Söndag 16 mars 2014

 Gårkvällen i bilder.
 
God kväll bloggen!
 
Hade en supertrevlig kväll hos Mo och B igår. Alltid lika goda middagar. Behövde nog det, för har nog inte varit helt på topp den sista tiden vilket har drabbat andra lite. Inget allvarligt som tur är. Fast så är väl livet, det går upp och ner, lite som en bergochdalbana. Ibland är man jätteglad och ibland inte lika glad. Kanske är det tur att det är så, för hur skulle man annars kunna veta när man faktiskt är glad? Nåja, det värsta är nog över och nu kan det ju bara bli bättre.
 
Tillbaka till gårkvällen. När vi först kom dit var det två andra gäster där också, så vi fick en fördrink (strawberry daiquiri) i väntan på förrätten. Förrätten var en smörstekt toast med någon röra, kallrökt lax, sparris, liten tomatbit och så dill på toppen, till en skiva citron att ha över om man så önskade. Huvudrätten var en gryta vid namn boeuf bourguignon och till det pressad potatis. Efterrätten bestod av kanelstekta äppleklyftor med hemgjord rosmaringlass. Allt detta var såå gott! Fler kvällar som detta vore inte fel, det livar upp vilken grå vardag som helst!
 
Idag har det inte hänt något speciellt. Fått undan en massa tvätt, så nu har man rena kläder i veckan som kommer. Jag fick ju förresten förlängt på jobbet, ytterligare ett år! Bland annat detta som var lite av en stress, så som sagt börjar allt lugna sig nu, det värsta är över och nu kan det bara bli bättre!
Kram
 
FRÅGA:
Har du ätit hemgjord glass någon gång??

Lördag 15 mars 2014

 
 
 
God dag bloggen!
 
Det har hänt så himla mycket på sista tiden att det nästan är dumt att inte ha slängt upp ett inlägg när det hänt något om du förstår vad jag menar. Dels så har jag ju fyllt år (26 feb), fast mitt födelsedagsparty hade jag inte förrän den kommande helgen (1 mars).
Blev ett väldigt lyckat sådant. Bra stämning och en hel del gäster. Nall och jag gjorde två lasagner, en med pasta och en med zucchini istället för pasta. Ett smalare alternativ skulle jag tro eftersom det är mindre kolhydrater. Behöver jag säga att även de blev lyckade och att allt faktiskt tog slut? :)
Till efterrätt var det två olika sorbet med pistagenötter över. Även det en succé!
Fick ju lite presenter också, vin, blommor, ett fint armband av bästa grannarna och så pengar såklart.
 
Det har ju som sagt var hänt en hel del saker, men jag tänkte att det bästa är att dela upp det i fler inlägg, så kommer det ju bli lite skrivet härinne för en gångs skull.
 
Ikväll är jag förresten bjuden på middag hos min Mo och hennes B.
Kram.
 
FRÅGA:
Vilken årstid fyller du år??

RSS 2.0