Måndag 30 april 2012


Får bli en arkivbild denna morgon, då inga nya finns..

God morgon bloggen!

Helgen har väl inte heller varit den bästa, så igår kväll blev det en lite längre biltur med musik för att koppla av och bara rensa tankarna och bättra på humöret. Konstigt nog så fungerar det alltid! Älskar att åka och köra bil, man känner sig så fri på något sätt.

Har varit vaken sedan någon gång innan kl 06, kunde inte somna om och har hunnit med en hel del ändå. Så som att betala en räkning, har en kvar men mina pengar har inte kommit än så den får vänta eftersom det är en ganska stor summa. Sedan har jag hunnit diska ett helt berg av disk. Bara lite kvar nu, men det får den andra ta när han kommer hem efter jobbet.

Ska om några timmar iväg på möte också, hoppas verkligen att det går bra. För det är ett viktigt möte!
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att åka / köra bil??

Torsdag 26 april 2012


En bild från i februari..

God kväll bloggen!

Idag har väl inte varit den allra bästa dagen på många sätt. Alldeles för många tankar i huvudet. Har man gjort rätt val alla gånger i livet och om jag fick göra om de valen, skulle jag välja samma igen? Just nu känner jag mig bara allmänt förvirrad och frågorna flyger omkring likt en virvelvind och däri någonstans finns säkert svaren, gäller bara att försöka hitta och sedan fånga dem.

En av dagens höjdpunkt i alla fall är när jag och Nall gick en promenad med Gubben. Även om det har varit molnigt och stundvis regnigt så har det i alla fall varit skönt ute. Att bara få gå och prata med varandra om livet. Sedan åt vi mat tillsammans, bacon, ris och en sås. Gott, länge sedan jag åt något sådant.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, är själv hemma och funderar på om jag ska ta ett bad och läsa eller spela lite?  Återstår att se i alla fall och i vilket fall som helst så blir det en kopp te först. Den andra koppen idag, duktigt!
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att läsa??

Tisdag 24 april 2012


Voffsen ligger på gamla mattan och vilar efter att ha jagat pinne. :)

God dag!

Ni som fortfarande kikar in i bloggen kan ju se att jag ändrat om designen för några dagar sen, det blev ju helt okej, eller hur?! :)

Innan jag igår sa att jag kunde vara hundvakt till Gubben så fixade jag till här hemma med att lägga den gamla mattan ovanpå den nya. Vill ju inte gärna att han kommer med sandiga tassar och förstör den.. Så tidigt på eftermiddagen åkte jag och hämtade honom vid Nalls jobb och sedan åkte vi och kastade lite pinne i en av hundrastgårdarna här i närheten. Hans favoritlek förutom att leka med tennisbollar!

Igår passade jag även på att ta lite bilder på hemmet, har ju för ett tag sedan skrivit att jag ska lägga ut bilder på hur jag bor nu med nya möbler och allt. Har inte velat göra det tidigare då det har legat en massa saker lite här och var. Och de har inte blivit bortplockade av ren lathet, så igår fick jag äntligen tummen ur och började städa bort allt som såg rörigt ut och så kunde de bilderna äntligen bli av. Nu återstår det bara att lägga in de i datorn och sedan välja ut. Vet att en del blev suddiga, så de ryker ju direkt.

Snart får jag besök av min snälla Pappa och då blir det att dricka lite te / kaffe och prata bort en stund. Ska bli roligt att även han får se hur fint det blev här igår. Vet att han sagt små pikar om att det är lite stökigt. ;)
Kram

FRÅGA:
Gillar du nya designen?

Onsdag 18 april 2012God morgon bloggen!


Känns egentligen lite dåligt bloggat här inne den senaste tiden och trots det att tid och lust funnits, men av någon anledning har det inte blivit av. Har visserligen haft en hel del att göra och det har ju tagit upp mycket tid. Bland annat så har bilen varit inne på verkstad för byte av bromsok och skivor, sedan var det i förra veckan att byta ut vinterdäcken mot sommardäcken. Allt detta har varit mindre roligt då det gått åt en hel del pengar, men det har varit måsten som har varit tvunget att göras. Party hemma hos Nall och så firande av farmor har jag också hunnit med sedan jag bloggade sist.

Nog om det, är uppe tidigt denna morgon som ni kanske märker. Har dock varit vaken sedan kl 05.35 cirka för att skjutsa Patrick till jobbet då han blev inringd igår och vi har bara min bil. Så idag ska jag åka in lite senare till lilla jobbet så att jag kan åka och hämta honom när jag slutar, för sen blir det att åka och handla lite innan det blir matlagning.. Tror nog att jag tänker bestämma middag idag, även om det är barnveckan. Lutar i så fall åt grillat kött med potatissallad. :)

Nej, bättring med bloggandet nu! Måste lämna denna dator framme, eftersom den är bäst att blogga ifrån.
Kram

FRÅGA:
Gick du upp tidigt imorse??

RSS 2.0