Lördag 16 november 2013

 
God dag bloggen!
 
Äntligen är det helg! Så fort måndagen har börjat, så längtar man redan till nästa helg även om man trivs på sitt jobb. Undrar varför det är så? Kanske för att de flesta helger är lite speciella ändå med fredagsmys och extra god mat och friheten att kunna hitta på vad man vill när man känner för det.
 
Har varit väldigt duktig denna morgon och förmiddag måste jag säga. Har dammsugat och torkat golven bara för att få bort det värsta, den riktiga storstädningen kommer sen när julen närmar sig på allvar och alla gäster kommer hit. Om det blir som jag vill, vill säga. Fast ändå skönt att få bort en massa grus och damm, så det slipper hamna på oönskade ställen så som i sängen t.ex.
Senare idag blir det tacos till middag, ska bli mys. Var och handlade till det och fredagsmys igår samt hämtade ut ett paket med en bordslampa i. Blev nöjd! 
 
Annars finns nog inte så mycket mer att tillägga just i detta nu.. Ska ta det väldigt lugnt fram tills det är dags att börja hacka alla grönsaker. Kanske se en serie, eller spela lite. :)
Kram
 
FRÅGA:
Brukar du längta efter helgerna??

RSS 2.0