Fredag 29 juli 2011


Bilder från i lördags, fördrink hos Mo, vitt vin och grekisk sallad senare på kvällen på morbrors jobb.

God dag bloggen!

har det återigen tagit ett tag sedan jag bloggade senast. En hel vecka närmare bestämt. Fast detta är min sista semestervecka för den här gången så det gäller ju att ta vara på den så gott det går. Har i alla fall inte varit hemma mer än på nätterna. Annars har det varit så gott som samma som jag skrivit om i föregående inlägg.

Förrförra lördagen var det egentligen bestämt att jag och Mo skulle till min morbrors jobb för att dricka lite vin och prata bort några timmar, men oturligt nog hade han åkt på lunginflammation så det blev inget med den saken. Däremot i lördags så blev det äntligen av och jag med min restaurangskräck klarade mig fint.. Blev till och med grekisk sallad och ett glas vitt vin till det. Blir alltid lika glad när det kommer små framsteg, speciellt med tanke på att det inte händer så ofta. Men det har börjat blivit mer och mer på sista tiden ändå. Känns skönt!

Har redan hunnit med att städa lägenheten och nu blir det väl lugnt resten av denna dag. Har tyvärr noll planer och måste erkänna att det känns väldigt tråkigt just nu. Dock kan ju inte alla dagar vara roliga.
Kram

FRÅGA:
Bloggar du mindre på sommaren??


Fredag 22 juli 2011


Känner att det börjar bli lite väl mycket liknande bilder här i bloggen. Börjar tröttna lite själv..

God dag och välkommen fredag!

Vad tiden går fort när man är ledig. Visserligen har jag ju hunnit med att göra en hel del ändå. Har ju en skön vecka kvar att vara ledig på i alla fall, sen börjar jag mitt nya jobb. Ska bli skönt med lite mer pengar. För de har alltid en förmåga att gå åt.

Snart kommer min Nall med hund hem. Han är och hämtar våran voffsing och samtidigt kommer han att ta med utemat. Han hade ju ätit upp en speciell sås som jag gjort och bara för det var maten förstörd idag. Så han kände att han ville gottgöra mig lite och det är ju ändå inte mer än rätt. Dessutom får vi snart besök av både Patrick och Denny.

Idag har jag fått en hel del gjort. Har städat lägenheten och städat sådant man annars inte tänker på. Så som dörrlister och golvlister. Speciellt de i hallen var extra smutsiga, och det ser verkligen så mycket renare ut när man får bort sådant även om man inte tänker på det. Men många gånger är det det lilla som gör helhetsintrycket. Det kan räcka med att bara få bort fläckar så ser allt mycket renare ut. Dammsugat och dammat har också hänt idag, även om jag vet att våran voffsing kommer att dra in en massa det första han gör när han kommer hem, men det är ju ändå fredag.
Kram

FRÅGA:
Hur ofta städar du??

Torsdag 21 juli 2011


Var ute på landet igår.. skönt att åka dit.

God kväll torsdag!

Har som ni kanske har märkt inte blivit något bloggande de senaste dagarna och en stor anledning av det kallas vänner. Igår var jag på landet och med mig hade jag en av de nyaste vännerna ni har kunnat läsa om då och då, nämligen Patrick. Ville inte åka själv även om pappan min med flera var där ute och dessutom var han lite intresserad av hur det såg ut där ute.
Väl ute på landet var vi nere vid sjön en hel del, satt och pratade. Konstigt nog har vi alltid så mycket att prata om, trots att vi pratar och umgås så gott som varje dag. Mer eller mindre i alla fall. Ibland är det nästan märkligt hur snabbt man hittar nya vänner som man faktiskt kommer så bra överens med och som är så lika en själv.

Idag då. Kom hem väldigt sent eftersom jag var vaken hela natten och spelade tv-spel. Så på morgonen först var jag hemma och det har bara blivit tre timmars sömn imorse. Men än så länge känner jag inte av det.
Planerna nu är att försöka komma på något att göra fram tills det är dags att gå och sova. Visserligen kommer ju min Nall hem från jobbet om någon timme eller så. Han ville hälsa på sin kusin innan, så jag vet inte riktigt när det blir.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att vara på landet??

Måndag 18 juli 2011


Dessa vackra blommor fick jag från min Nall igår!

God dag måndag!

Igår åkte Nall iväg ett tag på dagen och när han kom hem strax efter middagstid hade han både polerat och städat min bil samt köpt dessa fina blommor på bilderna! Så de står nu och är fina i vardagsrummet.

Eftersom att han jobbar idag så vet jag inte vad jag själv ska göra. Jag är ju ledig och tyvärr är det dåligt väder ute med en hel del regn som vräker ner. Igår lovade jag ju att ta hand om våran voffsing så idag när vi gick ut så gjorde vi det bara som hastigast. Får helt enkelt ta en till runda lite senare.
Har trots att jag vaknade för ett bra tag sedan inte hunnit med att dricka mitt morgonte, så det är vad jag ska göra nu. Sen är det att städa upp i köket som gäller. För får antagligen lite besök senare.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om blommor??

Söndag 17 juli 2011


Lite nytt till hemmet. Äntligen!

God dag!

I fredags fick jag som jag skrev ett paket som jag också hämtade ut. Och på bilderna ovan ser ni vad som fanns däri. Nya gardiner, som nu hänger innan de "gamla" gardinerna. De gamla gardinerna är egentligen från i höstas, så de är ju inte särskillt gamla. Men jag känner att jag måste få smyga in med lite av min smak här hemma och det vill säga vitt och silver. Annars är ju grunden mörka färger, som soffan t.ex är brun, detsamma gäller vardagsrumsbordet. Nall som valt det och då passar jag nu på att förnya med mitt vita. Kan avslöja att det blev grymt snyggt och jag är supernöjd! Ljuslyktorna är även de nya och jag blev så nöjd med dem att jag ska beställa två till! Tände levande ljus i dem igår kväll och i mörkret så glittrar de i guld istället. Romantiskt så det förslår.

Gårdagen blev en hemmadag precis som jag trodde. Så jag passade på att få en hel del saker gjorda. Fixade fint på balkongen, småstädade hemma i övrigt. Gjorde rent ugnen och micron. Lär nog fortsätta med det även idag då jag lämnat över "min" (vi har ju två bilar ihop) bil till killen som han ska fixa iordning lite. Misstänker att det är något som inte stämmer och han ska försöka leta reda på vad det kan vara.

Tappade en kruka full med jord nyss så måste ta och dammsuga. Och lite senare får vi besök!
Ha en fin dag!
Kram

FRÅGA:
Gillar du inredning??

Lördag 16 juli 2011



God dag!

Gårdagen
var lång. Var tvungen att gå upp tidigt för att åka iväg för att få viktiga papper ifyllda samt att gå på ett möte. Verkade ju i alla fall som ett möte som verkligen kan ge något och svar kommer förhoppningsvis nästa vecka. Efter mötet blev jag såklart bjuden hem till Patrick och hans dotter. Blev att spela spel där och självklart prata bort några timmar. Tiden går alltid så fort när jag umgås med de två!

Väl hemma blev det att vänta på killen så att vi kunde åka och hämta ut ett paket, ska visa er i ett annat inlägg och på kvällen blev det pizza och senare blev det att lyssna på lite musik resten av kvällen. Något som jag kände att jag behövde göra. Musik är ett måste lite då och då.

Har inga planer för idag än så länge. Men det kan ju alltid ändras.
Kram

FRÅGA:
Vad gjorde du igår kväll??

Torsdag 14 juli 2011


Idag är det blåsigt och molnigt ute, i alla fall än så länge..

God förmiddag!

Hade
en bra gårdag igår precis som jag trodde. Jag åkte och hämtade Patrick och hans dotter innan vi åkte för att möta upp Magnus för en fika. Där blev vi kvar i över två timmar. Tiden går fort när man har roligt!
Efter det ville hans dotter att jag skulle följa med en sväng hem till dem, så det gjorde jag innan det blev dags för mig att åka hem för att äta middag med pappa, killen min och G. Det blev kina mat. Visst är det gott, men av någon lustig anledning tyckte jag bättre om det förr. Smaken på maten har varit densamma i alla år. Men jag vet inte riktigt vad som har hänt där. Har nog kanske bara tröttnat en aning trots att jag inte äter det så ofta. Lustigt.

Idag då. Vaknade av ett fint sms en stund innan kl hade slagit 10. Är faktiskt kvar i min rosa morgonrock än och har absolut inga planer på att stressa på mig kläder, även om jag borde göra det snart då jag ogillar att gå runt utan riktiga kläder på. Men ibland kan det vara skönt att bara ta det lugnt utan krav på något. 
Ändå har jag fått lite gjort här hemma denna morgon, druckit min första kopp te, tagit ett varv med lilla dammsugaren på mattorna samt rensat på papper. Helt otroligt vad vi kan vara lata ibland med att slänga oviktiga papper på direkten. Istället har vi många gånger den fula vanan att lägga dem på fönsterbläcket i köket tills det blir en väldigt stor hög. Men ni ska ju inte tro att det bara är oviktiga papper som samlas där, utan det är även de viktiga, så det gäller att kolla igenom noga så det inte slängs ett sådant. Får försöka bättra oss på den punkten tror jag, så blir det ju lite trevligare för oss och alla som kommer hit.
Kram

FRÅGA:
Sov du ut idag??

Onsdag 13 juli 2011


Tycker denna bilden blev så väldigt fin, tagen ute på landet.

God morgon onsdag!

Usch, igår var det ingen bra dag. Allt började bra, men vid middagstid så ändrades det. Den egentliga anledningen vet jag faktiskt inte, men så kan det ju vara ibland. Passade i alla fall på att sola lite på balkongen, dricka en cider och lyssna på musik. Det piggade i alla fall upp lite!

Idag blir det nog en bättre dag! Vaknade av ett fint sms och dricker redan nu mitt morgonte. Lite senare ska jag träffa några vänner för en fika. Och i eftermiddag blir det just middag med min kära pappa!
Kram

FRÅGA:
Vad vaknade du av imorse??

Tisdag 12 juli 2011


Våran fina båthund tidigare i somras när vi var på väg ut till landet.

God förmiddag tisdag!!

I förrgår
så var det återigen dags att lämna hunden till Nalls föräldrar. Visst att jag har semester och skulle kunna ha honom hemma. Men jag har haft honom i tre år och tro mig, man blir väldigt låst med tanke på att vi inte kan lämna honom ensam, inte ens för några sekunder. Och jag vill inte sitta inne under de lediga veckor jag har utan vill kunna gå ut när jag känner för det och göra precis vad jag vill. Självklart känns det riktigt tomt utan honom, speciellt som nu när jag är ensam eller på kvällarna. Men men, det är ändå det bästa valet för honom.

Vaknade för ett tag sedan till strålande solsken. Har dock inga planer för den här dagen vilket känns ganska så skönt hittills i alla fall. Eller vid närmare eftertanke kanske jag borde se om något finns att göra.
Kram

FRÅGA:
Har du åkt båt??

Måndag 11 juli 2011


Ytterligare en naturbild... Har många fler på lager.

God kväll!

Idag är det en ledig måndag och min första lediga vecka är äntligen här. Det har varit fint väder hela dagen, men det är väl först nu på eftermiddagen som det har blivit strålande, med solsken och allt. Så i det stora hela har det varit en härlig dag. Har fått en hel del gjort. Bland annat så har jag städat upp det lilla som var i köket, gjort så diskmaskinen har kört en runda disk, lagat en lasagne utan pasta, hängt in de rena kläderna och sopat golven. Hann ju även med en härlig dusch imorse.

Tidigare i eftermiddag kom även vännen Patrick hit med hans dotter. Jag fick frågan av dem om jag inte ville följa med till folkparken en sväng och eftersom jag inte hade något annat för mig så fick det bli så. Hans dotter älskar verkligen mig och hon är så rolig! :)

Denna kväll är det inget som är planerat, känns både skönt och helt okej. Men om jag känner mig själv rätt så vet jag att jag kommer att bli uttråkad inom en snar framtid. När det är fint väder ute och jag sitter inne så blir det lätt så. Samtidigt har ingen hört av sig om att hitta på något och jag har ju i och för sig inte varit bättre själv.
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra måndag??

Söndag 10 juli 2011


De fina rosorna jag fick av vännen när han bad om ursäkt.. Snällt!

God dag söndag!

Har
ju totalt glömt bort att skriva att jag och vännen Patrick slutade prata med varandra i tisdags, onsdags och halva torsdagen på "lilla jobbet", det började lite skämtsamt men övergick till allvar. Men senare på torsdagseftermiddagen så bad han om ursäkt med rosa rosor! Hur snällt och gulligt är inte det?! Blev superglad och förlät honom såklart. Tur att min Nall vet att vi bara är vänner och att han inte är det minsta svartsjuk, utan bara tycker det är bra att jag har vänner som bryr sig om mig.

Annars har jag gått på semester från lilla jobbet. Semestern började i fredags och är hela tre veckor fram. Ska bli så skönt att vara ledig, så vidare jag inte åker på ett sommarjobb. Men är fallet så, så får jag ut mina semesterveckor längre fram i alla fall.

Idag då, så har det varit lugnt och skönt. Blir att fixa med en massa bestyr hela dagen lång. Dock inte så jobbigt. Men det är de vanliga måstena såklart. Bland annat blir det att grilla idag igen. Hade Patrick på grillmiddag igår samt att vi firade in våran semester. Och idag kommer Denny på grillmiddag. Senare ikväll blir det att tvätta. Som varje söndag. Alltid skönt att få sånt gjort.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att få blommor??

Onsdag 6 juli 2011


Blir många bilder på blommor och blad såhär års, fast fint är det allt efter den långa vintern..

God kväll onsdag!

Kan inte förstå att det redan är onsdag och återigen har dagarna som varit bara flygit förbi. Har inte hänt så mycket idag eller de gångna dagarna utan trots att jag är iväg på lilla jobbet så ser dagarna i stort sätt likadana ut.

Träffade en kille från nätet förut i eftermiddag och vi satt ute i solen och pratade. Kan det vara en ny vän? Kanske är svaret på den frågan. Han var i alla fall väldigt trevlig och pratglad, medan jag kände mig lite tyst. Men jag kom inte på så mycket att prata om. Vi får se om vi hörs något mera i alla fall. Nall skrattade lite när jag sa att jag var iväg och träffade en ny människa. Härligt att ha en kille som litar på en till 100%. Fast ibland är det roligt att träffa nya människor och kanske även nya vänner. Vänner är väl något som man inte kan ha för mycket av, eller hur var det nu igen?! ;)

Väntar nu i skrivande stund på att Nall och Denny ska komma tillbaka hit med pizza. Idag är vi bra lata. Men han kom hem så sent efter att ha jobbat över och jag känner mig inte på humör för att börja laga mat vid den här tiden på dygnet.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om onsdagar??

Lördag 2 juli 2011


Dessa röda rosor står nu i vardagsrummet!

God dag lördag!

Hade en toppenkväll igår. När min Nall kom hem från jobbet så hade han med sig god mat, vin och fem stycken röda rosor till mig. En ros för varje år! Våran femårsdag var egentligen i söndags den 26e. Men då var det ju fullt av folk här för att fira hans födelsedag och senare den kvällen så var det tvätt på schemat, så det blev aldrig av. Jag trodde han hade glömt att vi skulle fira dagen, så jag hade inte lagt ner någon större energi på att påminna eller direkt bry mig om vi inte firade i år för att det ändå var så mycket party förra helgen. Så ni kan ju gissa om jag blev glatt överraskad! Blev även mysigt bad och musik under gårkvällen.

Idag då, idag blir det nog en lugn dag. Jag har i och för sig klippt hunden igen. Hans päls växer verkligen som ogräs, och i värmen gäller det att försöka hålla pälsen så kort som möjligt. Annars så ska vi nog bara fortsätta att ha det bra. Det är ju dessutom så väldigt varmt att det inte går att göra särskillt mycket. Men jag klagar inte. Gillar att värmen nu är här! Gäller att passa på att tycka om den innan den är borta igen.
Kram

FRÅGA:
Hade du en mysig fredagskväll??

Fredag 1 juli 2011


Är ändå rätt så nöjd med kameran som jag fick i februari.

God eftermiddag!

Idag
är det äntligen fredag och jag har varit hemma i ungefär en och en halv timme redan. Har faktiskt inte gjort något speciellt under den tiden utan bara kollat lite på internet och bara haft det bra. Väntar nu in Nall och hunden. Ja, Gubben ska få vara hemma under helgen, sen vet jag inte om lilla hunden får hos Nalls föräldrar även nästa vecka. Men jag hoppas lite på det för hans egen skull. Samtidigt har det varit så tomt utan honom den här veckan. Fast vad gör man inte för sina små djur?!

Vet inte vad som händer resten av denna eftermiddag och kväll, antagligen händer väl inget speciellt vilket både känns bra och lite tråkigt om jag ska vara ärlig. Jag är en sådan person som gärna vill hitta på små saker trots att jag går efter mottot "borta bra men hemma bäst". Blir antagligen att grilla lite ikväll också, och sallad till det såklart.
Kram

FRÅGA:
Har du längtat efter fredag??

RSS 2.0