Söndag 25 maj 2014

Liten uppfräschning på uteplatsen med blommor och en lykta att ha tänd på kvällarna.
 
God kväll bloggen!
 
Fick i förra veckan veta att de veckor jag ansökt om att ha semester på kommer att bli godkänt. Känns så skönt och jag känner att det verkligen behövs. Skönt att det bara är jobb tre dagar denna kommande vecka! :)
 
Igår blev det grillat och idag har Nalls mor och bror varit här på besök och jag lagade min jättegoda kycklinggryta som fick toppbetyg! Allt tog slut och känns extra bra att den var uppskattad då receptet är mitt eget. Blev efter det fika med kakor och lite tårta (inte bra för min hy, så måste göra rent den extra noga ikväll) .
 
Tidigare ikväll var vi också och röstade i valet, så nu har man gjort sin röst hörd, vilket jag tycker är viktigt.
 
Efter denna helg kan jag bara konstatera att; sämre kan man ju ha det. :)
Kram
 
FRÅGA:
Har du röstat??

Söndag 18 maj 2014

 En bra lördag i maj.
 
God förmiddag bloggen!
 
Igår var vi bjudna hem till Mo & B för att fira min kusin som fyllt år. Blev varm smörgåstårta, sallad och vin att dricka till. Trevligt helt klart och fantastiskt väder. Soligt och skönt hela dagen. När de flesta skulle gå hem så kom vi andra överens om att komma tillbaka efter någon timme för lite fest. 
 
Blev att dricka jättegoda strawberry daiquiri, med såklart äkta jordgubbar i och så fick jag för första gången smaka en frozen margarita. Så goda drinkar! Killarna fick också smaka och Mo och jag skrattade gott åt att de höjde sina glas med tjejdrinkar och skålade. (Haha!)
 
Var i vilket fall en trevlig kväll och vi sa att vi skulle göra om det snart igen.
Kram
 
FRÅGA:
Gillar du drinkar??

Fredag 2 maj 2014

 
God kväll bloggen!
 
Passar på att kika in här och skriva några rader. Lyckades få ledigt denna underbara fredag och igår så var det ju en röd dag. Första maj, med det traditionella biltåget som går genom stan. Vi var och kollade på det en stund som nästan resten av stadens befolkning var. Fanns ju en del snygga bilar, även om det inte är några drömbilar för just mig. En del hade verkligen rishögar och jag personligen skulle aldrig vilja sätta mig i en sådan. Lite smått pinsamt skulle jag tycka. Men trevligt att komma utanför dörren och göra något annat.
När vi kom hem igen så tändes grillen för tredje (!) gången detta år redan och det grillades jättegott kött och till det hade vi pommes och någon god bea. Första maj är nog dagen då många tänder sina grillar för första gången på året.
 
Ikväll är väl inget särskillt planerat. Ska väl äta lite chips och kanske se lite på tv, får helt enkelt se vad det blir.
Och imorgon är jag bjuden till grannen på födelsedags party. Kan bli kul. :)
Kram
 
FRÅGA:
Har du grillat i år??

RSS 2.0