Grå dag


Grått och trist har det varit idag..

God eftermiddag!

Idag har det verkligen varit en händelselös dag måste jag säga. Det har inte hänt något förutom det gamla vanliga och Denny har vi inte fått tag på än. Så jag tror knappast att vi får tag på honom idag. Okej, nu är ju inte dagen slut riktigt än så det kan ju hända.

Annars vet jag faktiskt inte vad som händer idag, vi har i alla fall nyss ätit och nu blir det väl lugnt. Funderar på att spela lite tv spel. Det är ju i alla fall roligt och det tar nog bort lite av tristessen som jag har för tillfället.
Kram

FRÅGA:
Blir du ofta uttråkad??

Måndag 31 januari 2011



God förmiddag!

Denna morgon försvann solen lika snabbt som den kom ungefär. Hann knappt med att se den. Lite trist att det skulle bli en grå dag. Fast det går ju inte att bestämma över vädrets makter.

Idag kanske vi ska vara med Denny, kolla om han kan fortsätta med min laptop så att den blir som den ska igen. Men för tillfället är hans telefon inte på, så får vänta ett tag till. Under tiden vet jag inte vad som händer riktigt. Har inga speciella planer för den här dagen mer än att jag kanske måste möta upp morbror L lite senare.
Kram

FRÅGA:
Vad gör du denna måndag??


Söndagskväll


Middagen hemma hos pappa tidigare ikväll.

Tidigare ikväll var vi bjudna över på middag hemma hos pappan min. Där bjöds det på köttfärsbiffar fyllda med fetaost och soltorkade tomater, kantarellsås, potatis, grönsaker och julmust i glasen. Gott! Efter maten blev det en kopp kaffe och sedan var det dags för oss att gå hem igen.

i skivande stund väntar vi också på besök av en vän, som ska se solsidan med oss. Det blir tredje helgen i rad, så det börjar ju nästan bli lite av en tradition. Annars så blir kvällen lugn. Blir att sova skapligt ikväll, något som vi inte alls gjort i helgen.

Till vinnaren av dagens blogg. Grattis Jacqueline! Gå in på hennes blogg och skriv grattis!

FRÅGA:
Ser du på tv ikväll??

Dagens


Dagens kläder. Bilderna blev som de blev på grund av att jag var tvungen att ta dem själv. Att zooma kan verkligen göra bilderna lite konstiga.

God eftermiddag!

Här
har ni då en dagens outfit på mig, som jag vet att många vill se mer av. Ska försöka bättra mig på den punkten även om just det kanske inte är något för mig, men vem vet. Man kan ju alltid ändra sig varteftersom. Hursom helst så var dessa bilder det bästa jag kunde få till idag. Förutom kläderna ser ni även en liten ledtråd till presenten som jag fick häromdagen. Är det någon som vågar försöka sig på en gissning?!

Om ett tag ska jag gå till pappa och äta middag där. Så under tiden tänkte jag ha en dagens blogg tävling med start nu. Skriv "jag är med" EN gång i detta inlägg. Två gånger max om det tar minst en minut mellan dina anmälningar till tävlingen.
Vinnaren får precis som vanligt en länk i nästa inlägg. Så ta nu chansen att få ut just din blogg till ca 1000 läsare!


Söndag 30 januari 2011


Idag skiner solen! Härligt att vakna till, som alltid.

God förmiddag!

Denny blev här länge även igår, det var ju inte enbart datorhjälp som jag fick utan det blev ju mycket snack och drickande av kaffe, cola och te. Igår kom vi i alla fall fram till vad felet med datorn är, det tog en väldans massa timmar på grund av att datorn krånglade så mycket och startade om och hade sig. Så nästa gång blir det att fixa till problemet, det orkade vi inte igår eftersom att klockan blev så mycket. Runt 01.30 innan han skjutsades hem.

har vi ätit frukost och nu snart ska Nall iväg för att hjälpa Bs mamma att flytta. Så jag blir själv hemma några timmar. Ska ringa till pappa och prata lite. Sen måste jag verkligen fara fram med städtrasan och torka bort damm, det är fullt av damm överallt ser jag nu i dagens underbara solljus!
Kram

FRÅGA:
Är du uppe längre på helger??

Kvällbesök


Nere vid biblioteket någon gång innan jul. Så här fint är det precis när all julbelysning kommer upp.

God kväll!

Förut när Nall skulle ut med Gubben för att dels ta en promenad samt köpa lite chips och dipp så var han borta länge, så pass länge att jag började undra vart han tagit vägen. Fast snart efter att jag hade börjat undra så öppnar han dörren och står där tillsammans med Denny. Han som är mer eller mindre datorexpert. Så nu ikväll håller vi på och försöker fixa min laptop. Än så länge går det inte så bra och han förstår inte vad felet är. Men jag vet ingen gång som han har misslyckats med ett datorproblem, så jag är positiv till att han kommer att lyckas.

Och så till vinnaren av dagens blogg. Grattis Sara! Gå till hennes blogg och släng in ett grattis! :)

FRÅGA:
Har du en lugn lördagskväll??

Nästan som sommar


Bilder från våran fredagskväll. God mat och mys såklart.

God eftermiddag!

Igår hade vi riktigt mysigt mellan besöken vi fick. Maten var verkligen hur god som helst och är lite av en klassiker här hemma och tankarna gick till sommaren. Maten bestod av hemmagjord pomme, morotsstavar, zucchini, hemmagjort vitlökssmör, kött och lohmanders beasås. Mmm!

Vi har besök nu och jag har fått låna en skiva så att min lilla laptop kan bli bättre snart igen. Dock vet jag inte om jag vågar göra det själv, så när Denny har tid och lust får han hjälpa mig med det. Vill ju inte klanta till det om det nu är möjligt att råka göra. Ska i alla fall bli väldigt skönt när datorn blir som ny igen.

När M har gått härifrån ska jag börja med maten, har ingan aning om vad det ska bli idag.
Har även fått frågor om jag inte kan lägga upp mera dagens outfit och det ska jag väl försöka göra lite oftare. Tänkte att det skulle bli av att ta såna bilder idag, men vi får helt enkelt se när jag har tid och lust för det.

NU kör jag igång en dagens blogg tävling! Skriv "jag är med" EN gång i detta inlägg. Vinnaren får en länk i nästa inlägg. Så ta nu chansen att få visa upp din blogg till ca 1000 läsare!
Kram

FRÅGA:
Vad ska du göra denna lördagskväll??

Lördag 29 januari 2011


Har snöat in lite på bilder på den här grejen vi har i fönstret. Blev så fina bilder i solen. Idag har vi dock ingen sol. Trist!

God förmiddag!

Eller god morgon, som det känns för mig just nu då jag vaknade nyss. Efter vårat första besök igår kväll hade gått så fick vi några timmar senare besök igen av Denny. Han är riktigt bra på datorer och hjälpte oss igår samt drack kaffe och snackade lite gojja. Tyvärr måste jag installera windows på nytt på laptopen. Men det är ju inte mer med det. Han åkte hem vid 02.20 cirka, och så somnade vi väl inte förrän någon gång efter 03. Så som ni ser var vi ju vakna rätt länge igår kväll.

Nu blir det frukost time i alla fall. Jag har lyckats få upp Nall utan några större problem denna morgon. Han som annars är så morgontrött.
Kram

FRÅGA:
Var du uppe länge igår??

Linslusen


Våran söta linslus hemma hos Mo & B häromdagen.

Egentligen skulle vi äta nu, men det visade sig att vi ska få besök när som helst nu. Så maten kommer att skjutas upp någon timme eller så. Tur att det som är i ugnen klarar sig och bara är att värma upp lite senare när besöket har gått hem igen. Har jag tur kanske jag kan få hjälp med min laptop som tyvärr inte mår så bra. Vi får se.

Som sagt så verkar det bli en riktig hemmakväll för oss. För efter besöket så blir det middag och sedan ett obligastoriskt fredagsbad skulle jag tro. Kanske se något på tv eller kanske någon film.

Grattis till Evelina, som blev dagens blogg. Besök henne och släng in ett grattis!
Kram

FRÅGA:
Fredagsmyser du ikväll??

Lunchat


Ibland misslyckas man med att vara stilla, speciellt när hungern talar. Därav suddiga bilder.

God eftermiddag!

Jag är nyss hemkommen efter en mycket trevlig förmiddag & dag ute med Nall & B. Vi mötte ju upp B vid restaurangen där min morbror arbetar som kock för att äta lunch. Fanns en hel del att välja mellan men vi alla tog råstekt potatis med brunsås och grönsaker. Till maten blev det cola och efter maten en kopp kaffe och kaka. Riktigt trevligt om ni frågar mig, speciellt med tanke på min restaurangskräck så är det perfekt att öva sig på den saken bland nära och kära.

Efter maten åkte vi en sväng till media markt där min älskling köpte en present till mig. Tack babe! Vad det är får ni se i ett annat inlägg. Blev väldigt glad eftersom det är något som jag velat ha väldigt länge.
Blev efter media markt en sväng till citygross där vi handlade lite till maten som blir om några timmar, samt en kort sväng till systemet. Om inget samtal kommer till mobilen blir detta nog en lugn myskväll hemma.

Dagens blogg tävling kör igång NU. Skriv bara "jag är med" EN gång i detta inlägg. Vinnaren får en länk i nästa inlägg, så ta nu chansen att visa upp just din blogg för ca 1000 läsare!
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra dag??

Fredag 28 januari 2011


Denna hänger i vardagsrumsfönstret. Blir väldigt fint i just solljus.

God morgon världen!

Oc
h såklart välkommen fredag!
Vaknade till ett väldans liv såhär den sista fredagen i januari. Ambulanser, brandbilar eller polisbilar (två polisbilar vet jag i alla fall) åkte förbi med en väldans fart med sirener och blåljus. Så något har hänt någonstans den saken är klar i alla fall. Så efter att ha hört det där ljudet hela fyra gånger under kort stund gick jag upp.

Idag blir här ingen frukost mer än te och kaffe för oss. För vid klockan tolv ska vi möta upp B på restaurangen där min morbror jobbar och äta lunch där. Har redan nu förberett med att lägga kameran i väskan, bara hoppas jag kommer ihåg det nu också.

Nej, nu väntar Nall på att jag ska komma ut till köket för att dricka lite te. Mysigast tillsammans! :)

FRÅGA:
Hur blev du väckt imorse??

Rubrik här


Våran mysiga middag, köttgryta med ris. Levande ljus är vardagslyx.

God eftermiddag!

Skrattade
högt för mig själv imorse när jag loggade in på bloggen för att läsa och svara på de kommentarer som kommit in under natten och morgonen. Några stycken undrade om jag var gravid. Jag förstod inte alls varifrån de fått det ifrån och skummade snabbt igenom mina inlägg och såg att det faktiskt var skrivet lite som att så kunde vara fallet. Roligt! Fast nej, jag är inte gravid utan killen skulle bara skjutsa mig för viktiga papper jag var tvungen att lämna in. Så nu vet ni det, ifall ni är några fler som undrar. :)

var vi redan framme vid tiden på dygnet då det börjar bli mörkt och det är inget jag tycker om, trots att vi haft en riktigt solig och fin dag. Vi har hur som helst nyss ätit mat, vid vanlig tid när båda är hemma. Funderar på att återigen starta mitt tv spel och spela lite innan vi ska iväg om några timmar. Då ska vi åka iväg och handla lite gott till morgondagen.
Kram

FRÅGA:
Brukar du handla till helgen??

Torsdag 27 januari 2011


Det är strålande sol ute och klarblå himmel! Så härligt!

God förmiddag!

Idag är det helt underbart väder ute! Solen är såklart uppe på en klarblå himmel, kan man vakna upp på ett bättre sätt? Skulle inte tro det. Har för bara ett tag sedan ätit frukost med babe, blev tomtegröt idag, så nu är jag riktigt mätt. Tur det är några timmar kvar till matdags.

Eftersom alla ärenden som funnits på senaste tid är klara så vet jag inte vad som händer och sker denna dag mer än att jag gärna vill få tag på våran vän som är datorexpert mer eller mindre och höra om han kan hjälpa min kära lilla laptop som fortfarande mår dåligt. Jag försökte fixa lite med den igår och jag såg att det kanske kan rättas till, men jag måste fråga så jag gör rätt innan jag ger mig på datorn igen. Fast vad kan hända? Allt som kan hända och antagligen kommer att hända oavsett vem som rör datorn är väl att allt i den försvinner. Tur att jag inte lagt något viktigt bara där i!

Nu ska jag ta tag i den här dagen, måste i alla fall dammsuga av eftersom jag klippte Nall igår. Ligger säkert en massa hår och bara väntar på att få komma in i dammsugaren. ;)
Kram

FRÅGA:
Har du haft problem med datorn någon gång??

Snart är det klippt


Med mobilkameran från bilen.. Frosten satt fint på rutan.

Direkt efter frukosten imorse åkte ju jag & killen iväg för ett ärende som jag var tvungen att ta itu med. Allt gick bra och det visade sig att det var som jag trodde. Dessutom fick jag ett bra besked när posten kom. Så denna dag har varit bra måste jag säga.

Vi åt nyss god mat och nu är det dags för mig att (som rubriken antyder) klippa killens hår, och sedan ska jag färga hans hår. Han hår växer verkligen som ogräs så detta måste göras.
Om jag har tur får jag mitt hår klippt i början på nästa vecka. Men det är inget som är säkert än, skulle dock behövas kan jag ju meddela. Klippning och färgning av killens hår tar väl ca en timme allt som allt och efter det är det tv och vila som gäller. Vad annars finns att göra i denna stad? Skulle så gärna vilja att det dök upp något roligt och inte bara var samma gamla vanliga hela tiden heller. Nåja, man kan ju inte få allt.
Kram

FRÅGA:
Brukar du färga ditt hår??

Onsdag 26 januari 2011


Vaknade upp till en härligt solig morgon!

God förmiddag bloggen!

Usch, inatt var det riktigt svårt att sova. När vi lagt oss blev jag precis klarvaken och låg och stirrade ut genom fönstret. Vid 02.15 kollade jag på klockan men var uppe minst en timme till innan jag lyckades somna och vaknade upp pigg strax innan 09. Konstigt.
Morgonen har bestått av några samtal och sedan såklart frukost. Idag är jag glad, Nall berättade saker som är riktigt bra för oss. Och dessutom vaknade vi till en solig morgon, helt underbart!

Nu efter detta inlägg ska jag iväg en kort sväng, har ett litet ärende jag måste ta tag i innan jag vet vad som händer resten av dagen. Men antagligen blir det lugnt.
Kram

FRÅGA:
Sov du gott inatt??

Äntligen hemma


Lite bilder från våran trevliga eftermiddag.

God kväll bloggen!

var vi hemma, eller vi kom faktiskt hem för ett bra tag sedan. Men vi har haft besök i form av min snälla pappa.
Idag har vi verkligen fikat big time! Direkt efter maten förut i eftermiddag åkte vi till Mo & B där vi skulle diskutera lite saker och samtidigt ta en fika. Där blev det fika gånger två kan jag ju säga. B var inte där när vi kom dit utan Mo var ensam hemma just då och bjöd på kaffe och en form av kaka. Sedan när vi precis skulle åka så kom B hem med mera kaffebröd, så det blev helt plötsligt en fika till. Trevligt, trevligt!

Och som om det inte vore nog så blev det ytterligare en fika när vi kom hem och pappan min kom över en stund, dels för att hälsa på lite och dels för att hämta tillbaka sin gamla dammsugare som vi haft på lån ett bra tag nu. Så idag har vi med andra ord fikat hela tre gånger, så det räcker och bli över för flera veckor framöver.
Nu ikväll blir det att se på tv och svara på era fina kommentarer som jag har fått!

Vinnaren i dagens blogg blev Emelie, grattis! Besök hennes blogg och släng in ett grattis ni också!

FRÅGA:
Vad gör du ikväll??

Biltur


Denna voffsing har fått sin julrosett borttagen och senare eller i dagarna ska han få sina klor klippta! Det börjar bli hög tid för det nu :)

God eftermiddag!

ska vi precis äta mat här och sedan ska vi åka iväg en liten sväng. Och har vi tur när vi kommer hem igen så kommer Gubben att få sina klor klippta. Ska hämta ut pengar till det, hans klor är så himla långa och det måste göras något åt. Förutom det så har jag idag tagit bort hans röda julrosett han haft runt halsen. Jag skulle gärna ha haft den kvar på honom ett tag till, men folk har klagat och sagt att julen är över. Och de har ju rätt i och för sig.

Jag har inte haft någon dagens blogg tävling under veckodagarna, men jag tänkte ha en idag.

skriv bara "jag är med" EN gång i detta inlägg. Vinnaren får en länk i nästa inlägg och tävlingen avslutas kl 19.00. Så ta nu chansen att få ut just din blogg till ca 1000 läsare! Lycka till!

FRÅGA:
Har du husdjur??

Tisdag 25 januari 2011



God förmiddag!

Vaknade upp till ett ganska så trist väder, det snöar och är allmänt grått ute och dessutom vaknade jag till ett trist problem. Något har hänt min laptop och eftersom jag inte är en datorexpert vet jag inte vad man kan göra åt problemet. Den vägrar starta windows. Tur att jag har denna stationära dator ändå!

Idag har vi planer. Idag ska vi iväg en kort sväng och senare ikväll får vi besök. Så det är väl så som dagen kommer att se ut skulle jag tro, något mer har jag nog inte att skriva för tillfället.
Kram

FRÅGA:
Har du trist väder idag??

Skymning


Detta konstverk tog jag bild på idag.

God eftermiddag!

Bilderna här ovan tog jag idag, det är faktiskt två olika bilder på himlen och inget annat, varav den ena är uppochned. Jag kom på idén när jag av misstag råkade snurra runt på bilden och tyckte att det blev rätt tufft ändå! Jag är så nöjd med hur bilderna blev. Jag borde verkligen bli fotograf på heltid. Ibland överträffar jag mig själv och det är så roligt! Och dessutom blir ju bilder på himlen så väldigt tuffa och för det mesta vackra! Det blir sällan tråkiga bilder enligt min mening.

Väntar i skrivande stund på att maten ska bli klar ordentligt. När den hade varit i ugnen en timme så var den inte klar, så maten åkte in igen och den borde vara klar när som helst faktiskt. Så bäst att jag nu beger mig ut i köket.
Kram

FRÅGA:
Vad tycker du bäst om att ta bilder på??

Måndag 24 januari 2011



God morgon!

Även denna morgon blev vi väckta av en viss hund, men denna gången öppnade han och gick och la sig på sin egna plats. Somnade inte om på direkten, men nästan och vaknade när klockan ringde. Så jag gick upp för ett tag sedan. Idag ska jag iväg och fixa lite saker, sedan så ska Nall till garaget och jobba bil med sin pappa. Fast innan allt detta så blir det ju såklart frukost. I övrigt finns inga speciella planer för dagen, men jag tycker att detta räcker gott och väl.
Kram

FRÅGA:
Har du planer för idag??

Kycklinghelg


Gårdagens kvällsmat. Så väldigt gott!

God kväll!

Denna helg har verkligen varit en helg med mycket god mat om jag får säga det själv! Både i fredags och igår stod grillad kyckling på menyn. I fredags var det med potatissallad och igår var det med en vanlig sallad med fetaost i. Så väldigt gott kan jag säga! Gårdagens var nog helgens nyttigaste. Enda som var onyttigt är väl skinnet som var på kycklingen, men det är ju nästan det godaste med alla kryddor.

var vi redan framme vid kvällen och mörkret. I vanliga fall brukar jag tycka att kvällar känns riktigt tunga, men ikväll känns det bara bra trots att vi dessutom tvättar. Men jag tror att mitt kära tv spel hjälper till att lätta upp stämningen. Och om några timmar kanske vi dessutom får besök en liten stund. Trevligt!

Och så till vinnaren av dagens blogg, grattis till Claudia! Besök hennes blogg där hon visar upp dagens kläder!

FRÅGA:
Tycker du om sallad??

Choklad


Mmmmm.. marabou :D

God dag!

Igår eftermiddag när babe kom hem efter att ha varit i garaget gick han ut och köpte inget mindre än choklad till mig. Så himla gott! Vanligt godis så som sega råttor och allt vad det nu är för något är inget för mig. Jag är då mera en chips tjej (när jag väl äter något gott) men ibland måste jag bara ha choklad. Händer dock rätt sällan att jag blir sugen på det som tur är, för det är ju ganska mycket kalorier i. Dock ska ju choklad vara nyttigt, speciellt mörk choklad.
Behöver jag nämna att denna chokladkaka redan är slut? :)

Dagens blogg här också:
Vill du vara med & få chansen att få ut din blogg till ca 1000 läsare? Skriv då "jag är med" EN gång i detta inlägg.
Tävlingen avslutas 17:30. Vinnaren får en länk i nästa inlägg!

FRÅGA:
Tycker du om choklad??

Söndag 23 januari 2011


Detta väder har vi idag, inte direkt soligt som ni kan se. Men det är på gränsen. :)

God morgon!

Våran kära lilla hund väckte oss redan vid 08 tiden, och efter det hade jag svårt att somna om, så vid 09 gav jag helt enkelt upp. Grrr... Jag som hade sett fram emot att få vakna helt av mig själv, för det var länge sen nu. Har det inte varit en väckarklocka så har det varit hunden.

Idag har vi en del planer eller de är mer lösa planer så att säga, så vi får de vad som händer helt enkelt. Och ikväll kanske vi får besök, precis som förra söndagen. Roligt! Det ska även tvättas ikväll, vilket är mindre roligt men det ska verkligen bli skönt att få sova i rena sängkläder. Bland den bästa känslan som finns, speciellt när man är precis nyduschad.
Kram

FRÅGA:
Vaknade du av dig själv imorse??

Myskväll


Detta är bilder från igår kväll (fredag). Se bara på denna goda kvällsmiddag!

God kväll!

Tänkte visa er lite bilder från våran fredags och myskväll! Killen köpte grillad kyckling, revbensspjäll, potatissallad till oss och cider till mig. Det var så väldigt gott och jag kan ju säga att det verkligen kändes som fredagsmys med allt detta. Som om det inte vore nog så blev det även ett skönt fredagsbad och kan kan även avslöja att en cider och bad inte är helt fel det heller! ;)

Ikväll blir det mera mys och lite tv spel för min del. Har inte spelat kingdom hearts på över två månader nu. Faktum är att jag inte spelat tv spel alls på så länge så ikväll är det verkligen dags igen! För ja, det är beroendeframkallande!

Vinnaren i dagens blogg är Michaela, grattis! Besök hennes blogg, kanske en ny favorit?!

FRÅGA:
Tycker du om kyckling??

Vart tog du vägen


Ytterligare en promenadbild. Det är en del snö kvar ute.

God eftermiddag!

Imorse så var det den tredje dagen i rad som vi vaknat upp till strålande solsken, men bara någon timme in på dagen så såg jag att det inte skulle bli långvarit. Och mycket riktigt så blev (och är) det mulet, det till och med började att snöa lite förut.

Nu har vi nyss ätit mat och jag är så nöjd så. Fryser lite som alltid efter maten, men det får man ta. Blir att värma sig i Nalls täcke i favoritstolen ett litet tag.

Tänkte precis som förra helgen köra igång en dagens blogg tävling, med start NU (avslutas 18.30)!
Skriv bara "jag är med" EN gång i detta inlägg. Vinnaren får en länk i nästa inlägg. Så ta nu chansen att visa upp just din blogg för ca 1000 läsare!
Kram

FRÅGA:
Gillar du dagens blogg tävlingar??

Lördag 22 januari 2011


Lördagens frukost, första gången på en vecka som vi åt frukost ihop..

God förmiddag!

Hunden väckte oss eller i alla fall mig redan innan klockan slagit nio. Försökte somna om, men hans tassande utanför sovrummet gick inte att undgå att höra, så vid kvart över bestämde jag mig för att gå upp och göra lite frukost. Vi bestämde redan igår att det skulle bli gröt, tomtegröt som jag kallar det. Gott! Senast vi åt gröt var på julaftonsmorgon då pappan min kom över och åt med oss.

Vi har inga planer för denna helg i alla fall, de flesta var upptagna eller skulle bort. Fast så kan det ju vara ibland. Men det gör inte mig så mycket faktiskt. Hemmaplan är ju ändå där jag trivs allra bäst! ;)
Kram

FRÅGA:
Äter du alltid frukost??

Roligt, roligt!


Lite bilder från våran morgonpromenad. Himlen var ovanligt blå.

God eftermiddag!

Igår hände en bra grej, en liten rotrest av en tand försvann äntligen från sin plats där den suttit i bra många år nu. Har vrickat på den hit och dit och försökt få bort den utan resultat, till och med tandläkaren har försökt och misslyckats. Dock fick jag bara bedövningssalva där och den hjälpte inte så mycket då. I några dagar har jag känt att den har suttit lite löst, så igår testade jag lyckan att dra bort den och lyckades! Känns så skönt och samtidigt konstigt när den är borta. Fast nu får ju tandläkaren sin önskan uppfylld nästa gång jag kommer dit, så som jag har blivit tjatad på om att ta bort den. ;)

Igår upptäckte jag även lite roliga bloggmail som trillat in i dagarna. Erbjudanden om annonsering på min blogg! Ett av dem tyckte jag var rätt intressant, de erbjöd en fin summa, men jag vet inte om jag ska tacka ja än. Det kan ju komma ännu bättre så småningom och då gäller det. Hur som helst är det i alla fall roligt med visat intresse!

Väntar i skrivande stund på att min Nall ska ringa och säga att han är på väg hem från jobbet. Då antar jag att det blir någon form av middag och senare ikväll står nog fredagsmys på schemat! Blir nog även att ta det där obligatoriska fredagsbadet, känner att det skulle vara rätt så skönt att få värma sig lite.
Kram

FRÅGA:
Ska du fredagsmysa??

Fredag 21 januari 2011


Du underbara sol! Du är och hälsar på hos oss idag igen och du är mer än välkommen!

God förmiddag!

Och
välkommen du underbart soliga fredag!
Ja, det stämmer även denna morgon! Det är strålande sol och jättehärligt ute idag. Har redan varit ute på en morgonrunda med hunden i solen och tro det eller ej, men redan nu kände jag att solen värmde lite lite grann. Nästan så att det kändes som vår ute! Längtan efter våren blir allt starkare.

Idag blir det att fixa och greja här hemma. Det är ju fredag så jag vill ha det fint i helgen. Mycket att styra med när man har lämnat boet och nu bor på egen hand. Eller helt själv bor jag ju inte, men när den andre jobbar så får man sköta något annat och i mitt fall vårat hem. Men det gör inte mig något för jag trivs så bra, så bra.

Har inte hunnit dricka något te än, och vattenkokaren blev precis klar. Så nu vet ni vart jag ska.
Kram

FRÅGA:
Har du längtat efter fredag??

Frukt och ensamhet


Läskande gott? Svar ja.

När vi var och handlade sist åkte två stycken såna här frukter ner i vagnen. Nej, det är inte apelsin utan det är grapefrukt. Det var så länge sedan som jag åt det att jag knappt kom ihåg hur det smakade. Men gott var det i alla fall. Nyttigt ska det också vara, för de som tål dem vill säga.
Vissa kan ju inte äta dessa frukter på grund av att de äter medicin. Låter skumt, fast så är det faktiskt.

Idag har jag ringt runt lite grann, och fått bra svar måste jag säga. Det är några av de viktiga samtalen jag var tvungen att ringa igår. Då kom jag inte fram, men det gjorde jag idag. Så nu är det bara att fixa en sista grej och sedan får vi se vart det hela leder.

Blir ensam hemma några timmar till, känns inte så roligt just nu måste jag säga. Så lämna gärna en kommentar så jag har något att göra under tiden!
Kram

FRÅGA:
Tycker du om frukt??

Torsdag 20 januari 2011


Detta underbara väder vaknade jag upp till imorse, ja det stämmer, sol!

Du härliga sol, äntligen är du här igen och hälsar på, som jag har väntat på dig i några dagar nu! Det finns inte mycket som kan beskriva känslan av att vakna till strålande härligt väder ute. Är det soligt blir humöret direkt på topp! Gäller att passa på att nu ta tillvara på solen som skiner idag, även om det ser kallt ut ute. Men det kan det vara värt. Allt känns ju så mycket bättre när humöret är bra! :)

Hade väldigt mycket lustiga drömmar inatt, som vanligt, usch. Ni vet hur man kan vara på ett ställe och samtidigt är det någon helt annan stans? Så var det i dessa, hela tre drömmar kommer jag ihåg från denna natt. Lustigt det där. Kommer nästan alltid ihåg vad jag drömmer, så det är ju inte direkt förvånande att jag kommer ihåg även dessa.

FRÅGA:
Har du sol idag??

Ensam lek


Översta bilden tog jag igår, den andra lekte jag lite med för ovanlighetens skull. Tycker den blev tuff.

Jag fick för lite mer än en halvtimme ett samtal om att jag blir ensam hemma en liten stund extra denna onsdag. Så jag passade såklart på att ta en fin bild på månen och sedan leka lite i bildredigeringsprogram för att fördriva tiden lite till dess att det är dags att laga lite mat. Jag är inte så bra på photoshop, men idag kände jag för att testa att mixa lite med färger och vips så hade jag denna bild. Tycker nog allt att den blev lite tuff, dramatisk på något sätt, den får igång tankar. Det blev konst av det hela. Tänk er den som en målning.

La även in fler bilder från kameran, dock gjorde jag inget med dem, brukar oftast bli helt nöjd med bilderna som min kamera tar och de bilder jag inte blir nöjd med hamnar i papperskorgen direkt. Varför ens försöka göra om bilder som ändå inte blivit bra, det är slöseri med tid. Då är det så mycket bättre att ta en bild som faktiskt blivit bra och ladda upp den istället.
Kram

FRÅGA:
Tar du mycket bilder??

Onsdag 19 januari 2011


Jag är uppe tidigt idag, klockan ringde redan 05.40 denna morgon.. Skulle gärna sova lite till.

God morgon!

Ja, denna morgon är jag uppe tidigt. Och som vanligt när man ska gå upp denna tiden vill man inte att det ska vara sant att klockan just ringde. Egentligen spelar det ingen roll hur tidigt man lägger sig, är ändå trött just när klockan ringer. Fast tur att jag är morgonpigg och vaknar till snabbt, annars vet jag inte hur det skulle gå.
Denna morgon har jag ett viktigt möte som jag måste till, har ingen som helst lust, men det kan vara skönt att gå och få veta lite mera om hur saker och ting ligger till och vad som nu kommer att hända. Jag har hur som helst lite egna idéer att komma med, får se hur de bemöts. Förhoppningsvis bra, men man vet ju aldrig.

Om ett litet tag ska jag ringa till pappan min för att se om han är här i krokarna sen när jag ska iväg. Då får jag skjuts och så kan han ha hand om Gubben under tiden, fast innan det måste jag äta frukost och dricka en kopp te!
Kram

FRÅGA:
Gick du upp tidigt imorse??

Sommar i Sverige


Ja, om några månader är vi äntligen tillbaka i sommarsverige, men än så länge får vi nöja oss med vinter.

God kväll!

Har inte kunnat blogga tidigare för jag har varit upptagen med bestyr i hemmet. Busat och kelat med våran lurviga vän, han älskar kel och omtanke den lille hunden. Har fixat iordning i köket och lagat mat, sedan blev det ett efterlängtat bad med hårshamponering. Så skönt med rent och fint hår! Jag försöker att inte tvätta det för ofta, för då blir det verkligen fettigt och äckligt på direkten. Så för några månader sedan testade jag att göra ett litet uppehåll och det fungerade, så nu behövs det bara tvättas två gånger i veckan och det håller sig jättefint. Nu ska ni inte tro att jag inte duschar där emellan, för det gör jag. Jag tvättar och håller mig ren varje dag!

Nu snart börjar programmet "sommar i Sverige" som jag har tänkt att se vad det är för något. Tydligen ska allas våran Maria Montazamis syster med dotter vara med, så det kan ju vara roligt att se. I början när jag såg reklamen så tänkte jag att vad är det där för en wannabe som låter och ser ut som Maria Montazami, men så läste jag några dagar senare att det var hennes syster. Inte undra på att de var och lät så lika ;)
Kram

FRÅGA:
Ser du på tv ikväll??

The vampire diaries 3 & 4


Man kan ju inte vara nöjd med endast en bok!

God middag!

Jag vet inte om jag är den enda, men idag har jag upplevt problem med bloggen. Den blir helt vit och man kommer inte in till kommentarsrutan i inlägget under? Skrev direkt till blogg.se om att bloggen var vit, och de fixade till det problemet på direkten och det var först efter det som jag upptäckte att det inte gick att komma in i det inlägget?? Jobbigt och tråkigt när det blir så, man vill ju inte tjata och vara jobbig heller, men samtidigt vill man ju att bloggen ska fungera felfritt.

För några dagar sedan visade jag stolt upp min pocketbok the vampire diaries som innehöll bok ett och två. Självklart så kan jag ju inte bara köpa endast de första två böckerna utan köpte även den andra pocketboken med del tre och fyra. Och jag kan ju avslöja att jag redan har läst ut allihop, det gjorde jag rätt snabbt. Böckerna är så bra att det är svårt att sluta läsa. La mig alltid en stund innan läggdags bara för att få läsa lite av kärlekshistorien som är med.

FRÅGA:
Har du haft en bra dag??

Tisdag 18 januari 2011


Grått och trist ute idag.

God morgon!

Som vanligt sov jag inte så bra denna morgon efter att killen åkte iväg till jobbet. Men det gör inte så mycket för de få gånger jag lyckades kom hemska och underliga mardrömmar. Sådana drömmar som sätter märken i en och som man kan tänka på halva dagen bara för att de var så konstiga. Vågar inte skriva ner dem här för de var så konstiga och skruvade att ni skulle börja undra vad som är fel. :P

Har nyss varit ute med the "little" dog och han var glad. Och är det fortfarande hoppas jag. Ännu mer snö har smält undan och det gör mig rätt glad. Bara för att det går att gå normalt, viss är snö fint och det skulle gärna få vara kvar om det inte vore så jobbigt att gå i det. Synd att man inte kan styra över vädrets makter.
Kram

FRÅGA:
Brukar du komma ihåg dina drömmar??

Härliga väder!


Tog denna bild när vi var ute på promenad jag & Gubben!

God eftermiddag!

Så härligt det är ute idag! Plusgrader och snön smälter undan. Visserligen blåser det en hel del ute, men det gjorde inte så mycket. Det var skönt, kändes att det var plusgrader också. Nästan så att det värmde i solen när vi var ute. Enda minuset är att mina vinterskor har börjat läcka in vatten, men det gör inte så mycket, för det var riktigt härligt att gå på asfalt igen. Det var ju ett bra tag sedan som asfalten var synlig, och man har fått halka runt i snön. Gäller dock att inte ropa hej än, även om det ska vara plusgrader även imorgon. Vintern är ju inte över än och alltså kan det komma mer snö. Men detta väder ger ändå hopp om våren!
Kram

FRÅGA:
Längtar du efter våren??

Måndag 17 januari 2011


Gubben är också trött, här sover han med sin gris. I början ville han inte veta av den. Dock leker han inte med den än, men ibland trycker han på den. :)

God morgon!

Vaknade rätt skapligt denna morgon efter att ha halvsovit cirka två timmar, skulle egentligen vilja ha mer sömn, känner mig sliten. Vid 08.22 gick jag i alla fall upp. Idag har jag lite att styra med hemma. Måste plocka in tvätten samt plocka iordning på pant och skriva en lista, för senare i eftermiddag om Nall slutar vanlig tid så ska vi åka och handla. Ser verkligen inte fram emot att bli några tusen kronor fattigare, men våran kyl, frys och skåp börjar att gapa tomma. I kylen är det bara en mjölk, lite tomater och något mer i. Så som ni ser så måste det handlas antingen idag eller imorgon. En av nackdelarna med att ha flyttat hemifrån..

Tror att det är plusgrader ute idag igen, och bara för det har de ju sänkt värmen vilket gör att jag fryser lite i vanlig ordning. Så nu blir det att gå till köket för dagens första kopp te!
Kram

FRÅGA:
Tycker du om te??

Söndagens middag & vinnaren


Söndagens goda middag, självklart med levande ljus!

God kväll!

var vi redan framme vid kvällen. Dagarna går fort trots att jag varit ganska så uttråkad denna söndag. Men jag vet att det beror på vädret mestadels. Idag åt vi en god husmanskost som var kokt potatis, hemmagjorda köttbullar, brunsås, grönsaker och svartavinbärsgelé! Måste verkligen säga att gelé till sådana typer av såser passar perfekt, dock blir det av någon lustig anledning sällan som vi äter det.
Frös i vanlig ordning efter maten och stod inte ut tillslut, så för att tag sedan kom jag upp ur ett varmt och härligt bad! Nu är jag varm och skön i kroppen och som om det inte vore nog så väntar vi dessutom besök om någon timme.

Och nu till vinnaren av dagens blogg. Grattis till Elin! Besök hennes blogg som innehåller många fina bilder genom att klicka på länken eller bilden! Idag gick det snabbare att lotta ut en vinnare eftersom jag godkänt alla kommentarer vartefter som de trillat in.

Dagens blogg tävling!


Idag är det ett riktigt tråkigt väder som ger mig noll inspiration. Återkommer med mer roliga inlägg efter jag fått lite mat i mig, tror det spelar in, så under tiden blir här en tävling.

Då var det dags igen. NU kör vi igång dagens blogg! Tävlingen avslutas 18:30!

Skriva bara "jag är med" EN gång räcker. Gärna en liten text om vad du vill att andra ska få veta om dig, men det är inget måste. Vinnaren kommer att presenteras med bild på header samt en länk i nästa inlägg!

Ta nu chansen att få ut din blogg till ca 1000 läsare! :)


Söndag 16 januari 2011


Dessa bilder är tagna med mobilen, glömde såklart kameran hemma igår. Typiskt!

God förmiddag!

var vi redan framme på slutet av helgen och slutet på denna vecka, imorgon börjar en ny. Egentligen hade vi tänkt att åka och handla idag, men vi sparar det till imorgon istället, så nu finns inga som helst planer. Skönt! Annars är det så väldigt mycket att tänka på när man bor "själv".

Tänkte även visa er bilderna från kalaset igår. Eller ja, födelsedagsfirandet av farfar och kusin. I våran familj tar vi inte så hårt på födelsedagar utan det var mest som det alltid är när vi alla träffas. Lugnt och fika. Kanske lite kortspel eller så. Dock gick tiden ändå så fort att vi inte hann med något spel. Kusinen berättade även att han åker ner till sin pappa i Italien vid slutet av denna månad, så efter igår vet vi inte när vi ser honom nästa gång. Så lustigt livet kan bli egentligen. Vem hade trott att han skulle göra det när han blev lite äldre, han som man aldrig trodde skulle växa upp?! Nu är han långt ifrån den lilla karateunge han en gång var. :P 
Kram

FRÅGA:
Bor du hemma eller själv??

@ home

God kväll!

Nästan
precis nyss har jag kommit innanför dörren och slagit mig till ro här i favoritstolen. Men innan jag kunde göra det var det snabbt upp och hämta tvätten och sedan ner igen för att slänga in det i maskinerna. Och jag såg att det är precis att vi hinner tvätta allt innan tiden för idag är slut. Vi blev ju kvar ganska länge hos farmor och farfar. Dock hann vi inte med något kortspelande men tiden gick fort i alla fall. Trevligt var det också. Bilder kommer imorgon.

Och så till vinnaren av dagens blogg! Grattis till Fanny, klicka på namnet och ni kommer till hennes fina blogg!


Födelsedagsfirande & dagens blogg!


Nu är vi i mitten på januari och det är fortfarande mycket snö ute. En sak som jag i alla fall fortfarande uppskattar med snön är att det lyser upp lite på kvällarna!

Hej!

Nu snart ska jag iväg på lite födelsedagsfirande, men innan det ska jag äta middag med pappan min. Idag blir det att fira både min farfar som redan har fyllt år och min kusin som kommer att fylla år om fyra dagar. Och eftersom min kusin snart flyttar ner till Italien till sin pappa så slår vi ihop kalasen.  Tror nog jag kommer få en sockerchock av alla sötsaker som väntar, tur det inte är ofta. Nästa gång är det min tur att firas.

Tänkte ha en dagens blogg här med start nu! Tävlingen avslutas kl 18.30!

För att anmäla dig, skriva bara "jag är med", endast EN gång per blogg! Vinnaren kommer att utses i nästa inlägg med bild på header samt en länk. Ta chansen att få ut din blogg till ca 1000 läsare!

Britney är Tillbaka!



Här är Britney Spears nya singel - hold it against me!

Jag har innan hört delar från den, men detta är första gången som jag hör hela låten och jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka om låten. Refrängen är helt okej, men övriga låten har jag svårt att bestämma mig för om det är bra eller dåligt, helt annorlunda musikstil än den man är van att få höra från henne. Men man kanske vänjer sig och sjunger med till slut? Britney brukar ha den förmågan! I alla fall på mig. Jag tror att detta är en sådan låt som kräver att man lyssnar på den både en och två gånger innan man faktiskt gillar den.


FRÅGA:
Vad tycker du om låten??

Lördag 15 januari 2011



God morgon!

Tycker du också att jag är uppe tidigt för en lördag? Stämmer nog ganska så bra, men efter att killen åkte till jobbet har jag haft svårt att somna om. En massa tankar har snurrat i huvudet och de få gånger jag somnade om vaknade jag av lustiga drömmar. Två av dem kommer jag ihåg.

Nu blir det lugnt här ett tag innan det blir någon form av frukost. Ja, det blir inte roligare än såhär just nu för tillfället i alla fall, för lite senare i eftermiddag ska jag iväg.
Skriver mer om det då och funderar även på att ha en dagens blogg, så kika in här i eftermiddag!
Kram

FRÅGA:
Äter du frukost??

Max


Ibland måste man unna sig lite utemat.

God kväll!

När babe kom hem från jobbet hade han med sig max till mig. Hot fries, pommes och två olika sorters dipp till mig och två hamburgare och pommes till sig själv. Eftersom jag inte äter hamburgare så vidare de inte är hemmagjorda så är hot fries riktigt gott faktiskt, dock är det nog inte så nyttigt. Men ibland måste man ju unna sig lite utemat / skräpmat och just max var länge sedan vi åt nu så det var äntligen dags igen.

Efter maten blev det ett hett bad! Älskar att ta ett fredagsbad och bli alldeles varm i kroppen. Tyvärr hjälpte ju det bara en stund så nu sitter jag här och dricker varmt buljongvatten. Måste få i mig lite vätska. Dricker för dåligt om dagarna. Synd jag inte kan dricka vatten som det är.
Kram

FRÅGA:
Vilken hamburgerkedja är din favorit??
(max, mcdonalds, burgerking)

Ytterligare en solnedgång


Älskar hur himlen blev på denna bilden, detta är konst för mig!

God dag!

Här ovan ser ni då ytterligare en bild på en vacker solnedgång som jag har tagit en bit utanför Norrköping. Och jag kommer mycket väl ihåg när jag tog bilden. Pappa och jag hade varit på landet för att hämta och lämna saker och det var en sen vårdag. Himlen såg ut såhär ett bra tag och förändrades i färg. Helt underbara färger!

Jag har två bilder från denna korta resa som vi gjorde den vårdagen och detta är en av dem. Den andra solnedgångsbilden kommer såklart att visas här med och den är inte riktigt likadan, färgerna är helt annorlunda.
Kram


FRÅGA:
Tycker du om solnedgångs bilder??

Fredag 14 januari 2011


Ut med julen och in med våren! Det är precis vad som har hänt här hemma denna morgon. Känns riktigt skönt att alla julsaker nu är bora. Något jag trodde att jag faktiskt skulle sakna. Där hade jag fel.

God förmiddag!

Och välkommen fredag!

Imorse vaknade vi upp av att mobilen ringde för fullt, det var Nalls chef som ville att han skulle jobba. Så vid strax efter halv nio åkte han iväg. Tyckte då att det inte fanns någon mening med att lägga sig igen så jag har redan städat ut julen helt och fullt nu denna morgon, samt städat och satt upp nya gardiner och dukar och förberett middagen! Det enda som nu är kvar är att röja upp lite på mitt skrivbord, sen är jag helt klar med allt.
Som ni ser så har morgonen gått varm och det känns faktiskt riktigt skönt att vara klar såhär pass tidigt. Skulle jag sovit till vanlig tid och sedan ätit frukost så hade jag börjat med städningen ungefär nu.

Nu ska jag dricka min efterlängtade kopp te som dessutom är dagens första!
Kram

FRÅGA:
Gick du upp tidigt imorse??

Älskade vampire diaries!


För några månader sedan beställde jag dessa helt underbara böcker.

God eftermiddag!

Här ovan
ser ni de underbara böckerna vampire diaries del ett och två som jag köpte för några månader sedan så fort de kom ut. Böckerna läste jag för allra första gången för 10 år sedan och efter det var jag fast!
Har hur som helst letat efter dem i alla dessa år och när Nadja tipsade mig om att de nu äntligen skulle komma att ges ut igen var jag tvungen att bevaka det hela och slå till på direkten, så när de kom hem till mig kan jag ju berätta att det var ett efterlängtat köp som jag inte ångrat för en sekund.
Så älskar du serien och inte visste att de fanns eller inte läst böckerna, köp dem! Finns på bokus.

Jag vet att många jämför vampire diaries med twilight böckerna och säger att vpd är en kopia. Men dessa böcker kom ut hela 14 år före twilight och är därför originalet av dessa böckerna. Detta kändes som en sak jag var tvungen att klargöra.
Kram

FRÅGA:
Har du sett vampire diaries eller läst böckerna??

Torsdag 13 januari 2011


Denna linslus väckte oss även denna morgon samma tid som alltid. Har han lärt sig klockan tro? ;)

God morgon!

Återigen
blev vi eller i alla fall jag väckt av mr dog som öppnade sovrumsdörren vid kl 09 i vanlig ordning. Han är bra på tider den där hunden eftersom att han varje morgon kommer in ungefär då. Börjar nästan undra om han har lärt sig klockan. ;)

Idag är det tjugondag knut och då ska julen dansas ut. Ja i alla fall enligt tradition, men jag tror att vi behåller julen i några dagar till. I alla fall tills vi ska tvätta och det ska vi göra på lördag. Så min tanke var att självklart plocka bort alla julsaker, julgardiner, juldukar lagom till dess. Då blir det även att dammsuga ordentligt.

Idag är det Nalls tur att gå på möte, så jag vet inte vad jag ska göra. Inväntar ett samtal från pappa just nu i alla fall. Ska se ifall han kommer över idag för att ändra på tavlorna. När han var här i måndags spikade vi ju upp dem och när de var på plats såg det bara lustigt ut då jag inte hade ögonmått nog att se att den nya tavlan var så mycket större än de jag hade på väggen innan. Så vi ska byta plats på den och en annan. Kan vara skönt att få det gjort.
Kram

FRÅGA:
Städar du / ni ut julen idag??

Möte och fika


L bjöd på fika efter mötet. Jag klarade det och jag är stolt över mig själv! Kanske jag kan vara på god väg att kliva över mina hinder?! Hade bara mobilen med mig, därav kvaliteten på bilden.

God eftermiddag!

var mötet avklarat nere på stan och det gick bra. Dock var ju några papper glömda (förvånande? Inte.) Så L var tvungen att springa iväg och hämta dem. Sedan gick allt smidigt och dessutom snabbt. Skriva på papper, ringa efter Nall och sedan gick vi tre iväg och fikade.

Att fika / gå på restaurang är något jag haft riktigt svårt för på grund av några anledningar. Eller ja, vid två olika tillfällen i mitt liv har jag blivit förföljd av två olika killar och sedan dess har jag svårt att vara på just sådana ställen där man ska sitta instängd och sedan äta / dricka dessutom, även om jag aldrig varit förföljd på ett sådant ställe. Jag vet inte varför jag har så svårt med just fika och restauranger. Det är en gåta även för mig, men jag tror det är för att jag har svårt att ta när någon (framförallt killar) kanske ger en blick och jag är instängd. Ute har jag inga som helst problem med det. Men jag vet att lite av mina problem gällande fikaställen och restauranger har med dessa två killar att göra trots att det var flera år sedan det hände.
Nåja, det är något jag måste jobba på, för så farligt var det ju ändå inte idag. Jag överlevde och jag är stolt över mig själv!
Kram

FRÅGA:
Gillar du att fika??

Onsdag 12 januari 2011


Som ni ser är det ett riktigt vinterland här utanför. Har ni också det??

God morgon!

Gick upp för ett tag sedan och kaffe plus te är redan klart i köket. Nu gäller det bara att få upp sömntutan Nall! Blev väldigt förvånad när jag tittade ut genom fönstren förut, det var helt vitt. Det snöar och träden är klädda i snö. Ett riktigt vinterland utanför med andra ord. Även om jag nu börjar tycka att det får räcka med snö så är det ändå väldigt fint när det ser ut som det gör nu.

Lite senare idag ska jag på ett viktigt möte. Bara hoppas på att det hela går bra. Men det tror jag. Tur att Nall skjutsar mig dit.
Kram

FRÅGA:
Börjar du tröttna på snön??

Dagens kläder


Nåja, ett försök till ett dagens kläder inlägg. Vad tycks?

God eftermiddag!

var jag här framför datorn igen efter att ha ätit en god middag bestående av potatisgratäng, kött och rödvinssås! Potatisgratängen gjorde jag redan i förrgår, men det blev halva formen kvar, så det fick bli dagens middag. Tacosen igår blev det inget kvar av däremot.

Här ovan ser ni bilder på ett försök till en dagens outfit som verkar vara populärt i många bloggar. Jag vet inte riktigt om detta är en kategori för mig, men jag tänkte i alla fall ge det ett försök.
På bilden har jag som ni kan se svarta leggings med nitar och en lång tunika med snörning precis under bysten. Tunikan har även knappar längs hela framsidan. Ett köp jag är mycket nöjd med, dock är den lite kortare nu än vad den är på bilden då jag sytt upp den ca 10 cm.

FRÅGA:
Tycker du om dagens outfit i bloggar??

Tisdag 11 januari 2011



God förmiddag!

vaknade vi återigen upp till en solig dag, eller ja. I alla fall halvsolig. Tunna moln är på himlen och skymmer lite. Men bättre lite sol än ingen!
På tal om solen, så har jag bokfört den lite de senaste tre dagarna. Tror lite att anledningen till det är att jag längtar så mycket efter ljuset. Jag vill att det ska vara helt ljust när man vaknar tidigt och gärna ljust långt inpå kvällen. Jag vet att det är ett tag kvar, men vi närmar oss. Hela tre minuter per dag faktiskt. Det blir en minut ljusare för varje morgon som går nu och hela två minuter ljusare på eftermiddagen.
Det betyder att på de senaste tre dagarna som jag har skrivit upp sol upp och sol ner så har det blivit ljusare hela nio minuter. Nio härliga minuter som det är ljust längre på tre dagar, då först börjar man förstå att solen är på väg tillbaka. Och visst märks det ändå lite. Härligt!

FRÅGA:
Längtar du efter ljuset??
(ljusare tiderna vi nu går mot)

Årets första tacos


Här ser ni bilder på årets första tacos! Så gott det var!

God kväll!

Nu har det gått ganska så många timmar sedan jag bloggade, men här ovan ser ni bilder på varför. Vi har nämligen ätit årets första tacos denna kväll. Och så väldigt gott det var och mysigt!
Detta var egentligen bestämt att vi skulle äta veckan innan julafton, men det blev aldrig av. Sedan gick tiden och så bestämde vi detta i helgen. Pappa var kvällens gäst. Han har varit snäll och hjälpt mig att sätta upp tavlorna och fixa till det. Men den ena tavlan var riktigt stor och det såg skumt ut när den väl var på plats. Så jag och Nall har diskuterat om att byta plats på den tavlan och en annan och då kommer det nog bli snyggare! Dock får det bli nästa gång pappa är här då han är den bästa på sådant.

Nu ikväll har ju första omgången av top model 15 börjat, så det ska jag se vidare på efter att detta inlägg är skrivet. Får se om jag får en favorit för denna säsong. Förra säsongen hade jag svårt att få en favorit och till slut föll valet på tjejen som kom tvåa. Bättre än inget antar jag!
Kram

FRÅGA:
Har du ätit tacos i år än??

Måndag 10 januari 2011


Vid nio tiden imorse såg det ut på detta viset. solen var på väg upp och nu skiner den för fullt! Älskar solen! :)

God morgon!

Har varit vaken ett bra tag nu och ätit frukost för ett litet tag sedan. Vet inte varför fast oftast så blir jag trött efter frukost, speciellt igår, då skulle jag kunna lagt mig och sovit ett tag till. Lite trötthet känner jag nu med i och för dig. De flesta brukar ju bli pigga istället för trötta, så tycker det är rätt skumt.

Vet inte riktigt vad som sker idag, så vi får helt enkelt se. Eller i eftermiddag vet jag precis vad som händer. Men det tar jag i nästa inlägg så har jag något att skriva om då också.
Kram

FRÅGA:
Blir du trött eller pigg efter frukost??

Nyttig & god sallad / Leia tipsar!


Bilden blev lite suddig på denna nyttiga och goda sallad.

Det var nu länge sedan som jag hade ett Leia tipsar inlägg, så här kommer ett!

Häromkvällen åt vi denna mycket goda och såklart nyttiga salladen. I den finns allt som man behöver. Antioxidanter som håller dig frisk och din hy ung och självklart en del andra nyttigheter så som mineraler, t.ex järn, zink och kalcium.

För att göra denna sallad behöver du:
* Gurka
* Tomat
* Lök
* Olivolja
* Valfri salladskrydda
* Vinäger

Tips: Om du struntar i gurkan och bara tar lök (rödlök är mildare än vanlig gul lök) och tomater så får du en god tomat och löksallad som du kan äta tillsammans med en bit bröd. Supergott!

Söndag 9 januari 2011


Linslusen Gubben vägrar att äta sin frukost denna morgon. Då får han vara hungrig tills det är dags för mat. Men det är hans eget val. Han föredrar tydligen att sola denna förmiddag.

God förmiddag!

Igår fick vi besök gånger två. Först en av mina kusiner som skulle hämta en av tavlorna som han skulle få från våran släkting, jag bytte nämligen en av tavlorna vi hämtade i förrgår mot en jag hade hemma för att Mo hade mer eller mindre lovat honom en tavla. Så jag var tvungen att ge bort en, eller tvungen var jag inte, men det kändes rätt. Fast jag sa också det att ifall de ska göra sig av med den så vill jag ha den tillbaka.

Senare under kvällen fick vi besök av Denny som aldrig dök upp sist när han skulle ha kommit. Antar att det var snöovädret som stoppade honom. Så igår laddade vi upp med två sorters chips, två olika sorters dipp, julmust och en film. Blev med andra ord en riktigt trevlig kväll!

Idag ligger våran linslus i solens sken som skiner in här hemma. Och idag verkar han inte vara en duktig vovve då han inte ville äta upp sin frukost. Fast sådär är han ibland, matvägrare. Får bara hoppas på att han blir hungrig till middagen som han får senare idag. Då äter han nog upp allt och uppskattar det också.
Kram

FRÅGA:
Såg du på film igår??

I H&M påsen


Tänka sig att endast denna kajalpenna från H&M döljde sig inne i påsen.


Jag kom på att jag egentligen inte alls visat upp alla mina köp här på bloggen. Men det händer ju då och då såklart. Måste skärpa mig på den delen och bli bättre på det då jag vet att andra bloggare gillar att se shoppingfynd och så även jag.

För ett tag sedan så tappade jag min kajalpenna någonstans. Har letat och letat och ingen hittat här hemma så sist när jag var på stan gick jag in på H&M och där smög sig denna billiga kajalpenna ner i påsen. Jag vet att vissa tycker att deras egna kajalpennor inte är något bra, men på mig sitter de hela dagen lång!
Skulle behöva uppdatera mig lite på sminkfronten här hemma, men det får bli av nästa gång jag tar mig ner på stan. Jag fick ju trots allt ett presentkort värt 500 kr i julklapp av min snälla faster! :)
Kram

FRÅGA:
Använder du kajal / eyeliner??

Lördag 8 januari 2011


Våran fina linslus har kvar sin röda rosett. Och som om det inte vore nog så väckte han oss imorse.

God förmiddag!

Mr dog kom in och väckte oss eller i alla fall mig redan vid kl 09 denna lördag. Han öppnade dörren med nosen, fast kom inte in i sovrummet, allt för att väckas. Han är ändå rätt smart våran hund! Jag lyckades inte somna om igen så efter en kvart gick jag upp. Och otroligt nog var Nall uppe till klockan 10 och vi kunde äta frukost på direkten.

Jag är faktiskt nyss hemkommen. Jag har varit iväg och lämnat nycklarna till lägenheten som våran släkting bodde i. Vi var ju och tömde där igår och jag åkte hem (och var för trött för att blogga) lite tidigare än de andra så idag för att få ett riktigt avslut på det hela så låste jag upp lägenheten och gick in och kollade. Precis tomt. Som det ska vara i och för sig. Öppnade alla lådor och skåp och bara tittade. Kändes konstigt. Och ännu konstigare kändes det när jag  hade lämnat nycklarna och gick ut från våning 4 och visste det att jag kommer inte att komma tillbaka något mera.

Nu blir här lugnt några timmar innan det är dags för att äta lite mat. Och lite senare får vi besök.
Kram

FRÅGA:
Får du besök idag??

Fredag 7 januari 2011


Himlen är härligt blå denna första fredag detta år! Och solen skiner in i vårat hem!

God dag!

Imorse när jag vaknade så var det grått och trist ute, fast ändå ljust. Fast bara några minuter senare börjar molnen försvinna och nu har vi en riktigt härlig blå himmel och strålande sol denna fredag som också är den första fredagen för detta år och även den första helgen är nu kommen.

Killen och jag fick en positiv överraskning denna morgon så just nu är humöret på topp! Och lite senare i eftermiddag så väntar en tömning av lägenheten som vi var i iförrgår och även återlämnande av nycklar. Vilket betyder att min nu väldigt feta nyckelknippa kommer att bli två saker lättare. Vet inte vad jag tycker om det men jag tror att denna eftermiddag kommer att kännas mer som ett avslut på det hela då jag fortfarande inte riktigt förstått allt än. Tror att det kommer att sjunka in allt mer ju längre tiden går.
Kram

FRÅGA:
Har du sol idag??

Besök


Jättegod mat som jag gjorde idag! När vi åt så passade vi på att se till så att de sista vita ljusen brann ner. Snart ska ju julsakerna ändå tas bort för den här gången.

God eftermiddag!

Här ovan ser ni då bilder på dagens mysiga och goda middag. Middagen har vi ätit förr, men nu var det riktigt länge sedan. Maten bestod av ris, kött i marinad, sås och så "grillade grönsaker" som vi kallar dem. Helt underbart! Som ni ser så gjorde jag en hel del grönsaker, en hel stekpanna full och jag kan stolt säga att all mat gick åt, då är det verkligen lyckat!

I skrivande stund väntar vi på besök. Denny kommer över på liten pratstund och fika. Kan vara skönt, för idag har jag verkligen varit rastlös. Snön har ju verkligen yrt utanför fönstren nästan hela dagen och folk har man verkligen inte sett mycket utav. Förstår jag det, för vem vill vara ute? Denna dag har jag verkligen längtat efter våren måste jag erkänna. Vill se lite gröna träd nu och känna solen värma. Jag vet att det är långt kvar så just därför skulle jag även bli glad om solen visade sig en stund, för nu har det verkligen varit grått och trist i flera dagar.
Kram

FRÅGA:
Åt du gott idag??

Torsdag 6 januari 2011


Påsen från H&M igår. Vad kan dölja sig däri? Hm...

God förmiddag!

Har varit vaken i snart två timmar, men när killen är hemma tar morgonrutinerna alltid så mycket längre tid. Han gillar att ligga och dra sig i sängen hur länge som helst, minst 20 minuter innan han går upp från att ha blivit väckt. En annan hoppar ju upp ur sängen så gott som på direkten. Jag har svårt att bara ligga i sängen och glo, kanske det beror på att jag inte är morgontrött direkt ofta?

Idag snöar det ju för fullt ute och jag vill knappt titta ut. Så idag är jag glad över att få vara inne. Lägenheten som vi var i igår ska vara tom senast nu på lördag, men jag tror att vi sa att vi skulle köra alla saker imorgon kväll. Måste ringa om det. Tror ändå inte att någon vill hålla på och krångla med alla saker en dag som denna.
Kram

FRÅGA:
Snöar det hos dig??

Mycket spring



Idag har det varit en körig dag. Mycket spring. Allt började med att L var sen till mötet och väl där fick vi bara reda på lite saker och fick veta att det var långt ifrån klart och att saker var tvunget att fixas innan han som hade hand om allt kunde göra mer. Vi tog tag i alla uppgifter direkt. Bara det att allt skulle gått så mycket snabbare om inte L hade glömt sin väska med några viktiga papper i. Vi gick till lägenheten som ännu står orörd och letade reda på papper och annat som boupptäckningsmannen skulle ha, sedan vidare till banken och lämna papper där. Dock måste vi ha ett möte till innan han kan slutföra boupptäckningen. Så med allt gående idag så har jag verkligen fått motion! Skönt med tanke på att det faktiskt var ett bra tag sedan jag tränade. Små förkylningar har härjat både här och hos personer i ens närhet, så jag har hållt mig på den säkra sidan genom att inte träna alls ifall att en förkylning i sådana fall skulle bryta ut på mig. Och sedan jag var sjuk sist så är det verkligen inget jag vill bli igen.

När vi var klara med alla ärenden hann jag i alla fall med en runda inne på H&M och kom inte ut tomhänt. Visar vad jag köpte imorgon. :)

Vad har hänt denna kväll då? Inte mycket mer än att jag och killen har ätit. Dessutom har jag förberett god middag till imorgon. Längtar redan efter den. Kvällen blir fortsatt lugn och konstigt nog känner jag mig inte trött fastän jag knappt fick en blund natten som var. Imorgon ska ingen klocka ställas i alla fall. Ytterligare något som är skönt!
Nu däremot blir det en kopp te, kvällens sista!
Kram

FRÅGA:
Har du varit ute och gått idag??

Onsdag 5 januari 2011

God morgon!


Mörkt och trist ute när man vaknar tidigt. Tur att det just nu sakta & säkert blir ljusare igen.

Fy vad jag är trött. Inatt har jag knappt fått sova någongting alls. Somnade väl vid 23:45 eller något liknande, vaknade vid 00.53 av att killen pratade i sömnen. Det hände x antal gånger under natten, så jag var tvungen att kicka till honom lite lätt för att få tyst på honom. 
Dock slutar den vakna natten inte här. Vid 04.35 kör grannen igång tvn på högsta volym och jag vaknar såklart av det, gissa om jag var lagom glad när jag såg att det nu bara var en timme kvar tills klockan skulle ringa? Och den timmen låg jag och halvsov för jag hörde deras tv hela tiden. Killen tog en timme på sig att göra sig klar till jobbet som vanligt och när han åkt var det bara en timme tills klockan skulle ringa och det var min tur att gå upp. Blev att halvsova den timmen också. Och vad tror ni inte? Nu är grannens tv tyst. :S Typiskt!
När någon sätter på sin tv eller för annat oljud klockan halv fem på morgonen, då stör man. Det är droppen och speciellt en vardag som detta. Jag kommer dock inte klaga, för de har aldrig klagat på oss.

Anledningen till att jag är uppe nu är att jag har viktiga saker att ta tag i. Måste såklart göra mig iordning och sen äta något lätt för efter det kommer pappan min och hämtar mig. Idag ska jag iväg på boupptäckning. Så vi får väl se hur det går. Jag har aldrig varit på en förut så det kan väl vara en erfarenhet i sig. Inte av den roligaste sorten dock, men det är ett måste. Under tiden har pappa hand om Gubben. Planerna för idag är annars att gå ut med hunden och sedan ta det lugnt.
Kram

FRÅGA:
Ska du ut idag??

Snöfall


Här kommer ytterligare en fin bild som jag tagit, tror detta är en av favoritbilderna för denna vinter även om många har blivit fina. Bilden är oredigerad!

var vi återigen framme vid kvällen och idag har inte mycket hänt tyvärr. Det har ju dock snöat halva dagen, jag och voffsingen hade tur som slapp vara ute när det började snöa. Fast hellre snö än regn. Jag har faktiskt tagit det så lugnt som möjligt då jag vet att jag har saker att ta tag i imorgon som är riktigt viktiga. Mer om det då.

Killen kom precis hem från jobbet, så snart ska vi äta mat. Världens enklaste maträtt som dessutom är god. En baconsås med pasta står det på menyn. Tror nog att denna dagen kommer att vara fortsatt lugn eftersom det inte finns så mycket att göra. Inte är det mycket på tv heller.

FRÅGA:
Snö eller regn??

Tisdag 4 januari 2011

Tillbakablick av mitt 2010!


År 2010 skålades in hemma hos Mo & B. Det var en trevlig kväll med lekar, god mat och många skratt.

År 2010 skålades in till färgsprakande fyrverkerier hemma hos Mo & B. Det var en trevlig kväll och dagen efter spenderades hemma i lugn och ro där jag också städade i solens strålar som sken in i lägenheten. Det var väldigt mycket snö den vintern och jag kommer ihåg hur jag undrade om det skulle hinna försvinna innan sommaren var här. Vintern kändes oändligt lång under vissa stunder. I slutet av februari på min födelsedag fick jag min efterlängtade laptop som har kommit väl till användning under hela 2010.


Min laptop, en välanvänd och efterlängtad present som jag fick av killen på min födelsedag.

Unde
r våren blev det många sköna kvällar i favoritstolen med både morgonrock och täcke. Även en sväng till ikea hanns med i mars månad och då handlades det lite nytt till hemmet, bland annat en wokpanna, vaser och en lampa.
En strålande vårdag i början av april packade jag och killen in oss i bilen för att åka ner till elmia och bilmässan. Där fanns en hel del snygga bilar och jag fick föreviga mig på bild med 
Chip Foose som är en av världens bästa bilbyggare och med i program på discovery channel. Under våren blev det några tacokvällar och även årets första grillning.


Vi grillade en hel del under sommaren, det var även grillat på menyn då vi firade våran fyraårsdag! Grillat är helt klart den allra godaste sommarmaten.

Sommaren (juni) började bra med ett gratis restaurangbesök där min morbror jobbade då. Dock var det inte det enda restaurangbesöket utan vi hann även besöka en grekisk restaurang tillsammans med min pappa. Åt även den månaden årets första jordgubbar. En av årets och (juni) stora händelser var kronprinsessans bröllop som jag satt bänkad framför tvn och såg. Däremot var den största höjdpunkten i juni att jag och killen firade hela fyra år tillsammans!
I augusti vi blev bjudna på logdans av en bekant, där hade vi en trevlig kväll och vann dessutom en flaska gott vin som vi tog med oss hem. Blev även shopping av nya kläder och kvällar ute på Norrköpings alldeles egna augustifest.
Annat som hände under sommarens tre månader var sköna promenader i solen med hunden och många fina bilder togs. Vårat badrum fick sig även en makeover med nya handdukar.


Det blev en del partykvällar (med mat) och dessutom en sen kräftskiva hemma hos Mo & B under hösten.

Den första september upplevde vi en helt fantastisk solnedgång i regnet samtidigt som vi såg säsongens sista speedway match. Årets första snö kom tidigt, redan i oktober. November var en omtumlande månad, speciellt i slutet då en kär släkting lämnade oss.
Dock var det ju en del roliga saker som hände under hösten också, bland annat några korta resor till ikea för lite heminrednings shopping och några partykvällar och en sen kräftskiva hemma hos Mo & B, samt födelsedagsfirande av flertalet släktingar.


Lite av julpyntet här hemma detta år!

Sedan kom vintern och då december och den avslutande månaden på 2010. Mycket bestyr av händelsen i slutet av november blev det, men även en del roliga saker så som spelkväll, julpyntande av hemmet och firande av förlovningsdag (som egentligen är på självaste julafton) i förväg eftersom att planerna för julafton blev annorlunda detta året.
Nyårsafton firades som sagt var hemma hos Mo & B, där var vi sammanlagt sju personer som tillsammans skålade in det nya året 2011!


Dessa bilder är från då vi skålade in detta nya 2011. Gubben var fin i partyhatt.

har jag skrivit lite om vad som hände mitt 2010, lite sent kanske. Fast som det brukar heta, bättre sent än aldrig!

Gårdagens myskväll


Bilder från gårdagens myskväll.

God eftermiddag!

var jag nyss hemkommen från affären efter att ha handlat hem lite som har tagit slut. Fick hem allt och till ett skapligt pris dessutom. Så nu finns det så att jag kan laga den mat jag tänkt mig de närmaste dagarna.

Igår kväll frågade Nall mig om det fanns något på tv som jag ville se, så jag kollade upp det på direkten. Och så fort jag hade sagt att det inte verkade vara något som lockade så sa han att han precis bokat bastun! En härlig liten överraskning och sista helgdagslyx! Bastun är perfekt och går att boka för alla som vill här i området. Den har en liten relaxavdelning med sex stycken sköna stolar, kylskåp, lite olika kortlekar och två duschar.
Vi tog med vinet som killen fick som tack för hjälpen av en av pappas vänner. Vi var inne i värmen i cirka två timmar innan vi packade ihop och gick hem för att lägga oss i sängen och se på filmen "ett päron till farsa i las vegas" samtidigt som vi åt en massa chips och drack läsk.
Måste ändå säga att man skulle behöva fler sådana dagar av lyx och då inte bara på helgerna, utan även på vardagarna.

Nu måste jag gå och laga lite mat till oss.
Kram

Måndag 3 januari 2011


Ytterligare en fin vinterbild, i bakgrunden skymtar gamla vattentornet som det nu är bostäder i.

God förmiddag!

Imorse vaknade jag redan vid 08:10 av att killens mobil ringde och han blev inringd till jobbet. Så eftersom att klockan hann att bli vid strax efter halv 09 innan han åkte så såg jag ingen mening med att lägga mig igen.
Bara bra att vara uppe tidigt tänkte jag, för nu skulle jag hinna med en massa mer som jag inte skulle gjort om jag låg kvar och sov. Jag hade fel dock, här sitter jag ännu i morgonrock framför datorn och äter sallad. Gå ut med Gubben tänkte jag göra vid halvt tio, men det blev inte av och inte heller min morgondusch som jag tänkte ta. Fast det får bli en varm dusch efter att jag och Gubben varit ute i kylan.

Idag är det i alla fall härlig sol ute! Visste när vi gick upp att det skulle bli soligt då det var molnfritt ute och jag hade rätt. Nu är det ännu blå himmel, så jag känner att jag måste skynda mig att äta upp salladen och få på mig lite kläder så jag kan gå ut med hunden medan det fortfarande är soligt!
Kram

FRÅGA:
Har du sol idag??

Vårat nyårsfirande


Väl på plats fick vi alla en varsin fin välkomstdrink med färsk jordgubbe som en liten extra dekoration.

God kväll!

tänkte jag berätta lite om vårat nyårsfirande som bekant blev hemma hos Mo & B för andra året i rad.
Vi blev hämtade vid 19 -tiden och åkte raka vägen hem till dem där vi möttes av en glad Mo och en god välkomstdrink med en färsk jordgubbe hängandes på glasets kant. Det blev fort mycket prat och skratt i väntan på maten. Maten bestod av god plockmat, kyckling i ugn, oliver, fetaost, vitlöksbröd, grönsaker, olika röror så som hummus och guacamole samt sushi som jag nu ätit hela två gånger i mitt liv. Och jag fick det även bekräftat att det faktiskt var första och sista gången som jag åt det. Det ser väldigt gott och fint ut men är verkligen ingen höjdare.

Efter maten blev det en omgång av det roliga spelet rappakalja som går ut på att ljuga friskt ifall att man inte redan vet sanningen. Tyvärr hann vi bara med en omgång av spelet där Mo gick ut som vinnare, för när spelet var klart var det bara att förbereda snabbt inför tolvslaget och det nya året!


Grabbarna hällde upp champagne i glasen och Gubben fick en partyhatt.

Och så kom det, tolvslaget där vi skålade in det nya året tillsammans. Sedan direkt in för att hämta kameran för att i alla fall försöka få några fyrverkerier på bild och jag tycker att jag lyckades skapligt med den kameran som jag har. De efterföljande timmarna blev det mest prat om allt och inget samtidigt som vi försökte få tag på en taxi som kunde köra oss hem som visade sig bli lättare sagt än gjort. Vid strax efter 02.30 på natten fick vi tag på en taxi, så vid strax efter kl 03 var vi hemma.
Men det slutade inte där för min Nall och mig. Utan vi hade fått med oss jordgubbar hem som vi åt samtidigt som vi pratade om kvällen som varit. Tiden går fort när man har roligt och vi somnade vid 05:30 tiden och där slutade med andra ord vårat nyårsfirande.
Kram

FRÅGA:
Hade du ett bra nyårsfirande??

Söndag 2 januari 2011


En vacker bild som jag tog för ett tag sedan då himlen var härligt rosa.

God förmiddag!

Vaknade vid 10 cirka och gick också upp då. För en gångs skull har jag sovit gott, hela natten. Det var ett bra tag sedan som jag gjorde det och jag är på gott humör! Efter att jag väckte Nall diskade jag upp lite i köket under tiden som han vaknade till liv, sedan hann vi inte mer än att börja äta frukost så kom hans kusin Jimpa över. Jag tog allt och sprang in i sovrummet, för jag hade ju endast morgonrock. Inte så roligt att få besök sådär, utan att ha fått ett samtal innan. Men nu gör det inte så mycket, jag hade ju allt i sovrummet, så det var bara att göra sig iordning i lugn och ro.

Nu ska jag se över bilderna från nyår och sedan ska jag se ifall jag kan skriva lite om mitt år 2010.
Kram

FRÅGA:
När vaknade du idag??

Lördag 1 januari 2011


Sorry för den slafsiga bilden på pizzan, var så hungrig att jag glömde ta ett kort när den var hel och fin. God var den i alla fall och mättade gott i magen.

God eftermiddag!

Vi kom hem inatt vid strax efter 03 skulle jag tro, men Nall och jag satt uppe till kl 05 och pratade och åt jordgubbar och som vi fick med från Mo & B. Vi glömde att vi skulle äta det som efterätt och kom på det när vi hade fått tag på taxi, så därför fick vi med en skål hem.

Trots att vi inte somnade förrän vid 05.30 cirka så vaknade jag vid 09.30 imorse och kunde inte somna om. Fast så blir det alltid för mig efter party. Dagen har varit så lugn den bara kan bli, dock har jag fått lite gjort också. Har bland annat tagit ett värmande bad, skakat av mattorna ovanför badkaret, hängt in tvätten i skåpen och till sist ätit pizza för bara ett tag sedan. Gott var det också. Precis vad jag var sugen på idag, för jag orkade inte laga mat. Hade verkligen tur när pizzan faktiskt var Nalls förslag.

Nu blir det att fortsätta vila och se lite på tv. Nyårsaftonen berättar jag om imorgon då jag måste gå igenom alla bilder som jag tog igår och det var en hel del bilder kan jag avslöja.
Kram

FRÅGA:
Har du tagit det lugnt idag??


RSS 2.0