Onsdag 28 januari 2015

Busig och trött liten Teddy.
 
God eftermiddag bloggen!
 
Tänkte slänga in ett blogginlägg igen efter en tids frånvaro. På bilden ovan ser ni lilla Teddy. Bilden är tagen kring jul i mellandagarna och han har vuxit en hel del. Skulle nog säga att han är halva storleken från att vara en fullvuxen katt. Så fort det går! Synd att just kattungar växer så fort, man hinner knappt med. Önskar att jag knäppt lite fler bilder från hans tid som riktig liten nykomling här, för då var han verkligen liten, men själva storleken kan man ju inte direkt se på bild. 
 
Jag är i alla fall så glad att halva jobbveckan är avklarad. Dels är jag lite uppspelt inför fredag då jag, pappa, Nall och Mats ska ut och äta på restaurang. Samtidigt är jag lite nervös för det, men jag ska göra mitt allra bästa för att bara ha en trevlig kväll och försöka koppla bort allt annat. Det är bra träning, vill gärna bli kvitt min rädsla för att äta ute..
Kram
 
FRÅGA:
Tycker du om katter??

Onsdag 7 januari 2015

Bilder från nyårsafton 2014, som blev 2015!
 
Gott nytt år!
 
Klart att man kan börja årets första blogginlägg med att önska alla ett gott nytt år, eller hur?! Och jag tänkte skriva lite om min nyårsafton. 
 
Trots att det var nyårsafton var inte mitt humör på topp trots att jag innan sett fram emot det väldigt mycket. Men de känslorna försvann rätt snabbt efter jag fått hjälp att locka mitt hår. Gick över till Mo vid kl 18.00 för att hjälpa till med mat och annat, bara det att hon visst inte behövde så mycket hjälp utan jag var mera sällskap. Vid strax efter kl 19 så kom pappa över dit med Nall. Så vi blev sammanlagt sex stycken. 
 
Maten var helt underbar som vanligt. Förrätten bestod av toast med någon röra, rökt lax och sallad som topping. Huvudrätten var fylld fläskfilé, potatisgratäng, pepparssås och chilisås, efterrätten var en citronpanacotta med hallonöverdrag och lakrits strössel över det. Gott alltihopa!
 
Efter maten blev det tyvärr kanske en aningen segt (men inte mindre trevligt för det) mellan stunderna då vi bara mest pratade och väntade in tolvslaget.
Tolvslaget kom och vi gick ut med varsitt glas champagne och skålade in det nya året tillsammans. 
 
Kom hem vid 02-tiden ungefär och var glad över en lyckad kväll!
Kram
 
FRÅGA:
Hade du ett bra nyår??
 
 

RSS 2.0