Lördag 26 januari 2013

Bilder från nyårsafton! Bättre sent än aldrig? ;)
 
Hej bloggen!
 
Och gott nytt år i efterskott! Har inte haft någon ork att blogga då en hel del saker har förändrats på lilla jobbet. Bland annat har vi fått tre (!) timmars längre dagar utan något extra betalt. Så nu kommer man hem klockan halv sex på kvällarna om man har tur. Inte det minsta lockande. Ingen där är direkt glad över detta och ska se om inget kan göras för att ändra på det. För jag kommer inte att stå ut. Vore skillnad om vi fick extra betalt för det..
Nu har jag i alla fall tagit ut mina sista semesterdagar nu denna vecka som kommer. Kan vara välbehövligt samt att jag antagligen måste ta ut dem om de inte ska brinna inne.
 
Hur som helst.. Jag har ju inte visat er bilderna från nyårsafton. Som inte blev riktigt som jag hade tänkt mig, men den var ändå helt super! Enda minuset var folk som inte kom, visserligen på grund av sjukdom, och en viss P som hellre ville spela spel hemma.. Hur man nu hellre kan vilja det när man ändå spelar i princip varje dag. Hans förlust i alla fall, då maten var helt underbar. Jag låter bilderna tala för sig själva angående det.
 
Kvällen var i alla fall lugn precis så som den ska vara, med lite dricka och mycket prat och skratt. Perfekt nyår. Jag gillar absolut inte att sådär riktigt festa med vänner där allt som betyder något är skrika till varandra för man annars inte hör för att musiken är på högsta och bli så full som möjligt. Min stil är mera familje nyår med middag, och en annan typ av vänner, som uppskattar att hellre äta tre rätters och ta det skapligt lugnt.
 
Idag står i alla fall tvätta och städning på schemat. Har en massa tvätt som måste komma bort..
Kram
 
FRÅGA:
Hade du ett bra nyår??

RSS 2.0