Onsdag 25 februari 2015

Snön är dock så gott som ett minne blott..
 
God morgon bloggen!
 
var det min första dag som arbetslös och jag ska lite senare ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig där. Låter faktiskt hemskare än vad det är för jag hade ett litet möte igår innan jag slutade och trots att jag nu är arbetslös så finns det fortfarande möjligheter som jag och en av mina arbetsgivar kontakter kommer att arbeta med. Så min arbetslöshet kommer att vara ett litet projekt under tiden. Dock vet jag inte hur länge och som det känns just nu spelar det ingen roll, bara detta blir gjort ordentligt.
 
Vaknade i alla fall tidigt imorse och jag har redan varit vaken i någon timme eller så. Efter att ha arbetat i två år så är det inte så konstigt om man är som en levande väckarklocka. Men det har jag alltid varit. Sover sällan länge när jag är ledig en längre tid heller. Gillar inte att sova bort dagen. Speciellt eftersom jag gillar ljus.
 
Imorgon fyller jag år och då väntas inget speciellt. Men jag hoppas jag lyckas fundera ut någon godare middag. Festen ska jag ha på lördag och där är ungefär planerat vad som kommer hända. Blir ingen middag jag bjuder på detta år, vad får ni nog veta i inlägget som kommer efter. Säkert med någon eller några bilder också. 
Kram
 
FRÅGA:
Brukar du vakna tidigt lediga dagar??

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

SV: tack så mycket :)

2015-02-25 @ 11:30:57
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Linn Strömberg

Jag brukar också vakna tidigt när jag får sova länge

2015-02-25 @ 12:13:44
URL: http://cigarettesncush.blogg.se/
Postat av: Linnea

Tack för kommentaren på bloggen. Vad fin bild det var :)

2015-02-25 @ 18:08:00
URL: http://neeiis.blogg.se
Postat av: Ninni

Hej svarade fel på din fråga tidigare ang om badbomberna (Lush) ger skum. Det gör de inte men om du däremot gillar bubblor så hitta jag dessa produkter: https://www.lush.se/shop/product/category/path/1053_1060/bubbelbitar

2015-02-25 @ 19:23:44
URL: http://ninnidot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0