Måndag 19 augusti 2013

 
Bild från en sommardag på landet..
 
God kväll bloggen!
 
var första jobbdagen efter semestern avklarad och jag är verkligen trött nu. Tror att det mest av allt beror på att jag sov riktigt dåligt inatt. Vaknade hur många gånger som helst och sen ringde klockan. Kunde inte låta bli att ligga kvar en stund extra trots att jag var tvungen att gå upp tidigare idag för att åka och köpa parkeringskort. Fast där tog det stopp sen. För vad gick inte min väg sen då? Jo, självklart hade det stället ändrat sina öppettider. Men som tur var så fixade sig allt tillslut och jag kom iväg till jobbet. Enda sköna med att ha börjat jobba igen är att man vet att man får lön. Annars har det ändå varit en ganska bra dag, längtar tills allas scheman är klara så att dagarna blir planerade. Max en vecka av att inte veta varken ut eller in. Fungerar säkert det med. 
 
Nu blev precis mitt tevatten klart i köket, så ni kan ju gissa vad som händer nu fram tills maten, som även den väntar på att bli klar. Resten av kvällen blir det bara att ta det så lugnt det bara går och ladda inför imorgon.
Kram
 
FRÅGA:
Var din första dag efter skolan / jobbet bra??

Söndag 18 augusti 2013

 
 God morgon bloggen!
 
Vaknade tidigt både igår och idag. Nog tidigast idag. Orkade dock inte gå upp direkt utan låg kvar en stund utan att somna om. Skönt det också ibland. För imorgon börjar ju allvaret igen. Tidiga mornar och sena dagar. Ser inte direkt fram emot det, fast förhoppningsvis kommer man i det rätt snabbt, speciellt om man redan förberett sig med att gå upp tidigt.
 
Nog om det. Vet inte vad som ska skrivas direkt. Det har inte hänt särskillt mycket på den sista tiden även om man har haft dagarna till precis vad man vill. Var visserligen nere hela två gånger på marknaden under våran augustifest, första gången i förrgår. Och igår åkte vi ner för första gången för att se musikfyrverkeriet. De övriga åren har vi alltid åkt dit varje kväll. Har ingen större förklaring till varför vi inte åkte varje kväll detta år. Det bara inte blev så.
Innan fyrverkerierna gick vi även en sväng på marknaden, en andra gång för mig. Där fick sig min söta voffsing hundgodis av vännen D. Så ni kan ju bara gissa vem som var världens gladaste igår när vi kom hem igen?!
 
Har inte så mycket mer att berätta denna gång. Måste börja ta tag i dagen känner jag. Mitt tevatten väntar på mig ute i köket så det är bäst att skynda sig. ;)
Kram
 
FRÅGA:
Har du marknad där du bor??

RSS 2.0