Ons 30/12 2009

God dag!

Idag är då den näst sista dagen på det här året och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Känns inte riktigt som om att det är nyårsafton imorgon och ett nytt år nu på fredag.

Var trött imorse när klockan ringde, sov inte så bra av någon lustig anledning. Kan ha varit för att det fanns en del grejer att fixa idag innan nyår. Dock var det bara att ta sig upp och likt en zombie traska runt här hemma. Sätta på tevatten, fixa kaffe och väcka Nall.
Åkte direkt efter frukost för att kolla på ett annat garage som Nall kanske ska ha tillsammans med sin pappa. Tyvärr ligger det en bit härifrån så jag tycker inte att det är något bra. Och tyvärr har jag väl inte så mycket att säga till om i det läget.
Blev en sväng till systemet i samma veva då vi inte riktigt hunnit med det i dagarna som varit. Vi köpte inte alls mycket. Aldrig roligt att bli kanon. Mår hellre bra och är glad. Några cider, öl & mousserande att skåla i vid 24 slaget.
Efter det blev det ett snabbstopp till affären för att handla ingredienser till salladen som jag erbjudit mig att göra till nyår. Jag har gjort den mest fantastiska sallad och den måste jag bara få dela med mig av. Och varför inte på ett sådant festligt tillfälle som självaste nyår.

Kom nyss hem här och väntar på att Nall ska bli klar med urstädningen av vårat gamla garage. Nyckeln ska lämnas in senast idag kl 17:00. Så när mobilen ringer blir det att värma maten. Har gjort en vegetarisk köttfärssås. Passar utmärkt nu efter alla dagar som varit fulla av julmat, massor med korv och skinka. Och jag som föredrar grönsaker i vanliga fall känner att detta är lite av en befrielse med grönt endast.
Ha en fin dag! Kram.


Bry er inte om det vita i bilden. Här är i alla fall en bild
på dagens kläder. De nya från HM. Det är grå urskön
tröja, som jag visade upp i bloggen härom dagen, och
jeansleggins. Eller de ser ut som jeans, materialet är hur
skönt som helst. Blev jättenöjd.

Kommentarer
Postat av: Nadja

fin bild. =) Kram

2009-12-30 @ 15:53:23
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Nadja

Det var ett bra nyårs löfte. =) Kram

2009-12-30 @ 16:52:33
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan!

Nu är det så att hos http://boze.blogg.se kan du vara med och tävla om att bli veckans blogg så jag tycker du ska anmäla dig på denna länk: http://boze.blogg.se/2009/december/veckans-blogg.html

2009-12-31 @ 12:20:02
Postat av: Matilda

2010-01-03 @ 15:00:59
Postat av: Matilda

Oj min förra kommentar kanske skickades(fast det stod ändå inget...). Vad är det för kamera du använder?

2010-01-03 @ 15:01:56
URL: http://bokmizzan.blogg.se/
Postat av: Blondie Gossip ♥

Skvaller om storbloggare: http://blondiegossip.blogg.se

Kommentera gärna! :)

2010-01-03 @ 17:47:21
URL: http://blondiegossip.blogg.se/
Postat av: Carin

Wow silken kropp du har, var stolt:P!

2010-01-07 @ 23:10:29
URL: http://cremak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0