Måndag 28 maj 2012


Bilder från i fredags.. Älskar jordgubbar!

Här ovan är då bilder från i fredags på lilla jobbet. Vi gjorde lite fika bestående av rulltårta, med sylt och grädde toppat med en jordgubbe till alla och jag kunde såklart inte motstå att stå och äta de jordgubbar som blev över. Det är verkligen sommar! Trodde aldrig att dagar där kunde gå så fort som i fredags där, men det kan de tydligen. Även idag har tiden gått fort då vi åkte till Finspång för att packa. Bästa av allt var nog att åka lite bil och dessutom få betalt för det, då jag kommer få milersättning. :)

Fast på tal om jordgubbar, så har vi ett gäng i kylen som väntar på att jag / vi ska äta de.. och vi vill ju inte göra de besvikna, så det finns en stor chans att det blir av lite senare ikväll.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om grädde?

Tisdag 22 maj 2012


En vacker bild jag blev mycket nöjd med förra helgen..

God dag tisdag!

Vaknade tidigt imorse vid 06-tiden av att regnet hördes mot rutorna och strax därefter hörde jag en smäll. I några sekunder undrade jag vad det var, men så kom jag på att det måste vara åska. Stämde bra det också, för bara någon minut senare så kom en till smäll. Åskan höll på i ungefär en och en halv timme och slutade lagom till att jag skulle åka till lilla jobbet. Mest för att berätta att jag inte kunde vara där idag för att vi hade besiktning av lägenheten under dagen och att jag då måste vara hemma.

Angående besiktningen som blev klar för en stund sedan så gick det bra. Fick inga som helst anmärkningar vilket betyder att det är ett eller antagligen flera problem mindre. Alltså har vi bara att flytta upp alla saker när det väl är dags.

Just nu ser jag på det kungliga dopet av prinsessan Estelle, känns ju lite extra roligt att hon också ska bli hertiginna av Östergötland! Verkligen en perfekt dag för dop med sol och allt. På tal om sol, om solen håller i sig vilket jag hoppas att den gör så är det jag som hoppar i en klänning och solar lite på balkongen senare i eftermiddag!
Kram

FRÅGA:
Hade du åska imorse där du bor??

Måndag 21 maj 2012



Hej måndag!

Igår var en toppenbra söndag. Vi skulle egentligen ha tagit bilen till affären som jag skrev, men det slutade med att vi istället tog en promenad dit i solskenet. Fick bli en iskall dricka på vägen hem. Så härligt! Väl hemma blev det ungefär en timme i solens sken ute på balkongen, hoppas på en varm sommar i år med mycket sol så att även jag kan få lite färg, något som jag har rätt svårt med tyvärr..

var vi framme på veckans första dag, fast snart är ju den över och om några timmar är vi inne på tisdag. Vi har ju fått en trea och imorgon har vi antagligen besiktning samt visning senare på kvällen. Även på onsdag kommer det att vara en visning av lägenheten. Tiden för flytten närmar sig och snart är vi i full gång igen med att bära möbler och sedan flyttstäda.. Fast vet att det kommer bli toppen. Bättre utsikt och mindre insyn är två fördelar med att flytta rakt upp två våningar. Så vi flyttar ju inte direkt långt. :)

Det var nog allt för mig denna måndagskväll, ha en fortsatt trevlig sådan!
Kram

FRÅGA:
Har du flyttat många gånger??


Söndag 20 maj 2012


Grillat med pommes, sallad och tzatziki stod på gårkvällens meny..

God dag bloggen!

Hade en fantastisk dag igår, allt kändes toppen och tog verkligen tillvara på tiden. Bland annat så åkte vi till hageby för att handla lite läsk och annat som saknades, sedan tog vi en biltur och tog en kaffe på vägen. Det enda som fattades var musik, för jag hade glömt musikspelaren hemma tyvärr. Mitt i bilturen så ville Julia åka ut till sin farmor så det gjorde vi. Tanken var att vi egentligen bara skulle stanna en liten stund, men jag blev bjuden på vin och sedan pratade vi och lekte lite med Patricks mammas systers hund, så vi var där i hela två timmar. Vi kom hem ganska så sent, så det blev inte middag förrän klockan var 21.30 där någonstans.

Idag har dock varit en mindre rolig dag, det har inte hänt så värst mycket. Har varit en del måsten som har gjorts, bland annat tvätta och diska. Fast snart ska vi åka iväg, då han behöver köpa cigg.. Jag kan ju välja att stanna hemma, men jag vill att något ska hända idag. Blir så rastlös annars. :)
Kram

FRÅGA:
Såg du film igår??

Fredag 18 maj 2012



God dag!


Var inte den roligaste dagen igår. I alla fall inte förrän på eftermiddagen, då killen i huset piggnade till efter en hemsk huvudvärk. Så under hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen satt jag bara och spelade. Tur att det onda försvann precis lagom till att jag började bli uttråkad på att bara spela. :)
Vi åkte hur som helst iväg igår till ingelsta och där blev det att jag shoppade en till klänning. Har redan en likadan men jag har lärt mig en sak och det är att om jag hittar kläder som jag gillar, så är det bäst att köpa två av det. Ifall den ena går sönder eller om den helt enkelt är så bekväm och sedan är den ena i tvätten. Då har man alltid en till. En annan av anledningarna till att jag lärt mig det är att jag är så kräsen när det kommer till kläder och hittar sällan något som passar mig, så när jag väl gör det är det bara att se till att slå på stort! :)

Idag då, är den enda som är ledig och därmed hemma idag. I alla fall i detta hushåll. Känns skönt, men jag har inte latat mig för det utan jag har istället passat på att utnyttja den tid som jag har till att göra fint inför helgen samt blogga lite och lyssna på härlig musik. Nu är det lite nostalgi här med skön hiphop.
Kram

FRÅGA:
Gillar du klänningar??


Torsdag 17 maj 2012


Några bilder från helgen som var..

God förmiddag!

Här ovan kommer lite bilder från helgen som var och alla de är från söndagen när vi var ute hos mormor och tog lite kort på voffsingen Rudolf och sa hej då till honom. Passade även då på att gå ner till vattnet och slänga ner lite blommor för en väldigt saknad person, samt alla andra som inte längre finns bland oss. Det var som ni kan se en väldigt fin dag med mycket sol och skapligt varmt var det också. En perfekt dag att göra det för då blir man heller inte lika deppig..

Annars har veckan gått ganska så fort och nu är det äntligen en långhelg som gäller. Vet dock inte vad som händer idag, men det blir nog ganska så lugnt.
Kram

FRÅGA:
Har du också långledigt??

Torsdag 10 maj 2012


Bild på Gubbens nos :)

God kväll!

var vi redan framme vid torsdag och det har varit en hittills helt okej vecka. Vissa saker kunde väl ha varit lite bättre men det är ju inget som inte går att förbättra som tur är. Minus en sak, fick nämligen en ganska så tråkig nyhet idag av min mormor. En av mina hundar bor ju hos henne ute på landet och i år blir han 16 år. Men han är rätt dålig nu tyvärr och hon ringde och sa att hon antagligen kommer att låta honom somna in på onsdag. Så hon undrade om jag inte ville åka ut till henne och säga hej då. Och det är ju självklart något som jag måste göra. Han har egentligen inte blivit helt återställd sedan han blev biten för några år sedan, men ändå så pass bra att vi ville behålla honom, men nu går det alltså inte..
Alltid tråkigt eftersom ett djur blir och är ju faktiskt en familjemedlem.

Det tråkiga tar väl inte slut här eftersom det även är riktigt trist väder nu idag. Ändå har det varit en riktigt varm dag idag och det klagar jag inte på. Lite varmare, sol på det och det är sommar!

Nej nu blir det nog en lugn kväll av det som är kvar och hoppas på en riktigt bra dag imorgon.
Kram

FRÅGA:
Har du husdjur??

Måndag 7 maj 2012


Bilder från förra veckan och helgen.. I helgen var vi på restaurang och det gick toppen!

God dag bloggen!

Har varit hemma i en timme nu och har bland annat förberett till detta inlägg på bloggen. Med det menar jag lägga in bilder från kameran och sedan viktigast av allt, få igång internet. Jag har ju fått min vilja igenom att alltid stänga av strömmen till datorerna när vi ska hemifrån och det gillar inte alltid den där dosan, men som tur är har jag lärt mig hur man gör för att få igång den igen.

Tänkte hur som helst visa er lite bilder från förra veckan samt helgen. Hemmagjord hamburgare har det blivit två gånger denna vecka och de sista kommer att bli middagen idag. Mest för att det är enkelt och för att det bara är tre kvar. Sedan gäller det att kolla datumen på allt i kylen, vet att det blir bacon imorgon i alla fall..

Väntar nu på att solen ska komma helt över balkongen, blir att sola lite då och i alla fall försöka få lite färg. Om det inte blåser lite vill säga. Är rätt så känslig för kyla nu för tiden. Helst ska det vara varmt och när jag är nöjd med värmen brukar de allra flesta tycka att det är för varmt.. Vi får väl se om det blir något uppdrag solning eller ej.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om hamburgare??

Fredag 4 maj 2012



God eftermiddag och välkommen fredag!

Nu är äntligen två dagars ledighet här, även om veckan var kort. Men lite ledighet är ju aldrig fel. Har grillat tre gånger den här veckan och det har varit hur gott som helst. Fast idag blir det något annat. Variation vill man ju ha. Dock är en hel del saker slut, så handla ska vi göra när han kommer hem från jobbet. Bland annat till fredagsmys..

Sitter och tänker på vad jag mer ska skriva här denna dag, men vädret är inte direkt inspirerande. Grått och trist ute och för att inte tala om småkallt. Så väldigt trist med tanke på att det verkligen varit några dagar den här veckan med kanonväder. Så pass fint att det blivit några skapliga promenader i solen utan jacka. Solade till och med så gott som hela eftermiddagen på balkongen i förrgår. Och så slår det om till detta kalla, typiskt!

Nej, nu ska jag försöka hitta på ett sätt att fördriva tiden tills det är dags att handla.
Kram

FRÅGA:
Har du solat den här veckan??

RSS 2.0