Kväll återigen



God kväll!


Halvligger här i sängen med laptopen och kollar på tv samtidigt tillsammans med Nall. Ikväll har vi tvättat, gick så snabbt idag. Skönt! Sedan gick han till garaget en sväng och jag passade på att se på Anna Anka söker assistent samtidigt som det blev ett hårt träningspass av konditionen i hela, hör och häpna, 50 minuter! Utan paus kan tilläggas.
Så jag är verkligen nöjd ikväll. Nu är jag uppe i de minuter jag var innan min årslånga paus. Så det bevisar att jag fortfarande kan.

Badet förut ikväll piggnade verkligen till och humöret blev lite lättare. Det hjälpte även snabbduschen till med efter konditionsträningen. Så kvällen har känts rätt okej för en gångs skull.

Nu ska vi väl inte vara uppe alltför länge till hoppas jag och imorgon väntar en ny härlig dag. Så det känns ju toppen! Vet inte om det ska bli sol eller ej, fast kan ju alltid hoppas!

Sov så gott!
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att bada??

Grå dag

God dag!

Denna gråa dag har inte direkt varit speciellt rolig. När det är såhär grått och trist är humöret inte heller på topp. Det är faktiskt ingenting. Inte heller känner jag för något heller. Gillar inte när det blir så. Tur att det inte händer så ofta.

Dessutom ska vi tvätta om ca en timme, känns ju sådär kul. Fast efter tvättningen blir det i alla fall ett bad, med olja. Tror jag kan behöva det för att piggna till över huvudtaget. Det brukar i alla fall alltid hjälpa lite. Varför kunde det inte vara soligt istället så jag kunde känna mera glädje. Fast vet att det inte är soligt varje dag, det är inget nytt.

Inte heller blev det konditionsträning igår kväll heller. Låg bara i sängen med laptopen och glodde på youtube. Hade ungefär samma humör och känsla som nu - ingenting med andra ord. För mycket som händer och sker runt omkring nu för tiden.
Fast om saker och ting blir som det är sagt imorgon blir det nog bättre. Vi får se.

Kram

Ons 31/3 2010



God dag!


Har som vanligt varit uppe ett tag nu, haft en lugn morgon samt blivit bjuden på påskmiddag på lördag. Så det känns kul!

Igår var det ju massor att göra hela dagen. Fast idag finns inga planer än så länge förutom att tvätta lite ikväll. Dock går det rätt fort. Har bara två maskiner tvätt så resten av kvällen kan man göra annat.

Hade många underliga drömmar denna natt som var. Hela 3 stycken som jag kommer ihåg. Samtidigt som de inte var ett dugg lika varandra så hängde de ändå ihop. Konstigt!
Fast har börjat drömma om nästan samma saker, eller det finns en nyckel som är med i dessa drömmar. Alltid. En eller två nycklar. Och då menar jag inte nyckel som en sådan man låser dörren med, utan en viss huvudsak. Vad behöver ni ej veta, då ni inte har med det att göra.
Undrar varför jag drömmer så. Det är drömmar som kan stanna kvar under hela dagen. Så mycket tankar kring dem. Har hänt förut, så det verkar som att det går i omgångar. Och nu var det ett tag sedan tror jag.

Vädret idag är så himla tråkigt. Grått och dimma är vad som är utanför fönstret. Vill helst inte se ut alls. Blir bara depp av det.
Kram

FRÅGA:
Tycker du det är trist med grå dagar??

Kväll igen

God kväll!

var det kväll igen och under dagen har vi ändå hunnit med rätt mycket. Två maskiner tvätt har blivit tvättade, torktumlade och in i skåpen. Så imorgon när vi ska tvätta igen kommer det hela ta ca 40 minuter. Så himla skönt att slippa ägna en hel kväll åt det.

Pappa var här på middag ikväll, han gick för ett tag sedan. Och det blev en lyckad middag som vanligt. Trevligt hur som helst. Så jag är nöjd och glad över det. En perfekt kväll.

Sitter nu här vid datorn, och passar på att skriva lite av dagens händelser i denna blogg som även fungerar lite som min dagbok. Bra att kunna gå tillbaka och hålla koll på vad som hänt även om det inte alltid är direkt mycket som sker!
Och orkar jag blir det konditionsträning även idag, fast lite senare. Har haft början till huvudvärk, kan det vara glasögonen tro?
Kram!

FRÅGA:
Har du glasögon / linser??


Tis 30/3 2010

God förmiddag!

Vaknade strax efter kl 09 idag, så har alltså varit vaken i över två timmar redan. Har ätit frukost och lite sådär och för en gångs skull planerat över dagen.
Vi planerar ju aldrig annars över huvudtaget. Fast idag har vi lite att göra. Känns som att det aldrig tar slut. Dessa måsten. Fast det är skönt att få undan saker och ting också förstås. Denna dagen är mer eller mindre fullbokad av saker att göra. Så vet inte hur det blir med bloggningen.

Nu blir det att pyssla iordning med saker, sedan tvätta en maskin och åka en sväng till Morfar igen för att sedan komma hem och laga mat. Så som ni ser kommer denna dagen att gå i ett.
Kram

FRÅGA:
Brukar du ha fullbokade dagar??

Kväller



God kväll!

Jaha, då var det kväll igen, och i helgen som varit har jag inte haft så himla mycket tid eller lust att blogga. Har varit annat som dykt upp i vägen och samma gäller även denna dag.

Har hjälpt killen min med båten, även L har hjälpt till. Och sedan åkte vi alla och hälsade på Morfar. Han hade gjort illa armbågen, fast annars var han pigg och glad. Så det är alltid något positivt. Vi fikade med både wienerbröd, bullar och kaffe. Så det var en trevlig fikastund måste jag säga. Synd bara att jag inte tar mig ner oftare, fast det ska nog bli ändring på det nu när snön har smält bort från gator och vägar.

Lite senare ikväll blir det såklart svenska hollywoodfruar och lite konditionsträning till det. Känns skönt att ha det igång igen efter förkylningen som härjade här hemma för några veckor sedan. Cyklade även igår i ca 40 minuter. Så jag är hur nöjd som helst eftersom det är det dubbla av vad jag har tänkt mig. Efter träningen blir det såklart en skön dusch och en god sallad som står och väntar i kylen.
Kram

FRÅGA:
Ser du på svenska hollywoodfruar??

Mån 29/3 2010



God dag!


Var uppe sent igår. Hade svårt att sova, så både jag och Nall gick upp vid 11 tiden. Och sedan dess har vi såklart ätit frukost och så har våran voffsing Gubben blivit klippt för första gången i år.
Och snacka om att halva hunden försvann. Det var så mycket päls som klipptes bort. Och att klippa hela honom tar ett bra tag. Fyllde en hel plastpåse med päls. Dock blir det nog mycket skönare för honom, för på den senaste tiden har det fastnat vassa pinnar och annat i hans päls just för att den har varit så tjock och lång.

Nu är han inte hemma utan han fick följa med Nall till garaget, fast ska ta ett kort på honom nyklippt när de är tillbaka för mat.

Jag är verkligen inte det minsta teknisk när det gäller tv. Försökte göra något med kanalinställningar eftersom det behövs, och det blev bara värre. Dock fick jag kanalen jag var ute efter på rätt plats på något lustigt vänster. Blir sjukt irriterad när det inte går som jag vill.

Nu ska jag fortsätta se på beverly hills 90210.
Kram

Sön 28/3 2010

God dag!

Har faktiskt inte en aning om vad klockan är, vet inte om datorklockan ställde om sig igår / natt eller imorse när jag slog igång den.

Vaknade iaf för kanske 35 minuter sedan av att killens mobil ringde. Det var L som snackade om båtar och grejer. Och han fick jobbet på restaurangen, så grattis till dig!

Har inte sovit så mycket denna natt. Vi blev uppringda vid 00:30 igår av att de ville bli hämtade så de kunde åka hem. Inte så himla sent tänkte vi, bra då kommer vi hem tidigt var en annan tanke.
Självklart skulle de äta på vägen hem. Lustigt att hungern alltid kommer när alkohol är inblandat.
Medan vi väntar på att de ska få sin mat, så ringer Nalls mobil igen och en av hans vänner undrar om vi inte skulle kunna ge en till skjuts. Och eftersom det ändå var på samma väg hem igen så sa vi ja. Så vi kom hem igen vid 03 tiden, egentligen 04 då.

Senare idag blir det nog Morfar som gäller som vanligt på söndagar. Ska bli trevligt att se och prata med honom igen. Och han kommer också att bli så glad!

Om en timme ska jag väcka Nall min, dags att gå upp och sedan måste jag ju ställa om mobilen, iaf den gamla. Tror inte den har rätt tid.


Blir säkert en kaffe hos Morfar som vanligt, plus prat och skratt också förstås.
Får duga med denna bilden eftersom jag har laptopen nu för att inte väcka Nall.


Lör 27/3 2010



God dag!


Lördagar har jag ju lovat Nall att han ska få sova ut, och det är omöjligt nästan om jag själv inte sover. Har vaknat ca en gång i halvtimmen sedan 08:30, fast har nu varit vaken ett litet tag. Nall gick nyss upp.
Så snart blir det en sent frukost, nästan som lunch.

Drömde inatt igen en dröm, dock ingen mardröm. Fast en sådan dröm som är svår att sluta tänka på. Den kommer jag nog tänka på resten av dagen mer eller mindre.

Nu blir det frukost..
Kram


Lugn kväll

Förut i köket hände en olycka. Jag skar mig rätt djupt i vänster pekfinger och det bara forsade blod. Inte vidare trevligt. Det gjorde inte ont då eller så, fast nu några timmar senare är det såklart lite ömt.
Drack precis upp min andra kopp te denna kväll och sista för den här dagen. Trots detta tedrickande och en burkcola har min törst inte släckts. Blir alltid så grymt törstig efter jag har badat.
Har på senaste tid inte alls hållt mina 3 st koppar om dagen utan oftast har det blivit 4 stycken. Drack te och spelade tv spel samtidigt, så det har varit en lugn kväll.

Tog även ett bad förut, frusen som jag är. Med olja.
Känner verkligen såhär efteråt att oljan gjorde underverk för min hy. Nu är den rätt mjuk och len. Känns härligt.

Imorgon verkar det som att det är fullt upp mer eller mindre på eftermiddagen, inte denna lugna helg som det brukar vara. Vad som händer skriver jag först imorgon. För nu ska jag nog lägga mig och läsa eller något. Orkar nog inte hålla på med teknik och allt vad som hör till.

Sov så gott!
Kram


Hungrig

Strax efter att Nall gick till garaget efter frukosten ringde han och frågade om vi inte kunda äta vid kl 17 istället. Lite sent för min del eftersom vi alltid äter middag vid 15 och sedan något lätt på kvällen igen. Men idag fick det gå bra eftersom det ändå är fredag.

Börjar bli riktigt hungrig  nu, så det är tur att det bara är ca 30 min kvar tills jag kan börja med maten.

Parkerade mig här i soffan förut med laptopen. Kom på för ett tag sedan att vi även har ett internet uttag här inne i vardagsrummet, perfekt!
Vi har ju tyvärr bara tidig morgonsol i vårat sovrum, och det gäller endast under sommaren. Så resten av dagarna året runt är det rätt mörkt där inne. Och de få soltimmarna som finns vill jag gärna ta till vara på även om jag bara är inne. Under tiden jag skrev detta korta inlägg hann moln täcka himlen, typiskt!
Fast jag hann ändå se solen vara framme någon timme i alla fall och det räcker för mig. Synd det inte var sol dygnet runt. Gillar inte kvällar och nätter. Allt blir så ödsligt och tomt då.

tal om beverly hills 90210, det bra med de avsnitten är att de så gott som alltid har ett budskap. Sådana serier gillas. Skulle bara vilja att jag hade pengar till att köpa boxarna. För det är en serie som går att se om, många gånger!

Kram

Fre 26/3 2010

God morgon!

Har varit vaken i över en timme nu. Vaknade av att jag drömde en minst sagt hemsk dröm och jag vaknade av mitt eget skrik i drömmen. Hatar är ett starkt ord, fast drömmar av det slaget hatar jag faktiskt. När man kan känna paniken och oron skölja över en gång på gång.
Jag var så lättad när jag vaknade och insåg att det var en dröm att jag var tvungen att ringa ett samtal och berätta om den för att på så vis känna mig en smula lugnare.

Idag har det gått exakt en månad sedan jag fyllde år. Och på något vis så känns det som så också även om jag tycker att dagarna bara flyger förbi. Det här med tid är en märklig sak. Synd bara att den oftast går allt för fort. Skulle ibland vilja hinna med mera.

Nu blir det snart att väcka min Nall som fortfarande sover här bredvid. Efter det är det mot frukostbordet som gäller och skrapande av trisslott. Hoppas såklart på den stora vinsten!
Kram

Glasögonorm

God kväll på er!

Nu är vi själva hemma efter både handling av mat och besök av Pappan min.

Rabatterna såg jag inte mycket av även om de kanske fanns där i affären och vad folk det var denna medlemsdag! På vissa ställen var det nästan omöjligt att ta sig fram. Och det var provsmakningar av diverse ting. Dock brukar jag aldrig smaka det de bjuder på, är lite fjantig sådär.
Dubbla poäng hoppas jag på i alla fall och i sådana fall blev det nästan 2000 poäng. Och jag hade väl nästan till en bonuscheck sist. Så det är ju bra.

vägen hem åkte vi ner på stan så jag kunde hämta ut mina glasögon som kommit. Och oj! Vad bra jag ser genom dem. Inte trodde jag att jag faktiskt hade så pass dålig syn som jag har utan dem. Med glasögonen på är bilden klar och fin och jag ser hur bra som helst, och så tar jag av dem och bilden blir lite småsuddig. Det hade jag aldrig trott. Att de skulle göra sådan skillnad.
Så nu sitter jag här med glasögonen på. Jag ska använda dem så fort jag sitter vid datorn, läser eller något annat.
Känns skönt att de är hemma. Och Pappa tyckte att jag passade bra i dem, så det är ju ett plus i kanten. 

Egentligen var det meningen att efter vi handlat skulle gå över till Pappa, men han kom hit istället och så gräddade vi våfflor, till det hade vi hallonsylt och grädde. Gott.
Fast nu vill jag inte se våfflor på ett år.

Nu blir det vampire diaries!
Kram

FRÅGA:
Ser du på vampire diaries??

Tors 25/3 2010

God förmiddag!

Hade en väldigt underlig dröm inatt, som vanligt. Och som jag skrev igår är det konstigt att det kan vara så verkligt. Måste nästan ta och berätta om den till Nall, som nyss har vaknat till. Och te & kaffe står och väntar i köket.

Idag
finns det planer, som ni säkert kan lista ut. Bland annat så ska vi ju handla och utforska vad det är för saker och ting de har rabatt på. Egentligen spelar det inte så mycket roll eftersom det blir dubbla poäng på allt vilket betyder att jag då snart borde få hem en liten check med ytterligare mer rabatt!

Efter vi har handlat blir det direkt en sväng till Pappan min och snacka lite grann. Han åker ju iväg över helgen. Och alltid när han åker iväg brukar vi träffas dagen innan eller så.

Nu blir det frukost, kram.


Ons 24/3 2010

God morgon!

Vaknade ungefär vid samma tid även idag. Hade en lustig dröm, fast drömmar brukar ju alltid vara lite smålustiga med tanke på att handlingen alltid kan hoppa hit och dit och man kan göra saker som man vet inte är möjligt. Ändå är det så verkligt på samma gång. Borde kanske förstå på något sätt att det under tiden bara är en dröm. Fast det händer ju nästan aldrig.

Idag har vi bestämt att vi bara ska dricka kaffe och te för att sedan åka och handla. Vi skippar alltså frukosten. Det finns ändå nästan inget hemma, så det är verkligen dags att handla. Känns inte bra för min del eftersom det är jag som betalar maten, Nall betalar en massa annat istället.
Denna månad har det varit mycket utgifter med tandläkare och grejer, och det lär inte bli bättre nästa månad då jag återigen ska till tandläkaren för att laga ett hål. Känns inte så bra. Har haft tankar på om jag ska ta med mig min mp3 så jag kan lyssna på hög och bra musik under tiden. Slippa höra hur de håller på med borren och allt vad det är för läskigt. Vet dock ej om de tillåter det, fast det borde ju inte vara något problem hoppas jag.
Ska i alla fall ta med den och se vad de säger.

Utöver handlingen finns inga direkta planer idag vad jag vet. Så dagen är öppen för förslag om inget hittas på såklart. Det brukar ju alltid finnas något litet att göra.
Kram

Gårkvällens tacomiddag

God dag!

Har precis ätit middag, men absolut inte lika god middag som igår kväll då vi hade tacos. Lovade ju förut idag att jag skulle slänga upp lite bilder från våran tacomiddag.

Och här kommer de. Visst ser det gott ut?
För gott var det!
Kram


Tis 23/3 2010

God morgon!

Vaknade vid ungefär samma tid som igår. Så te och kaffe står klart i köket, allt som behövs göras är att trycka på knappen. Och väcka Nall förstås. Idag känns det som att jag skulle velat sova längre. Jag avslutade nämligen kvällen med konditionsträning i 40 minuter!
Och oavsett när vi går och lägger oss så vaknar jag vid samma tid varje morgon. Märkligt det där, samtidigt som det är skönt att inte sova bort halva morgonen och dagen.

Tacokvällen igår var såklart hemma hos Pappan min. När jag var med honom och handlade så handlade han för det och sa att vi skulle äta det någon gång och det blev igår. Hur gott som helst och trevligt. Så det blev en lyckad kväll verkligen! Tog ett par bilder som jag får slänga upp senare, tror inte denna dator har ett uttag för mitt kamerakort.

Nu ska jag läsa nyheterna och sedan väcka sömntutan här bredvid.
Kram

FRÅGA:
Brukar du läsa nyheterna??

Nu, dusch

God dag igen!

Killen har precis varit ute med hunden och lämnat in voffsingen till mig och gått iväg till garaget där han håller på och pysslar med en av våra bilar så den blir i bättre skick. Kanske han skulle få besök av sina vänner som också har garage där i närheten.

nu när han kommit iväg ska jag ta en dusch. Sitter fortfarande här i sängen med laptopen och rosa morgonrock. Så jag känner att detta inte håller mycket länge till. Jag brukar ju alltid ta på mig det första jag gör på morgonen om jag nu inte ska duscha som idag. Det brukar bara inte bli såhär pass sent på dagen, för ja, det är sent för att vara tänkt som en morgondusch.
Och bästa är att duscha när killen gått hemifrån så jag vet att dörren är låst och grejer. Vill inte gärna ha besök av inbrottstjuvarna som var här i området för någon vecka sedan. Och speciellt inte när jag står i duschen. Det skulle bli bra pinsamt.

Idag har vi trevliga planer på G. Känns underbart. Skriver såklart mer om det senare.
Lunchen idag vid 15 kommer bli en enkel sallad. Så gott. Blir nästan lite småhungrig av bara tanken trots att vi åt frukost för någon timme sedan.

Nu --> dusch.
Kram


Jag nu i morgonrock och täcke. Måste verkligen göra mig iordning
nu. På en gång. Att vara i morgonkläder på dagen passar sig inte.


Mån 22/3 2010



God morgon!


Vaknade för kanske 25 minuter sedan och gick också upp då. Trodde som vanligt att klockan skulle vara vid 09.30-10 där någonstans. Fast den var knappt 09. Visserligen är det bara skönt att gå upp tidigt när man vaknar till solen! Vill ju få ut så mycket som möjligt när det gäller den.

nu sitter jag här i sängen med en frukostbricka som bord till laptopen och en gammal kalle anka pocket som underlägg istället för datorns egna små ben. Datorn är rätt tung tycker jag, så vill inte riskera att de går av eller något. Speciellt inte nu när den är ny.

Jag har redan gjort iordning te och kaffevatten, bara att trycka på knappen när Nall vaknar, för han sover än faktiskt. Perfekt att ha denna lilla dator då med tanke på att det knappt hörs något alls när jag trycker på tangenterna. Min stationära dator låter det som att jag hamrar på tangenterna i jämförelse.

Nu ska jag läsa nyheterna innan jag kanske väcker sömntutan här bredvid.
Kram

Fråga:
Brukar du läsa nyheterna på datorn??

Snabba cash

God kväll!

Jag har ju totalt glömt bort att berätta att jag och Nall såg filmen snabba cash för ett tag sedan. Vi hade ju nämligen båda hört hur bra filmen skulle vara. Han hade hört det från diversefolk och läst det på nätet. Och jag hade läst det i lite olika bloggar med mera.

Sagt och gjort så såg vi på filmen och undrade när det skulle bli spännande. Vi båda ger filmen sämsta betyg en film kan få i princip. Det hände ju nästan ingenting och allt man fick se hela tiden var Joel och lite plink plonkande musik. Det fanns ju ingen spänning i filmen.
Redan när det bara gått ca 30-40 minuter började jag längta tills filmen var slut. Gäspade mig genom den i alla fall och hoppade upp från soffan i ren lycka när filmen äntligen var slut.
Jag hade verkligen hoppats på att den skulle vara bättre än vad den var. Bara synd att den filmen gjorde så man missade några timmar av annat jag skulle kunnat göra istället. Som att spela något roligt tv spel.

Detta blir sista inlägget för idag.
Sov gott!
Kram


Sön 21/3 2010



God förmiddag!


Gick upp för någon timme sedan eftersom det blev ganska sent igår. Så snart blir här frukost och te. Är för en gångs skull riktigt hungrig!

Mår toppen idag, bara synd att vi inte har någon sol som igår. Fast det går väl inte att få alla dagar.
För bara någon vecka sedan var det hur mycket snö ute på gräsmattorna här utanför säkert en halvmeter, fast nu kan jag se lite av det gröna gräset! Vem hade kunnat tro det för bara en vecka sedan?!

Idag blir det nog bara en lugn dag hemma tror jag.
Känner verkligen inte för att gå ut. Och gissa vad, jag ska nog städa. Sopade bara golven och skakade mattorna igår. Så det behövs verkligen dammsugas. Speciellt efter gårdagens snacksätande.

FRÅGA:
Städar du ofta??

Natta



God sen kväll!


Vi har verkligen haft en trevlig kväll!

Vid 16:30 så hämtade vi upp L, åkte en sväng till Morfar, där vi spelade yatzy och snackade om allt mellan himmel och jord. Trevligt värre och Morfar var glad som alltid! Så kul att se. Han är aldrig ledsen eller arg.

vägen hem köpte vi lite chips / ostbågar som vi har kalasat på här i kväll. För min del blev det ett glas vin istället för en cider. Väldigt gott för ombytes skull.
Och som om det inte vore nog spelade vi monopol och som sagt var käkade chips och ostbågar. Trevligt värre. Och skämtsamt. Det blev verkligen en mycket roligt rolig kväll med gott sällskap, skratt och spel. En perfekt dag samt kväll.

nu ska Nall strax gå ut med våran lille Gubben och sedan är det sova som gäller. Är riktigt trött nu. Fast en sak är säker, detta måste vi göra om. Inte så ofta som vi spelar sällskapsspel nu för tiden.
Sov gott!
Kram

FRÅGA:
Tycker du om sällskapsspel??


Liten biltripp

God dag!

Om någon timme ska vi åka ner och hälsa på Morfar. Vi väljer idag istället för imorgon eftersom vi ska få lite besök till kvällen och lite sådär. Så som ni ser valde vi att inte åka till moster & B ikväll.

Ser fram emot ikväll, vi ska snacka gojja, spela lite spel och de ska dricka öl medan jag bara tar en cider eller så. Är inte så mycket för att dricka så jag blir helt borta och mår dåligt nästa dag. Nej, jag föredrar att må bra dagen efter och dricka med måtta.

Har så mycket tankar om det jag skrev i inlägget innan att jag inte har någon direkt blogginspiration tyvärr.
Fast det kommer igen. Om inte senare idag, så imorgon!
Kram


Lör 20/3 2010

God förmiddag!

Vaknade 08 första gången, fast bestämde mig för att gå upp vid 09:45 då jag vaknade för 3e gången denna morgon. Idag har vi det soligt och fint ute igen, dock ser jag att det blåser en del ute. Skönt att jag slipper att gå ut, i alla fall för ett tag.
Vi ska väl iväg lite senare efter maten. Fast fram till dess blir det som sagt var lugnt.

Ibland är det så skönt att få skriva av sig här i bloggen, små tankar som verkligen måste ut. Som personer jag stör mig på något otroligt ibland, speciellt de som vill äta kakan och ha den kvar. Och de som bara måste säga en sak till mig som de vet att jag verkligen inte gillar. Varför?
Vill denna person reta mig, gå mig på nerverna? Grattis, du lyckas. Det finns bara några saker som du gör, och säger som du verkar veta stör mig. Och du måste säga det? Måste du bete dig på det viset? Någon gång har jag sagt det till dig, att sluta bete dig så. Fast du verkar inte ta det till dig.
En vacker dag rinner bägaren över även för mig, och då ska du få höra. Den dagen kommer jag inte spara på krutet. På sitt sätt hoppas jag att den dagen aldrig kommer, samtidigt som det skulle vara helt underbart skönt att bara få skrika ut allt som jag stört mig på, allt som du irriterat mig med, få lugn och ro.

Nu till något trevligare.
Idag ska det bli rent här hemma, måste dammsuga och det nu. Ska bli härligt att få bort alla tussar och allt damm. Samt grus som våran lille voffsing släpat in. Och det värsta är att det kommer bli värre eftersom snön nu smälter och mer grus kommer fram. Fast det är sådant man får ta från sin fyrbenta vän.



Lurvtussen släpar in grus och annat nu när snön börjar att smälta. :)


Härligt bad

God kväll bloggen!

Förut idag blev planerna ändrade. Jag som hade tänkt mig en lugn dag hemma begav mig ändå hemifrån tillsammans med Nall för att skjutsa L till en intervju. Fast det var tur att jag följde med, under tiden L intervjuades passade Nall och jag på att ta en kaffe. Lite avkoppling sådär.
Inte direkt ofta vi gör det om man säger så eftersom fika ute inte är direkt min grej.

Jag kom nyss upp från ett härligt bad på tal om annat, och vad skönt det var. Badade nog en timme eller kanske lite mer till och med.
Så resten av kvällen kommer att gå i lugnets tecken. Vi blev nämligen nyss bjudna på middagskväll hemma hos moster & B imorgon, och även morbror L är bjuden samt vänner till moster & B. Låter ju himla trevligt, fast det är bara pengaproblemet till taxi sen på kvällen. Känns så illa, nu när vi måste storhandla och allt. Fast delar vi taxi med L hem sen så blir det nog inga problem.

Nu ska jag nog göra mig en sallad, är hungrig!
Kram på er!


Pizza

Jag skrev ju för bara några dagar sedan att det fick vara nog med skräpmat. Och efter att ha läst en hel del bloggar där det skrivits om pizza blev jag bara så sugen på det.
Fast så tänkte jag att det såklart blir lite bättre om jag gör en egen pizza eftersom jag själv kan välja vad det ska vara på den och lite sådär. Och dessutom ha mindre ost eller liknande.

Så sagt och gjort, det är vad som blir middagen här hemma denna fredag.
Hemmagjord pizza!


Fråga:
Föredrar du pizza från pizzeria eller hemmagjord pizza??



Fre 19/3 2010



God förmiddag!


Idag är en speciell dag för mig, fast anledningen är bara min att veta. <3

Hursom helst. Kommer precis från frukostbordet och är rätt nöjd. Har druckit en god kopp te och käkat vårrullar. Torrt bröd är ju inte direkt min melodi alla gånger. Speciellt inte när det knappt finns något att ha på. Så det ska handlas idag.

Trots det grå vädret känner jag mig rätt glad ändå. Och så är det ju fredag! Så ikväll blir det myspys. Tända massor av levande ljus och bara ha det bra här hemma. Precis vad jag behöver.

Fråga:
Har du grått eller sol??

Ikea sista delen


Vita vasen passar perfekt i vardagsrummet som bryter av mot de mörka
färgerna.

När vi var på ikea för exakt en vecka sedan, förra torsdagen, så fick även
denna vita vas följa med hem. Den är likadan som den i köket fast med en
längre hals.
Även blommorna är som ni kan se inte riktiga, fast får pryda vasen och jag
kan ju säga att det är rätt snyggt ändå. Självklart kommer jag byta ut dem
mot riktiga blommor den dagen sådant handlas hem. Men till dess får dessa
pryda vårat hem.

Fråga:
Gillar du blommor??


Kram

Tors 18/3 2010



God morgon!

Vaknade strax efter kl 09 och gick också upp då. Även inatt har det varit lite småmärkliga drömmar, fast för en gång skull kommer jag inte ihåg dem, vet bara att de var skumma.

Tevattnet är redan klart och detsamma gäller med andra ord även kaffet. Så snart blir det alltså frukost. Nall är vaken, fast han ska alltid vara sen att gå upp. En mer morgontrött människa får jag nog leta efter tror jag. Där matchar vi inte alls eftersom jag nästan bara flyger upp ur sängen på morgonen oftast väldigt pigg.

Idag finns inga planer alls, skönt som bara den. Allt viktigt är gjort och jag ska nog bara ta det lugnt, eller i alla fall vara hemma.
Ingen sol syns till idag och imorgon ska det också vara molnigt. Saknar redan solen. Dock ska det vara en hel del plusgrader idag, så då smälter nog lite av denna snö undan, kan ju alltid hoppas i alla fall.

Kram

FRÅGA:
Kaffe eller te??

Glasögon

God dag!

Nu är jag hemma igen efter lite ärenden på bland annat stan och af! På af var det bara att lämna in papper som varje månad. Måste ju få mina slant så jag kan betala hyra och annat trist. Fast det gick bra och fortare än jag hade tänkt eftersom min handläggare var på semester.

Sedan bar det av till max för en snabblunch, jepp. Idag blev det lite skräpmat, har hittat något med pomme där som var rätt gott eftersom jag inte äter hamburgare. Fast nu får det vara nog med skräpmat. Ikväll blir ju något betydligt bättre, nämligen min köttfärssås. Längtar.

Efter lunchen var det direkt ner på stan för att gå och kolla min syn. Och visst skulle jag ha glasögon, fast det visste jag ju redan sedan långt tillbaka. Så jag gjorde synundersökningen, testade bågar och valde ut två för en. För endast 1395kr blir jag ägare till två bågar och glasen ingår! Snacka om billigt!
När jag fick mina första glasögon så kostade det ju skjortan. Hur dyrt som helst, och de killen har fick han betala 4000 för då. Så priserna har ju verkligen gått ner.
Trots att jag aldrig varit något fan av glasögon är jag ändå nu glad över att äntligen få hem ett par så jag i alla fall slipper slita på synen när jag är hemma vilket jag är den största delen av min lediga tid. Det blir ju en del timmar framför datorn, tvn och kanske någon pocket i veckorna. Så om ca en vecka är mina nya vänner hemma.

Kram

Nu åker jag

Nu snart ska jag åka iväg med Nall min och fixa lite saker på bl.a. af.
Får se när vi kommer hem igen, fast det tar nog inte allför lång tid hoppas jag. Jag ogillar starkt sådana här fixardagar då man verkligen måste göra något. För alltid på dessa dagar så måste man göra allt på samma gång. Visserligen är det ju skönt att få saker och ting avklarat och att det för hoppningsvis dröjer ett tag till nästa gång.

Måste också någon gång här ringa moster och fråga om tid att gå på stan. Fast det känns som att jag borde vänta ett tag med det så jag slipper ha ton av kläder på mig när kläder ska väljas ut. Kanske nästa månad eller i maj vore det bästa. Då räcker det ju med bara en tunnare tröja över istället för jacka. Vi får se.

Nu måste göra mig iordning lite smått här.
Kram

Ons 17/3 2010

God morgon!

Gick upp redan 08:53 efter mycket märkliga drömmar. Hade redan vaknat och somnat en gång innan också. Så trodde att klockan skulle vara hur mycket som helst när jag gick upp. Eller hur. Fast det är en lagom tid tycker jag.

nu sitter jag här i sängen med min fina laptop och skriver detta morgoninlägg med Nall här bredvid. Han är faktiskt vaken för en gångs skull och på väg att gå upp så vi kan äta frukost. Efter det har vi ett uppdrag. Jag måste nämligen åka ner till af och lämna in pappret som vanligt och antagligen också ge en liten uppdatering över vad som har hänt den senaste tiden.

Tyvärr var det grått och trist när jag gick upp. Fast i vardagsrummet ser det ut som att det är lite ljusare, eftersom solen alltid lyser in där den här tiden. Bara hoppas på att molnen försvinner eller i alla fall blir lite tunnare så att solen i alla fall kan skymta fram. Någon grå dag kanske man får ta med tanke på att vi haft sol i nästan två veckor minus en dag där.

Nu frukost.
Kram


Mysig liten bild på Morfars kaffekopp tycker jag. :)
Den har blivit lite av en morgonfavorit som ni säkert märkt.


Dh snart

Snart börjar desperate housewives och det ska självklart ses.

Var och handlade med Pappa förut, eller följde med när han skulle handla. Och det var tur det. För vilken syn vi såg. En snubbe i runda svarta brillor, cowboy boots som riktigt klackade i affärsgolvet, skärp med små nitar eller så och skinnjacka hängandes på axeln. Han tyckte verkligen att han var hur cool som helst, fast jag fick mig i alla fall ett gott skratt. Jag brukar inte döma folk, fast där gick det verkligen inte att låta bli att titta lite extra.
Att han bara vågade se ut sådär, för vågat var det.

tal om mat, köttfärssåsen blev helt fantastisk som vanligt. Jag är så bra på det. Och nyttig blev den också, även det som vanligt. Hela 3 stycken lådor blev det, och de lådorna räcker i två dagar så länge ingen ska ha matlåda. Det betyder alltså mat för 8 dagar eftersom vi åt lite idag och så blir det samma imorgon. Fast inte mig emot. Den är riktigt god!

Kram på er!


Har alltid så här mycket i köttfärssåsen när det kommer
till grönsaker. Visst ser det gott ut?
Och nyttigt blir det också på kuppen! Bara bra grejer med
andra ord.

Tis 26/3 2010

God förmiddag!

Har precis som igår redan ätit frukost nu. Vaknade vid strax efter 09 imorse och gick upp då. Igår var det mycket att göra, så jag hoppas att denna dag blir lite lugnare, vilket jag tror att den blir.

Har bara planerat en sak idag, och det är att göra storkok med köttfärssås. Den tog slut sist så det är dags att göra ny. Så då har vi middagen avklarad på samma gång. Känns skönt.

Nu blir det att se glamour reprisen.
Kram

Laptop webbisen

En sak jag funderat över kring webbisen som är inbyggd i denna laptop, är om man kan ställa in att den ska ta bilder efter t.ex 3 sek? Verkar inte kunna gå, hittar iaf inte inställningen.
Någon som vet om det ska finnas någon sådan inställning??

Svenska hollywoodfruar var bättre idag än förra måndagen tycker jag. Fast lite väl överdriven fest måste jag säga. Skämdes nästan där ett tag. Och då är det illa.

Om ca en halvtimme ska Nall min gå ut med hunden vår och sen blir det att sova. Ska bli skönt med tanke på att tandköttet på ena sidan svullnat upp efter att tandläkaren gjorde något med tänderna. Mest irriterande och obehagligt än att det gör ont, för ont gör det bara om jag biter ihop tänderna.
Alltid är det något, fast jag klagar egentligen inte. Det är ju för min skull. Vill gärna ha kvar mina tänder.

Sov gott!
Kram


Lägger väl upp denna bilden även fast det inte är den bästa på grund av
ljuset. Ljuset är inte det bästa (som skrivet var) här i sovrummet just nu
eftersom jag var tvungen att dra ur våran nya lampa för att ha datorn
i sängen. :)
Min hy ser helt ojämn och lustig ut, fast orkar inte bry mig nu.



Ikea nytt


Lite mer nytt från våran biltripp till ikea i torsdags.

Denna jättefina vita vas plus dessa fejkblommor fick följa med hem från
ikea i torsdags.
Skrev ju för ett tag sedan att jag hellre vill ha fejkblommor än inga alls
eftersom de verkligen piffar till hemmet. Och visst ger de piff år köket
där de står sedan vi kom hem.

Dock är det ju såklart finare med äkta vara när det gäller blommor. Men
bättre dessa än inget.
Till och med Nall tycker att de livar upp i tillvaron!

Kram

Mån 15/3 2010

God förmiddag!

Har inte alls sovit så bra i natt och tydligen heller inte Nall. Har vaknat massor av gånger och haft svårt att somna om. Vaknade dessutom vid en 04:30 och var törstig, fast struntade i det och försökte sova.
Vaknade redan vid 08 och var pigg, fast kände att jag inte kan gå upp nu när jag sovit så dåligt. Så ca en timme senare efter att ha vaknat 4 ggr under den timmen gick jag upp och fixade tevatten plus kaffe.
Så vi har redan ätit frukost och snart ska jag hoppa in i duschen.

Var ju hos Morfar igår och hälsade på samt hjälpte honom att städa lite och vattna blommorna. Så nu är där finfint. Sedan drack vi kaffe och pratade. Han var som vanligt på topphumör. Så härligt!

Precis som igår har vi helt underbart väder. Sol såklart!
Hoppas att du stannar hela dagen sol. Humöret är även här på topp och jag känner mig allmänt glad.
Kram



Att bli överkörd

Ibland förstår jag mig verkligen inte på folk. Kan de inte vara vänliga?
Så här gick det till för bara några minuter sedan när jag kom hem.

Jag kliver ut ur bilen där det både är in och utfart för bilar samt en gångbana, där man alltså måste stanna mitt i gångbanan för att se upp för andra bilar. Och där kommer en riktigt sur gammal tant och konversationen blir denna:

- Tanten, det är gångbana här.
(Nall åkte vidare)

-Jag, jag klev bara ut här.

- Tanten, Men det är gångbana här.

-Jag, (återigen) Jag klev bara ut här.

- Tanten, Det är gångbana här.

-Jag, Jag klev bara ut här och det får du nu ta och acceptera.

-Tanten, Nej det gör jag inte.

-Jag, Det struntar väl jag i!

Jag fattar inte varför inte hon bara kunde acceptera när jag vänligt förklarade att jag bara skulle kliva ut ur bilen och dessutom där vid en in och utfart för bilar. Jag ogillar att bli överkörd på det sättet när jag är vänlig och snäll och blev därför själv otrevlig tillbaka. Fast hon vägrade ju att förstå vad jag sa till henne.
Jag tänker inte bara ta emot. Jag måste få försvara mig också.
Speciellt mot folk som har noll respekt.


Sön 14/3 2010

God dag!

Det är lika härligt väder idag som igår. Strålande solsken med andra ord! Har för ett tag sedan ätit frukost och så har jag precis plockat lite i köket. Torkat bort massor av socker på hyllor och lite sådär efter att vi imorse såg en liten myra eller liknande. Vårtecken kanske?
Inget vidare trevligt iaf, det är verkligen det värsta med vår och sommar, alla kryp!

NU däremot ska jag ta det lugnt ett tag innan vi åker iväg en sväng.
Kram

Pizza eftermiddag!

God kväll!

Är
nyss hemkommen efter en trevlig eftermiddag och kväll hemma hos Pappan min.
Tidigare i förmiddags när vi pratades vid blev vi bjudna hem dit på pizza. Och det tackar man ju inte nej till.

Och Nall
och jag som alltid annars tar samma pizza vågade oss på att testa en ny pizzasort. Nämligen mexicana. Den hade allt som calzone har och lite till. Calzone är den pizza vi oftast beställer om det inte blir kebabpizza. Fast kebaben har jag nog ätit mig trött på.
Mexicana var riktigt god och blev ännu godare med en pizzasallad till!

Efter
maten blev det att provsitta Pappas nya fåtölj medans kaffet och te blev klart. Tet plus kaffet dracks tillsammans med kortspel och mycket prat.
En helt perfekt kväll och jag är hur glad och nöjd som helst över den här dagen!

nu sitter jag här i sängen med min nya fina laptop och skriver ett inlägg som ni kan se och väntar på att melodifestivalsfinalen ska börja. Även om jag missat de flesta deltävlingarna som varit i år är finalen alltid ett måste att se.

Fråga:
Ser (såg) du på melodifestivals finalen??


Lör 13/3 2010

God dag!

Vi hade en mysig kväll igår med film och god mat. Så det var en perfekt kväll med andra ord. Myskvällar är verkligen något som behövs ibland med jämna mellanrum för att stå ut med vardagen.

Blev en lite senare frukost imorse eller rättare sagt förmiddags.
Vårrullar. Bättre än torrt bröd. Dock kanske inte det bästa. Fast det blir så ibland när vi inte vill äta samma.

Nu är diskmaskinen klar och det är dags att ta ut det nya porslinet. Vi köpte nya mattallrikar på ikea också. Vi hade ju beiga tallrikar innan, fast var så himla trött på dem och jag har alltid velat ha vita. Så nu har vi vita och svarta tallrikar. Snyggt!

Kram!


Nytt i köket


Denna wokstekpanna köptes på ikea igår för att Nall är trött på den vi
har här hemma eftersom maten har en förmåga att bränna fast i den.
Och eftersom det är han som diskar upp efter maten så är det väl inte
mer än rätt att han ska få det lite lättare? ;)


Har lagat lite mat förut idag i den nya wokstekpannan. Eller vad man kan kalla denna skapelse. Hur som helst så blev det hur gott som helst! Jag är rätt bra på att laga mat ändå måste jag säga.

Blir att laga till något i denna ikväll igen, fast vad det blir för gott får ni såklart veta senare. Lovar att många av er kommer bli bra avundsjuka.

Dagens middag ni ser på bilden var creme fraiche, bacon, lök, chili & paprika samt pasta till det!
Testa det om ni inte redan har ätit det, jättegott!
Kram

Fre 12/3 2010

God förmiddag!

Idag finns ingen sol ute, bara grått. Mindre kul. Fast kanske det ändrar sig, eller blir annorlunda väder imorgon? Det återstår att se.

Vaknade vid 09:30 idag och gick upp för att diska upp lite i köket. Igår lämnade vi bara allt där som det var och jag ogillar verkligen att komma till ett stökigt kök på morgonen. Helst ska det vara skinande rent där, och gärna i övriga hemmet också. Så lite plockades bort, så resten får Nall göra. Hans uppgift eftersom jag lagar maten.

Nu ska jag kolla igenom alla kommentarer jag fått och svara.
Kram.

Tors 11/3 2010



God dag!


Idag är en årsdag, och jag gillar inte årsdagar. Hatar denna dag. Verkligen sämsta dagen på hela året. Så därför har jag & min Nall bestämt oss för att åka till ikea och handla lite smått som vi behöver och vill ha. Visar såklart bilder på det i bloggen antingen senare idag eller inom de närmaste dagarna.

Ska faktiskt bli kul att åka dit. Finns alltid så mycket nytt att se. Behöver annat att tänka på.

Hoppas nu också att det finns vad jag tänkt. Kommer bli så bra då!

Fråga:
Vilken färg har du i ditt rum??

Dagens middag


Dagens middag blev potatis, kokta morötter, lax, sallad och hollandaisesås.
Och självklart lite citronpeppar som krydda och tillbehör.

Om du tycker det verkar svårt att laga mat, så kommer anvisningarna här.
* Skala morötter och potatis, ner med det i en kastrull, fyll med vatten. Det ska koka ca 20 min.
   Glöm nu inte att potatis räcker det med att koka på 2ans värme.
* Smörj formen, lägg i laxen och strö på lite citronpeppar. Ugnen ska vara på 225grader.
   Laxen ska vara inne ungefär lika länge i ugnen som potatisen ska koka.
* Hacka till salladen.
* Gör såsen när det är 5 min kvar. Pulversås går bra ja om du känner för det.

Mer av sötnosen


Hihi, ett av mina favoritmotiv att ta kort på. Våran söta voffsing.
Här blir han attackerad av mjukisdjuret flodhästen som vi har i soffan. Visst ser det kul ut??! 

Ons 10/3 2010

God förmiddag!

Vaknade strax efter 09 idag och återigen till härligt solsken! Härligt att bli bortskämd med sol så pass många dagar i rad som vi har haft den framme från molnen. Har dock för mig att det skulle bli sämre väder på fredag tyvärr.

Har fått veta att det var inbrott här i området i dagarna, mitt under dagstid. Killen och jag såg polisbilen stå utanför bra länge innan vi åkte iväg. Och när vi kom hem igen stod bilar från en nyckelkejda utanför och skulle byta låsen antar jag att det var eftersom det just varit inbrott. Och inte hade de varit särskillt snälla mot dörrarna utan det hade brutits upp med våld. Konstigt att ingen hörde eller märkte något.
Helt galet!

Tur att det inte var hos Pappan min som precis flyttat in, och att de inte försökte här hos oss. Fast visserligen hade de åkt dit fortare än kvickt med tanke på att jag hade kastat mig på mobilen och ringt 112.
Så himla obehagligt när det händer i ett område som annars är jättelugnt. Här händer inte mycket. Till och med på helger är det lugnt och det är sällan som man kan höra ungdomar på väg hem från krogen eller så.
Usch!

Lilla Gubben


Kolla in så söt han är när han tror att han solar! :D
Solar gör han allid när solen är framme, så kul att se på. <3

Tis 9/3 2010



God förmiddag!


Vaknade vid 09:20 eller så och gick upp då för att förbereda kaffe och tevatten, samt diska upp några glas. Tyvärr för hand. Fast vi har lyckats att smutsa ner mer glas & bestick än tallrikar som vanligt. Och vi använder ju bara diskmaskinen när den är proppfull.

Vaknade även idag till denna underbara sol! Och jag hoppas såklart också att den stannar framme hela dagen, precis som igår. Finns inget bättre och livet leker.

Idag finns inga direkta planer som det fanns igår. Hälsade ju på Morfar bl.a. Drack kaffe och pratade en stund medan Nall tog hand om vårat ärende på stan. Perfekt med andra ord!

Nu blir det lugnt ett litet tag såhär efter frukosten.
Kram


Fråga:
Har du mycket snö kvar??

Tips till er lata

Detta är ett tips till er som är lata och inte orkar laga mat eller om du har bråttom.
Bara att steka hamburgare, koka pasta och värma upp tacosåsen.

Snabbt enkelt och gott, svar ja.
Och idag var jag lat och gjorde just detta. Men det är bara för att vi har lite ärenden på stan idag.
Kram

Mån 8/3 2010

God förmiddag!

Vaknade vid 08:40 och gick upp då och trodde klockan var minst 10. Hade redan vaknat 2-3 ggr innan det och bestämt mig för att somna om eftersom vi var uppe till kl 01 inatt och såg på tv. Vi såg på catch me if you can, och efter det var ju reprisen av efterlyst.

Måste säga att den filmen är så bra! Har inte sett den sedan den gick på bio för en hel del år sedan, tror det var 2003? Fast är inte säker. Och det är ju minst 7 år sedan, rätt lång tid med andra ord.
Finns många bra filmer från förr. Många filmer som görs nu har absolut inte samma klass.

Solen skiner på tal om annat. Och det var lika härligt som vanligt att vakna upp till. Läste ca en timme innan jag väckte Nall så vi kunde äta frukost, så jag kommer nyss därifrån, köket alltså.

FRÅGA:
Har du sett catch me if you can??

Sön 7/3 2010



God förmiddag!

Gick upp redan vid 09:15 då jag vaknade för andra gången. Visst var jag trött och världen snurrade runt de första minutrarna. Fast jag har inte fått upp Nall än, han är en riktig sömntuta. Fast nu blir det upp och till köket som gäller. Vill ha mitt morgon te!

Idag kämpar solen med att lysa igenom molnen, och det går väl sådär. Jag kan se den i alla fall lite grann, så det är ju alltid något.
Har lite planer som ska göras efter middagen idag, så det blir ju perfekt.

Nej, nu är det frukost som gäller.
Kram

Redan kväller

God kväll!

Kom hem strax efter kl 22 efter att ha varit iväg en sväng hos en trött Mo & B. Så här efterhand känns det som att vi lika gärna kunde ha stannat hemma och därmed sluppit att ge oss ut i den isande kylan. Fast det kan man ju inte alltid veta när man ger sig iväg. Samtidigt var det lite skönt att komma hemifrån ett tag.

nu sitter jag här i min nytvättade rosa morgonrock, dricker cider från affären och käkar lite chips och jordnötsringar. Det får man göra en lördag, måste ju ta slut på det som köptes hem när det nu var. 

Längtar redan till morgondagen faktiskt. Gillar inte kvällar och mörker.
Sov så gott sen!
Kram


Eftermiddag

God eftermiddag som sagt var!

Nu sitter jag här i vardagsrummet med min laptop som jag fick i födelsedagspresent och är rätt nöjd och glad över livet. Jag har lagat mat och vi har fått middagen avklarad och jag är för tillfället själv hemma eftersom Nall är i garaget, kanske han skulle få en vän dit över också.

Är som sagt var i vardagsrummet själv med datorn, och det är första gången som jag har datorn här i detta rum. Det är ovant fast dock väldigt skönt eftersom det är här som solen lyser in mest. Vi har sol här från morgon till kväll och även om jag inte går ut så gäller det att ta vara på solen så mycket det går. Ja, det går även inne. Jag som bara älskar dygnets ljusa och framför allt soliga timmar.

Idag har det inte varit så mycket bloggande utan jag har mest pysslat här hemma, tänkt på nya spännande inlägg som ska upp i bloggen, och faktiskt börjat lite med den lilla förändringen av designen. Och det visar sig att det kommer bli riktigt snyggt. Och jag har tänkt i banorna av den design som jag inspirerats av, utan att härma. För jag vill absolut inte kopiera rakt av, nej, det är inte min stil alls.
Dock vet jag inte när den nya designen kommer upp, men jag tror inte att det blir än på ett litet tag eftersom jag inte är någon mästare på det.

Fråga:
Vilket rum har ni mest sol i??


Här ser man vårat mjukisdjurs bakdel som vi har i soffan, precis
bakom mig. Lite småkul sådär, fast det är en flodhäst.
Randig tröja och randiga tights från H&M är dagens klädsel. Dock inga
nyshoppade kläder, fast det kommer upp så fort jag har gått på stan
och shoppat upp mitt presentkort.

Lör 6/3 2010

God förmiddag!

Kommer nyss från frukostbordet och känner mig på så bra humör! Vaknade även idag till den härliga solen och det gör underverk för humöret. Och jag tror även att drömmen jag hade gjorde susen.

Det var en helt underbar dröm! Ville verkligen stanna kvar i drömmarnas värld ett tag till. Ni vet hur saker och ting kan kännas så verkligt i drömmar? Och jag kunde verkligen känna allt där! Så härligt.

Nu idag står en dammsugning på schemat. Vi hade nämligen besök igår av Nalls kusin och hans hund. Och den hunden fäller en hel del päls, och jag vill inte gärna ha det i sängen.

Igår åkte vi även iväg en sväng på kvällen för att skjutsa hem Nalls brors tjej. Hon hade varit på firmafest och sedan blev det att vi stannade där ett tag och snackade gojja.

Fråga:
Har ni sol idag?






Designplaner

Jag tänkt en hel del på om att göra om min design här på bloggen ett bra tag. Dock inga stora förändringar utan små. Inte det att jag inte är nöjd, för det är jag. Bara det att det tar ett tag att fundera ut hur och så. Och sen vet jag inte om jag ha någon lust att ändra alls.

Har sett en design som jag inspirerades av för några veckor sedan, just för att den ser så proffsig ut. Den är verkligen välgjord, mogen och jättefin. Skulle också vilja ha det något åt de hållen och jag får försöka vartefter.

Samtidigt vill jag inte ha hjälp från någon, utan jag är lite stolt av mig och vill gärna klara det själv. Då får ju jag all beröm för hur fint det är här i bloggen.

Fast som sagt, vi får se. Jag har planer på det i alla fall, och haft haft det ett bra tag.

Fråga.
Brukar du ändra design ofta??

Fre 5/3 2010

God förmiddag!

Igår hade vi halvt sol hela dagen, solen fick verkligen kämpa för att lyckas lysa igenom de tunna molnen under dagen, fast idag vaknade jag till strålande solsken. Och så härligt det är! Blir på så bra humör!
När det är sådant här väder känns det verkligen att våren är på väg.

Nu efter frukost har jag vikt ihop kläderna eftersom vi tvättade i onsdags kväll och lagt in det i skåpen, så skönt att få bort det och ha rena kläder lagom till helgen. Dessutom blir det att lägga kött i god marinad som vi ska ha till middag lite senare, blir lite extra lyxigt nu såhär en vanlig fredag. Ibland måste man unna sig och mat måste få ta lite tid.

                                                               Morfars söta kaffekopp :)



Pysslande

God kväll!

Snart börjar vampire diaries som jag har bestämt mig för att se ikväll tillsammans med Nall. Det känns lite som en självklarhet att jag måste se serien när jag ändå har läst böckerna.
Vi ska mysa lite i vardagen och äta lite chips och dricka cider från affären. Ser fram emot det trots att det är så få minuter kvar tills det börjar.

Ikväll håller jag på att föra över lite musik, spel och annat kul till min lilla laptop. Vill ju ha något i den med. Hittills har den varit helt tom om man bortser från de få webbis bilder jag har tagit.

Snart mys!

Fråga:
Ser du på vampire diaries??


Tors 4/3 2010

God dag!

Vaknade kl 08 första gången av hundar som skällde utanför. Blev smått irriterad, för det höll på ett bra tag. Och vi som varit vakna till kanske 02-03 tiden eller något. Så jag somnade om och gick upp vid 09:40 istället. Skönt.

pratade jag med Pappa, allt hade gått bra. Han är på landet och fixar en massa grejer nu när där är så mycket snö att ta hand om innan det smälter kring husen. Det blir två hårda dagar där ute för honom. Fast han ska ringa ikväll som tur är, känns skönt så man vet allt allt går bra.

Kommer nyss från frukostbordet, vi tog en riktig långfrukost som ni kan se. Även det är så skönt att bara ta det lugnt på morgonen. Ingen stress, ingenting. Jag blir totalt depp av stress. Klarar inte det. Visserligen beror det på vad för stress det är, viss stress är värre än annan.

Kram


Presenterna sista delen


Fick både pengar <3 och presentkort. Precis vad som behövs. Pengar
går alltid åt! 


Och det ni fått gissa på, en laptop! :D
Så nu kan jag ligga i sängen och blogga eller bara surfa på nätet, något
jag drömt om en längre tid. Ja, ibland är jag lat.
Ni som brukar läsa min blogg vet ju att bakgrunden på webbisbilderna
alltid är samma, nu var det en annorlunda bakgrund.

Ledtråd..



Senare ska jag skriva om de sista presenterna hade jag tänkt, fast först står matlagning
och en sväng till min kära Morfar på schemat.

Fast under tiden lämnar jag ut denna lilla ledtråd till en av presenterna, bilden.
Någon som kan gissa vad jag fick för något??

Kram


Ons 3/3 2010



God förmiddag!


Vaknade denna morgon till strålande sol! Precis som igår. Så jag hoppas verkligen att molnen håller sig borta idag, för det gjorde de inte igår tyvärr. Strax efter 12 igår kom de och gjorde det grått och trist. Det till och med snöade lite.

Har precis ätit frukost med Nall och sett till så hunden har fått sin frukost. Så snart ska han åka och hämta upp M och sedan ska de fortsätta fixa med lite saker gällande bilar. Jag blir kvar hemma med hunden. Senare ska vi i alla fall åka iväg en sväng. Ska bli så kul.

Fråga:
Har du sol??


God natt!

Nu är det återigen dags för att sova och jag är trött som vanligt vid den här tiden. Skulle jag stänga av datorn och lägga mig ner så skulle jag nog sova direkt. Fast först ska Nall komma in från nattrundan med Gubben (hunden).

Tidigare ikväll hade jag ju Pappa här på middag och det blev så lyckat. Jag sa redan igår att han kunde komma över idag eftersom resten av veckan inte passade så bra för någon av oss, mest han. Så Nall stack iväg och köpte en cider till mig i affären, alltid gott. Till middag blev det i alla fall hemmagjord pomme, morotsstavar, zucchini, beasås, kött och en liten sallad på tomat och gurka. Hur gott som helt.
Fick beröm av både Nall och Pappa och det gör att det är så roligt med matlagning. Bland annat.

Imorgon finns också lite planer på saker och ting, tror jag. En sak är i alla fall bestämt, fast vad det är tar jag och berättar imorgon. Annars har jag ju inget att skriva då. Man får ju inte vara dum. ;)

Sov så gott!
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra dag??

Fler presenter

Min kusin har i ett halvår rest runt i världen tillsammans med sin kompis. De startade i Malaysia och reste runt i länderna där nere. Sov i tält i djungeln och massa andra för mig läskiga saker. Men det var en resa de planerat att göra i flera år som till slut blev av.

Han kom hem 2 dagar innan min födelsedag och 4 dagar innan de skulle komma på besök. Och snäll som han är hade han köpt en present till mig utomlands. Lillkusinen fyllde år på sin resa så snacka om att det var gulligt gjort, han är liksom 3 år yngre än mig och gör en sådan sak!
Så nu har jag alltså fina örhängen från Burma. :)




Fick ingen bättre bild på dem tyvärr, fast de är riktigt fina.


Tis 2/3 2010

God förmiddag!

Vaknade redan vid 09 tiden av inget mindre än sol! Åh du härliga sol, vad jag har saknat dig. Kände värmen på benen från fönstret imorse när jag gick upp för att förbereda kaffe och te. Såg samtidigt hur solen smälter bort snön som ligger på taket, så det droppar ner små silverkulor av vatten.

I skrivande stund väntar vi på besök, inget mindre än min farbror. Nall ska hjälpa honom med lite grejer och innan det blir det fikastund. Så det ska bli trevligt.
Och ikväll blir det mer besök, då har vi nämligen en middagsbjudnng. Ska bli så trevligt det med. Längtar redan. Och god mat blir det också!

Kram


Snart csi

Förut var min Nall snäll och lagade hemmagjorda hamburgare till oss. Blev verkligen jättegott. :)

nu ligger jag här och väntar på att csi ska börja. Tror att det är vanliga csi ikväll, har för mig att csi new york slutade förra veckan.
Ska bli spännande att se, brukar alltid vara rätt intressanta avsnitt. Ska också som vanligt försöka mig på att lista ut vem den skyldige är. Får se om jag lyckas.

Förut idag så följde jag ju med Nall och hämtade bilen som varit på verkstad för byte av framrutan på grund av stenskott. Och vad fint det blev. Vi har ju under dagen fått ha en låne bil och det var lite soppa i den så Nall la i bensin för 100 kr och det drog de av på priset!
Det trodde jag inte att de skulle göra eftersom man oftast brukar få betala soppan själv. Snacka om schysst.

FRÅGA:
Tycker du att csi är bra??


Födelsedags blommor!



Dessa blommor fick jag när jag fyllde år. En bukett enbart med gula tulpaner (fredagen, födelsedag.) och en bukett tulpaner med blandade färger (igår). Kan verkligen säga att de lyser upp här hemma en sådan här dag när vädret inte visar sig från sin bästa sida. Små vårkänslor ger de också. Så de gula pryder vardagsrummet och de andra mera färgglada står i köket. Synd bara att vi i vanliga fall sällan köper hem blommor.                     


Mån 1/3 2010

God morgon!

Och välkommen mars!

var det som sagt var mars och första dagen på denna månad. Tyvärr bjuder inte dagen på det bästa vädret utan de är snö och det ser ut som att det är blandat med regn. Solen har vi inte sett sedan i onsdags och jag känner att jag skulle behöva se solen igen.

Inatt drömde jag lite minst sagt underliga drömmar. Och jag kommer ihåg 2 av dem. Helt olika varandra. Så det kan vara. Så jag har vaknat några gånger inatt, varit tvungen att snurra runt och ha mig.
Och så ringde klockan vid 07:20 och Nall åkte iväg med bilen till verkstad för att byta ruta, stenskott. Under den timmen han var borta försökte jag somna om, lyckades såklart inte.

Idag däremot har jag uppdrag att fixa här hemma. Har bl.a. tänkt att ta lite bilder på presenterna och sedan måste jag dammsuga. Blir alltid smulor och sådant när man haft många gäster som ätit tårta och kakor. Efter det blir det en skön dusch och sedan vila.

Fråga:
Ser du fram emot våren??


RSS 2.0