Lördag 28 maj 2011



God dag! :)

Hade en helt okej fredag måste jag säga. Dagen var lite seg, fast Patrick bjöd på mat och senare på kvällen så kom han hit till oss där vi drack lite gott innan vi gick ut och tog en drink. Fick en egen drink av bartendern som han sa hette Leia special. Lite småroligt sådär måste jag säga! :)
Vi var dock inte ute så himla länge egentligen för jag kände att jag hade fått i mig tillräckligt med dricka så vid kvart i ett gick vi därifrån och Patrick följde mig hela vägen hem. Han är så snäll så.

Idag då. Fick ställa klockan för att killen skulle upp tidigt för att gå på en av hans / våra vänners svensexa. Så han och några till skulle kidnappa Matte redan vid 08.30 imorse. Så ända sedan dess har jag varit själv här hemma. Har börjat lite smått med att plocka undan tvätten som hängt på ställningen i snart en vecka, för imorgon är det dags att tvätta igen. Brukar inte låta tvätt och sådant hänga så länge, men veckan som har varit har jag haft mycket att både tänka på och göra. Blir snart att klippa och fina till hunden lite och efter det dammsugning :)
Kram

FRÅGA:
Var din fredag bra??

Torsdag 26 maj 2011


Snälla Patrik som är en av de nya vännerna jag lärt känna bjöd på fika både igår och i förrgår.

God dag!

Har haft några upptagna dagar med lite att ta tag i som vanligt nu för tiden. Känns som att det hela tiden är något som händer eller något som måste göras. Fast förr var det ju precis tvärtom, då fanns inget att göra eller liknande. Och om jag får välja så har jag det helst som jag har det nu, med saker och ting som händer runt omkring.

Både igår och i förrgår så bjöd Patrik mig på fika plus att jag fick en röd ros av honom som tack för att han får skjuts lite då och då :) Hur snällt och gulligt som helst av honom att göra så tycker jag. Nall undrade varför jag fick den rosen, så jag var ju såklart tvungen att förklara. Tur att man inte har en svartsjuk pojkvän! ;)

Igår åkte jag även för att prata lite med en annan kille som jag lärt känna för några veckor sedan och måste nog ändå säga att det hela gick rätt bra ändå. Bättre än jag trodde. Skönt att i alla fall skiljas åt med en kram istället för sura miner.

Nu snart blir det däremot att börja med maten, blir något så enkelt som bacon, tzatziki, ris och sallad. Orkar inte göra något som tar lång tid idag känner jag.
Kram

FRÅGA:
Har du några killvänner??

Måndag 23 maj 2011



God kväll!

Imorse var det upp tidigt som gällde så jag kom i tid till dit jag är nu för tiden om dagarna. Patrick var redan där och det slutade med att vi umgicks resten av dagen och han bjöd mig till och med på en glass. Så sött! Och imorgon vid 09-09.30 så kommer han hit och vi ska tillsammans åka och få gjort vårat uppdrag som vi och några till ska göra imorgon. :)

Har precis kommit upp ur ett bad och jag tänkte att det kunde vara avslappnande och hjälpa mig få bort lite jobbiga tankar som jag har. Men det lyckades inte något vidare. Avslappnad blev jag dock, fast tankarna är kvar än. Tror nog att jag kommer att få dras med dem ett tag.

Jag skrev ju att jag skulle försöka ta upp bloggandet igen och försöka att hinna med det då det är något som jag inte vill sluta med. Tycker om att kunna gå tillbaka och se vad man har skrivit och gjort och därför känns det bra att jag tog mig tiden att uppdatera här ikväll.
Kram

FRÅGA:
Gick du upp tidigt imorse??

Söndag 22 maj 2011


Bilder från födelsedagsfirandet av min kusin som fyllde 25 förra helgen.

God eftermiddag söndag!

Vet inte riktigt vart allt tid har tagit vägen de här senaste två veckorna som varit. Men dagarna har verkligen gått fort och jag har dessutom haft riktigt mycket att tänka på. Så pass mycket att bloggen har glömts helt. Lite synd nu när det äntligen finns lite mer att skriva om. Ska försöka att ta upp det igen, för jag vill inte sluta blogga om jag ska vara ärlig. Bara det att mycket har kommit ivägen.

Tänker strunta i att berätta om förra veckan då det hände så mycket att det inte finns någon vidare ork att skriva om det så jag börjar med att berätta om fredagen. I fredags var en av dagarna som jag, Mo & L har väntat på då vi sänkte askan av våran släkting. Ja, det har gått ett helt halvår sedan han gick bort, men hans önskan var den att få ha vildblommor på graven och därför väntade vi nu till våren med att sänka askan. Blev några timmar som gick bort där, men det var en väldigt fin dag i det stora hela och verkligen fint väder. Så det kändes bra att hans önskan slog in. Senare på kvällen så grillade jag, Nall och Denny kött och hade sallad till det. För min del väntade en utgång med några av vännerna. Blev en helt okej kväll måste jag säga!

Lördagen då (igår). Åkte till Mo för att fira min kusin som fyllde 25 år förra helgen. Där bjöds det på vin och varm smörgåstårta. Riktigt gott faktiskt. Jag är ju inte så förtjust i kall, men varm går alldeles utmärkt.
Blev nästan direkt efter det en sväng hem till Daniel där vi spelade lite spel. Jag vann två gånger i rad på spelet som vi alltid brukar spela och det betyder att jag nu vunnit fyra gånger totalt. Jag var verkligen överlycklig :)
Vid strax efter kl 22 blev jag hämtad av Nall och vi bestämde oss för att ta några varv med bilen i stan. Alltid lika skönt att åka runt lite och spela musik, ett väldigt dyrt nöje måste jag säga. För vi tankade nämligen bilen idag och för 352 kr blev det endast 25 liter.

Nu ska jag precis börja tvätta här, har ett berg av tvätt som jag helst vill bli av med.
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra helg??

Måndag 16 maj 2011



God kväll bloggen!

Nu
har det tydligen gått en hel vecka sedan jag bloggade sist. Inte trodde jag att det var så pass länge sedan, fast inlägget innan talar ju sitt tydliga språk.
Veckan som har varit har verkligen gått snabbt och det har inte varit brist på saker att göra heller. Kanske därför som tiden har gått så pass fort?! Vad har hänt sedan sist då? Jo, som jag berättade sist så har jag fått något att göra om dagarna och där har jag lärt känna en del nytt folk som jag träffat en del. Sedan har jag träffat även en annan nyfunnen vän en del.

I fredags var vi alla ute och spelade spel samt grillade i solskenet. Var en helt okej dag och senare på kvällen blev det utgång med en utav dem. Vet inte vad som hände där riktigt, men helt plötsligt gick jag från stället vi var på, träffade en annan på vägen hem och gick efter det hem till mig. Lördagen mådde jag väl sådär om jag ska vara ärlig. Låg mest ner i sängen och vilade hela dagen. Och igår åkte vi och köpte en ny grill då våran gamla grill gav upp. Den vi köpte igår är mycket mindre så balkongen blev det en hel del plats på nu om man ska jämföra mot hur det var när våran stora grill stod där. Ser ut som en ny balkong, så mycket fräschare! Så redan igår premiärgrillade vi på den. Gott!

Idag , har varit iväg på stället som jag nu spenderar mina dagar på. Har haft en ganska så rolig dag med en hel del skämt och skratt. Killar vet verkligen hur man har roligt, för ja. De jag börjat umgås med är just killar. Trivs bäst att ha killar som vänner. Något som jag skrivit förr.

Nu blir det att ta det lugnt den sista tiden som är kvar av den här kvällen, för imorgon ska jag upp tidigt igen.
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra helg??

Måndag 9 maj 2011


Himlen är härligt blå idag och allt är på topp!

God dag!

var jag hemma igen efter att ha varit borta hela morgonen. Mina dagar kommer att se mycket annorlunda ut nu till skillnad mot vad de brukade. Jag har lite saker att pyssla med och ta tag i.

Idag är det verkligen härligt väder, precis som igår. Väldigt varmt och skönt. Så voffsingen och jag gick promenaden extra långsamt när vi hade parkerat bilen. Blir att bege sig ut på balkongen och försöka få lite färg (jag har riktigt svårt att få någon färg alls) när solen kommit dit. Kan vara bra därför att vi nästa månad är bjudna på bröllop.

Nu blir det att se efter i köket hemma om det finns någon lunch eller så. För senare i eftermiddag ska jag åka och hämta Nall på jobbet då vi bara har en bil som får åka på vägarna då den andra är avställd. När det är klart blir det att laga middag. Idag blir det en färgglad kycklinggryta!

FRÅGA:
Är du glad denna måndag??

Söndag 8 maj 2011


Lite bilder från helgen. Pappan min skämtade om sin blomlåda på balkongen, två stycken majblommor som han köpte. Bild ser ni även på söndagens middag och lite grönt.

God kväll!

När
det är fint väder vill man ju gärna passa på att vara ute. Och det har jag också varit den här helgen. På fler än ett sätt. Kan ju börja med att berätta hur de gångna dagarna har varit, som jag alltid gör.

Fredagen: Åkte hem till Daniel där vi spelade lite spel, drack vin och lite drinkar. Det var en trevlig kväll och vi hade en del samtal om en hel del intressanta saker. Blev kvar så pass länge som 01.30 innan jag bestämde mig för att ta en promenad hem. Även om det var kyligt var det skönt, men kvällen slutar inte där. Skrev under hela kvällen sms med en från nätet och vid en 03.30 tiden träffades vi en liten sväng ute. Gick och pratade om lite allt möjligt. Livet i det stora hela innan jag gick hem och sov i några timmar.

Lördagen (igår): Det blev inte alls mycket sömn, vaknade vid kl 11.00 och bestämde mig för att gå upp, ringa till Daniel som jag var hos kvällen innan för att höra när jag kunde komma och hämta spelet som jag skulle köpa av honom. Så det var vi och hämtade vid 12.30. Sedan åkte vi till en mack, köpte kaffe och choklad. Myste lite i solen innan vi åkte för att hämta Denny som fick följa med till media markt för att köpa en ny bilstereo samt nya högtalare till bilen. Musikspelaren är en sådan där det inte behövs cd skivor utan det räcker med usb minne. Perfekt!
Direkt efter det var det bara att åka vidare till farmor & farfar där vi firade farmor som fyllde år. Blev efter det att åka och träffa Mo & B en kort stund för att sedan bara åka hem och gå in och ut genom dörren mer eller mindre. För vid 21- tiden åkte vi på bilträffen som var vid ica maxi. När vi kom var hela parkeringen full av bilar och det blev en hel bilkväll med andra ord. Så roligt! Var hemma vid 01.15 eller något i den stilen.

Idag då: Vaknade vid 10 ganska så exakt, gick upp och tog en kopp te i lugnan ro. Denny sov över och när frukosten var avklarad var det bara att åka och fixa lite med att koppla in högtalarna i bilen och lite sådär. När klockan närmade sig 15.15 var det middag hos Pappan min och där bjöds vi på fläskkotlett, potatis, kantarellsås och grönsaker. Efter maten blev det någon timmes kortspel innan jag slutligen gick hem och hamnade framför datorn direkt där jag nu sitter och skriver detta långa inlägg. Så nu har ni fått hur min helg har sett ut i det stora hela och som ni kan se så har det hänt en hel del. Roligt om jag får säga det själv! :)
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra helg??

Fredag 6 maj 2011



God förmiddag och välkommen fredag!

Nu på förmiddagen och dagen finns inga planer alls här, eller jo. Det ska städas och göras fint här hemma, gå ut med hunden samt att det blir att ta en dusch, som vanligt med andra ord. Fast lite senare ikväll blir det att gå iväg en sväng till Daniel för att spela lite spel. Måste vinna någon gång tycker jag.

Nu kom posten, så ska se efter vad det kan vara för något och sedan börja med allt som ska göras.
Kram

FRÅGA:
Har du längtat till fredagen (idag)??

Torsdag 5 maj 2011


Idag är det betydligt roligare bilder som visas upp här i bloggen. Alla från våran förmiddagspromenad.

God dag! Då var vi redan framme vid torsdag och idag har jag inget planerat förutom att städa upp i köket och förbereda dagens middag som kommer att bli kött och potatisgratäng med sallad till det. Enda dagen det är inbokat igen är från måndag och framåt, möten och åter möten. Men det händer ju något i alla fall. :)

Tidigt imorse när jag sa hej då till Nall så var det strålande solsken ute, nu är det mest mulet, fast det är ändå en stor skillnad mot gårdagens snöoväder mitt i maj. Idag behövs återigen ingen jacka och det hurrar vi för, eller vad säger ni?
Kram

FRÅGA:
Har du varmt hos dig idag??


Onsdag 4 maj 2011


Denna syn mötte oss när vi vaknade vid 05.40 imorse.. Snö i maj? Nu räcker det väl ändå..

God kväll!

Imorse så var jag uppe riktigt tidigt. Har mycket möten nu i dessa dagar, men idag var vi tvungna att göra lite annorlunda här hemma denna morgon. Så därför var jag tvungen att gå upp 05.40 när klockan ringde, gissa om det var segt. Har haft så väldigt mycket att tänka på de senaste veckorna så jag har inte kunnat eller haft orken att blogga så mycket som jag skulle vilja, men det är lätt hänt att det blir så ibland.

Direkt efter Nall slutat jobbet så åkte vi och storhandlade. Skåpen brukar alltid gapa tomma vid varje gång, men denna gången var ett undantag. Både han och jag hade glömt att vi redan hade vissa saker hemma, så nu nästa gång som det blir av att handla så kommer det bli lite billigare än denna gång i alla fall. Denna gång blev det extremt dyrt, fast nu finns ju verkligen precis allt också.

Kom precis upp ur ett härligt värmande bad och ska precis ta en kopp te, känner att jag verkligen behöver det, samt slappna av efter den här dagen som har ganska så lång.
Kram

FRÅGA:
Har det snöat hos dig??

Tisdag 3 maj 2011


Bilden har inget med inlägget att göra alls.

God morgon!

Mötet igår gick bra och ska på ett möte även idag, på samma ställe. Får se vad det ska handla om. Ska vara där samma tid som igår.

Känner att jag skulle behövt sova mer denna morgon. Att få iväg Nall till jobbet för att sen gå och sova lite till är inte någon bra kombination. Anledningen till det är att sömnen blir avbruten, skulle med andra ord behöva sova alla timmarna i sträck, för detta tar verkligen på en mer än man tror.

Tro det eller ej, fast det snöar ute! Verkligen inte något man vill se i maj månad!
Nu blir det att göra sig iordning i lugn och ro utan stress och hoppas på att det slutar snöa lagom tills jag ska åka iväg och så ta dagens första kopp te, som varje morgon.
Kram

FRÅGA:
Sov du hela natten??

Måndag 2 maj 2011



God morgon måndag!

Det blev inget biltittande igår. För det första så började det att regna lagom tills att vi skulle gå ner, för det andra så var det riktigt kallt ute igår och för det tredje så bestämde vi oss för att grilla istället. Det var helt klart mysigt och en stund efter maten fick vi besök av Pelle som är en vän till oss, fast mest till Nall. En kort stund efter att han hade gått blev det att tvätta. Vad är bättre än känslan av rena sängkläder?!

Har redan varit uppe ett bra tag här. Har duschat och fixat mig iordning och om en stund ska jag iväg på möte. Får se vad det mötet ger. Hoppas på något bra. Annars så finns det inget annat planerat för den här dagen.
Kram

FRÅGA:
Föredrar du att duscha på morgonen eller kvällen??

Söndag 1 maj 2011



Välkommen första maj!

God förmiddag, då var vi redan framme vid första maj. Och vad snabbt det har gått! Tänkte börja dagen som vanligt med att berätta om gårdagen, då det inte blev någon bloggning alls.

Igår var vi som sagt var bjudna på dopet av Emilia, dotter till några vänner. Ett väldigt fint dop måste jag säga och allt gick riktigt bra. Efter dopet bjöd de på smörgåstårta, vanlig tårta, kakor och kaffe. Efter fikat öppnade de presenterna och av Nall och mig fick Emilia en silver medaljong i form av ett litet hjärta som hon sen kan ha någon bild i. Blev tyvärr inga bilder från gårdagen då jag hade glömt kameran hemma.
Senare på kvällen mötte vi upp Pappa och G i folkparken där vi tittade på fyrverkerierna och elden en liten stund innan vi gick åt varsitt håll. Förr oss blev det mat innan vi åkte och såg på skyline. Helt okej film, men gillade inte slutet alls.

Idag då. Om det inte börjar regna så har vi planerat att möta upp Pappa och G även idag för att se på det traditionella biltåget lite senare idag. Annars och i vilket fall som helst så blir det att grilla och äta potatissallad som är planerna för denna dag. I övrigt så blir den nog rätt så lugn skulle jag tro.
Kram

FRÅGA:
Har din stad någon första maj tradition där du bor??


RSS 2.0