Lördag 20 juli 2013

Fika i solen på Mos altan.. Helt underbart!
 
 
God dag bloggen!
 
Har hittills haft en ganska bra dag om man bortser från några missöden eller vad man ska kalla det. Är i vilket fall riktigt skönt väder ute idag. Varmt och soligt med molntussar på himlen. Livet kan ju helt klart vara mycket sämre dagar som dessa. Så jag ska försöka skaka bort tråkigheterna och njuta av dagen och min lediget.
 
Var ju på middag hos Mo igår och hon serverade kyckling piccata. Hon lagar alltid alla maträtter själv och det blir bara så gott, och maten igår var inget undantag! Så man tar verkligen alla chanser man får att äta där. Drack även lite rött vin till maten så som man får göra på fredagar och semesterdagar. :)

Tidigare idag så åkte vi dessutom och handlade till fika, som vi hade bestämt att vi skulle göra igår. Hon valde ost och egenbakade lågkolhydrat kex och till det hade vi skivad paprika och päron. Verkligen god kombination. Har läst mycket om just päron till ostar, men aldrig testat det förr. Passar super!
Det åt vi ute på hennes fina altan i solen med en varsin kopp lakrits och citron te. Ja, sämre kan man ju ha det som sagt var.. :)
Kram
 
Fråga:
Gillar du värme??

Kommentarer
Postat av: Ebba

Fin blogg du har! :)

2013-07-20 @ 17:37:31
URL: http://ebbasroom.blogg.se
Postat av: Josefine

Roligt :)

2013-07-21 @ 22:03:44
URL: http://joseffinedjur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0