Redan kväller

God kväll!

Ärendena tog sin lilla tid att göra idag måste jag säga. Dock gick besöket på af snabbare än jag hade trott. Och nu börjar jag verkligen längta efter att slippa dem. Att bara få bort pressen som man ständigt har med dem skulle vara så skönt. Hoppas och längtar till den dagen måste jag säga. Morfar mådde bra och var på toppenhumör som vanligt! <3

När vi kom hem efter allt så var det bara att laga middag och sedan var jag för trött för att sitta vid datorn och glo, så jag la mig ner i sängen för att spela lite tv spel, kingdom hearts såklart, och få tankarna på annat för en liten stund.

Vi har nyss sett på desperate housewives och avsnittet var grymt spännande! Längtar till nästa vecka samtidigt som jag inte längtar, det är ju tyvärr säsongsavslutning av dh nästa vecka och uppehåll över sommaren. Varför? Varför måste de göra uppehåll på en bra serie över sommaren? Den kan väl lika gärna få rulla då med, alla åker ju inte på semester utomlands eller dricker varje dag. Det kanske var att överdriva, fast ja. Tråkigt är det i alla fall.

Nu däremot blir det att borsta tänderna för att sova snart. Sov inte så bra imorse, vaknade massor av gånger och då vet jag att det var tidigt.
Sov så gott!
Kram

Kommentarer
Postat av: elina

hej. :p detta är ingen reklam eller ngt (trust me, i hate them too) men i alla fall. vill bara påminna dig om att jag har ny blogg. (länkat den med) så hoppas du kan följa min blogg i den nya :) [du hade kommenterat i http://eeliinasrisuk.blogg.se/]



du hade kommenterat i inlägget: "babyface? :)"

2010-05-25 @ 22:32:43
URL: http://pinksbabykin.blogg.se/
Postat av: Yoursooofine - Josefine

hoppas de var till nytta?

2010-05-25 @ 22:37:11
URL: http://ysf.blogg.se/
Postat av: Julia

har faktiskt lagt ner bloggandet.. kanske börjar någon gång i framtiden igen om jag får lust:)..

2010-05-26 @ 00:40:40
URL: http://jge.blogg.se/
Postat av: Diana

Ja, jättetråkigt att det är uppehåll.. som du säger det är inte alla som åker iväg utomlands! Jag hade inte haft något emot om de fortsatte att visa Dh!

2010-05-26 @ 08:07:31
URL: http://salsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0