Torsdag 15 november 2012

Gammal bild, fast kanske värd att ta upp igen fram tills att kameran knäppt nya..?
 
God eftermiddag bloggen!

Kom hem för ungefär en timme sedan och idag tar vi äntligen fredag! Ja, jag vet alltså att det är torsdag, men eftersom jag jobbar in veckans alla timmar de andra dagarna så har jag ledigt fredagar. Så underbart, helt klart ett av de bästa besluten som jag gjort där. Så imorgon behövs ingen klocka.
 
tal om annat, fick något ryck igår och tog fram gåbandet och tränade lite. Tror att jag ska gå en runda sen också, får se hur länge detta håller i sig denna gång. Vill verkligen komma i ännu bättre form. Men hur länge har jag inte sagt det?! Det här med träning är ju verkligen något som är lättare sagt än gjort tyvärr..
 
Ska vara barnvakt imorgon också till Julia, blir att ge henne hennes favoritmat, så gissa vem som blir storfavoriten en fredagskväll sen, med chips och film på kvällen också.
 
FRÅGA:
Tränar du??

Fredag 9 november 2012

 
God kväll.
 
Veckan på lilla jobbet har väl varit helt okej, förutom att det ibland med vissa folk verkar vara mer eller mindre en lekstuga. Trodde verkligen inte att det fanns vuxna personer som gör vad som helst för att passa in och rättar sig efter grupptrycket.. Helt otroligt.
 
Förrförra fredagen, den 26e oktober, samma dag som min morfars födelsedag åkte jag till Ullared för första gången med Nall och några grannar. Och sådär supermycket som man alltid hör att de har där, tycker jag nog inte att det fanns.
 
Annars har nog inte sådär jättemycket hänt sedan senaste inlägget.
 
Och ikväll blir det att smaka årets glögg, och sedan blir det att dricka vin och mysa.
Kram
 
FRÅGA:
Har du varit på Ullared??

RSS 2.0