Måndag 27 februari 2012


Bilder från helgen. De översta är från fredagskvällens myskväll. De två undre från gårdagens födelsedag!

God kväll måndag!

Har verkligen haft en helt underbar helg även om myskvällen i fredags höll på att sluta i katastrof. Han blev som ni kunde läsa inlåst på jobbet och det hela hade slutat med att de hade fått ringa securitas för att bli utsläppta därifrån.  Men han hann hem i alla fall även om kvällen inte blev vidare lång. Men vi hann att fira ordentligt i alla fall. Vi fyller ju båda år denna månad med endast fyra dagars mellanrum, så nog fanns det allt anledning att fira och dessutom slog vi på stort och gjorde det med äkta rosa champagne.

Lördagen blev mest lugn, tvingades åka till hageby centrum och se på Sean Banan eftersom att hans dotter ville det. Men som tur var ville inte hon stanna hela tiden där. Annars blev den dagen ganska så lugn med familjespel och tv.

Igår fyllde jag ju år, och dagen blev helt toppen. Fick bra presenter om jag får säga det själv. Ett speciellt schampo jag inte hittat men letat efter väldigt länge till mitt blonda hår (för just blont hår), hårinpackning, förvaringsboxar (mycket välkomna just nu), vin, halsband, blommor och pengar. Hoppas att jag inte glömt något nu..

Så ikväll tänker jag bara ta det lugnt här hemma och funderar på att ta ett bad och testa de nya produkterna. Schampot som jag letat så länge efter har jag ju testat förr, men inte hårinpackningen så det ska bli spännande att se om den är bra eller ej. Efter det blir det nog lite spelande i väntan på att han ska komma hem från jobbet.
Kram

FRÅGA:
Känner du någon som fyller år i februari??

Fredag 24 februari 2012


Inte de bästa bilderna, men det är thailunchen i förrgår och så kvällens fredagsmys..

God kväll bloggen!

I förrgår klarade jag av ytterligare en av de saker som är svåra för mig. Nämligen ett restaurangbesök under våran lunch. Blev bara Jimmy och jag som gick dit och jag måste säga att det gick väldigt bra den här gången och till stor del var det tack vare Jimmy som var lugnet själv. Enda minuset denna gång var att det var en fullsatt restaurang, men jag klarade det!

Har haft en lång dag och har fått massor gjort. Orkar egentligen inte göra mer men har lite kvar innan jag är klar för idag och då kan man säga att det mesta faktiskt är fixat. Allt som då egentligen återstår är att fixa om i lådorna nere i källaren och genom att göra det kommer några lådor bort och det blir med andra ord mera plats där. Fast det får bli en annan dags projekt.

Fick sms nyss om att Patricks chefer inte svarar i telefonen och att de slutade kl 14 redan, medan han slutar vid 22. Så han och den andra killen han jobbar med är inlåsta för tillfället. Känns illa, vi som planerat en myskväll och jag som verkligen jobbat hårt här i mitt nya hem för att få bort så mycket som möjligt just både för det, att hans dotter kommer hit imorgon och så kommer min födelsedag på söndag. Bara hoppas att någon kommer dit och öppnar.
Kram

FRÅGA:
Har du planerat din helg??

Fredag 17 februari 2012


Lugn myskväll, här är en liten smygbild på nya byrån och en skymt av en av de nya lamporna..

God kväll!

Det har gått i ett denna fredag och kom hem för bara någon timme sedan. Idag har jag ju varit iväg på lilla jobbet och efter det var det bara att åka och handla lite smått, sedan någon timme lugnt och efter det iväg till gamla lägenheten och packa mer saker. Imorgon kommer resten och det sista av mina saker att försvinna därifrån. Dessutom kommer städning att påbörjas, för i veckan som kommer så finns ingen tid då jag kanske måste ta ansvaret för Patricks dotter eftersom han ska jobba 14-22.

Har den lilla timmen vi varit här både hunnit hänga upp kläder och ta en dusch, så nu kommer resten av kvällen att gå i lugnets tecken med lite vin, chips och spel. Det blir att spela wow, har blivit lite fast i det måste jag motvilligt erkänna.

Ha en fortsatt fin kväll!
Kram

FRÅGA:
Vad händer på din lördag??

Torsdag 16 februari 2012


Inte den bästa av bilder, fast tog den på vägen till ikea i måndags kväll.

God kväll bloggen!

Ikväll har jag bestämt mig för att äntligen ta lite tid för denna blogg. Har inte varit den roligaste dagen, men alla dagar kan ju inte vara roliga, eller hur!?

Känns som att jag lika gärna kan skriva att jag bor hos Patrick, med den anledningen att Nall och jag ska bo särbo ett tag har vi bestämt, inte för att vi har det dåligt på något sätt utan för att vi ville testa på det ett tag. Ett gemensamt beslut, och det ironiska är att jag inte ville flytta till området Nall ville flytta till men så slumpade det sig som så att han fick lägenheten i porten bredvid Patrick. Patrick erbjöd att jag fick bo här om jag inte hittade en lägenhet och så fick det bli. Så Nall och jag har det nära till varandra, det är bara att gå genom källaren. :)

I måndags hade vi planerat in ett besök på ikea, där det har handlats både det ena och det andra. Eftersom jag ska bo här ett tag så ville jag ha andra möbler och jag har fått tillåtelse att göra allt i min smak, så vi har verkligen ett eget extreme home makeover här hemma just nu. Bor mer eller mindre i ett enda kaos och det är flyttkartonger precis överallt. Inhandlade en grymt fin byrå som vi pysslade ihop igår kväll och den är snart fylld med mina kläder tills vi gjort mer plats i klädkammaren. Sen är det meningen att jag ska ha mina saker däri, så som viktiga papper och foton har jag tänkt. Vi har även pratat om att fixa en likadan byrå att ha i klädkammaren även om den egentligen är för fin för att ha därinne, men det skulle vara praktiskt. Vi får se hur det blir. Har mest fullt upp med att få hit mina saker och just nu längtar jag mest efter ordning och min nya soffa som kommer på måndag! När allt det är fixat ska ni få se hur det ser ut här och har sett ut. Före och efterbilder med andra ord.

Nu
ska jag gå och ta en kopp te, dagens första och sista eftersom att det inte finns något mera te här. Blir att åka och hämta det i gamla lägenheten imorgon.
Kram

FRÅGA:
Har du bott / bor tillsammans med en vän??

Tisdag 7 februari 2012God eftermiddag bloggen!


Nu var det ett bra tag sedan jag skrev, mycket har hänt och händer fortfarande. Men nu är det äntligen dags för ett inlägg. Det vet jag med tanke på att jag tänkt skriva här i bloggen flera gånger de senaste veckorna. Nu är det som så att det är flytt på gång. Vi har sagt upp lägenheten och en ny finns redan och snabbt har det gått och något internet finns inte kvar i den. Redan i januari sades den upp. Så nu är det bara att kolla igenom allt man äger och har för att sedan slänga och sortera.
Gjorde det så sent som idag. Tömde hela källaren på mina saker och har ställt i nya förrådet. Nu är det bara mina saker kvar i gamla lägenheten, som tur är så är det inte så mycket kvar. En låda av allt det som ska packas ska ner i källaren och det andra ska upp i lägenheten.

I tisdags blev det tacos hemma hos pappa och kan inte riktigt förstå att det redan är en vecka sedan. Känns som bara några dagar, men det beror nog på flytten och allt som är runt i kring.

Har precis ätit mat och har släpat min bärbara dator hem till Patrick så nu bloggar jag här. Så får se om mer tid finns till att försöka ta upp bloggningen igen som jag sagt så många gånger förr. Men just nu är det som sagt var lite fullt upp. Ikväll blir det bara en lugn kväll med chips och spel när hans dotter lagt sig för att sova.
Kram

FRÅGA:
Har du flyttat många gånger??

RSS 2.0