.

var det redan onsdag och halva veckan har gått. Har inte alls några speciella planer för den här dagen eller helgen som nu väntar. Egentligen känns det som att man borde styra upp något roligt. Kanske det blir att höra var Mo & B gör. Eller om någon ska ut även denna helg. Får helt enkelt se vad jag känner för när det börjar närma sig lite mera eller när helgen är kommen helt enkelt.

Såg nu denna morgon att det är dags för linslusen att klippas. Han är väldigt långhårig nu och så börjar ju värmen dessutom att komma. Jag klipper honom själv, så det får bli en dag då jag ändå ska städa. Kanske nu på fredag.
Kram

FRÅGA:
Har du planer för helgen??

Tisdag 12 april 2011


Fortfarande bildbrist? Svar ja..

God dag!

Planerna jag hade igår blev väl ungefär som jag tänkt mig om jag ska vara ärlig. Var ute några timmar igår, träffade en och bara.. pratade. Gick runt hela stan kändes det som. Var länge sedan jag träffade någon från nätet, men det var precis som jag kom ihåg det.

Kom nyss in här också. Tog en promenad med hunden och det är nästan lika varmt som igår. Det behövdes ingen jacka i alla fall. Skönt det. Nu är våren här, hoppas jag i alla fall.

Kom dessutom på att vi är bjudna på dop den siste denna månad och måste såklart fråga om vi svarat på inbjudan. Känns lite som att vi måste gå på det då de som blev föräldrar i november är ganska nära vänner.
Kram

FRÅGA:
Var du ute igår??

Måndag 11 april 2011



God dag bloggen!

Igår
blev det inget bloggande alls. Hade inget vidare att skriva och så har jag dessutom varit totalt upptagen med annat. Så bloggen glömdes faktiskt bort. Roligt när saker och ting dyker upp och det helt plötsligt finns saker att göra.

Imorse var det lite grått och trist ute, fast under förmiddagen blev det helt annat. Nu skiner solen för fullt och det är verkligen härligt ute! Så varmt och skönt att ingen jacka behövs. Idag är det sommarvärme! Måste erkänna att detta gör att humöret blir på topp!

Kom hem för bara ett litet tag sedan efter att ha varit på möte. Vilka roliga människor det finns. :)
Blev några leenden kan jag ju säga. Mötet gick hur som helst väldigt bra och nu är det bara att vänta och se tills något annat eller mer händer. Det kan i princip bli lite när som helst. Orkar inte skriva om det mer. Utan nu blir det istället en kopp te.
Kram

FRÅGA:
Har du varmt idag??

Lördag 9 april 2011



God eftermiddag!

Denna
lördag har gått i lugnets tecken. Men det kan ju bero på gårkvällen som blev allt annat än lugn! Hade faktiskt en riktigt rolig utekväll med en av kusinerna plus vänner. Sedan att det hela slutade lite olyckligt gör inte så mycket eftersom det inte var något allvarligt som hände. Nu är det nog ett tag kvar till nästa gång. Eller i alla fall en vecka.

Idag har det som sagt var varit lugnt och fast jag har ändå fått lite saker gjorda här hemma. Som städat till exempel. Golvet var helt svart i hallen såg jag, fast nu är det ljust och fint igen. Man mår ju alltid så mycket bättre när det är rent och fint hemma.

Nu blir det att fundera ut middag och sedan får jag väl se vad som händer resten av denna kväll.
Kram

Fredag 8 april 2011



God dag!

Igår
så träffades jag och Daniel för första gången på väldigt länge. Det känns så bra när man tar upp vänskapen igen och allt var precis som förr. Vi spelade spel och pratade om tiden som varit.

var fredagen äntligen här och jag fick till slut tag i människan jag ringt de senaste dagarna. Ska ringa till honom lite senare och så får vi se vad det blir av den här kvällen! Hoppas såklart på något roligt. Kanske utgång. Annars så får det helt enkelt bli en myskväll hemma, det är ju inte fel det heller.
Kram

FRÅGA:
Har du planer för ikväll??


Torsdag 7 april 2011



God morgon!

Äntligen
kan jag skriva just god morgon! Det var ett tag sedan jag gjorde det.

Är uppe tidigt denna morgon fastän hela jag känner att jag borde sova mer. Känner mig läskigt trött om jag ska vara ärlig. Idag blir det faktiskt att träna, som alla andra dagar den här veckan. Och lite senare idag ska jag antagligen gå och träffa en vän. Vi har inte träffats på ett bra tag, men nu är det alltså dags igen. Jag är nämligen hundfri idag så jag kan hitta på precis vad jag vill. Så skönt!
Kram

FRÅGA:
Sov du tillräckligt??

Onsdag 6 april 2011


Bildbrist på hög nivå. Så linslusen får vara med i bloggen, som alltid!

God dag!

Nu blev det ett annat ord i alla fall även om betydelsen är ungefär den samma. Om cirka två timmar blir det hård träning igen och efter det lugnt! Ska i och för sig ringa en av kusinerna och se vad han ska hitta på den här helgen. Känner att jag måste komma ut från denna lya, träffa folk, festa eller vad som helst.

Nej, nu blir det att svara på era kommentarer som kommit in i bloggen och sen väntar ju som sagt var minst 40 minuters konditionsträning utan paus. Ja, jag är duktig jag.
Kram

FRÅGA:
Har du planer för helgen??

Tisdag 5 april 2011



God förmiddag återigen!

var det återigen en ny dag och dessutom tisdag. Inget speciellt med det dock utan bara noterar det hela. Idag står det fettförbränning på schemat, ska alltså träna vid ett tiden ungefär så i detta nu håller jag på att ladda min mp3, har för länge sedan upptäckt att tiden går lite snabbare om man har något annat än träningen att koncentrera sig på.

Har redan varit ute med hunden så utanför dörren lär det inte bli mer idag i alla fall. Får se om jag slänger in ett till inlägg senare. Måste hitta min blogginspiration igen.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om musik??

Måndag 4 april 2011


Dags att knäppa nya bilder igen.. Har bildbrist känner jag.

God förmiddag!

Börjar
alltid inläggen likadant, fast det låter ju bra och ser fint ut, eller vad sägs? Vad hände igår då? Jo, under dagen var det väldigt lugnt, hände nästan ingenting. På kvällen var det ju dags att tvätta och det gjorde vi. Blev en hel del tvätt som nu äntligen är rent. Så ikväll blir det att byta sängkläder och så en dusch på det. Bästa känslan. Förutom att tvätta så fick vi besök av honom som jag kallar för Gåsen. Han heter såklart inte det, men det har fått bli hans smeknamn. Under tiden som han var här hände något väldigt spännande här utanför. Två stycken polisbilar stoppade en annan bil och de stod där så pass länge att de hade varningsblinkers och blinkande blåljus.

Pappan min kommer på ett riktigt snabbt besök efter jobbet för att lämna en nyckel. Han hade väldiga problem efter att han fått en uppgift mer eller mindre av en person och allt gick åt pipan. Och det var så himla viktigt att det blev gjort just igår enligt denne. Hur som helst så lyckades det hela tillslut, förhoppningsvis. Ja, jag kan ju säga att det återigen handlar om en bil, en bil som vägrade att starta. Inte mina bilar denna gång.

FRÅGA:
Regn eller snö??

Söndag 3 april 2011



God förmiddag!

Hade
en helt fantastisk kväll igår. Själva gårdagen var tråkig, fast så på kvällen ringde vi Mo & B och de skulle ut och äta middag där min morbror jobbar, så vi följde med dem ut. Bästa kvällen på länge måste jag säga. Så roligt!

Är uppe sedan ett bra tag tillbaka och tar det mest bara lugnt just nu eftersom jag vet vad som väntar senare ikväll. Det är nämligen dags att tvätta igen och det är ju bland det tråkigaste man kan göra. Dock är det dags för det nu så det är lika bra att ta tag i det.

Nu ska jag ta dagens andra kopp te.
Kram

FRÅGA:
Hade du en bra lördagskväll??

Lördag 2 april 2011



God dag lördag!
Och välkommen
april! Igår blev det inget bloggande. Hade absolut noll att skriva om. Och dessutom hade vi en myskväll här hemma. Delade på en flaska vitt och så blev det en cider och bad för min del. Alltid lika skönt med det där fredagsbadet. Värmande och avslappnande, precis vad jag behöver.
Blev som tur var inte lurad igår heller utan klarade mig fint, hoppas ni slapp att bli lurade också. :)

Idag då, blir att fixa iordning här hemma. Det är inte så fint längre och det behöver fixas till. Utöver det vet jag inte vad som sker denna dag. Nall jobbar på bilen, en sak hände häromdagen så på grund av det kan vi inte åka någonstans förrän det är fixat och förhoppningsvis lagar han det snabbt, hans pappa kommer in till stan för att hjälpa honom.

Nej, om jag skulle ta tag i den här dagen nu.
Kram

FRÅGA:
Blev du lurad igår??

RSS 2.0