Måndag 26 mars 2012


Lite bilder från helgen som gått..

God kväll måndag!

I lördags åkte vi ut en sväng med hans dotter för att mata ankor. En riktigt uppskattad och härlig dag med strålande sol och riktig vårvärme. Skönt att ha något att göra och få tiden att gå.
Och igår söndag spenderades dagen hemma med god mat, baconlåda, och datorproblem. Som tur var inte min dator den här gången och man kan nog säga att det är tur att han kan datorer, för han fick ordning på det till slut.

Imorse var det spännande inslag på nyheterna och det pratades friskt om det på lilla jobbet och snacket lär nog fortsätta imorgon. Vad det gäller vill jag inte skriva här, men bra intressant var det i vilket fall som helst.

Är själv hemma ikväll då Patrick är på jobbet. Så jag ska passa på att ta en dusch innan han är tillbaka och förbereda lite kvällsmat. Han är iofs ledig imorgon, men det är ju inte jag.
Ha en fortsatt fin kväll!
Kram

FRÅGA:
Vad gjorde du i helgen??

Fredag 23 mars 2012


Bild från i måndagskväll, ett glas jordgubbsvin och levande ljus..

God kväll bloggen!

Har inte haft någon vidare ork att skriva här då jag har varit sjuk med feber och hosta. Dock är hostan kvar än men det har blivit lite bättre. Så har haft en ledig vecka här hemma. Har varit väldigt skönt med lite ledigt även om det inte var så länge sen som jag hade mina sista lediga semesterdagar. Vilket påminner mig om att jag måste fråga på lilla jobbet när utedagarna ska börja igen. De har ju inte varit sedan innan jul och nu när det är fint väder igen kanske det kan vara dags för det, men det återstår ju att se..

Denna dag och kväll är jag barnvakt för allra första gången åt Patricks dotter då han jobbar. Allt har gått toppenbra och hon är väldigt lätt att ha med att göra. Och vad som gäller gick vi igenom det sista igår. Men allt har gått som på räls och dagen har varit precis som vanligt förutom att han inte är hemma. Just nu äter hon lite sen kvällsmat och om ett tag är det sova för hennes del som gäller. Så efter det ska jag nog spela lite i väntan på att han ska komma hem, sen kan jag nog tippa på att det blir att berätta om hur dagen har gått!
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra fredagskväll??

Torsdag 15 mars 2012


Fick dessa örhängen i söndags, dels en sen födelsedagspresent och dels för att lätta upp dagen..

God dag bloggen!

Igår skrev jag ju att vi i helgen gick i lite affärer och tittade. Det blev några presenter till hans dotter som fyllde år igår, men också sen födelsedagspresent till mig. Örhängena fick jag välja själv, fast frågade såklart vad han tyckte om dem och i vilken färg de var finast. Alltid roligt när en kille har en åsikt om saker och vågar säga om det ser bra eller dåligt ut. Till slut föll valet i alla fall på dessa aprikosrosa örhängen som jag tycker passar mig väldigt bra eftersom att jag har rosa toner på rouget. Använder de redan, men de kommer bli ännu snyggare i sommar med rätt kläder till! Små smycken gör så väldigt mycket för helheten tycker jag. Använder sällan halsband, men det är något som annars är väldigt snyggt.

Kom hem för ett tag sedan och måste säga att det är så skönt. Är ensam här hemma nu då Patrick åkte för att jobba, så vi hann bara säga hej då mer eller mindre. Och vet inte direkt vad jag ska hitta på nu en dag som den här. Ute var det så fint väder imorse, men när jag var på väg hem hade det blivit grått och trist ute. Sånt kan verkligen få ner humöret, men lever på de tidigare dagarnas sol.

Ska försöka ha den här datorn lite mer framme så att det blir lite lättare att blogga. För det är allt lite besvärligt att ta fram den och lägga tillbaka den. Nu är den i köket och kanske kan det finnas en plats här för den. Måste dock se till att få undan allt som bara ligger och tar plats här. Och tyvärr är ju det något som man måste känna för. Undra varför egentligen när allt känns så mycket trevligare när det är rent och fint på bordet. Fast måste ju även tänka på att det flyttades in en tvåa i en tvåa så att säga. Så är ju rätt dåligt med plats för saker och ting. Ytterligare en anledning till att vi verkligen måste sätta ihop byrån i helgen då det aldrig blev av igår.
Kram

FRÅGA:
Använder du örhängen??

Onsdag 14 mars 2012


Bild från torsdagen förra veckan då Jimmy och jag stack ifrån lilla jobbet en sväng och kollade i affärer.

God dag onsdag!

Dagarna går verkligen i en rasande fart och det är återigen ett bra tag sedan ett inlägg kom i denna blogg. Men nu kände jag att det kan vara dags för ett inlägg här igen. Har väl egentligen känt det länge, för jag har tagit lite kort då och då sedan sist, men aldrig blivit av att starta upp denna laptop som jag bloggar ifrån..

Denna vecka är vi äntligen ensamma här hemma och även om hans dotter är snäll och väldigt lätt att ha med att göra så är det ändå väldigt skönt då det är bara vi. För det är allt en väldigt stor omställning att leka och spela spel dagarna igenom. Det gäller väl bara att vänja sig skulle jag tro, men det tar nog sin lilla tid innan det händer.

I söndags var det en årsdag (privat, så bry dig inte om att fråga) så då kände jag inte alls för att blogga. Samtidigt hade Patrick dagen innan lovat hans dotter att vi skulle hitta på en massa roligt under söndagen. Och jag tror nog att det var tur i oturen om man säger så. Att få tänka på annat. Bland annat så var vi och fikade med tårta och kaffe, gick i affärer och så lite skräpmat på vägen hem. Väl hemma blev det lite spel och sånt roligt innan hon badade och nattades.

Förutom då så hade det inte hänt vidare mycket denna vecka. Har mest tagit det rätt så lugnt. Har självklart spenderat en del tid framför "nya" spelet wow. Har kommit rätt så långt med min alv flicka och nu är hon på högsta leveln så nu gäller det bara att skaffa bättre kläder och vapen till henne så att hon kan vara med och spela med Patricks på hans speldagar. Galet egentligen hur roligt man kan tycka att såna spel är, men det får en att glömma vardagen för en stund och ha roligt.

Idag hade vi egentligen tänkt ta e promenad ute, men moln kommer och går så det ser inte direkt skönt ut. Så tror att vi sparar det till en annan dag. Ska däremot försöka få honom att sätta ihop nya byrån som vi var och hämtade i lördags, så att jag kan få in alla mina kläder i klädkammaren. Just nu ligger alla i byrån i vardagsrummet och däri ska vi ju ha annat som inte behöver vara framme i vardagsrummet. Sedan väntar såklart vardagsnöjet glamour och lite spel!
Kram

FRÅGA:
Tycker du om att spela spel??

Söndag 4 mars 2012


Översta bilderna är från i fredags, de under är från igår..


God kväll bloggen!

Har haft en bra ledig vecka och har velat ta till vara på all ledig tid så därav inget bloggande även om jag har haft tid. Fast även om tiden inte har varit ett problem så har det inte bara varit ledigt. Har packat upp och försökt få bort alla mina saker. Gick rätt bra, men det var först idag som vi fick bort alla flyttlådor. Så nu ser det ungefär ut som det är tänkt att det ska göra. Ska lägga in bilder här någon dag.

Mycket mat har det ju i alla fall blivit i helgen, i fredags åt vi kött med honungssås, ris och sallad. Igår blev det en av mina storfavoriter kött, hemmagjord pommes och hemmagjort vitlökssmör. Skulle egentligen haft sallad till, men det blev inte av. Spelade dock ingen roll, för det var verkligen himmelskt gott! Idag blev det bara tandorifisk med potatismos.

Hade en härlig dag igår i solen. Vi åkte ut en sväng och hamnade på jysk där nya handdukar fick följa med hem. Riktigt ceriserosa och så grå. Vill gärna ha två färger och helst ska det ju vara enhetligt så gott det går. Och på kvällen gick jag ner till Nall dit min Mo och hennes B var. Blev att prata bort tiden i någon timme.

Idag har vi som sagt fått en hel del gjort, bland annat plockat bort alla flyttlådor ner till källaren. Får sortera dem nästa gång jag flyttar, för det är ett måste! Att sortera dem bättre alltså. ;)
Var även en stund på balkongen i solen, så härligt. Tror nog vi alla behöver lite sol nu såhär efter den mörka vintern som har varit. Jag vet att jag behöver det i alla fall, inte för att få färg för det brukar jag i alla fall inte få, utan för att solen gör mig så himla glad! Älskar dagar fulla med sol.
Kram

FRÅGA:
Har du haft en bra helg??

RSS 2.0