Söndag 16 mars 2014

 Gårkvällen i bilder.
 
God kväll bloggen!
 
Hade en supertrevlig kväll hos Mo och B igår. Alltid lika goda middagar. Behövde nog det, för har nog inte varit helt på topp den sista tiden vilket har drabbat andra lite. Inget allvarligt som tur är. Fast så är väl livet, det går upp och ner, lite som en bergochdalbana. Ibland är man jätteglad och ibland inte lika glad. Kanske är det tur att det är så, för hur skulle man annars kunna veta när man faktiskt är glad? Nåja, det värsta är nog över och nu kan det ju bara bli bättre.
 
Tillbaka till gårkvällen. När vi först kom dit var det två andra gäster där också, så vi fick en fördrink (strawberry daiquiri) i väntan på förrätten. Förrätten var en smörstekt toast med någon röra, kallrökt lax, sparris, liten tomatbit och så dill på toppen, till en skiva citron att ha över om man så önskade. Huvudrätten var en gryta vid namn boeuf bourguignon och till det pressad potatis. Efterrätten bestod av kanelstekta äppleklyftor med hemgjord rosmaringlass. Allt detta var såå gott! Fler kvällar som detta vore inte fel, det livar upp vilken grå vardag som helst!
 
Idag har det inte hänt något speciellt. Fått undan en massa tvätt, så nu har man rena kläder i veckan som kommer. Jag fick ju förresten förlängt på jobbet, ytterligare ett år! Bland annat detta som var lite av en stress, så som sagt börjar allt lugna sig nu, det värsta är över och nu kan det bara bli bättre!
Kram
 
FRÅGA:
Har du ätit hemgjord glass någon gång??

Kommentarer
Postat av: s'

Maten såg god ut :)

Sv; aa får ha på mig den nästa gång :)

2014-03-25 @ 11:45:22
URL: http://ssaaandraa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0