Söndag 30 oktober 2011


Försöker göra det bästa av denna söndagskväll, då jag just nu är ensam hemma.

God kväll söndag!

har det återigen gått ett tag mellan bloggningarna och egentligen förstår jag själv inte varför. Men en stor anledning är nog att det händer och sker rätt så mycket runt omkring och allt vill jag inte skriva om här i bloggen. Så egentligen skulle jag utan några större problem kunna skriva hur mycket som helst här om mina dagar, men så kommer det alltså inte att bli och då blir det tyvärr lite färre inlägg som kommer då och då.

Kan berätta lite om veckan som har varit i alla fall. I onsdags skulle min kära släkting som gick bort i november förra året har fyllt år. Så det firade vi ändå lite med god mat som nyaste vännen Patrick lagade här hemma hos mig och Nall och så skålade vi för honom med ett glas vin eftersom vin var något som han tyckte om. Allt har en liten tanke. Sedan hände det inte så mycket mer de andra dagarna.

Helgen har i alla fall spenderats mycket med just en vän och vi har mest sett på film samt varit ute och shoppat lite bra att ha saker, så som mjukgörande kräm och chips till filmerna. Vi skulle egentligen ha spenderat denna kväll tillsammans också och sett lite på tv, men tyvärr var han tvungen att ta hand om sin sjuka dotter. Och Nall är iväg. Så jag är därför alldeles själv hemma och tänkte då passa på att blogga lite om tiden som är och har varit sedan sist jag bloggade, tänt upp lite mysbelysning och annat trevligt. Det är sällan jag är helt ensam nu för tiden då jag alltid haft någon att vara med och hitta på saker tillsammans med sedan jag sa nej till att alltid vara hundvakt. Och jag måste säga att det är ett val som passar mig utmärkt. Men det svåra är nu att vara ensam även om det är väldigt skönt. Vad ska man liksom hitta på? Det är just det som är problemet. Min brist på idéer. Något att jobba på kanske? :)
Kram

FRÅGA:
Vad brukar du göra söndagskvällar??

Söndag 23 oktober 2011


Tyvärr inte mina blommor, fast fina var de hemma hos Mo iaf. Synd bara att en viss person var lite skakig på handen när den togs ;)

God dag söndag!

Vaknade imorse strax innan kl 10 av ett sms och direkt efter så ringde mobilen. Tydligen samma person som skickade smset, knapplås nästa? ;) Fast vi pratade en liten stund i alla fall och sedan var det bara att ta sig ut i köket för sitt morgonte och Nalls kaffe. Någon vidare frukost blev det inte, allt har ju en förmåga att ta slut bara ett litet tag efter vi handlat, så det blev som så att vi begav oss för att handla. Hem kom vi med lite i alla fall och sedan dess har det bara varit lugnt. Älskar verkligen lugna mornar och förmiddagar!

Om ca en timme kommer Nall hem för middag, sedan blir jag lämnad ensam några timmar igen för att han ska skjutsa sin mor hem efter att hon varit på sjukhuset för att bevaka sin mor som inte alls mår särskillt bra, tyvärr är det nog slutet där, men hon är ju trots allt 90 år gammal och det är ju tyvärr livets gång.
Kram

FRÅGA:
Har din söndag varit lugn??

Torsdag 20 oktober 2011


Igår hemma hos Mo och B.

Hej torsdag!

Igår var vi iväg en sväng på eftermiddagen / kvällen. Hos Mo & B. Det var bra länge sedan jag var där för annat har tagit upp min tid. Sedan kan det ibland vara lite svårt att stryra över det där, då det är rätt svårt att boka in saker med dem. Många gånger blir det ändrat i sista minuten. Men igår gjorde vi som så att vi ringde bara dit och frågade om de hade lust att bjuda på en fika.
Igår somnade jag hur tidigt som helst, någon gång redan vid 22-tiden. Fast tror att all den sömnen behövdes. Man ska lyssna på vad kroppen säger, då mår man nog som allra bäst.

Idag då, dagen började ju bra i alla fall, fast nu vet jag inte riktigt vart den är på väg på grund av lite saker. Tänk vad sms kan ställa till med. Fast om en timme blir det i alla fall en tidig middag. Efter det får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.
Kram

FRÅGA:
Har din dag börjat bra??


Söndag 16 oktober 2011



God förmiddag söndag!

Är faktiskt uppe sedan flera timmar tillbaka och har redan fullt upp med en hel del måsten. Idag är det ju tvättdagen, småstädat lite på grund av en viss hund, samt att jag toppat Nalls hår. Alltid något att göra eller fixa. Så det är ju som vanligt med andra ord.

Om några timmar ska jag vara hos farmor och farfar dit släkten kommer för att fira min farbror som fyllde år i förrgår. Kan tänka mig att det blir det gamla vanliga med kaffe, kakor och så en bit tårta som avslut.
Kram

FRÅGA:
Har du många att fira på hösten??

Tisdag 11 oktober 2011



God förmiddag bloggen!

Har
precis kommit hem efter en utedag med lilla jobbet och vi är redan klara med våran uppgift som vi hade för idag vilket betyder att resten av dagen är ledig att spenderas på annat. Och dessutom får man ju skapligt med motion vilket är bra eftersom jag ibland sitter stilla lite för mycket. Bland annat därför jag verkligen gillar dessa utedagar.

En annan sak som känns mindre rolig är ju detta med bildbristen, något jag nämnt tidigare. Och det allra värsta är att det fortfarande inte har tagits några bilder trots att kameran är med hela tiden. Men jag vill inte ha några tråkiga bilder på träd med knappt några löv på eller liknande. Vill ha fina bilder, och det är lite mera svårt att hitta något fint att ta kort på denna årstid. I alla fall som det ser ut just nu. Bara hoppas att det vänder så snart som möjligt.
Kram

FRÅGA:
Vad gör du när du har bildbrist??

Söndag 9 oktober 2011



God kväll bloggen!

Natten till idag ringde en vän och väckte mig, mr F, och undrade om han kunde komma upp eftersom att han glömt sina nycklar på en fest. Snäll som jag är gick jag upp och öppnade. Fast eftersom att killen min var hemma gick vi över till en annan lägenhet och pratade lite om precis allt och inget. Blev en hel del skratt också, som vanligt med andra ord. Härligt med sådana vänner som man kan prata och skratta med! Vid elva tiden i förmiddags gick han hem igen. Och sedan dess har det bara varit lugnt hemma. Förutom att Patrick med dotter tittade förbi en snabbsväng på deras väg hem igen.

Har även ikväll passat på att byta ut min våriga header mot en mera höstig som ni kanske har sett. Har tänkt att ta tag i det ett bra tag nu och bättre sent än aldrig finns det ju något som heter.
Funderar på vad det finns att göra denna kväll och tyvärr kommer jag inte på något. Inte heller finns det något som är värt att se på tv. Så frågan är vad man ska göra de sista timmarna innan det är dags att sova..
Kram

FRÅGA:
Hur ofta byter du header??

Lördag 8 oktober 2011



God kväll bloggen!

Tänkte
skriva ett inlägg redan i förmiddags, men det glömdes bort och annat gjordes istället. Dagen har gått riktigt fort fram tills nu och det beror på att det har gått i ett. Har haft en hel del saker att göra och det har varit många måsten. Bland annat så har jag tvättat och städat, samt att vi efter det åkte iväg och storhandlade. Med handlandet gjorde vi lite annorlunda denna gång och det skulle vi inte ha gjort. Det tog hur lång tid som helst och jag kände mig tillslut bara arg och irriterad. Inte blev jag gladare när jag såg att summan slutade i över 1700kr och då hade vi heller inte fått med allt. Allt som allt så tippar jag på att vi denna gång handlat för ca 2000kr. Vi brukar klara oss på ungefär 500kr mindre.

Denna kväll kommer att bland annat spenderas i badkaret, känner att jag behöver lite avkoppling. Sedan blir det såklart lite lördagsmys med chips, dipp och cola till det, självklart klädd iden rosa morgonrocken.

FRÅGA:
Vad ska du göra ikväll??

Torsdag 6 oktober 2011


Torsdagsmys efter en stressig och tråkig dag.

Hej hej!

Vet att det återigen har gått några dagar sedan senaste inlägget. Fast har haft så mycket att tänka på att det faktiskt inte blivit av som ni märkt. Ändå har jag tänkt slänga in ett inlägg här tre kvällar i rad. Sedan så kan jag också erkänna att bildbrist också är en liten anledning. Detta trots att kameran följt med i väskan varje dag. Men det har liksom inte funnits något att ta kort på alls.

Usch, idag har det inte varit en av de bästa dagarna. Det har varit mycket stress och mycket att tänka på de senaste veckorna och idag kom allt på en gång. En sådan dag då man blir arg på allt och alla och helst bara hade stannat hemma och sovit (sov dessutom dåligt) eller i alla fall inte gått utanför dörren.
Så denna kväll bestämdes det att det skulle badas, så kom faktiskt upp därifrån för bara ett litet tag sedan. Ett bad och lite hemmaspa kan verkligen pigga upp en den mest tråkiga kväll. Så nu är jag riktigt avslappnad och på lite bättre humör än tidigare. Anser att det är viktigt att försöka att inte somna arg, ledsen eller liknande, tyvärr är det inte alltid det går.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer för att vara ärligt. Förutom lilla jobbet såklart. Vet att en vän har kvar en vinflaska som vi aldrig drack upp senast, fast frågan är om det blir att träffas imorgon. Känns som att många planer nu för tiden gärna kör ihop sig och man måste försöka att välja vilket som är bäst och vad man vill. Något som kan vara lite svårt när man vill allt. ;)
Kram

FRÅGA:
Har du fredagsplaner??


Söndag 2 oktober 2011


Trots att det nu är höst har det varit varmt och soligt i helgen, men tyvärr verkar det redan ha vänt..

God dag söndag!

Kom hem för cirka två timmar sedan efter att ha varit hos nyaste vännen i helgen. Så gott som hela helgen faktiskt. Så nu tvättas och fixas det för fullt här hemma. Killen är och gör fint i köket och jag ska snart ta tag i att sopa rent golven då en viss hund återigen har dragit in både gräs och grus. Det gör han tyvärr varje dag, så det gäller att hålla iordning ordentligt, för man vill ju inte att det ska komma upp i sängen, soffan eller liknande.

I fredags blev det allt lite dricka och bra musik. Det var ändå väldigt lugnt, för vi har alltid så mycket att prata om. Så kvällen gick väldigt fort och vips så var det mitt i natten, så jag sov över där, samma sak gällde igår. Tur att han har en lägenhet med två rum och kök. ;)

Blir antagligen att lite senare åka dit igen, då killen min ville äta kycklingen som blev över i fredags. Och tyvärr räcker det inte till mig, så det var hans egna förslag att jag skulle fråga Patrick om jag kunde äta hos honom. Och visst gick det.
Nej nu måste jag ta tag i det som måste göras här hemma, samt umgås lite med killen min.
Kram

FRÅGA:
Har du sovit över hos någon??

RSS 2.0