Tisdag 30 juli 2013

Bilder från i söndags... en dag på landet.
 
Hej bloggen!

Skriver detta inlägg väldigt sent, men har haft en rätt så jobbig dag med oväntade händelser. Tur vi har gevalia hemma, skämt åsido ;). Inget stort egentligen men det tog ändå bort rätt mycket av lusten till att hitta på något. Sedan tillät väl inte vädret det heller. Har regnat hela dagen. Kanske det behövdes också för det har varit väldigt torrt ute och säkert risk för brand har jag sett när jag varit ute med min lilla voffsing.
 
I söndags var jag ute på landet och hälsade på pappan min. Åkte bara över dagen och hann med att ta lite fina bilder, se på bygget av traktorhuset och blivande duschrummet som jag ska få välja våttapet till. Spännande!
Hann även med att äta god mat, grillat med klyftpotatis, sås och sallad och sedan rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt. Var en bra dag även om det till största delen var mulet. På hemvägen hade vi dessutom tur, vi klarade oss precis till bilen innan regnet kom!
Kram
 
FRÅGA:
Gillar du att vara ute på landet??

Torsdag 25 juli 2013

Härligt med sommar!
 
God eftermiddag!
 
Imorse blev Nall inringd till jobbet så idag har jag våran voffsing för mig själv. Vaknade vid halv nio imorse och tänkte verkligen gå upp, men låg och drog mig ett tag vilket resulterade i att jag somnade om i en timme. Gick då direkt upp och duschade, drack lite te och tog sedan en långpromenad själv med hunden. Var och är otroligt varmt idag, ett tag gick till och med jag före voffsingen för att han tyckte att det var så varmt och då var ändå bara klockan strax efter 11. Så nu har jag gjort något bra idag i alla fall. 
 
Väntar nu på att maten ska bli klar, köttfärssås från gårdagen. Inte det lyxigaste kanske, men har ingen lust att laga mat idag och det finns ju ändå redan färdig middag som bara är att värma upp ordentligt.
 
Annars vet jag inte vad som händer denna dag, blir nog rätt lugnt skulle jag tippa på.
Kram
 
Fråga:
Tycker du om att gå promenader??

Onsdag 24 juli 2013

 
God förmiddag bloggen!
 
I förrgår så var vi ett gäng och grillade. Grillat är något som verkligen inte går att få nog av på sommaren, speciellt inte om det blir bra grillat! 
 
Och igår var jag iväg en sväng hos en vän och spelade spel och drack både vin och goda drinkar. Kan inte förstå att jag vann hela fyra av fem gånger på spelet igår. Att jag vunnit tre gånger på raken en annan gång och typ den enda gången innan igår så är det ju rätt imponerande. Så tyvärr spelar jag nog det där spelet bäst efter lite vin. Men det var en trevlig kväll och hade egentligen velat stanna längre, men jag hade ordnat skjuts, så det får bli en annan dag igen. För han sa att han ville ha revansch någon dag. :)
 
Vet inte vad som händer idag dock, får nog bli lite av en pysseldag om inget annat dyker upp. Har redan samlat ihop lite skräp som ska till soprummet, plockat in i diskmaskin och lite sådär. Får såna ryck ibland, men antar att det är bra.
Kram
 
Fråga:
Gillar du att spela spel??

Lördag 20 juli 2013

Fika i solen på Mos altan.. Helt underbart!
 
 
God dag bloggen!
 
Har hittills haft en ganska bra dag om man bortser från några missöden eller vad man ska kalla det. Är i vilket fall riktigt skönt väder ute idag. Varmt och soligt med molntussar på himlen. Livet kan ju helt klart vara mycket sämre dagar som dessa. Så jag ska försöka skaka bort tråkigheterna och njuta av dagen och min lediget.
 
Var ju på middag hos Mo igår och hon serverade kyckling piccata. Hon lagar alltid alla maträtter själv och det blir bara så gott, och maten igår var inget undantag! Så man tar verkligen alla chanser man får att äta där. Drack även lite rött vin till maten så som man får göra på fredagar och semesterdagar. :)

Tidigare idag så åkte vi dessutom och handlade till fika, som vi hade bestämt att vi skulle göra igår. Hon valde ost och egenbakade lågkolhydrat kex och till det hade vi skivad paprika och päron. Verkligen god kombination. Har läst mycket om just päron till ostar, men aldrig testat det förr. Passar super!
Det åt vi ute på hennes fina altan i solen med en varsin kopp lakrits och citron te. Ja, sämre kan man ju ha det som sagt var.. :)
Kram
 
Fråga:
Gillar du värme??

Fredag 19 juli 2013

Lite bilder från midsommarafton ute på landet. En mycket bra midsommar!
 
God morgon bloggen!
 
Kan inte förstå att det har gått över en månad sedan jag bloggade sist. Det känns verkligen inte som så länge. Hursom helst så har det väl inte hänt sådär supermycket. 
Och något som jag konstigt nog varit bättre på än att blogga är att ta bilder. Har knäppt några stycken som jag faktiskt tänkte ha till inläggen och sen rusade dagarna bara på. Lätt att det blir så när man jobbar. Men just nu har jag semester! Så då beror det ju lite på det också kanske.. lata sommardagar som rusar förbi.
 
Har denna veckan varit väldigt fint väder här så jag har för en gångs skull solat en hel del och faktiskt fått lite färg. Än så länge mest röd, men tänkte ge det en dag till eller så och se om det kommer att gå åt det bruna hållet. Annars ger jag upp. :) Har ju alltid fryst så mycket även på sommaren genom åren att jag gömt mig i långärmat, till skillnad från när jag var liten, då var jag alltid ute, frös sällan och blev jämt brun på sommaren. Så jag antar att jag måste bygga upp pigmentet från början igen. 
 
Idag då? Ska som sagt var om det blir läge för det sola lite senare igen. Och ikväll blir det middag hos Mo och B. Dock är B nog inte hemma, utan i Finland. Men det gör inte så mycket, för det kommer bli bra ändå!
Kram
 
FRÅGA:
Hade du en bra midsommar??

RSS 2.0