Lördag 20 augusti 2016

 
Några bilder från våran trevliga kräftkväll igår, trots att jag själv inte äter kräftor :) 
 
God kväll bloggen!

Tänkte berätta lite om gårdagen som blev jättebra trots att jag inte mådde så bra. Hade sovit dåligt natten till igår och hade massor med tankar i huvudet om framtiden. Men trots det lyckades jag hålla humöret uppe. 
 
Igår hade vi i alla fall våran kräftkväll som var planerad sedan några veckor tillbaka och i början trodde jag inte att det skulle bli så pass lyckat som det blev med tanke på det jag nämnde ovan. Men jag hade fel. Stämningen var på topp och jag hade lagat ost och broccoli biffar och en sallad till mig och pappa. 
Jag själv gillar ju inte skaldjur vidare mycket, och pappa är inte så förtjust i dom heller, men han äter dom. Nall och B, är iaf väldigt förtjusta i det.
 
Efter maten spelade vi lite kort, drack lite vin och pratade om allt möjligt. Blev en lagom sen kväll, vid tolv gick de härifrån. Men tyvärr kunde jag inte somna förrän vid kanske halv fem på morgonen. :) 
Så hoppas det går bättre att somna ikväll. 
Kram

Fråga:
Tycker du om kräftor??

Måndag 15 augusti 2016

 
Jag och Sandra tidigare ikväll. Slutet gott, allting gott.
 
God kväll bloggen!

Nu är det ju verkligen kväll och har inte haft tid att slänga in ett inlägg förrän nu först.
I flera dagar (sedan förra veckan) hade Sandra och jag bestämt att vi skulle ses idag och att hon skulle komma till mig för ovanlighetens skull. 
Men på grund av feltolkningar tidigt på morgonen uppstod missförstånd och vi båda blev lite småsura på varandra. Fast som tur var redde vi snabbt ut det och sedan åkte hon hem till mig i alla fall.
 
Vi åt lite mat, tog lite snygga bilder, kollade på datorn och pratade om precis allting. Trots att vi inte gjorde så mycket i vanlig ordning så sprang tiden iväg och jag skjutsade hem henne för några timmar sedan. 
 
Fråga:
Är du långsint??

RSS 2.0