Kväller



God kväll!

Jaha, då var det kväll igen, och i helgen som varit har jag inte haft så himla mycket tid eller lust att blogga. Har varit annat som dykt upp i vägen och samma gäller även denna dag.

Har hjälpt killen min med båten, även L har hjälpt till. Och sedan åkte vi alla och hälsade på Morfar. Han hade gjort illa armbågen, fast annars var han pigg och glad. Så det är alltid något positivt. Vi fikade med både wienerbröd, bullar och kaffe. Så det var en trevlig fikastund måste jag säga. Synd bara att jag inte tar mig ner oftare, fast det ska nog bli ändring på det nu när snön har smält bort från gator och vägar.

Lite senare ikväll blir det såklart svenska hollywoodfruar och lite konditionsträning till det. Känns skönt att ha det igång igen efter förkylningen som härjade här hemma för några veckor sedan. Cyklade även igår i ca 40 minuter. Så jag är hur nöjd som helst eftersom det är det dubbla av vad jag har tänkt mig. Efter träningen blir det såklart en skön dusch och en god sallad som står och väntar i kylen.
Kram

FRÅGA:
Ser du på svenska hollywoodfruar??

Kommentarer
Postat av: Thessan

Fin blogg du har!

2010-03-29 @ 19:46:19
URL: http://thessansamigurumis.blogg.se/
Postat av: Samanta Ps

Fin blogg!<3

besök gärna min blogg: http://samantaps.blogg.se

2010-03-29 @ 20:23:17
URL: http://samantaps.blogg.se/
Postat av: CArin

Är det motioncykel då?



Cyklar också motion cykel. ibland framflr tv:n. Då cyklar jag lite lugnare men ca 1 timme ( ser inte tv:n om jag cyklar på för fullt. Men sen varvar jag med snabb cykling till musik, då cyklar jag lite kortare tid ca 30 min.

Nu när all snä dessutom är borta kan man ju ge sig ut och springa igen. Härligt!

2010-03-29 @ 20:48:46
URL: http://carinbengtsson.blogg.se/
Postat av: josse

vem tycker du mnest om i hollywoodfruar? :D

2010-03-30 @ 06:33:13
URL: http://jagkallaslilljosse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0