Tisdag 17 januari 2012


Avkopplande myskvällar är guld värda..

God kväll tisdag!

Nu var det som vanligt ett bra tag sedan det skrevs något här i bloggen, men just nu har jag lite fullt upp. Mycket att göra och mycket att tänka på, men det kommer snart att bli bättre. Det börjar äntligen klara upp sig med allt som funnits att tänka på och ta tag i, nu finns det äntligen ett slutdatum mer eller mindre!

Igår började jag att plocka bort alla julsaker, och det sista togs bort idag. Så nu återstår det bara att se om Nall har fått tummen ur och på egen tanke gått ner i källaren för att hämta julgranskartongen och packa ner julgranen tills senare i år, närmare bestämt december.

Ikväll tar jag det så lugnt som möjligt och passar samtidigt på att ha en myskväll med nyaste vännen. Vi dricker vin och spelar spel på en varsin dator. Ja, eller just nu så bloggar jag förstås, men ska snart logga in på spelet, så kan vi även spela tillsammans. Jag har nog allt blivit lite fast i det där spelet men det gör inget, för det kan faktiskt vara ett skönt avbrott från vardagen.
Kram

FRÅGA:
Brukar du mysa mitt i veckan??

Onsdag 4 januari 2012Gott nytt år i efterskott!

Nu har det redan gått hela fyra dagar in på det nya året 2012, ett år som jag tror kan bjuda på en hel del spännande saker. Endast framtiden är ju den som kan utvisa om jag har rätt..

Här kommer i alla fall lite bilder från nyårsafton 2011 och när vi klev innanför dörren blev vi bjudna på en välkomstdrink och så blev det såklart lite prat för att lära känna varandra lite innan middagen.
Det var en trevlig kväll med väldigt god mat, så pass god att såsen bara var tvungen att följa med hem till mig, receptet har jag också fått, bara hoppas på att jag kan komma ihåg allt nu så att jag själv kan laga denna sås inom en snar framtid.
Förrätten bestod av någon lax med citron som var himmelskt god! Huvudrätten var som ni kan se skivad potatis, kyckling, tomater, färska champinjoner, stekta morötter, sugarsnaps och så den där såsen med bland annat rödvin i.Efter middagen blev det såklart efterrätt, pannacotta eller citronfromage, vilket man nu ville ha. Självklart med tomtebloss i för den där lilla extra festkänslan!
Även ett spel kom efter all god mat fram och man kan ju säga att spelet i alla fall höll vad det lovade, att få igång snacket. Spelet gick ut på att man fick läsa upp en fråga, så skulle man gissa om det stämde in på de andra deltagarna. Roligt!

När
kvällen började gå mot sitt slut gick vi alla ut och tände varsin rislampa, en grej som de nya personerna hade köpt med sig. En för varje par. En väldigt fin tanke tycker jag och vi bestämde att vi skulle skicka en hälsning med de också. Perfekt eftersom de tysta flög iväg i natten, med tanke på hunden. Han som är livrädd för raketer klarade dock av kvällen riktigt bra! Blev väldigt förvånad, för åren innan har han gnällt och skakat..
Här har ni i alla fall lite av min / våran nyårsafton 2011.
Kram

FRÅGA:
Hade du en bra nyårsafton??


RSS 2.0