Måndag 27 oktober 2014

Får börja knäppa dagsfärska bilder igen, måste bara dyka upp något först.
 
Grattis Morfar, igår var din födelsedag även om du inte är kvar just här.. Eftersom det blev en annorlunda dag igår så ska jag tända ett ljus för dig ikväll istället.
 
Igår som sagt var, var en väldigt annorlunda dag, det hände något utöver det vanliga. Vi (jag, Nall, Denny, Svenne och Ronja) åkte till Nalls och S mor som flyttat till Örebro, eller rättare sagt en bit utanför. Vi åkte härifrån vid ett tiden ungefär och det var en himla bilresa.
Ungefär tre timmar tog det och egentligen skulle det bara ta max två. Vet inte hur det kunde ta så lång tid, för vi följde en gps och på internet stod det att alla vägar dit skulle ta max två timmar. Besöket där blev kort för våran del i alla fall, dels för att vi var tvungna att åka så vi var hemma till kl 20. Hemvägen blev i alla fall en annan och då tog bilresan faktiskt runt två timmar.
Det kändes så himla skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst, det stämmer verkligen!
 
Idag då, jag är ledig från jobbet denna vecka eftersom det är höstlov. Finns inget bättre. Vila nerverna och annat som kan behöva vilas. Bara försöka fokusera på sig själv så gott det går. Vaknade tidigt idag trots att det blev sent igår så tog en lång dusch. Nu ska jag som vanligt ta en god kopp te, se om det finns något att äta och vänta på P med dotter, vi ska nämligen åka och handla.
 
FRÅGA:
Gillar du långa bilresor??

Fredag 10 oktober 2014

Saknar sommaren, det börjar ju bli så kallt nu..
 
Hej bloggen!

Äntligen fredag säger jag bara! Igår och idag har varit riktigt sega dagar på jobbet, så sega och tråkiga att jag fick huvudvärk en stund innan jag slutade. Har tagit en tablett, men det verkar inte vilja gå över. Får hoppas det hjälper med lite cola senare när polaren P kommer från affären, vi ska nämligen se lite serie och förhoppningsvis spela lite också. Tänka på lite annat.
 
Annars har det väl inte hänt vidare mycket, i vanlig ordning med andra ord. Skulle vara roligt om det någon gång hände något eller rättare sagt om man orkade göra något, men som det är just nu tar detta jobb kål på mig. Alldeles för långa dagar. Nåja, har ju ändå inte så mycket val och man kunde ju råka jobba med något ännu värre, där jag är nu trivs jag ju i alla fall stundtals.
 
Inte något vidare intressant inlägg idag.. men nu vet ni i alla fall lite. ;)
Kram
 
FRÅGA:
Har du ofta huvudvärk??

RSS 2.0