Lördag 23 mars 2013

Dagens grönsaker.
 
God eftermiddag bloggen!
 
Loggar in här idag igen och skriver lite om vardagen för denna dag. Vaknade flertalet gånger inatt och hade glömt att det var just natten till lördag. Så jag satte mig upp och grep tag i mobilen för att ställa klockan. Efter det somnade jag om och vaknade och trodde jag försovit mig och kom på att det var just lördag och stängde av larmet på mobilen. Tur i oturen, för jag hade inte velat att den ringde innan klockan var halv 7. Vaknade ändå skapligt pigg och utvilad vid kl 09. Känns skönt att i alla fall ha fått det tillbaka till det normala. Jag är ingen person som tycker om att sova bort mina dagar, inte ens när jag är ledig.
 
Hängde upp tvätten som tvättades igår så det doftar av tvättmedel i hela lägenheten. Dammsugade också en runda så nu är golven till hälften rena. Skulle behöva dra ett varv med moppen också, men det får bli efter all snö smält ordentligt och inte planerat att komma tillbaka mer förrän i december. Och nyss har jag hackat lite grönsaker, för vi ska äta det som vi kallar för bacon enchiladas. Nu är det ju inte riktigt enchiladas, men vi byter mer eller mindre bara ut köttfärsen mot bacon, creme fraiche, grönsaker och tacosås till det. Har ni inte testat det så är det dagens mat tips!
 
Efter maten blir det som vanligt att sjunka in i spelets värld för absoluta avkoppling!
 
FRÅGA:
Brukar du vakna tidigt eller sent på helger??

Fredag 22 mars 2013

 
God kväll bloggen!
 
Inläggen brukar vanligtvis börja på samma sätt varje gång nu för tiden, med att det återigen var ett tag sedan senaste inlägget och det stämmer även i det här fallet. Och sedan förra inlägget har det verkligen hänt så mycket mer än vad det gjorde innan. 
 
Sedan förra inlägget har jag varit på ett möte som ledde till ett nytt bättre betalt jobb! Ett riktigt jobb den här gången  och inget som "lilla jobbet" som jag kallade det. Och det måste verkligen ha varit ödet eftersom det blev längre dagar där för inte en enda krona mer. Och lite senare fick jag papper om att min "lön" dessutom skulle sänkas. Hur det kunde gå till har jag ingen aning om och så dök det här jobbet upp som en räddande ängel. Jag stortrivs verkligen och all personal är toppen! Det är lika långa dagar men de känns inte alls så långa som de faktiskt är. Det finns alltid något att göra och nya saker dyker hela tiden upp på mitt schema.
 
Jag har dessutom hunnit med att fylla år (februari). Hade festen helgen innan på lördagen där jag bjöd på potatisgratäng, kyckling / kött med hemmagjort vitlökssmör och så en god sallad till det, mycket uppskattat och på söndagen kom familjen.
 
Ikväll vet jag inte vad som händer förutom att jag nu tvättar en maskin och sen blir det så lugnt det bara kan resten av helgen, som jag känner nu i alla fall.
Kram
 
FRÅGA:
Tycker du om att fylla år??

RSS 2.0