Torsdag 31 mars 2011God morgon torsdag!

Vet inte riktigt vad jag ska börja dagens inlägg med.
Igår blev det i alla fall några tråkiga saker gjorda, bland annat så betalade jag räkningarna, hej då pengar. Det var inte alls roligt att se. Speciellt inte eftersom att det var så mycket. Fast så kan det bli ibland. Hej vuxenliv?
Och för det andra så var det svårt att sova, igen. Dock inte lika svårt tack och lov.

Denna morgon då, tog igen lite sömn. Det behövdes. Så gick upp för ett tag sedan bara. Nu blir det att dricka te i vanlig ordning och ta tag i den här dagen. Ska även träna. Stenhårt. Det kanske gör mig trött ikväll sen.
Kram

FRÅGA:
Sov du gott??

Onsdag 30 mars 2011


Sötnosen gömmer sig :D

God morgon!

Inatt var det den fjärde natten som det var svårt att somna. Tog mig nog någon timme eller så innan jag lyckades. Fast jag får väl lyssna till ordspråket som lyder "bättre sent än aldrig"? ;)

Denna dagen är Nall här, inget jobb än så länge. Men han har jobbat riktigt hårt det som varit av denna veckan och hela förra veckan med nästan bara övertid. Dock ska han till garaget och jobba bil. Det blev aldrig av sist.
Nu blir det köket och te.
Kram


Tisdag 29 mars 2011


Såhär ser då mitt tränings schema ut.

Det har ju efterlysts en bild på mitt träningsschema och såhär ser det alltså ut. Jag skriver upp hur många steg jag gått, och då utanför dörrren, sedan hur mycket som jag har bränt på träningscykeln och efter det så plussar jag ihop resultatet och ser då ungefär hur mycket kalorier jag gjort av med genom att vara aktiv. Siffrorna stämmer säkert inte helt och hållet, men de ger mig något att gå efter.

var det tisdag och senare i eftermiddag så blir det just middag med pappa. Antagligen kinamat sa han och det var ju länge sedan nu. Blir kanske att tvätta en maskin senare också, och förstöra de nya påslakanen. Varför kan de inte sy hål som på alla andra. Nej då, det ska vara krångligt att bädda..
Kram

FRÅGA:
Har du ett träningsschema??


Måndag 28 mars 2011God morgon!

Har verkligen blivit dåligt med sömn nu de sista två nätterna och inatt somnade jag väl inte förrän vid 02.30 eller något liknande och så vaknar jag vid 05.40 för att få iväg en viss person till jobbet. Somnade om och vaknar av ett sms 08.30. Jobbigt det är med nätter som det är svårt att sova.

Nu blir det att snart dricka en kopp te, göra sig iordning och se vad som händer med resten av dagen.
Kram

FRÅGA:
Har du haft svårt att sova??

Söndag 27 mars 2011God förmiddag!

Förra helgen blev det bestämt att jag, Nall och Denny skulle gå på bio denna helg och se "i am number four". Så igår reserverade Denny biljetterna till filmen och så gick vi på den kl 21.15. Vi fick dock vänta ett tag innan det började. Vet inte om det hade med earth hour att göra. Fast vi slapp reklamen i alla fall och filmen körde igång direkt. Jag måste säga att jag trodde att den skulle ha varit bättre. Så filmen får endast godkänt av mig, 3/5. Blev efter filmen en sväng för att käka utemat. Det hör ju till mer eller mindre.

Det blev väldigt sent igår, på grund av bion och utematen som följde, vid 04.30 tiden kom jag i säng. Och så ringde pappan min för en timme sedan och väckte mig, så pratade vi på i en halvtimme eller så. Det har inte hunnit blivit någon frukost än. Det ska jag ta tag i idag och sedan blir det att svara på alla kommentarer som kommit in.
Kram

FRÅGA:
Går du ofta på bio??

Lördag 26 mars 2011


Sötnosen tycker om att sola!

God förmiddag!

Igår blev det rätt sent med tanke på att klockan skulle ringa tidigt denna morgon. Fast efter det lyckades jag tillslut somna om och vaknade för ett tag sedan faktiskt, till riktigt fint och soligt väder. Skulle dock få behöva sova utan att bli väckt av något för att sedan somna om igen.

Om allt går som det ska denna dag så blir det antagligen bio senare ikväll. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på faktiskt, något dyker det alltid upp.
Kram

FRÅGA:
Har du soligt denna lördag??

Fredag 25 mars 2011God förmiddag!

Välkommen du soliga fredag! Igår kom det mesta på plats, den nya datorstolen är i alla fall här. Skönt att slippa höra en massa gnissel. Om bara en liten stund blir det träning, sedan vet jag inte riktigt vad som ska hittas på förutom att gå ut en sväng med hunden och hoppas på att solen stannar kvar till dess.

Mycket mer finns inte att skriva här denna morgon, så jag avslutar här.
Kram

FRÅGA:
Är du glad att det är fredag??

Torsdag 24 mars 2011


Gubben badade häromdagen och här skulle han få godis för besväret! Sött! :)

God morgon!

Solen skiner här även idag och humöret är på topp! Något som däremot är mindre roligt är eller var att torktumlaren gav upp, så allt blev inte torrt. Jag som hade tänkt byta till de nya påslakanen, men inte då. Alltid är det något.
Innan jag och hunden går ut på våran morgonpromenad så blir det att träna. Gör det tidigt idag så har jag resten av dagen över till annat, för senare i eftermiddag / ikväll så får vi besök.
Kram

FRÅGA:
Längtar du till fredag??

Känner mig duktig


Träning står på schemat varje veckodag nu. Känner mig stolt och duktig som börjat träna på allvar igen för ca 3 veckor sedan.

Som rubriken säger så känner jag mig väldigt duktig. Efter att ha börjat träna för snart tre veckor sedan håller jag fortfarande på med det. Många gånger rinner det bara ut i sanden, men nu är jag igång på allvar igen. Senast jag tränade på allvar var innan jag hade en förkylning i september. Så det har ju gått några månader.
Som ni ser så tränar jag på riktigt bra, hela 60 minuter som alltså brände 540 kalorier. Enligt mätaren i alla fall. Kalorimätaren är nog inte exakt, men det gör att jag i alla fall har något litet att gå efter när jag skriver upp min träning i mitt träningsschema.
Det där schemat vet jag att några av er var intresserade av att se, så jag ska fixa en bild vartefter på hur det ser ut ifall ni vill göra något liknande.
Kram

FRÅGA:
Godis eller chips??

Onsdag 23 mars 2011


Härligt med sol och en så gott som blå himmel!

God morgon!

Igår gick dagen väldigt snabbt. Hann inte mycket mer än att träna, och det riktigt hårt. Sedan blev det några lugna timmar innan vi åkte iväg för att se på en gammal sak som en gång i tiden tillhört mig. Frågan var om jag skulle ta den tillbaka eller ej. Men jag valde att inte göra det.
Blev efter det en sväng till ikea. Något som jag trodde skulle gå på en timme eller så. Alltså en timme i själva varuhuset, för det får man ju räkna med. Men det tog nog närmare två timmar och sedan blev det att vi käkade mat ocskå innan vi åkte hem. Det som köptes var egentligen inget speciellt, lite servetter, ljus och framför allt en ny datorstol. Var lite osäker på om vi inte skulle kolla på några andra ställen också, men det är verkligen ett måste, för den jag har idag är helt slut.

var jag uppe för att starta den här dagen. Morgonen blir lugn, ska ut med hunden om någon timme och sedan får vi se. Blir nog också att träna lite senare idag och så måste jag fixa iordning lite här hemma. Det är också ett måste.
Kram

FRÅGA:
Gillar du ikea??

Tisdag 22 mars 2011


Årets första och antagligen enda våfflor.

God förmiddag!

I förrgår så var vi bjudna hem till Mo & B för våfflor. Årets första och det var såklart tvunget att förevigas på bild. Det var jättegott men som vanligt klarade jag bara av två stycken. Mådde illa hela kvällen sen. Inte van vid grädde och fett. Tur det kanske.

Igår blev det som jag trodde. En heldag mer eller mindre av olika måsten. Bland annat ordna upp i hemme. Såg ut som om kriget varit här mer eller mindre och sedan på eftermiddagen fick jag ju besök av Denny som fixade min stationära dator. Nu har den windows 7 iställer för vista och förhoppningsvis så försvann problemet med det gamla programmet som bara har krånglat från dag ett mer eller mindre.

Idag då. Kom precis nyss in från morgonpromenaden med hunden och nu ska jag bara ta det lugnt i två timmar tills det är dags att träna igen. Ja, jag ska försöka köra på ordentligt varje veckodag nu. Känner inte för det alls, men känner mig tvungen. Och jag vet att min vilja kommer att få mig att träna vare sig jag känner för det eller inte. Fast nu; lunch!
Kram

FRÅGA:
Tycker du om våfflor??

Måndag 21 mars 2011God morgon!

Har faktiskt redan varit uppe några timmar och efter att detta inlägg är klart så blir det att träna. Tränar jag inte tidigt denna dag så vet jag att det inte kommer att bli av på grund av att om några timmar får jag besök och innan det ska jag hinna träna, duscha och gå ut med hunden. Och senare i eftermiddag kanske det blir att åka iväg ytterligare en sväng. Så denna dagen är mer eller mindre fullbokad. Skönt att få saker och ting gjorda.

Fick reda på en mindre rolig grej. Och det är att vi får se om den stationära datorn går att rädda. Annars måste jag kanske byta hårddisk även i den. Bytte ju hårddisk i laptopen för bara ett tag sedan. Den som satt i säckade ihop totalt. Varför måste det finnas datorproblem? Känns lite som att  när den ena fungerar så slutar den andra upp med det. Är det inte typiskt?!

Nej, nu måste jag träna, sen blir det lunch och en snabbdusch!
Kram

FRÅGA:
Hur ofta tränar du??

Söndag 20 mars 2011God morgon!

Igår blev det inte mycket bloggning, det fanns varken tid eller lust till det om jag ska vara ärlig. Hade så mycket annat att göra, mer om det i ett senare inlägg.

Idag är det då helgens sista dag och det är strålande sol även idag. Så härligt! Lite senare idag blir det att åka iväg till Mo & B och äta våfflor. Första gången för i år. Kommer inte ihåg om vi åt det förra året eller ej. Gott ska det bli i alla fall. Och nu måste jag nog ta och klä på mig. Sitter fortfarande i morgonrock.
Kram

FRÅGA:
Har du ätit våfflor i år än??

Lördag 19 mars 2011


Idag är en mycket speciell dag och den ska firas. Grattis! <3

God förmiddag!

var det lördag och solen skiner för fullt som ni kan se på bilden ovan! Att vakna upp till solen är bland det bästa som finns, det har jag skrivit förr och det är verkligen så. Det blir en ganska så lugn dag trots att den är som jag skrev väldigt speciell.

Finns inte mycket mer att skriva såhär på morgonkvisten (förmiddagskvisten kanske?), så det blir att ta sig till köket för en kopp te.
Kram

FRÅGA:
Har du sol hos dig??

Tacotorsdag


Fick knappt med hälften av gårdagens tacos på bilden. Så det kan bli.

God eftermiddag!

Har för ett tag sedan avslutat dagens träningspass och dricker nu en välförtjänt kopp te. Har verkligen tränat stenhårt den här veckan, veckans alla veckodagar. Så denna helg blir lugn och skön. Tror jag ska börja med mitt lilla tränings schema som jag hade när jag verkligen tränade på allvar nu när jag äntligen börjat igen. Jag kan visa er någon gång hur det ser ut om ni också är intresserade av att föra ett sådant schema. Bra att ha tycker jag i alla fall.

Igår kväll kom pappan min på middagsbesök. Vi hade tidigare under dagen bestämt att vi skulle äta tacos och så blev det också. Tacos är en sådan maträtt som bara blir godare om man inte äter den för ofta. Ju mer sällan desto bättre med andra ord. Drack en cider till, ett måste. Blev dock en över, den dricks nog upp i helgen.
Kram

FRÅGA:
Hur ofta äter du tacos??

Fredag 18 mars 2011


Möttes av denna syn imorse...

God förmiddag!

Tidigare imorse när jag gick upp för att Nall skulle iväg så möttes vi av denna syn. Massor av snö! Och det snöar än. Usch och fy. Jag som var så glad över att så gott som all snö var borta, den lyckan var inte långvarig. Bara hoppas på att pappan min som hade sett vädret på tv hade rätt. Att det ska bli fint väder med plusgrader i helgen. Hoppas!

Allt som händer idag blir att ta ut hunden, annars blir det ingenting faktiskt. Tänker bara vara inne.

FRÅGA:
Snöar det hos dig??

Besöksdag


Tog bilden när vi åkte bil, därför blev det lite suddigt.

God eftemiddag!

Känner
mig stolt över mig själv idag, har tränat riktigt hårt, förberett maten och hunnit umgås lite med besöket som vi har nu. När han har gått så får vi besök igen och då blir det också lite middag samt fika efter det. Gott!

Hur kommer det sig att innan man börjar skriva så finns det hur mycket tankar som helst. Och när man väl sätter fingrarna på tangenterna och ska börja skriva, så blir det blankt. Och de meningar man kommer på och tänkt på innan som verkat vara så långa, helt plötsligt blir så korta. Så var det med detta inlägg. Hade massor att skriva innan jag började och nu blir det nästan ingenting. Irriterande.

Nu måste jag hursomhelst att avsluta här och gå och vara lite trevlig.
Kram

FRÅGA:
Längtar du till helgen??

Torsdag 17 mars 2011


Ytterligare en bild på våran sötnos. Här blir han klappad och han verkar tycka att det är skönt. :)

God förmiddag!

var det näst sista dagen på den här veckan och de senaste dagarna har jag inte haft vidare mycket att skriva om så jag har struntat i att slänga in ett inlägg bara för att. Finns det inget vettigt att skriva kan man lika gärna strunta i det tycker jag. Men idag är jag ganska säker på att det kommer att komma ett till inlägg lite senare.

Det har blivit många bilder på våran hårboll på sista tiden här i bloggen, men han är faktiskt det enda som jag verkligen tycker om att ta kort på nu när det fortfarande råder bildbrist. Med det menar jag att det inte finns något att ta kort på, mer än tråkiga bilder på grått väder eller liknande och då tycker jag att det är så mycket roligare med en söt bild på våran underbara hund. Han förgyller våran vardag.
Kram

FRÅGA:
Brukar du få bildbrist??

Onsdag 16 mars 2011


Sötnosen solade imorse. Att sola är bland det bästa han vet. :)

God förmiddag!

Igår
blev det inget bloggande mer än på morgonen. Dels så tränade jag på rätt så duktigt och vid middagstid fick vi besök av Denny som även hjälpte mig lite med datorn, så att jag kunde spara allt som jag ville spara i denna laptop. Så nu är det äntligen gjort. Nästa gång ska vi sätta in ett annat program i den stationära datorn eftersom programmet som är i håller på och krånglar precis hela tiden. Det går mig verkligen på nerverna.

Imorse hittade jag en viss hårboll som låg och solade. Så sött! Tyvärr är det ju inte helt soligt idag utan det finns stora moln också.

Nu blir det köket som gäller. Vill gärna ha en kopp te.
Kram

FRÅGA:
Är du morgontrött eller morgonpigg??

Tisdag 15 mars 2011


Solen skiner idag.. Happy, happy!

God förmiddag!

Ska alldeles strax göra mig iordning för att åka och lämna in ett viktigt papper, för att efter det ombesikta bilen direkt och hoppas på det bästa. Annars så finns det inte så mycket mer att tillägga här denna morgon utan jag önskar er alla en fin dag!
Kram

FRÅGA:
Har du sol idag??

Solnedgång


Ytterligare en solnedgång som jag fångat på bild. Ser ni färgerna!?

God kväll!

Har flera gånger idag tänkt att jag ska ladda kameran, som för tillfället batteriet är totalt dött på. Gillar inte när det händer för när det händer, så är det alltid när man behöver kameran som mest. Typiskt! Och trots detta har jag som sagt var glömt bort att ladda det.

Tränade förut idag som jag skrev att jag skulle göra, så det blir en fortsatt lugn kväll här hemma. Se lite på tv, trots att det inte verkar vara något bra som sänds.. Imorgon däremot, blir det att ombesikta bilen då allt är fixat på den nu.
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra måndag??

Måndag 14 mars 2011God morgon!

Har varit vaken i över en timme redan och nu dricks det te framför datorn. Det har inte hänt så mycket sedan igår kväll. Snart ska Nall iväg för att jobba bil. Handbromsen ska dras åt och sedan ska det bytas lampor. När det är klart ska bilen ombesiktas och sedan går den förhoppningsvis igenom och det är bara att åka ett år till. Härligt!

Blir nog att trampa några varv på träningscykeln idag också. Nu när jag äntligen har börjat träna igen så är det ju dumt att lägga av. Lite snygg vill jag ju bli tills det är dags att köpa nya kläder i slutet på den här månaden eller någon gång nästa månad när Mo har tid att gå på stan med mig och framförallt till sommaren!
Kram

FRÅGA:
Tränar du??

Söndagskväll


Doftljuset (vanilj) är tänt här hemma ikväll också.

God kväll!

har jag precis kommit upp ur ett skönt bad och gissa om det var skönt! Väntar nu på att tevattnet ska koka klart så att jag kan ta mig en kopp te. Känner att det behövs just nu.

Tidigare idag så bestämde vi oss för att ta en promenad och när vi väl gått så långt som vi brukar och skulle vända tillbaka så frågade Nall om vi inte skulle gå till Mo istället, nästan lika långt till och så gjorde vi också. Väl där blev det kaffe och lite prat om allt, mest våren faktiskt. Tror nog att vi alla längtar efter våren, så därför är det nog lätt att det blir ett samtalsämne. Vi var nog där i ungefär en timme innan vi begav oss hemåt igen. Så idag har vi fått va två timmars promenad allt som allt. Skönt, fast det gjorde mig verkligen trött. Och matlagning på det när vi väl kom hem. Därför var detta bad så härligt och avslappnande.

Blir inte mycket att göra denna kväll. Vi kanske ska se på en film lite senare. Vi får se.
Kram

FRÅGA:
Har du varit ute idag??

Söndag 13 mars 2011


En mycket trött hund.

God förmiddag!

Vaknade denna morgon senare än vanligt. 10:30 hann den att bli. Men jag antar att eftersom jag annars är så morgonpigg att jag behöver lite extrasömn då och då. Specillt med all den energi som jag har.

Har inget att berätta denna morgon. Så jag ska ta mig ut till köket för att dricka en kopp te.
Kram

FRÅGA:
När vaknade du??

Premiärgrillat


Detta var vad vi åt igår. Grillat för första gången i år, så himla gott!

God eftermiddag!

Det har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden som ni kanske märkt. Men jag har i alla fall lyckats slänga in två inlägg per dag och det är ju alltid något.
Igår så bestämde vi att vi skulle grilla för första gången i år och oj så gott det blev! Det tog visserligen sin lilla stund att laga iordning maten, men den tid det tog var det väl värt. Hoppas på att det inte dröjer alltför lång tid tills vi ska grilla igen. Grillat är verkligen den godaste maten som finns. Grillat ÄR verkligen godast!

Ikväll då, så ska vi se på svenska finalen av melodifestivalen. Denna och den stora Eurovision är ett måste att se på även om jag inte är sådär jätteintresserad i övrigt. Men ikväll blir det alltså en schlagerkväll med chips, dipp och cola. Vi orkade nämligen inte äta chips och dipp igår, det hade helt enkelt blivit för mycket av det goda.
Kram

FRÅGA:
Ska du se på finalen av melodifestivalen ikväll??

Lördag 12 mars 2011


En otroligt fin bild jag tog alldeles nyss. Bilden är oredigerad!

God dag!

Imorse
vaknade vi av att mobilen ringde, det var någon som var intresserad av våran volvo som nu ska säljas. Så det var bara att hoppa in i duschen och sedan göra sig iordning för att efter det åka iväg. Han som tittade på bilen var intresserad, men han ville fundera lite på det och sedan skulle han ringa om han ville köpa bilen.

Kom hem för bara 30 minuter sedan och har inte hunnit med frukost eller te, som är det viktigaste av allt. Så nu blir det en god kopp te och sedan ska jag gå igenom bilderna från min senaste fotografering. Jag har nämligen varit och tagit lite nya modellbilder. Får se ifall några eller någon dyker upp i bloggen.
Kram

FRÅGA:
Vad vaknade du av imorse??

Myskväll


Levande ljus, tända för alla jag älskar och såklart en tanke till alla offren i dagens hemska händelse i Japan.

God kväll!

Tidigare idag (och igår) så gjorde jag mig själv riktigt stolt. Jag har nämligen tagit upp träningen igen och lyckades trots att det tog emot att träna i hela 45 min (igår) och idag i 42 minuter, utan paus ska tilläggas, varav de sista två minuterna blev på tvåans växel. Som vissa av er säkert vet så har jag en träningscykel här hemma som jag kan träna på när jag vill.

var det äntligen kväll och fredagsmyset kan börja. Jag har precis nyss tänt upp lite levande ljus, är det fredagskväll så är det oavsett datum. Ljusen tändes med en tanke på alla som jag älskar, alla som jag känner (kände) som gått bort och till offren i dagens hemska händelse i Japan. En fin tanke med andra ord.

Ikväll blir det en riktigt god middag här hemma och just nu är den i ugnen. Pommes, zucchini, kött och grönsaker. Till det ska vi såklart ha hemmagjort vitlökssmör. Längtar redan tills maten är klar och efter det blir det antagligen lite chips och dipp. En dag som denna måste man ha lite roligt att se fram emot också.
Kram

FRÅGA:
Ska du mysa ikväll??

Fredag 11 mars 2011


Dessa blommor är som ni kan se inte riktiga. Utan de har små lampor i sig. Riktigt mysigt på kvällen!

God morgon!

Idag är det soligt (vilket är härligt) men det är också en dag som jag inte gillar vidare mycket. Jag syftar då inte på att det är fredag utan på att dagens datum. Idag är det en årsdag för en privat sak. Men jag ska ändå försöka att göra dagen så bra som det går ändå. Klockan ringde för snart en timme sedan och om ett tag ska jag väg på ett möte. Får se hur det går, bra hoppas jag såklart.

Annars har vi bestämt att det blir en riktig mysdag denna fredag. Dock med start lite senare ikväll. Ser fram mot det. Vad vi ska göra berättar jag i ett annat inlägg!
Kram

FRÅGA:
Har du något datum du inte gillar??

Helt vanlig torsdagGod eftermiddag!

Denna torsdag var en helt vanlig torsdag om det inte vore för det att jag läser folks twitter. Förstår inget av det än så länge men de flesta verkar ju ha det i alla fall? Jo.. jag också. Men jag kanske inte blir så långvarig där har jag en känsla av.

Snart ska Nall iväg för att besikta hans föräldrars bild. Undrar hur det kommer att gå, för bilen har ju inte blivit så väl behandlad av Lena när hon hade den. Bara hoppas att den går igenom, för annars vet jag precis vem som kommer att få jobba en hel del med den bilen.

Blir en filmkväll här denna torsdagskväll. James Bond går på tv4+ ikväll. Så det blir att se den och sedan sova. Ska upp skapligt imorgon igen. Samma visa varje dag. Synd att det inte händer något mera roligt. Fast är glad ändå.
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra torsdag??

Torsdag 10 mars 2011


Lilla Gubben har det bra.

God dag!

Det
blev inget bloggande imorse då vi direkt efter frukosten åkte och storhandlade. Lika tråkigt varje gång och lika skönt varje gång när man är klar med det hela. Så nu är jag 2000 kr fattigare. Men då fick vi också hundmat på 15 kg, så det räcker gott och väl till Gubben. Det tog tyvärr slut igår så stackarn fick ingen frukost.

Vet inte vad som annars händer idag, känns som att jag gjort tillräckligt. Allt som återstår är ju matlagning. Håller mig nog inne i alla fall, för ute är det grått och trist. Det började precis regna när vi skulle åka hem, så vi hade tur.
Kram

FRÅGA:
Har det regnat hos dig??

Ny vårig design


Saknar de våriga tulpanerna som jag fick förrförra helgen..

God eftermiddag!

Denna
dag har jag mer eller mindre spenderat framför datorn och gjort om designen här på bloggen. Något som några av er i alla fall har lagt märke till, kul!
Jag hade tänkt göra headern lite större, men fick inte riktigt till det. Så den fick helt enkelt vara i samma storlek, dock med en helt annan bild. Och jag trodde nog aldrig att jag skulle vilja skiljas från min laxrosa färg jag hade här i bloggen, men efter att jag testat en färg som är lite aprikosfärgad så tyckte jag att det verkligen passade med min header. Jag blev verkligen grymt nöjd med designen för en gångs skull. Det trodde jag knappast när jag tog den nya färgkoden och klistrade in den. Alltid roligt att bli glatt överraskad!

För snart en och en halv timme sedan åt vi mat och just nu väntar vi på Denny. Han ska komma och umgås lite samt ta en fika. Var några dagar sedan vi sågs sist så det ska bli trevligt.
Kram

FRÅGA:
Har / ska du ändra design nu när det är vår??

Onsdag 9 mars 2011


En tidig morgon här utanför. Ser ni himlen?! Bilden är oredigerad!

God morgon!

Vaknade redan vid 08:30 och sedan dess har vi varit uppe. Idag händer det inte så mycket för min del. I alla fall inte vad jag vet. Har ju redan gjort det mesta som är viktigt att göra. Ensam blir jag i alla fall då killen ska hjälpa både sin kusin och pappa i garaget idag igen. Hans kusin krockade ju med våran bil för några veckor sedan när de var ute på ett uppdrag och som tur var så hände inget med våran bil medan hans bil fick ta stryk. Så det ska de försöka att fixa iordning idag.
Kram

FRÅGA:
Blir det en lugn onsdag för dig??

Underbar dag!God kväll!

Idag
har det verkligen varit en helt underbar dag med så härligt vårväder att glädjen har varit total! Jag har och är på strålande humör!
Nu har precis min pappa varit på en snabbfika där vi hunnit prata igenom det mesta mellan himmel och jord. Trevligt, trevligt och nu stressar jag med att skriva klart detta inlägg. För vi ska nämligen iväg och tvätta bilarna. Vi ska möta upp B på hans och Nalls jobb där de har tvätthall. Så det är bara att ta sig i kragen och avsluta här.
Kram

FRÅGA:
Har du varit på bra humör idag??

Tisdag 8 mars 2011


Solen skiner idag, vårväder!

God morgon!

var det tisdag och en ny morgon är här. Ringde ett samtal nu på morgonen och det visade sig att det som stod på pappret jag fick hem var felaktigt. Men det visste jag ju eftersom att det hade kommit ett precis likadant för ungefär en månad sedan.

Just nu är killen och handlar lite till frukost samtidigt som han är ute med våran voffsing. Så jag misstänker att hunden blir lämnad här med mig sen när killen ska till garaget och jobba bil tillsammans med sin pappa.
Kram

FRÅGA:
Grön eller blå??

Plankstek


Lite bilder från i lördags, där plankstek stod på menyn.

God kväll!

I lördags under dagen bestämde vi att vi på kvällen skulle på premiären av det nya stället där min morbror jobbar som kock. De har flyttat sin restaurang till ett gammalt hak som blivit totalrenoverat till en "ny" fin restaurang. Så jag och killen mötte upp Mo & B för att äta där. Vi alla valde plankstek och min morbror själv serverade oss. Han är verkligen riktigt bra på att laga mat. Så det var inte sista gången som vi åkte dit, stället är riktigt fräscht nu.

Snart har då denna dag gått och det är redan kväll. Jag tog ett skönt och välbehövligt bad innan maten, så nu har vi nyss ätit. Idag blev det ris, kött och sås för den som är intresserad.
Resten av kvällen kommer att bli lugn och spenderas framför tvn eller kanske tv spelet.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att äta på restaurang??

Måndag 7 mars 2011


Sötaste lurvtussen! Tycker denna bild blev lite smårolig. Synd att han inte kunde se den själv och förstå att det är han. Undrar vad han skulle säga då? :)

God morgon!

var vi redan framme vid en ny morgon och helgen är över. Det har varit en mycket bra helg och en hel del har hänt. Idag ska jag iväg på lite ärenden, men det kommer ett inlägg igen när jag är hemma. Vet ej det blir dock. Förutom det ska killen besikta en av våra bilar så att den kan säljas. Bara hoppas på att den går igenom nu, men det borde den göra så han har gjort den iordning. Riktigt fin bil, men vi kan ju inte ha tre stycken bilar.
Kram

FRÅGA:
Hade du en bra helg??

Presenter del 2


Lite mer presenter.

God eftermiddag!

Har för en stund sedan kommit hem och ätit pizza, sist överraskade killen mig med thaimat, så det blev ingen pizza. Så när vi tidigare idag bestämde att vi tar en sväng med bilen, bara för att, så blev det att vi kom tillbaka lagom till våran mat tid som vi har, så det blev en pizza. Gott? Svar ja.

Igår hade det redan gått en vecka sedan min födelsedag och jag har ju nästan totalt glömt bort att visa er lite av det jag fick. Jag fick inte sådär överdrivet mycket saker, men jag har ju inte önskat mig något heller. På bilden ser ni ett fint presentkort på H&M på 500 kr, ett gratulationskort och ett vitt kuvert med pengar. Så allt det är ju saker som är bra att ha. Pengar tycker jag bäst om att få, så att jag kan köpa precis vad jag själv vill.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att få presentkort??

Söndag 6 mars 2011


Soligt idag, precis så som det ska vara. Bara hoppas på att det håller i sig hela dagen.

God förmiddag!

var vi uppe sedan lite mer än en timme tillbaka och vi har det soligt och fint idag igen. Så härligt! De enda planerna som vi har idag är att tvätta senare ikväll. Det behövs verkligen. Tråkigaste uppgiften som finns men verkligen så skönt när det är avklarat.

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, men det kommer ett inlägg lite senare.
Kram

FRÅGA:
Sov du ut idag??

Vänner och fika


Fika, te, kaffe och vaniljmunkar.

God dag!

Igår
hade vi lite besök av vänner. Denny och Ocke. Trevligt, trevligt.
När Denny kom hade han med sig vaniljmunkar och de var riktigt goda. Åt två stycken och blev hur mätt som helst. Plus att jag fick en liten sockerchock. Har verkligen blivit den del fika på den sista tiden, men när någon har med sig är det ju inte så snällt att tacka nej. Jag fikar nog inte så ofta egentligen, det finns ju de som gör det varje dag.

Idag då, har inte gjort sådär jättemycket, men har i alla fall hunnit vara ute i solen. Så skönt! Den värmde på riktigt bra. Behöver nog vitaminerna den ger efter den här oerhört långa vintern.
Om cirka en timme kommer min Nall hem igen och då blir det mat, sedan får vi se vad som hittas på.
Kram

FRÅGA:
Fikar du ofta??

Lördag 5 mars 2011


Blå himmel som ni kan se och hur härligt är inte det? Under det gröna där finns våran elgrill.

God morgon!

var jag uppe och killen är väl på väg han också. Kaffe och tevatten är redan klart och väntar i köket. Ska bli gott med dagens första kopp te till strålande solsken. Ja, ni läste rätt. Idag har vi sol!

Jag har inga som helst planer idag och det är bara skönt.
Kram

FRÅGA:
Har du sol idag??

Fredag 4 mars 2011


Blivit mycket blommor i bloggen på sista tiden. Men jag har lite bildbrist tyvärr. Till vänster kan ni se våran ena bil. En fin volvo, den ska vi dock snart sälja.

God dag!

Jag hann aldrig skriva imorse utan det blev ganska så tight om tid. Och så ville jag inte väcka Nall eftersom han behövde få sova ut för en gångs skull. Så det vara bara upp och iväg som gällde. Jag vill fortfarande inte berätta än vad det är jag gör just nu, men det kommer. Jag kom i vilket fall hem vid 12.30 idag. Skönt att det är fredag!

Fick ett roligt samtal direkt när jag kom hem. En gammal killkompis som ringde och snacka lite. Vi har inte pratat på något år så det fanns ju en hel del att säga. Roligt med gamla minnen. Och sedan väntar jag på att en annan killkompis ska ringa när han slutat skolan, vi ska umgås lite idag. Och ja, jag har faktiskt bara killkompisar, jag fungerar bäst med dem. Tjejer brukar inte gilla mig av någon anledning.
Kram

FRÅGA:
Har du några killkompisar??

Äntligen hemma


Blir pizza här idag.

God dag!

Denna dagen har jag varit iväg hela dagen på viktiga saker. Ja, ni läste rätt. Någonting händer just nu i mitt liv och jag ska iväg imorgon också. Så det känns bra måste jag säga. Eftersom att jag kom hem så pass sent så väntar jag nu på att Nall ska komma hem med en pizza som han är iväg och fixar till oss. Är ganska så hungrig nu.

Än vill jag inte skriva vad jag gör, men det kommer så småningom, så håll ut om ni är nyfikna. Ska också försöka att blogga under morgondagen. Eller i alla fall slänga in ett inlägg. Det borde ju inte vara alltför svårt.
Kram

FRÅGA:
Har du varit hemifrån idag??


Torsdag 3 mars 2011Hej hej!

var det näst sista dagen på veckan och jag är vaken sedan ett bra tag tillbaka. Idag har jag viktiga saker att ta tag i, så vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis så går allt som det ska i alla fall. Det kommer att bli en spännande dag så vi får se hur mycket det blir att blogga. Ibland måste bloggen hamna åt sidan.

Håller på att dricka upp mitt te här och sedan blir det att sticka iväg.
Kram

FRÅGA:
Brukar du ha viktiga saker att göra??


Hemma


Sötnosen är också trött efter att ha varit iväg hela eftermiddagen och halva kvällen.

Idag har varit en händelserik dag på flera sätt, mycket har hänt och vi kom hem för någon timme sedan och har varit iväg sedan 16-tiden idag. Så ikväll orkar jag inte blogga och imorgon har jag viktiga saker att ta tag i hela dagen, så tyvärr blir det mindre bloggning. Men jag ska försöka att få in ett inlägg på morgonen och sen får vi se när nästa kommer.

Svarar på era kommentarer gör jag imorgon när jag kommit hem.

Nu ska jag faktiskt göra mig iordning för att sova.
Kram

FRÅGA:
Har du haft en händelserik onsdag??

Onsdag 2 mars 2011


Fler fina födelsedagsblommor. Dessa fick jag av farmor, farfar och farbror.

God förmiddag!

Har varit vaken sedan flera timmar tillbaka, men har haft lite saker att göra denna morgon. Viktiga saker. Fast nu är det ordnat och fixat. Känns bra. Blir också att städa av lite här hemma. Känns verkligen som att det är en sak som behövs. Har ju inte städat av ordentligt sedan innan vi hade gäster och jag brukar alltid städa av efter besök av mycket folk på en gång, men tyvärr inte denna gången. Det tappas ju kaksmulor och lite allt möjligt.

Känner mig som igår för övrigt, bättre än i förrgår dock. Så förhoppningsvis blir denna förkylning inte så långdragen. Jag gör mitt bästa för att bli av med den. Tog en skön promenad igår och funderar på att göra samma idag. Vi får se hur det blir. Om inte annat är det mer vitaminer och annat nyttigt som står på matschemat.
Kram

FRÅGA:
Vaknade du tidigt imorse??

Vanlig dag


Ytterligare en närbild på det jag fick i fredags. Riktigt fint tycker jag.

God kväll!

Idag
har det varit en helt vanlig dag. Har faktiskt inte gjort något utöver det vanliga (som jag gjorde igår när vi tog en sväng med bilen), utan jag har bara tagit det lugnt och försökt få bort denna förkylning. Och jag känner mig i alla fall lite bättre än vad jag gjorde igår och imorse. Kanske grönsakskuren fungerar?!

Känner som många andra att våren nu får ta och komma så det finns lite nya saker att knäppa bilder på. För finns det nya saker att ta bilder på så finns det även mer att skriva om. Ja, så känner jag i alla fall. Nu känns det som att det många gånger blir liknande bilder och texter även om jag försöker att variera mig så gott det går.
Kram

Grattis till Sofia som blev dagens blogg! In där och skriv grattis! :)

FRÅGA:
Vill du ha vår nu??

En gåva


Detta fick jag i fredags av två av gästerna. Mysbelysning med andra ord. (med och utan blixt)

God eftermiddag!

Tänkte visa upp en av grejerna som jag fick i fredags i födelsedagspresent. Såg en stor present och i den var det en kartong som innehöll detta! En stor vas med olika dekorationsstenar (som jag såklart fick hälla i själv) samt en ljusslinga att lägga däri. Fick det av Mo & B med orden "jag tycker inte ni har så mysigt hemma, så ni behöver det här" Blev superfint tycker jag i alla fall. Jag vet att de har massor av liknande små ljuskällor hemma. Och nu har vi också det.

Väntar just nu på att Nall och voffsingen ska komma hem. Börjar bli lite smått hungrig. Annars blir det nog en fortsatt lugn dag här hemma. Vill gärna bli kvitt denna förkylning och det nu.
Kram

Update: DAGENS BLOGG TÄVLING! Skriv "jag är med" EN gång i detta inlägg, vinnaren får en länk i nästa inlägg och får då chansen att visa upp sin blogg för ca 1000 läsare!

FRÅGA:
Vilken är din favoritfärg??

Tisdag 1 mars 2011


Vi har en trött linslus här hemma denna morgon.

God förmidddag!

Då välkomnar vi första vårmånaden idag
och med den anledningen är det hög tid att ändra designen. Får se om jag har tid och lust att göra det redan idag. Personligen tycker jag att man ska ändra design efter årstiden, det behöver inte vara någon stor förändring, men vinterbilder på sommaren passar inte riktigt in om ni förstår vad jag menar.

Förkylningen har inte förvunnit än, men de brukar ju sitta i minst en vecka. Vi får se, det blir i alla fall en extranyttig vecka här hemma med start igår.

Imorse när jag vaknade fångade jag förresten våran linslus på bild och han blev lika söt som vanligt! Eller hur!?

FRÅGA:
Har du varit förkyld i år än??

RSS 2.0