Söndag 8 mars 2015

Årets första grillat! Var gott kan jag säga. :)
 
God kväll bloggen!
 
Skapligt imorse efter lite te och kaffe åkte vi iväg för att kunna fylla kyl och frys med mat. Jag skrev en lista igår och gick igenom vad som kan tänkas passa till lite olika middagar och då inte samma precis hela tiden. Det som är det värsta med mat nu för tiden tycker jag, att man snöar in på samma slags maträtter dag ut och dag in. Och sånt pallar inte jag, jag är en person som måste ha variation när det kommer till vad jag ska äta! Antagligen därför som jag har så svårt med frukost.. 
 
I affären stod vi och pratade lite och kom på den briljanta idén om att grilla idag. Sagt och gjort. Jag bestämde mig för att ta åt mig jobbet med grillen och det gick väldigt bra måste jag säga. Köttet blev lättuggat och bra med smak från grillmarinaden blev det också, till hade vi som ni kan se en sås, vet inte vad den heter, kylftpotatris och en sallad.
Det har nämligen varit kanonväder och jättevarmt. Soligt och runt 15 plusgrader. Helt underbart! 
Kram
 
FRÅGA:
Tycker du om grillat??

Tisdag 3 mars 2015

 Presenter och lite bilder från partyt i lördags. :) God kladdis med jordgubbar, kiwi och grädde.
 
Hej bloggen och välkommen mars!
 
var vi framme vid årets första vårmånad, men jag skulle ju inte direkt tro att det var så om jag inte visste vilken månad det var och jag såg ut genom fönstret. För imorse när jag vaknade så snöade det för fullt, eller ska jag säga snöar, för det pågår än. Dock ska det ju vara plusgrader så det lär nog försvinna. Det får räcka med vinter nu tycker jag. Inte för att det har varit en ordentlig vinter med mycket snö, utan för att jag helt enkelt bara längtar till sommaren eller i alla fall lite värme och soliga dagar.
 
I torsdags fyllde jag år! Det blev en dag med några presenter. Fick god middag av Nall, av P fick jag två mascaror och lite andra bra att ha saker till huden. Och nästan roligast av allt, blombud med en nalle och trisslott! Var uppspelt hela dagen lång. Nästan som ett barn på julafton. Även om jag bara var hemma hela den dagen så blev den inte tråkig. Min födelsedags kväll avslutades i alla fall med skönsång från mina spelvänner på internet.
 
I lördags hade jag mitt födelsedags party på kvällen! Trodde inte att vi skulle bli så många för en backade ur på grund av sjukdom. Men, där kom två extra istället som jag inte räknat med och det blev verkligen en toppenkväll! Det var verkligen hur kul som helst och Mo fick igång alla. Smart partytrick ;).
Presenterna från den kvällen blev flaska vin och lite annat.
 
Och i söndags hade jag släkten här på fika. Av de fick jag lite pengar. Alltid bra att ha, dock är de redan slut för bilen var inlämnad igår på service. Så man kan ju säga att bil servicen blev gratis, tack! :)
 
Idag då. Idag blir det att åka och lämna in min sista pengalapp från jobbet, så att jag får min sista lön. Den lär väl inte bli kartig, men mer än jag kommer få de kommande månaderna i alla fall. Nåja, jag deppar inte för det utan det är bara att ta nya tag som gäller. Har ju som sagt var lite saker på gång redan, även om det kommer ta sin lilla tid.
Kram

FRÅGA:
När fyller du år??

RSS 2.0