Tisdag 23/11 2010


En blöt hund. När Gubben badade för några dagar sedan, kunde ju inte motstå att ta bilder på denna söta voffsing. Han försöker verkligen att se så ledsen ut som det bara går. :)

God förmiddag!

För
några dagar sedan badade vi en viss hund. Och denna gång var det tydligen svårt att få honom ner i badkaret. Han hade kämpat emot, så Nall hade fått lyfta i honom. Vägrat gå i badkaret har han nog inte gjort någon gång under tiden som vi bott här, utan det var nog första gången. Jag vet att han brukade vägra gå i förr, men han lärde sig att det inte är någon idé att streta emot. Ibland försöker han verkligen få övertag över situationen även fast han vet att han förlorar i alla fall. Försöka duger tycker han. ;)

Vaknade vid 09:30 denna morgon och gick upp strax därefter. Hunden hade ett tag innan det öppnat sovrumsdörren som vanligt. Tror att hunden fortfarande är kvar i gamla tiden, för då brukade han komma in vid 10, nu blir det vid 09.
Killen är hemma idag, inget jobb, så vi har för ett tag sedan ätit en stor frukost tillsammans. Mys. Extra mysigt blev det dessutom av att vi såg snön falla för fullt utanför fönstret och det kan jag se nu med när jag skriver.

Snart ska Nall gå ut med Gubben och då väntar även kloklippning borta i hundvårdsbutiken som vi har här.
Kram

FRÅGA:
Snöade det hos dig imorse??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0