Onsdag 24/11 2010


Pastasallad med bacon, grönsaker & dressing som blandas. Till har jag gärna grillkrydda, men det blir på sidan om och blandas inte med det andra i skålen.

God dag!

Igår gjorde jag min goda pastasallad igen och denna gång med något grönt, något som jag inte hade i förra gången då det saknades hemma. Dock så såg vi till att handla det när vi storhandlade för någon vecka sedan. Gillar när en maträtt ser färgglad ut. För det första blir det lite trevligare och för det andra antagligen nyttigare. Gjorde som alltid i den största bunken vi har. Då räcker det i hela tre till fyra dagar och klarar sig en vecka i kylskåp om vi skulle vilja ha något annat dagarna emellan.

Igår blev det även en omtumlande dag. En kär släkting började att må riktigt dåligt igår, så eftermiddagen och kvällen spenderades där. Och som tur var så blev läget för denne bättre under kvällen och natten. Får förhoppningsvis veta mer under dagen. Så det blir av den anledningen inte mycket bloggande här denna dag oavsett. Har som ni just läst viktigare saker för mig.

Idag blir det som sagt att invänta samtal och annars ta det lugnt. Det snöade hela dagen igår och idag snöar det för fullt utanför fönstren också. Måste säga att det är lite småmysigt ändå. Det blir helt klart en annan känsla när det är snö ute.

FRÅGA:
Tycker du om pastasallad??

Kommentarer
Postat av: Nadja

Hejje vad gör du för skoj? =) kram

2010-11-24 @ 19:04:50
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Wararat

ser jätte gott ut! :)

2010-11-27 @ 18:08:49
URL: http://noxea.blogg.se/
Postat av: Vendela

mmm,såg ju jättegott ut!

2010-11-28 @ 10:46:13
URL: http://cherryize.blogg.se/
Postat av: linnéa

Sv: Ja verkligen! Ser god ut den där pasta salladen :)

2010-12-06 @ 13:57:02
URL: http://endagsomlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0