Fredag 25 november 2011


Fick detta av Nall denna fredag! Som ni kanske kan se har jag redan tjuvsmakat på chokladen..

Idag är det egentligen inte någon speciellt rolig dag då det både är årsdagen för då min älskade släkting gick bort samt att Nall nu är iväg och ska begrava sin mormor, så lite senare ikväll blir det att tända ett ljus. Och därav anledningen till att jag är hundvakt åt våran voffsing.
Och när han imorse gick iväg för att köpa handblommor medan jag badade så passade han även på att överraska mig med vad ni ser på bilden här ovan. En ros och choklad väntade på mig när jag stigit upp.

Lite senare i eftermiddag / kvällen så ska vi iväg till min morbror och efter det ska jag få skjuts till en vän. Lite synd att vi planerat att inte vara med varandra ikväll, men han ska vara med en av hans vänner och jobba bil. Har en del måsten och en del inte måsten att göra på bilarna. Ska bli skönt när det är klart vilket det kanske är innan denna helg är slut.
Kram

FRÅGA:
Tycker du om choklad??

Torsdag 24 november 2011



God kväll torsdag!

Har snart återigen gått en vecka sedan jag skrev här, men denna vecka har jag verkligen haft fullt upp. En hel del saker som dykt upp och krävt många tankar samt orsakat en hel del stress för mig och än är det inte över även om en del av det har fixat sig idag ändå. Så idag har jag inte varit mycket hemma utan mest ute och styrt med lite olika saker. Passade mig bra eftersom att vi hade utedag med lilla jobbet och denna gång fick vi dessutom själva välja vart det skulle ske och det gällde oss alla. Så jag valde såklart i närheten av där jag bor, vilkeet även gav mig en behövlig sovmorgon. På tal om sovmorgon så är det precis vad jag tänker ta imorgon också, för då är jag nämligen ledig.
Ska bland annat vara hundvakt åt Gubben (hunden) samt att jag begärt ledigt då det är årsdagen för då min kära släkting gick bort, så då blir det att göra något speciellt av det. Antagligen tända ett ljus eller så.

Nu blir det att varva ner här innan sovdags. Det har som sagt varit en jobbig dag eftersom att det knappt har varit en lugn stund. Antagligen mer om det imorgon.
Kram!

FRÅGA:
Har du några planer inför helgen??

Fredag 18 november 2011



God dag fredag!

Under veckan som har gått har det faktiskt inte hänt något utöver det vanliga, utan samma saker som innan. Så har därför inte tagit mig tiden att skriva. Vill ju verkligen kunna blogga minst en gång om dagen, men tyvärr är det mesta lite av ett ekorrhjul nu för tiden.

Idag har det i alla fall varit en bra dag och imorse tänkte jag bada innan lilla jobbet, men tillslut så blev det i alla fall en dusch med hårinpackning och allt. Mitt hår har en förmåga att bli stripigt så väldigt fort och efter lite sökande på nätet så stod det att det kunde bli så om det var torrt och att hårinpackning då kan vara lösningen. Bara att hoppas på att det i alla fall får håret att må bättre även om det inte verkat må direkt dåligt innan, för det har alltid varit fullt av glans. Men det är väl inte det enda som räknas antar jag.

Nog om det. Är hemma med Nall i skrivande stund och vi tänkte äta middag tillsammans här och lite senare blir jag hämtad för middag igen samt tv kväll hos nyaste vännen. Får se om jag lyckas att ta några bilder där så att jag kan få någon ordning på denna blogg någon gång.
Kram

FRÅGA:
Använder du hårinpackning??

Lördag 12 november 2011


Mysig lördag med god middag, trevligt sällskap och tvkväll.

God kväll lördag!

Har varit en mysig helg hittills. Har mest umgåtts med nyaste vännen och igår var vi och handlade grillad kyckling, potatissallad, chips och cola eftersom att vi hade planerat en tvkväll. Så blev det också. Bland annat såg vi på vampire diaries. På tal om det så tycker jag att det av någon anledning bara blir sämre och sämre, även om det inte är dåligt. Men jag är nog lite fast i böckerna och tycker att själva historien banar iväg lite väl mycket från dem ibland. Det bra med det hela är att man aldrig i förväg kan veta vad som ska hända.

Idag då, sov faktiskt över hos ovanämnda person och vaknade långt före. Och hade fått klara order om att jag inte fick väcka upp, utan sovmorgon var det som gällde. Halv ett fick jag sällskap och vi blev kvar där ett tag och människan försöker få mig fast i hans spel som han alltid spelar. Så fick mig en egen spelkaraktär som jag försöker lära mig nu. Så nu återstår det att se om det är så roligt som han säger att det är.
Innan vi åkte hem till mig så handlade vi lite till middagen som vi skulle laga och det blev som ni kan se från bilderna lasagne som fick bra betyg. Alltid roligt när maten man lagar uppskattas. Själv tog jag ett glas rött till som passade utmärkt, det är nog inget vin som man ska dricka utan något till.

Om ett tag så blir det att åka dit igen och se klart på programmen vi aldrig hann med, nämligen csi och criminal minds!
Kram

FRÅGA:
Tycker du om lasagne??

Onsdag 9 november 2011


Som ni ser har vi lite halvsoligt här idag och det har varit perfekt väder för utedagen som vi haft idag med lilla jobbet.

God dag!

Kan ju verkligen konstatera att vissa dagar verkligen inte blir som planerat. Fast det är ju visserligen något som jag vetat om sedan länge, så det är ju inget nytt. Det blev aldrig att åka iväg och köpa det där som jag skrev om igår, för vännen kände sig inte helt hundra efter jobbet så det var ju bara att glömma. Dock skrev han förut idag om att det skulle bli av idag när han slutat, så får se till att hålla mig hemma fram till dess.

Ska senare i eftermiddag följa med pappan min till sjukhuset och hälsa på farmor, hon blev opererad i benet igår. Blir dock inte där så länge utan vi ska mest se hur det är. Hon får nog komma hem snart i vilket fall.
Kram

FRÅGA:
Har du soligt idag??

Tisdag 8 november 2011



Hej!

Gårkvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det blev bra ändå tillslut. Trots att jag kom hem en aning för sent med tanke på att det var att gå upp tidigt som gällde för mig idag.

Och på tal om idag, så har vi klätt en julgran på lilla jobbet idag. Lite väl tidigt för min smak faktiskt. Egentligen vill jag helst inte se julsaker förrän det är dags. Men det är så jag känner, fast då jag känner mig själv allt för väl så vet jag att det inte kommer att bli så. Älskar nämligen att gå och titta på alla glittriga julsaker i affärerna när jag väl går förbi dem.

På tal om det så kommer Patrick hem hit efter sitt jobb och senare kanske vi ska iväg en liten sväng på en shoppingrunda. Det var vad han sa igår, så nu återstår det att se om han kommer ihåg det själv. ;)
Kram

FRÅGA:
Tycker du det är för tidigt med julsaker i affärerna nu??


Söndag 6 november 2011


Bilder från en mysig lugn partykväll!

God kväll!

Börjar
detta inlägg med att berätta om gårdagen som blev planerad i fredags. Nämligen en lugn liten partykväll hemma hos Mo & B. Ibland har planerna med dem en förmåga att bli inställda så jag var nästan beredd på det, men det blev av som ni kan se.
Jag som trodde att jag var sist dit, hade väldigt fel. Jag var först och så var bara Mo hemma också och under tiden som vi väntade på att Nall och B skulle komma dit blev jag serverad ett glas jordgubbsvin. Otroligt gott! Passade även såklart på att gå igenom Mos hem i jakt på nya saker och det var ju inte vidare svårt att hitta. Finns alltid något nytt där. Hon hade även gjort fint på deras uteplats i äkta halloweenstil med en glad pumpa som stod tänd hela kvällen.
Middagen som det bjöds på var någon fransk gryta som jag inte kommer ihåg namnet på och så pressad potatis med en tomat och löksallad till det. Efterrätten skulle ha blivit äppelpaj, men ingen av oss orkade med någon bit efter maten. Inte ens efter några timmar. Hur som helst så var allt rikigt gott och som tack för att vi fick komma fick de värmeljus i doften vanilj som jag vet är Mos favorit.

Kom hem för några timmar sedan eftersom jag sov borta hos en vän på grund av att jag inte orkade att ta mig hem, då det är en skaplig bit att gå. Och gå hem ensam på kvällarna är ingen favoritsysselsättning längre. Visst kunde jag ha tagit mig hem tillsammans med Nall då han cyklade med hunden, fast eftersom jag hade fått "tillåtelse" att sova borta var det lika bra att göra så. Dessutom bor vännen min bara några hundra meter från Mo och B. Ibland gäller det att vara lite smidig. På tal om smidig. Väntar nu i skrivande stund på att Nall ska komma hem med en pizza, är egentligen inte hungrig, fast som dagen efter mat går det ner i alla fall.
Kram

FRÅGA:
Har du haft en mysig helg??

Fredag 4 november 2011


Detta är faktiskt bild på en tidig morgon för några veckor sedan. Är mycket nöjd med bilden.

Välkommen härliga fredag!

Idag har det varit en bra dag. Vi hade bara en halv dag med lilla jobbet idag så jag slutade redan vid 10:30. Åkte direkt hem och slängde mig i ett skönt bad och bara slappnade av och tog hand om mig själv ett tag i lugn och ro. Så det är vad jag kallar fredagslyx när den är som bäst!

Än är dagen inte slut utan om lite mer än två timmar blir jag hämtad av Patrick med dotter. Och väl där har jag hört rykten om att det blir både fredagsmys och besök av en läskig häxa.. Så får se vad som händer, spännande!
Kram

FRÅGA:
Ska du fredagsmysa ikväll??


Onsdag 2 november 2011


Lite bilder från förmiddagsfikat.

God dag onsdag och välkommen november!

Idag hade vi återigen utedag med lilla jobbet och skönt var det i alla fall. Inte ett dugg kallt och promenad fick vi också. Eftersom det gick så snabbt så bestämde vi oss för att ta en fika tillsammans innan vi skulle åka hem. Gunde var snäll och bjöd både Jimmy och mig på kaffe och kaka.

Gårdagen kunde ha slutat bättre än vad den gjorde, några detaljer eller så vill jag inte gå in på. Men tack vare att den slutade lite annorlunda än vad man tänkt sig så påverkar det denna dag, om den hade slutat annorlunda så hade nog denna dagen sett ut på ett helt annat sätt. Och det är det värsta. Speciellt nu. Just nu är jag ensam hemma och av någon lustig anledning så kommer en massa lustiga och jobbiga tankar som inte hör hemma i mitt huvud. Men jag kan inte styra det. Bara hoppas att det vänder snart. Får försöka hitta på något, frågan är bara vad.
Kram

FRÅGA:
Har du varit ute idag??

RSS 2.0